Vackra djur gör fula saker

HM: Jo han hade ju rösten först men inte kan du väl mena att han hade rösten igårkväll? Han saknade både talang och röst igår. Tidigare har han dock vart bra men där tog det stopp. Sen när Paul sjunger opera har väl ingen missat men, Susan boyle då?! ..Att juryn på båda sitter helt negativa och skeptiska och sen så sjunger dom så där grymt. Borde inte juryn ha lärt sig från första gången att inte döma från utseendet?


Kommentarer
Postat av: Ewe

Uhm.. Antar att det är susan på bilden?

De ser ju typ likadana ut! ;D

2009-10-01 @ 10:46:46
URL: http://pappersplan.blogg.se/
Postat av: HM

Jag har ju liksom ingen televisionsapparat så jag har inte koll på vad han presterat..

Musik består ju av, kraftigt förenklat, tonhöjd (pitch) och rytm (timing), Boyle saknar talangen för timing rätt hårt.. Fin röst men aningen talanglös. Det går att maska detta rätt bra om man har en bra röst då man sjunger den typen av låtar hon gjorde.. lyssna på detta och försök känna lugnet som låten borde förmedla, det är svårt då hon är väldigt stressig i sitt sätt att sjunga. http://www.youtube.com/watch?v=SncyQKe6CnQ



Varför dom haussade upp henne så fett har jag svårt att förstå.. spinoffeffekter från föregående år med Potts gissar jag på..



Jaaaa, jag vet att jag prudentlig så det stänker om det nu, och det jag pratar om är svårt att höra för mindre tränade öron..

2009-10-01 @ 23:01:40
Postat av: HM

Att dom var skeptiska beror nog på att dom hört ett stort antal personer tidigare, och säkert efteråt, som försökt sig på opera. Det som svårt att sjunga det då det krävs mycket träning för att klara detta. Men helt klart spelade utseendet också roll. Även bådas attityd. Han blyg, hon kaxig.

2009-10-02 @ 00:08:30
Postat av: Louise

Ja det är nog sant! Men jag menar att om Paul kan framföra den där operan så kanske dom inte skulle ha haft sån negativ inställning när Susan Boyle sa att hon ville bli en känd sångerska!

2009-10-02 @ 11:07:11
URL: http://tangoberra.blogg.se/
Postat av: HM

:) ..nej det borde dom inte haft, men dom trodde nog inte sensationen skulle upprepa sig igen.. Det är ju som att åka fast för fortkörning med 5 minuters mellanrum.. vad är oddsen liksom? Händer det igen och dom verkar lika överraskade då, då kan man ju börja undra om dom inte borde dra lärdom.. men, som sagt, dom har nog hört otroliga mängder usla framföranden. Jag vet ju hur det ser ut på Idol-uttagningarna..

2009-10-02 @ 22:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0