Happy New Year

Väckte Wille med denna låt, mysigt såhär på nyårsmorgonen. Dock känner jag mig lite stressad eftersom att Sari och Martin skulle komma klockan fem och vi har varken handlat, börjat laga mat eller städat. Bråttom.

Bråttom bråttom,

Ska på 50års kalas om 25 min. Här sitter jag i turban och sminkar mig, är lite jävla råstressad alltså! Det hjälper fan inte heller att eyelinern far åt helvete för att jag skakar som om jag hade parkinson (stavning?) ..Aja, får se om jag hinner! Peace.

I wanna glide down over mulholland

Om sju timmar är jag ledig tills på måndag. Halleluljah vad skönt! Mina ögon är små som russin just nu, svider gör dom också! Det är fan omöjligt att somna i tid när man är ensam hemma, nåväl. Off to work. Peace!

Music

Vampire Heart . Wings Of a Butterfly - HIM.

*


- Vi som ska vara Nyktra på nyår sätt detta på din status !

Det är inte lätt att vara ironisk när man har vuxna på facebook. Hängigt! ..Btw, kände för "nytt år nytt hår" så nu har jag min naturliga hårfärg igen, någon som minns vilken den var? uhuh.

We had a promise made, four hands and then away


Heartbeats

Min mor har flytt lägenheten, så jag firar med en julöl och råhög musik. Jens sa just att han sitter och skruvar ihop ett bordhockeyspel, blev sjukt sugen på att dra dit! Börjar dock halv nio imorgon så tror fan inte jag orkar. Damn it. Fast sen är jag ledig fyra dagar så då jävlar!! Whatch out Jensa b!





Kompaktkamera 2010

Januari:


Februari:


Mars:


April:


Maj:

Juni:


Juli:


Augusti:


September:


Oktober:


November:


December:

Sexy pants.


Armand Mirpour

- I hennes små skor, hittade denna sköna mannen igår! Tyckte att låten var sjukt mysig, men kanske lite konstig? haha. Ja, ge han en chans för jag gillar då han!

morning

Min mobil ligger och ringer i sängen, alarm. Bussen går om 20 minuter och det är över 20 minus ute. Jag har ont i rygg och ben och vill bara söva. Och dricka kaffe. Fast mest sova, aja. Ska dra mig upp nu! Peace.


question

Varför blir man alltid hungrig efter att man borstat tänderna?


Smile

Nio timmar senare, kö i fem timmar, jag är trött. Kanske hör av mig senare men annars blir det oth nu!


Freezing

Några minuter över åtta var kaffet minsann klart och nu är jag redo att dra till jobbet. Såg att det var 20 minus ute så nu får man väl vänta på bussjäveln i tio minuter extra. Varför är det alltid så när det är kallt?


Sov sött och dröm om alla småkryp ni mött.

Nu säger jag godnatt mina vänner. Hoppas jag, försöker söva mig själv med hjälp av oth. Det går inge vidare, men somnar väl på någon timme i vanlig ordning. Har lovat att det finns kokat kaffe här klockan åtta imorgonbitti. Får även se hur det blir med den saken, miehe. Aja, peaceout friends and lovers!


Storytellers


If you try to fix violence with violence you do nothing but create violence.


Canon EOS 400D 2010.

Januari:


Februari:


Mars:


April:


Maj:


Juni:


Juli:


Augusti:


September:


Oktober:


November:


December:

Pour myself a cup of ambition


trängsel.

Galet med folk på stan, fast vad hade man väntat sig? Alltså man kom typ inte ens in på Gina Tricot så vi gav upp rätt snabbt, men fick iaf sprätta iväg presentkortet @ DivA. Nu ska jag äta mat för jag dör snart av hunger och så ska jag catcha up med Låtarna som skrev mitt liv - A.C. Hejhopp.


Festligt.


Så trevligt att Wille hittade detta och att ingen av oss kan komma ihåg. Hahah.
Klicka på bilden för att komma till NSD's hemsida och se alla bilder!

Every gambler knows the secret to survivin'


Fick denna mysiga tröja med hål i av syster. Då vet ni det! Annars ska jag dra mig mot staden nu och sprätta upp mina presentkort, samt trängas med alla andra stadens invånare som tänkt göra samma sak som mig.

Håkan Hellström är en dröm

Då var helgen över och vi börjar sista veckan på detta år. Börjar veckan med Håkan Hellström och stan med Carro, för jag är ledig! ..Annars, det är fortfarande jävligt kallt ute och enligt åtta-nyheterna så blir det bara värre. Och det är jävligt kallt i mitt rum för någon har öppnat ventiljäveln som vanligt. Aja, peace.



Do it for me now *

I've really had it with the rain of the tears
The predictable storm that has come every year
And it sneaks in from shore with a bat in its hand
I'm trying I'm trying I'm trying I'm trying I can't
You're a thief and a witch but I love you to death
You steal my heart and curse under your breath
But the one thing that I can most willingly prove
That when you are gone I'll be fine without you


Here's my lovely christmas presents.


Här är lite bilder på några av mina julklappar! Fick även en sjukt snygg tröja från cheap monday, en kofta från monki, ett presentkort på H&M av Willes familj, randiga strumpbyxor, ett nytt hänge till mitt Thomas Sabo armband som ni ser paketet av där. Tusen tack till alla för alla juleklappar! Nu ska jag iväg till pappa och fira med honom, A-K och småbarnen! Adjöken sa fröken. ♥

En vän är en vän hur taskigt livet än gått.


En svartvit jul.



Vi hade typ sjukligt mycket julklappar här hemma, trots att vi bara var sex stycken! Både jag och syster fick gråta en skvätt över en present, haha. Jag fick inte en enda present som man känner sådär lite halvt för. Alla var perfekta i år, tror alla lyckades med julklapparna!

dandy

Jag öppnade ett paket, som jag såg var en bok - fantasyliknande. Tänkte, vad har mamma nu köpt åt mig för konstigt? Så ser jag att författaren är Andreas Carlsson, till min stora förvåning? Börjar läsa på baksidan och JP ber mig öppna boken ..hum? På insidan ser jag en hälsning "Till Louise, njut av livet - Andreas Carlsson" .. Detta är inget skämt; Jag började gråta. Jag blev så jävla rörd/glad/förvirrad. Då hade mamma stått i kö för att få boken signerad av han och sa att han hälsade till mig. ÅH SÅ JÄVLA GRYMT!!!


God jävla jul i det här jävla huset.


Jag och min konstiga sammetklänning hälsar God jävla jul! nu står alla i köket och äter mat, måste dra så jag också får något! Sen drar jag till Sara där vi börjar fira på riktigt, ho ho ho .

tomtegröt


Tur att jag tål mjölk så bra att jag kan äta denna frukost. Gjorde det iaf, synden straffar sig själv! Men det är ju julafton, inte för att det känns som det. Alla sitter i mjukiskläder, ser på tv eller löser korsord. Så jag la mig under täcket igen. Återuppstår vid Kalle Anka. Hej.

Om du älskar mig kommer jag lämna dig och om du lämnar mig kommer jag älska dig.


En timme kvar att leva. Sen är det julafton, jag mår dåligt. Jag tror jag har sån där feber som jag verkar få till och från. Ont i halsen har jag också. Och i näsan. Å herreguuhd. Ska ta mig ut i kylan och in i värmen. Men jag tänkte lämna er med Håkan. Vi ses på julafton!

I was the first to speak.


Det känns som att det är dags att byta lite bilder på väggen. Hur ska jag finna orken till det?

Hoe hoe hoe.

Julafton inträffar imorgon. Mellan morgon och 17.00 så kommer jag mamma och mormor vara ensamma, jag frågade vafan ska vi göra hela dagen? "Jaa, sitta ner och ta det lugnt ..läsa böcker, dricka glögg ..se lite på tv" svarade mamma. Och nu till min fråga; Vem FA-AN läser böcker på julafton?! Crejzi shitz.


*

"Igår kväll smidde jag tusen planer,
i morse gjorde
jag som vanligt.."

Christmas Lights

Dagen D. Idag är det en dag kvar till julafton, lika med kaosmycket folk på stan. Lika med kaosmycket folk hos oss, sitter och taggar med kaffe och musik. Jobbigt är att jag får ont i magen av både kaffet och mjölken som simmar där i.. Men, börja morgonen med detta; Jack Johnson, så lovar jag att ni får en bra dag!


Sleeping sickness


Dude, where's my tattoo?

Tänkte börja göra en årsresumeeee såhär lagomt i tid. Men då snubblade jag över några skolarbeten och blev kär i mina studiobilder igen, i mina "tatueringsporträtt" som jag så vackert kallade det. Åh. Fint. Tänk om jag hade kvar inspirationen till att fota igen? Seriöst alltså. Fota på riktigt. Göra något. Ge mig.




Dead. Head.

Denna fina sak är typiskt för liten. Fast man kan pressa på den. För den var så jävla grym.


Klappat och klart.

God Jul Boden:


God Jul Luleå:


6 veckor.



This is my careface.


Trist att displayen på telefonen gick sönder. Så går det om den åker i väggen fler än en gång. Det var värt.

John Mayer


Nuu är det reent och fint här hos mig i mitt lilla rum! Så nu ska jag snabbduscha och dra mig mot gstad. Peace.

She

Okej nu kör vi. Projekt: Julstäda rummet. Mayer på högsta och kokhett kaffe. Brb.

Fin och mojsig min tatuering är!




Scream your heart out.

Fyfuck. Jag har sovit hela dagen. Vaknade halv nio hos Amanda, drog på möte till klockan 10 då jag var hemma i sängen igen för att somna om, vaknade i typ en timme kring 1, somnade om till 3, gick hem och sov ännu mera och vaknade nu. Jag är fortfarande trött och vill egentligen gå och lägga mig för natten. Pffts.


En fråga

Vem bestämde att smal är snygg?

Heartbeats.





Måndag

John Mayer spelas på högsta, ska koka kaffe och gå igenom lite försäkringspapper. Kult. Fast snart, mina vänner! Ska jag hämta bror, äta middag där och sedan träffa Amanda som kommit hem! Woopwoop.


Varför är du så tyst?



Kaoz.igt.

Tidigare i veckan ringde pappa:
- Kan du hämta Emil på dagis på måndag klockan fyra?
- Jaa det kan jag.
- Bra, så om din chef frågar om du ska jobba så säger du nej för du ska hämta din bror.
- Japp!

Idag smsar Sara från mitt jopp och frågar om jag kan stänga ist för henne för hon ska vaccinera sig imorgon, ja det kan jag svarar jag. Några timmar senare kommer jag på att jag ska JU HÄMTA BRORSAN KLOCKAN FYRA?!. Oh kaoz. Får se hur damen löser detta. Peace.


Har ni sett björnarna som åker hockey? Det är fan tortering.

- Citerat av mig när jag skulle fråga mina friends om dom hade sett detta;


För en bortkommen rockstjärna.

Julbord blev maten och kollegorna blev sällskapet. Trevlig kväll igår, förutom att jag såklart fick migrän så fort vi anlänt hos Jocke för att spela rockband. Men det var awesome anyways. Vi tjejer på mat&prat fick 1kg choklad och 500kr presentkort på frisörsalongen Satch! My my my! Och herrarna fick 1kg choklad och dyrwhisky.
FINT!


Jag är en soldat för dig


Nu drar jag mig in mot stan för att möta upp lille Sara och sen möter vi upp resten. Vad ska man säga? Jobbmiddag? Låter fel. Men det är väl inte fest heller? What the hell.. Hörs imorgon! Peace.

Kriget med mig själv

Imperiet . Thåström . The all-american rejects . Jack johnson . Makrus krunegård

I feel pretty.

Mådde inte helt prima igår när jag vaknade, vilket urartade sig i ett spykalas hemma hos Gralle. I'm so sorry. Hade glömt hur jävla kasst man mår när man har magsjuka alltså. Fosterställning tills jag fick skjuss hem. Sen sängen resten av kvällen. Spyan slutade dock hos Gralle. Idag känner jag att magen är väl inte helt återställd men vafan. Middag med jobbet ikväll på stekhuset, tror jag det var. Då vet ni vart jag håller hus.


It's on and poppin' yes.

Idag har jag ett liv. Olikt andra dagar men så är det. Kommentera om ni inte överlever utan mig! PEACE.


Nu har du fått nog!


No words. HAHAHAHAHA.

Epic summer


Det har varit mycket svartvitt de senaste dagarna, så då tänkte jag bjuda på några sköna färgglada sommarpix.

Fly on the wings of love


Imorgon efter jobbet börjar en legendarisk dag. Jag och Sara ska lana. Vem är på? Ps. min kamera har vingar.

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det.


Jag hade en dröm inatt. Varför är den inte sann? Varför kan det inte vara så? Det hade varit himla bra.

Hover hand

'K' det var konstigt att länken inte funkade? För mig gör den då det så då vettefan vad jag ska göra. Är du säker btw? För det ser ju ut som en virussida när man öppnar den, prova skrolla lite. Det är iaf "Hover hand" som är det roliga! ..Aja, god morgon mina vänner! Vad gör ni? Själv ska jag koka kaffe nu. Brb.


ROFLMAO

Det här var jätte kul.

Nothing good ever comes after 02.00


En kaffekopp. 01.20. Åh, underbart. Längesen min vän. Tack för att jag är ledig några dagar. Vad som helst kan hända. Medans andra helst vill sova vill jag helst vara vaken. Inte för att det finns något som helst vettigt att göra den här tiden. Utan mest för att njuta över att jag är nattmänniska för en stund. Peace.

It's a black and white photo, again.



Where words fail music speaks.

Free fallin' . Kärlek är för dom . Ibland gör man rätt, ibland gör man fel . Times like these . Heartbeats . För en lång lång tid . I hate everything about you . Ingen soldat . It's complicated . She says . re:stacks

Epic dinner


Är bilden suddig? Då behöver du gå och kolla synen.

Annars så slängde jag ihop en sjukt god middag bestående av köttbullar, ruccola, babyspenat, körsbärstomater och så lite chili, olja och sweet chili sååås! Möms.

If these walls could speak


I'm gonna leave this, this world for a while.


Vad gör man nu då? Ledig tills på söndag. Hmh. Eller, kanske tar passet på torsdag om mina händer och fötter vill. Annars händer det inte mycket roligt slash spännande i mitt liv som jag tänker skriva om här. Nej, inget händer. Eller ja, några småpojkar frågade om jag kunde köpa cigg idag? Svarade artigt "Japp, men inte till er".

Saturday night live


Livemusik av Emilia, Agnes och Erland igår @ Wille. Det var fint, myche bra.

Last night a DJ saved my life

Historiskt! Var det bara jag som hade sjukt kul igårkväll? Don't think so. Från att stå och hoppa till musik hemma hos Sara, gömma porslinstomtar & prata skit. Till efterfest på Mjölkudden, skratta tills tårarna kom åt Nickelee's statusuppdateringar med mera på face. Lyckad kväll! Snubblade hem kring fem och nu är jag dödstrött.


vrooom.

Vi skulle få skjuss hem efter jobbet, dock startade inte bilen när vi väl kommit fram till Jockes lya. Så jag och Sara testade att köra lite bil, råli. Hemmagjord och allt.


TRÖTT. OK?

Det är väldigt jävla kallt och segt att kliva upp ur sängen. Vill sova. SOVA, OKEJ? Nae. Hejdå. Hörs efter 4.


Do you believe in hallucinations?




What up?

Så sjukt lugn fredag, ingen av oss förstod vad som hände? Nog jävligt skönt för mig som fick sova två och en halv timme inatt.. 05.30-08.00. Tackar för det! ..Eftersom att det var så lite folk så gav vi varandra gåtor, helvete om jag inte löser min tills på söndag! ..Nåväl, taggar ner med ett glas vitt hos syster sen får vi se om det blir game eller sömn. Vad tror ni?

Hejhopp

Här är ett svar; Japp, jag målar mina ögonbryn! Fast jag har egentligen ovanligt mörka ögonbryn för att vara blond (Svart är inte min riktiga hårfärg, nej). ;> Och tack så mycket!

Godkväll.

Ja nog sved det lite att svara "Nej jag jobbar 09-18" imorgon när Gralle frågade om jag var på g? Fast å andra sidan, vem vill inte dricka trocadero och se OTH, Gossip och desperate en torsdagskväll som denna? Jag signar iaf ut nu. Ni kanske har något roligare för er så vi hoerz imorgon. Piz.

Elgiganten, ni har gjort det igen!



Ja nog fan ska det vara PERFEKT kvalla på skärmen ifall man betalar det där. Haha. Fett kul.

Ingen soldat.

åhåhåhåhåh, jag vill se Lasse en 5e gång! Ge mig en till konsert, helst i Stockholm. På Zinkensdamm.

You got mail.

Jag hatar att få brev från Försäkringskassan, arbetsförmedlingen osv. Jag orkar fan inte läsa det som står? 19 år som jag är ger jag breven till mamma och säger "jag fattar inget.." ..Grejen är den att jag inte ens orkar ge mig in på att läsa. Men om jag nu läser brevet så får jag pengar. Orka, orka inte?

I hate everything about you.

Three days grace . A day to remember . Angels & Airwaves . Kings of leon . 30 seconds to mars

Ni trodde väl inte att jag skulle fara till jobbet och lämna er tomhänta? Nää. Där har ni fem riktigt jävla bra band som ni får i uppdrag att lyssna på tills jag kommer hem igen! Lovar ni nu att lyssna? Bra. Peaceout.


trying to make it work.

Känner mig som en fjortis med löshår. Mitt hår är svinto och hade lätt kunnat förknippas med fejk. Sen går hela mitt utseende att diskuteras. Ska ta mitt fjortis-jag och dra till jobbet. Vad ska ni göra för kul?


Mindfuck.


Hoppas ni kan sova inatt. Godnatt, peace, lev och må och allt annat trevligt!

-


Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav.

Det finns inte mycket mer att säga nu

Vi två hör hemma
I ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
Skulle jag inte behöva dig längre

Vals för satan (Din vän pessimisten)

Fick frågan 'hur gamla är vi?' när vi reflekterade över gårdagens fest och lekar. Det är nog sant att vi alla fortfarande är femton år men kul är det. Jag är också evigt tacksam till den lilla räv som raderade bilden som Jeppe tagit på sig själv... Ehm. Nu återgår vi till vardagsrutinerna. Huff.




Tredje februari tvåtusenelva. BAM.


Onsdagslycka

Broder Daniel - No time for us . Underground . I'll be gone .


Kings and queens.

Jag och S ska ta med våran vän aka fyrkanten och traska iväg till min på låtsas kusin, gissar på en sjukt trevlig kväll! I do fucking hope so anyways. Nämen, vi hörs imorgon boys n girls. Peace.


Any given thursday.

Det är väl dags nu? Mitt i vinterdeppen, HÄÄÄR har ni min nya playlist. Subba förfan!


Living the dream.

Ett två tre glas, fyran kom nog också. Satt uppe och pratade med Johan och Greken hela natten, somnade sittandes i en liten fotölj. Vi vaknade upp och tog oss en pizza. Bakistisdag, hejhej.


Lisa Nilsson har himlen runt hörnet, men jag har den på benen.

Jag och min vän Caroline har ett väldigt stort internskämt om gråa mjukisbyxor. Vi i stort sett hatar dom, färgen och känslan av gråa mjukisar. Iallafall, jag köpte mig ett par idag. Men det var bara för att dom var sjukt billiga och lika råmjuka som himlen! Alltså, har aldrig känt något skönare. My god.


Dagens fråga. Fucking answer.


True love

Deja vú. Angels & Airwaves - True Love. Vinter. Hemma på dagtid, sitter i mitt fina fotografitapetserade rum, mysigt. Idag känns allt lugnt, inte lika deprimerande som andra dagar. Har även gjort en videoblogg, haha?! ..Som kommer upp på ett tag. Don't judge me too hard. Peace.


'seize the day.

Arbetslivsresurs.. VARFÖR klockan tio?! ..Hörs.

I mean..


thåström.

fanfanfan.

Here we go again, fucking face.

Folk som sätter sin relationsstatus "Det är komplicerat med Anders Andersson" på face, vadfan tänker dom? Årets diss till sin pojk/flickvän ju. Nu vet hela världen att dom har det jobbigt. Åh, tack som fan gumman ..eller vad? Eller, vad fan är det som är komplicerat? Och VARFÖR måste ALLA veta det? what up..

Don't fall recklessly, headlessly in love with me


Mental frånvaro - Johnossi.


Jag såg att min kropp stod där, men huvudet låg och sov hemma i sängen. Första gången jag varit på konsert med den känslan, att vara så fruktansvärt trött och ont i både rygg och fötter att man inte ens kan lyssna. Öronen öppnades kort under "Man must dance". Annars så får jag be om ursäkt till Wille och Johnossi för min frånvaro på konserten. Det var första och sista gången, lovar.

Merry Fu**ing Christmas.


Nu är några paket inslagna, eller ja. Alla utom ett. Av dom köpta! Nu ska jag övergå till städningen, kom tillbaka på ett tag för jag slänger upp ett hyfsat ruligt inlägg om Exotic. Brb Peace.

Jesus se nu vad du har gjort, för om du inte hade blivit född hade vi sluppit en högtid.

Hittade massa trevliga julklappar, eller. Inte massa, men iaf till syster som jag blev sjukt nöjd med! Trist att hon läser min blogg så ni får inte veta ;> .. Sara du har också fått nånting! Men det får du se på julafton! miehe. Nu ska jag slå in paket, vänta på min lilla pizza som ska in i ugnen och städa! År sen jag var hemma.


Vi blir aldrig som dom från stan.


Tänk om det hade varit sommar. Skön..t. Nä, ut i kylan och leta klappar! Och min väska. Hejpeace.

Kaffet stelnar

Söndagmorgon, Ack, Sundbyberg spelas på spotify. Kaffet är uppdrucket, nu fattas en dusch så ska jag dra mig mot stan. Orkade inte blogga igår när jag kom hem heller, för jag glömde min underbara väska på Exotic. Så nu hoppas jag på att någon vänlig själ där har lagt undan den tills jag kommer och hämtar den.


Hello friends.

Somnade direkt jag kom hem från Johnossi igårkväll och drog till jobbet first thing in the morning. Somnade även efter jobbet och nu ska jag iväg och äta kina med Carro och Emil! Lovely. Laters! puss.



Whaaats the poooint

Har ont i ben och rygg. Så ska vi på konsert, fett bra blandning. Är inte så jätte tagg på Johnossi just nu, men viii kanske kan bli. Vi lika med jag. Middag hos pappa först för lilsis fyller hela 6år, whaat? Ja. Hejdå.


Ännu en rolig grej. Jag och wille har alltid likadana kläder. Eller ja, nästan men! haha.

Part II

Åh, så släppte dom 'Love the way you lie (Part II)' på spotify. I typ en vecka. Less. Nu måste man ha premium för att kunna lyssna på den! Varför spotify, VARFÖR? ..Ja jag vet att det är för att dom ska tjäna pengar på att folk skaffar premium. Jag är inte dum. Men jag blir lite less ändå. Tråkigt. Nä, nu signar jag ut! Peace.



Three makes it a crowd.


Nöjd. Tjej. Tjej. Nöjd.

Jag har gjort något bra nu. Myche bra. Åh, nu vill ni veta va? Det får ni inte. Jag ska knalla över till mammsen en sväng och hämta det ena och det andra /hemli. Så ni kan ju ta en titt på detta:



I'm still too tired to care and I gotta go.



If these walls could speak.

Ni kanske inte är intresserade av att veta att jag är trött? Eller att jag vill sova dygnet runt? NÄHÄ, ni ville inte veta det. Okej, då kan jag berätta att jag ska och lyssna på Johnossi imorgon! Avis? Bra.

Torsdag.

Om 7 minuter går bussen. Jag är trött, men det var väl ingen nyhet ändå? Börjar morgonen med detta;


'I don't give a fuck.'

Jag kunde inte bry mig mindre.

free fallin'


Friends, lovers or nothing.


Hej på er.

Det här är nog första och sista gången jag lägger upp en tv-reklam här på bloggen, men hur jävla bra och rolig är inte den här?! ÅHH kärlek till Judit & Judit. 'Möms'


-


re:stacks

För en stund sen hade jag en helvetesäckligsmärta i mitt huvud. Migrän. Det har jag varje dag. Speciellt om jag är ledig. Men jag drog mig upp, fotade & koka kaffe. Nu redigerar jag och dricker kaffe. Jag har funnit mitt kall, huvudvärken är lika bortblåst som en vissen maskros. Ni ska få se bilderna. När jag är klar. Peace.

Livet är lätt att leva, det är människorna som gör det svårt.


Jag har samma trasor, går och röker samma marlboro.



Känns bra att börja morgonen med att jag hade rätt! Tyvärr Wille, du förlorade. HEHE.

Embrace me beauty. Hittade just tillbaka till den underbara låten av någon anledning. Fin. Godnatt.


Det är titeln jag vill åt

Ingen har väl missat Septembers version av 'Mikrofonkåt'? Jag gillar att jag är sist med att länka. Anyways, vad hände att denna typ blev mer känd än Petters original? Jag hade då aldrig hört hans version förens nu i helgen.

Vem är bäst? Petter eller September.


RSS 2.0