Här var det ingen kärlek inte

Alltså, har ni något citat, ord eller liknande ni inte klarar av? Jag har nog ett av dom konstigaste. När jag läser "Det är alltid bra med basplagg/ basplagg/ köpte lite basplagg, det är alltid bra att ha" så kräks jag alltid lite i munnen. Alltså, hatar det? Töntigt tycker jag att det är också. Haha, stört? Ah kanske lite.


Nej nu har jag fan inte tid med detta, ska och keka middag med familjen Wiklund.

För att jag har en systemkamera..


..Som suger.

What did she think?

Oskar Linnros - Vad. Fan. Hände. En kille som inte ska uppträda live, det var inte det sämsta men långt ifrån det bästa jag hört. Nejnej, han förblir en bra studioartist men inte live.

Salem Al Fakir
- Hur skön som helst, lika bra live som studio. Sjukt rolig och gjorde en bra spelning igår.

Lars Winnerbäck
- Världsbäst som vanligt, det blir aldrig tråkigt att lyssna live på honom. Glädjeruset som han bjuder på i 1,5h är obeskrivligt och han är en av dom få som kan öppna ensam. Riktigt jävla grymt än en gång!

Mer, jag vill ha mer


Jag står fast vid mitt ord; Lars Winnerbäck är Sveriges bästa musiker och han har än en gång övertalat mig om att det inte finns någon bättre. Han levererar. Han är Kung. Han är kärlek.

Vi ska åt samma håll


GRRRRRRRRRRYMT

Lasse var lika bra som alltid!  Salem al fakir var typ rolig, Oskar linnros. Eh, ja vi tar allt sen! Syster tvingar in mig till stan för fika, puss.

Lars fucking Winnerbäck

Nu drar vi och ser Oskar Linnros, Salem Al Fakir och LARS WINNERBÄCK! Hejhopp.


Vem ska skrika, om inte min syster?

Nästan lite sorgligt, första gången jag ser Lars Winnerbäck utan min kära syster! Vem ska nu skrika högst av alla när han kommer ut på scen och briljerar med sin gitarr? Jag ska göra så gott jag kan för att höras lika mycket som jag och Emma kan tillsammans! ..Jag är ju trots allt inte ensan, har ju William med mig.



Badhusparken, Piteå -06
Zinkensdamm, Stockholm -08♥
Coop Arena, Luleå - 09

PDOL, Piteå - 10

Bara galna nätter


Jag och Carro knallade iväg till Patrik och Tobbe kring 02, på efterfest. Började dricka pilsner och slutade inte förens tio imorse när jag inte orkade vara med längre, C sov redan så jag smög iväg till bussen. Trots ledsna miner så var det dags för sömn.

Amanda Niemi:


I'm comin' home


Jag växte lixom aldrig upp

Ni vet när bäbisar sover, så får dom typ en liten platta i håret i bakhuvudet? Eftersom att dom inte kan sova på annat sätt än på rygg. Ah, jag får FORTFARANDE en sån där platta när jag sover. Carro utbrister alltid "HAHAHAHA" om hon ser detta. Seriöst, jävla bäbisfrippa. Less typ.

Hey

Och vi som hade tänk dra på stranden? Aowe, då blir det istället SATC och invänta klockan! Ska mot mat&prat senare för sista gången med Johanna. Sad sad.

!"#¤%(&#¤%¤#¤"#

Jag ber redan nu om ursäkt till nästa person som tilltalar mig för det jag kommer säga, fan vad jag är arg och less och less och arg. Döööö.

The good girls are home with broken hearts

Sitter och hänger med John M. Väntar på bussen hem, ska släpa alla grejer eftersom att Jay flyttar imorgon, hur sorgligt?! Eh. Pratar lite med stackars Matte som är fast i Ale, hundvakt. Han tänkte fråga om någon var på nattbad igår men satte sig och åt chips istället. HAHA.


-

Promise me you'll think of us as a time so wonderful.

Dag, kväll, natt.


Asnice dag, kväll och natt igår med dessa människor! Lite trist att Sophie for tillbaka till Norge idag, C's kusin, sjukt rolig tjej!

Långa nätter

Lång natt, vin, bad, grill, öl, häng, tröttast i världen, vill sova. NU!


up up n away

Nu ska jag dra mig mot stan och sätta sprätt på lite pengar, skönt det känns. Har fan levt som en råtta hela sommarn. Ska även träffa Jay som flyttar på torsdag, WTF? ..Ångest.




Helt jävla sinnes vilken röst.


Tack för vår tid tillsammans!


Nu är 55-250mm borta, jag är rikare, nöjdare och ska äntligen införskaffa ett fast 50mm.

I just have one last question; will it be my heart or will it be ..



Morgonstund har guld i mun

Gud vad konstigt jag har sovit, konstigast dröm också. Anyways, lite kaffe och SATC så kanske dagen kan börja sakta men säkert. Den började ju dock bra, trodde aldrig jag skulle bli av med objektivet så kvickt.


Åska..r

Vaknade upp ur en mardröm ungefär precis när åskan var som värst, ventilen var öppen och satan i helvete vad det lät. Trodde inte mina öron typ. Haha.

Aja, får iaf sålt objektivet om en timme! tack för det! woop woop.

Dit kan jag gå och sakna dig


Familjen Andersson

Skulle egentligen dragit till gstad idag för häng med bästavän men mitt humör har legat i botten, så orkade inte umgås med någon annan än min kära syster & mamma. Skogspromenad, äcklig soppa och SATC. Klassisk Andersson.


Dear God

We all need that person who can be true to you.

Morsan aka fotagrafN


Canon EFS 55-250mm


Har slängt upp mitt telezoom på blocket nu, används för lite och vill ha ett fast 50mm ist!
Sugen? Det är ditt för 2k.

You must follow your heart

City and Colour - Against the grain . Comin' home . Sleeping sickness .



Ibland finner jag inte ord för hur jävla bra musik kan vara.

Lite mer från träan


klagomål

Jag orkade inte dra med mig ett liggunderlag eller kudde till träan. Så har sovit direkt på marken. Har bara legat på sida hela helgen, fyfaan alltså. När jag vaknade imorse, båda sidorna ba värkte och jag kunde verkligen inte lägga mig på dom. Så fick ligga på rygg resten av morgonen men då gör såklart ryggen ont nu för jag har legat så helt länge. Nä vet ni, jag får helt enkelt stå upp resten av dagen. Förkyld har jag också blivit. Hejhopp.

Botten upp och resten i håret, trästocks - 10



Dra en gräns

Hungriga som vi var drog vi till något kinahak. Och fyra små rätter är ju alltid ett säkert kort. Det var det inte denna gång. Ehm, ja det dom kallade för sötsursås var typ nån ljus gele. Kycklingen hade dom friterat i samma fritös som bananerna, så ni kan ju gissa vad det smakade. Sen så var kyckligen i curryn typ en hel höna.

..Ah men det bästa var ju att jag fick betala 163kr för skiten. HAHA. Såjävlavidrigt.


Du har pajat mina glajjer!

Vet inte varför, men vi tröck ut glaset på typ alla brills igår.


Home sweet home

Har ni läst om olyckan? Usch. Vi satt fast i bilkö i några timmar men är hemma safe ändå, kändes inte bra att åka buss efter vi fått höra vad som hänt! Men tack som fan för att vi lever! ..Bilder kommer sen.

Hörs på söndag. HEJ TRÄSTOCKS!

Hoppas ni får det riktigt tråkigt här hemma, för vi kommer ha så jäääävla kul i Skellefteå!


It's on and poppin' yes.

Waka waka . We speak no americano . All night long . No superstar . YES . 25 .

HA!

Elin skrattade åt mig igår när hon såg att jag skrivit upp "Måla naglarna" på min komma ihåg-lapp, wtf? Jag svär fan jag hade glömt det annars! Men nu är det gjort, black is back as always.


You are the best thing


DAGEN MED STORT D

OOOH, om fem timmar åker vi. Woop woop, fan vad jävla roligt det ska bli. Matte meddelade mig inatt om att dom hade hittat en stereo och massa stolar, heelt gratis. YARIGHT. Tycker synd om er som förlorade era grejer, ska slå tjuvarna när vi kommer ner! Lovar.


Lite ångest..

..Fick jag när Jens ringde "ÄR DU INTE PÅ TRÄSTOCKS ÄN?!" ÅÅÅH jag som ville åka idag. Men det gick inte! Är dock taggad till tusen till imorgon, bussresan med Amanda, Emelie & Kajsa kommer fan bli crejzi. Oj. Sen ska vi fyra nuts hitta till campingen, good luck.

In the alley


Lite halsbränna är ju bara manligt!

Provsmakade vinet som ska med till träan, upptäckte att jag får halsbränna av det. Göttmos.


Nån slängde ut dig som en sommarkatt

Nu är Elinpelinpäronpung (var tvungen, ja.) påväg hit, vi ska prata och förhoppningsvis ta reda på en jävla massa saker. Får se hur det blir med vårat projekt, vi får hoppas på det bästa! Mer än så får ni inte veta än.


Tur på kinesiska


Cute is what we aim for


Vaknade med lite halv panik, insåg att jag var tvungen att städa innan Elin kommer, såg ut som skit här. Man kände typ inte golvet för att det var så skitit, åååh fresh I know.

Every rose has its thorn


Miley Cyrus nailade fan denna låt, sjukt vad hennes röst passade!

the curse of curves


Taggad till 1000

Emelie skrev just och sa att dom åker med oss på fredag, HUR KUL?! AWESOME. Och nu ringde Viktor och sa att dom kommer på lördagen iaf! ÅÅÅH SÅ ROLIGT, så sjukt tagg på trästocks! Vi taggar med bilder från förra året, enjoy;



Smatter


Skönt med regn, skönt att höra smattret och ligga inne. Har dock orkat resa mig en gång för att hämta massa öl. Dagens motion. Morgondagen kommer dock bli mer kreativ, ska smida grymma planer med Elin! ..Det får ni dock veta mer om i ..höst? HEHE.

headbang

Jeesus, vilken huvudvärk jag har. Och hade igår. Undra om huvudkrocken gav mig en liten hjärnskakning montro. Det är då inte min vanliga migrän jag har inte. Aj. Som. Fan.

Kan någon ge mig en biljett till PDOL?

ÅÅH vad jag vill se Lasse på PDOL! Give me.

Jag fattar alltihop - Hjärter dams sista sång - Mareld - Stockholms kyss

Och bilen går bra?

Ändå trevligt att det ska regna fredagkväll i skeå, treeevlig. Men lika tagg är jag för det!!

..Nu har jag en fråga, ska jag ta med systemkameran eller bara kompakten?  För det går att ta så grymma bilder på festivaler och då vill man ju inte ha kompakten. Men å andra sidan, så kommer jag vara packad dygnet runt (förlåt mamma) så kanske är riskabelt med systemen?


Forever angel


Det är inte tomt än, men snart kommer det.

Emelie Hansson mina damer och herrar.


25

What up? Har sovit ungefär hela dagen för att jag har så ont i hela kroppen. Så nu är jag pigg! Däremot ligger Wille bredvid och gnisslar tänder i sömnen, vilket gör det än svårare att somna. Men ack så söt. Får väl slå på lite vänner och försöka stänga mina blå. Nite.


Bra låt.

Secrets in stereo - Falling


Efter det ska jag även raka skallen

Farmor: Ja och där på ryggen är fötterna. Hade jag vetat att dom skulle vara så stora hade jag aldrig gått med på det. ..När ska du ta bort dom?

Den som inte tar bort luddet ska dö

Alltså, det känns som att jag bor i ett tält i mjölkuddsrondellen, FAN VAD DET LÅTER när någon kör mc här utanför, som om idiotjävlen gjorde det i mitt rum. Borde bli en galen kärring och gå och sätta upp lappar på alla motorcyklar jag hittar "Jag hoppas, från djupet av mitt hjärta, att din mc sprängs" ..Eller något annat trevligt.


All the crazy shit we did last night ..

Det började med att jag skulle cykla in till Sara "förbered dig på en lång natt". Vi satte oss i parken och hämta en flarra rose hos syster. Pratade skit i nån timme och sen kom Matte & Co och hämta upp oss.

Det blev slutligen en galen måndag, Dennis drog 354435 ställ i olika rondeller, varav en av gångerna var jag och Sara inte berädd och smällde ihop skallarna, SMACK PANG, jeezes, har så sjuuukt ont i huvudet idag. Anyways, vi nattbadade på storsand, varmt som fan! Och sen fastna vi med bilen. Kom äntligen loss efter 04 och då drog vi en repa och sen hem!


Skador:
Sara har bitit mig i kinden, jag har fått permanent huvudvärk av smällen, det känns som att någon har stuckit en kniv i min fot, har en lindrigare smärta i ryggen. SJUKT VÄRT.

"Det finns inga måndagar när man är ledig"



..that will be the best memoriezz

Tror inte att jag och Sara dragit ut en natt för att "göra ingenting" utan att den slutat med roligheter och fylla, ännu ett bevis är kvällen! Eller natten, fasen så rolig den blev. Även fast vi satt fast en timme på stortsand med bilen, miehehe. Bilderna kommer imorgon. PEACE YAO.


Haha, Matte såg fan inte sane ut på denna alltså!

I'm the world's greatest


I'm that star up in the sky



Har varit och hjälp farmor, druckit kaffe och pratat skit med henne! Tog med några bilder från studenten också, hon hade så fina på mig och mina kära syskon! Och pappa.

Took a walk down memory lane

Här har vi spenderat lågstadiet;


Hägnan;



Och här är mitt gamla hus i Kyrkbyn;


Myggbiten, ajfiifan


Bilderna döljer det rätt mycket, men fyfan hur Amanda såg ut på benen! Ajajaj, så går det om man spenderar en helg i Överkalix. Hehehehe.

morsning

Amanda släpade med mig till hägnan, blev lite nostalgisk. Bilder kommer typ senare ikväll eftersom att farmor ringde och behövde hjälp med att föra över bilder till datorn, så söt.

SNABBA CASH

- Världens sämsta film, fan så jävla dålig den var.

Jag får liksom ingen ordning.

Här sitter man och gör ingenting, sparar allt till en och samma vecka. Stressvecka kommer detta bli, har inte träffat min pappa samt småsyskon sen, studenten?! ..Oh my. Så måste åka till stugan i veckan, måste även hinna träffa Elin som bor ända bort i boden! Måste packa till träan, köpa tält, köpa öl, kläder?! Jag orkar inte. Hatar stress.


Vi kan gå genom eld.


William 3 år


Promenad runt i staden, vi lekte i 3 av 3 lekparker. Och nu, finally, ska vi se Snabba cash! Heiro

HEY, LULEÅBOR!

Ni vet klockmannen? Vart är han nu? Jag har inte sett han på sjuuukt länge. Har han flytt sin kos eller finns han kvar i Luleå?


På söndagar behöver man inte stiga upp.


Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Igår skulle jag springa in på kioskbaren, i sista sekund skrek Jay "KÖP NÅT ÅT MIG!!" ..Snäll som jag är så fick hon en gul klubba, med toy i! Awesomeness.



It takes a fool to remain sane


Bilder från när dom lira golf igår, Johan ser lite arg ut på första bilden men gör sedan segerdansen på sista bilden.

I feel pretty, oh so pretty.

Natten blev visst lång, har suttit och pratat om tatueringar med Johan, Sebbe och Tobbe i några timmar. Även sett på när boisen spelat wii, golf. Johan sjöng även I feel pretty samtidigt, manlig som han ääär. Godnait.

Var det sommar?

Kom precis från Roasters, mina fingrar domnade bort av kyla? wtf? det sticks som fan i dom nu. Anyways, riktigt trevlig kväll! Julia och Kajsa joinade mig och jay, pratade och pimpla kaffe.


Nu tjatar Johan på att jag ska komma till tuna för att dricka alkohol, cya!

Roasters med jay. Hay.



I'm your biggest fan, I follow you until you love me. Paparazzi.


Små röda lyckopiller

Ja, vad dessa piller kan hjälpa när man mår dåligt! Tyvärr börjar man inte flyga på rosa moln, riktigt. Men man börjar må bra igen, åh så skönt.


Ah jag pratar såklart om dessa på bilden, Eeze, mot migrän. Ack så bra dom är!

Hej

Näni, jag har varken något att skriva eller några bilder att lägga upp. Ciaoza

Trist trist trist väder

Aowe, kul väder? Nope. Men har iaf varit på stan med mor och köpt min fiiina skjorta. Mhm, ska keka lite maudt och se vänner! piz.


Hejdo

Vaknade till både bra och dåliga nyheter.
Dåliga: Carro åker till Norge om två timmar, ingen avskedsfest. Fuck.
Bra: Mamma gick med på att köpa den där tröjan åt mig! Tack.


Every day I love you more

Idag är det fredag och jag ska vara hemma. Fan vad skönt, jag vet inte vad som har hänt med mig men ordet festa lockar inte just nu. Fast imorgon, kör vi avskeds för C så då har man inget val.


Nä nu ska jag slå på lite vänner och invänta Wille. Peace out.

hehe, awesome.


la la la

Jag vill till trästocks nunununununununu.


As brothers we will stand

Mumfords & sons - Timshel, the cave, little lion man.


How do you walk with your head held high?


Lady Antebellum

I'm a little drunk and I need you now.

..Alltså, låten är ju skön. Men tycker ändå att den är lite mjeeeeeehh. Om ni fattar? Lite smörig alltså, på ljudet. Texten var väl ändå ok men smöret i melodin blir lite för mycket.
Tänker på Melodifestivalen. Vad säger ni?

I don't get it



Woopzz

Aowe. Skulle vara ute med hunden vid sju, åtta. Skulle varit i stan klockan tio. Vaknade 11, applåder! Nämen, skyller som vanligt på att jag inte vaknade av klockan. True story bro.

träan nästa helg!

Taggad. Snygg. Soligt. Kallt. Varmt. Gristigt. Smutsig. Klapp. Kanon. Lerigt. Tält. Skräp. Burkar. Öl. Skrik. Prat. Skratt. Gråt. Stämning. Roligt. Awesomeness. Trevligt. Laddat. Spänning. Grymt.


Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur..

..Oskar Linnros, will you marry me?


Från och med nu.

Seriöst, fan vad jag älskar min säng. Fan vad jag älskar att sova, sova, sova. Somnade när jag kom hem idag och vaknade nu. Nu ska jag trycka en pizza för att jag inte orkade skapa någon egen seriös mat. MHM! Gött.

..Fan vad skönt det är att vara ensamhemma, ha det precis så stökigt man vill, och ha chokladsmulor på tröjan utan att någon ser.


What up?

Abbe har fått åka buss idag, typiskt pinsamt när han hoppade upp på sätet och inte fick sitta där. Ungefär lika pinsam som tjejen som gick förbi i "jeansshorts" ..Snarare jeanstrosor, tror ni fattar vad jag menar?

..btw, mitt internet har varit nere pga dom där i övik eller vars det var som klippte en kabel, nice work.

GOD MORGON.

Än en morgon ska jag säga, fan vad jobbigt att kliva upp och gå ut med hunden. Här kan man liksom inte ligga kvar och dra sig för då skiter han väl ner sig eller hungrar ihjäl. Hade varit lite jobbigt att förklara det för morsan när hon kommer hem.

Aja, nu kan jag somna om en stund men inte allt för länge, klockan tolv ska vi iväg på äventyr.

Chejkväll

Vi käkade tacos och drack vin, har pratat hela kvällen. Nu känns det lite bättre, så sjukt trist att Carro flyttar till helgen. Men what to do. Har lite roliga grejer planerat framöver, men mer om det senare. Sjukt mysig kväll anyways, ska avsluta med film och sova! ..Imorgon ska vi upp tidigt.


vååågel!


Vi mötte en liten fågelunge när vi var ut. Så sjukt söt, började typ gråta. Så ensam. Så liten.
När vi gick ut igen så var det någon (förmodligen en katt) som hade typ halvmördat den, den låg upp och ner och kunde inte röra sig, när vi vände på den så var halsen typ av. Sjukt hemskt. Stackarn.

huvvaligen


Ao, fyfan. Det är nog det jag har att säga. Fan i hela helvete. Sorgligt.

eeeu, wtf?


Mina ägg byggde ett äckligt litet bo, uuuh?

-

Lars Winnerbäck - Mareld.


Dom skulle mörda för pengar


-

Ahh vad tungt det är att stiga upp och gå ut med hunden, sov en timme för länge idag. Har aldrig sett gammelAbbe flyga upp för trappen i den farten, han var rakethungrig. Men, nu ska jag somna om.


Stockholms kyss

Dina sånger har jag sjungit, dina drömmar har jag drömt
Min sans har jag förnekat och min hemstad har jag glömt
Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt
men nu möter jag alla ord som jag har sagt
.

Jag läste just detta:

one, two, Freddy's coming for you.
three, four, better lock your door.
five, six, grab your crucifix.
seven, eight, gonna stay up late.
nine, ten, never sleep again.

..Nu kommer jag fan inte kunna somna.

Man, I wanna do this again.

Ååh, jag vill köa i flera timmar, stå med fula regnskydd nån timme till för att sedan stå nästan längst fram av 18.000 pers och sjunga med till dom underbara tonerna som Lars Winnerbäck tar med ut på scen. Krama sönder systers hand när han spelar Hjärter dams sista sång. Kärlek. Jag måste se han igen. För 4e gången.


ANGELS & AIRWAVES


Ryser av introt. Älska AVA.

Peace is free


Watch over you

Jag orkar inte stiga upp ur sängen idag, klockan ringde före sju och då var det dags att gå ut med hunden. Kul. Är så sjukt trött nu, somnade om på soffan en stund men är död ändå. Snart är det dags att gå ut med han igen. Seriöst tungt. Men skönt att vara home alone.


Do we simply turn our heads and look the other way.


Kladdkaka

Ett barn står och bakar i mitt kök, vem kommer på att göra det klockan ett?


Californication


HEJ SNYGG.


Måsjävel


Fan vad detta fågelfä spanade in oss på floras, den ville äta upp oss.

Sooooooommar.


Mys

Vi drog till udden och sola, när vi blev rastlösa så fick vi åka ut en sväng med Saras päron och båten, stannade på Stensborg och käka bullens. Lite sommar 08 över det hela! ..Sen drog vi på floras och nu har jag gått från vit till brun, tack.


Yawn

Fuck.. trött. Trodde det var ett skämt när klockan ringde, ska iaf ut på soliga äventyr med Emelie och Sara nu, God morgon. ..Grannarna började just spika, hoppas Jay vaknar av det. HEHE.


So close no matter how far


Mitt hjärta i din hand


Kent.

Bokhyllan - bildbomb


Unge.

Frågade om Jay kunde ta cykeln och möta mig när jag går till björx, så jag slipper vänta på bussen i tre år. Men nä, slöskiten orkade inte. (SÅ GÅR DET OM MAN DRICKER FÖR MYCKET JOHANNA!) ..Så nu sitter jag fint och väntar på bussjäveln som går om tre år, what to do.

zup bitch?


Hitta två fina bilder från Allstar i december, wtf?

3


Moorning

Trist att det var sol idag, på sovsöndagen. Men inte gör det mig nått, den kommer säkert tillbaka imorgon också! Och isf blir det udden. Jatack.

alealealejandrooo

Nuu har jag laddat upp mitt face med smink, hittade även öl i väskan som var kvar från Kiruna, sweetness. Lilla Emelie hade inga planer så ska ta med henne under armen till festen! Fett kul.


Tagga, tagga, tagga.

Döläge

Är det bara jag som alltid fastnar efter duschen? Tar sig en tid och lång startsträcka innan jag tar tag i mig och börjar sminka mig, men det känns som att det är dags nu. Viktor sa Kom vid 6-7.. HEH.


SnyggLouise i bakgrunden, rite?

Trist att jag hade en LG då.


Go and call your bitches.

Idag har mina fina pojkar inflyttningsfest, Johan&Danne&Tobbe&Viktor har flyttat in i en lya på tuna tillsammans, taggtagg. Ska hoppa in i duschen, slå på råhög musik för jag är ensam hemma och dricka ett glas rött.


Skönt att jag slipper bli 25


Daniel Westling^


I'm fine

waawaweewa, jag var den enda som vaknade upp obakis, skönt som fan. Willy och Nils låg och kved, rätt åt er. Mmmhm. Ändå trevlig kväll, slutade med nattkäk på donken och en lååång promenad till Notviken. Bilder kommer snart, ska bara äta tre kilo mat först.

I hope it gives you hell

Stekte korv utan att slå på fläkten, nu luktar jag gott. Så gör hela läggan också, HEHE. Ska bege mig mot Willy och dricka lite vin, får se hur det går. Vi kanske ses. Hejhopp.


I love the way you lie

Jag har satans ont i benet, vart fan kommer det ifrån? Ba sådär.
Jay kom just hem och fick väl mig att dra på smilbanden lite iaf, får se hur kvällen blir, annat än planerat iaf! Woopwoop, jo.

nvm

Satt och fundera en stund, men nä, jag har ingenting att säga idag.

The orange county

Efter att A&C drog så slog jag och Jay igång OC, käkade frysta bullar och låg där hela kvällen. Den som är duktig av oss två ska sova och upp och jobba, den andra ska fortsätta se and that will be me! ..Godnatt sötizar.

Sugen på saltgurka?

Johannas farmor har lämnat några kilon i kylen åt oss ..wtf?


Gültzaudden

Vi fick lite sol innan den gick i mål (ja, mål) ..Vi tog även årets första dopp, grattis som fan! Sen bjöd Emelie mig och Sara på lunch/middag på max, så gullii! ..Sara shoppade en asnice skjorta och jag är pank.

Ska lägga mig och se tv nu för sen kommer Amanda Jay och Carro mest troligt, alla-fyra-häng ska vi ha, som det kallas! Over n out.

Last night a DJ saved my life



Karlsson på taket


Party på en onsdag?

Det vankas party hos syster, sitter här med första och kanske sista vinglaset. Wille och JP har tagit plats i soffan för att se VM, med en whisky. Brudarna får den goda drickan och hålla sig med musiken i köket. Får se vad som händer sen! Tackohej.

Frank Morris


Hoppas på detta väder imorgon också, då blir det sol och bad med några från goa gamla mp. Nu ska jag hem till mor min och äta tårta, hon fyller nämnligen år! Grattis!

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.

I will hold hope . On the bus with your FM radio . Lord I'm one . I'm still standing tall


Soooooool

Seriöst, fan vad man fräser på balkongen. Drog ut en madrass och några kuddar, det vart hur varmt som helst. Aja, ska ut i solen igen för imorgon ska Sara med och sola och hon kommer bli brunare än mig och det är fan INTE OKEJ för hon jobbar. Jag som är ledig ska vara brunast! HM.

in the middle of the ..morning

När klockan har hunnit bli såhär mycket, då funderar man på om det är värt att sova. Kommer förmodligen väcka Jay när jag ska lägga mig i våran dubbelsäng. Kanske slår på OC och somnar på soffan. Hur som haver, över och ut!
/ Kungen.


Grey room

..But I've still got me to be your open door,
I've still got me to be your sandy shore
I've still got me to cross your bridge in this storm
And I've still got me to keep you warm.

Damien Rice.

FAN-

TASTISK! Jävlar vad bra filmen var, man blir alltid så kär efteråt! Sjööönt att cykla hem med rosa himmel och sommardoft efteråt. Har catchatup lite med Jay när jag kom hem, kollat lite på framtiden och så. Godnatt.


Jag vill sänka farten


Ska bege mig mot stan på en stund och möta upp Amanda. Snart har vi sett alla twilights tillsammans.

Det snurrar i min skalle


Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här.


Tusen hjärtan till er! ♥

It's not me, it's you.


Hey

Vilket fantastiskt väder, hann med lite solning trots att vi vaknade klockan tre! ..Dags att röra sig hemmåt och senare blire Eclips, finally!

Burn up in your atmosphere

Sitter hos Carro och glor på bilder från helgen, dricker en öl, pratar om allt möjligt. Amanda kom just också! Jay skulle komma men besvikelsen när hon inte kom alltså ..Hoppas du läser detta Johanna. Dumfan. EHHE.


Stal denna gullebilden av C.

I'm out.


woop woop

Vad nyfikna ni var idag, vad kan det bero på? Ehehe.

Har iaf gjort mitt dagens todo, bäddat rent och duschat. Visst har jag det jobbigt? Ah, håller med håller med. Annars ska jag väl ta och cykla till Carro på en stund, hon bjuder på middag; Nudlar. Thankz.


Vilket skämt.

Vilket jävla skämt, LK? På fredagen spelar Brolle 19.45 och på lördagen spelar Melissa Horn 19.45? VARFÖR så jävla tidigt? Vem orkar dra in till området vid sju? Åh. Fast då hinner man iofs med både Melissa och Takida på lördagen. Hums.

Från och med du

Oskar Linnros . Plan Three . Switchfoot . Johnny Cash . Kent



Higher

Det har väl inte varit tyst en enda minut. Men vi fick förfesta med live direkt utanför fönstret, på lördagen så kom Erik Grönwall och spelade för oss när vi fixade oss:


Fan vad higher var bra live!

Godjävlamorgon

Så sjukt varmt i mitt rum hela natten, nu på morgonen tänkte jag släppa ut lite värme, öppnar fönstret men nä då blire ju för helvete korsdrag eftersom att något nylle har öppnat balkongen också.


Godnatt

Helt färdig är man då efter denna helg. Ska invänta wille och sen slänga mig i sängen, se film och helst inte kliva upp först imorgon! Men nu har ni iaf många bilder att glotta på! Enjoy.




I've been listening

Dead by april, Markus Krunegård, Kent, Maskinen, Erik Grönwall mfl. Underbart med livemusik!


Total awesomeness.


Jag fick en ros av världens finaste William! Puss påre.

What's so funny?


Ungefär såhär låg vi allihopa under fredagens efterfest, vad hade vi så jävla kul åt? Typ Markus skratt, roligaste jag hört! ..Jag tappade även ut ett helt vinglas så skulle Gylla torka upp det, sen hade det även kommit vin på Ankans socka och det skrattade vi väl åt i en kvart kanske? Crazy. Men jävligt kul.

Ett hotell med en utsikt.


Amenvisst, som ni ser så bodde vi riktigt grymt. Det enda jobbiga var väl alla som soundchecka på lördagen när man var bakis. Det gick inte att missa ljuder som strömmade från alla tre scener samtidigt. Heh.

Baochickawawao

Crejzi weekend dudes.

På fredagen sprätta vi första ölen klockan elva på tåget. Vi slutade festa klockan sju på morgonen, då gick vi och fyllekäka på frukosten. Satan i gatan, 20 timmar, måttligt tärd igår. Men det har varit förjävla kul, awesome vänner såklart och solstrålen min. Musik har spelats dygnet runt, även min playlist spelades på scen när dom riggade! DEN NI.


Off we go

Dags att dra sig mot tåget! Segt att vakna efter typ 3 timmars sömn, om ens det. Blir väl antingen öl eller sömn på tåget? Haha. Nämen, nu drar vi! Om inte annat så hörs vi på söndag!



Fiint.

aowee, taggar för fullt för imorgon. carro taggar med att färga ..ögonfransarna? Jamendetärokejdetmed. Är typ sjukt taggad på att åka tåg? Det är så jävla myyysi. Sen hotell. Och hotellfrukost, och artister! och världens bästa människor! ÅÅÅÅH


Packad och klar

Det gick snabbt, undra om jag ångrar mig när jag bara tog med mig två "outfits"? ÄH, det får duga. Det såg bra ut. Nu ska jag dricka upp mitt jävla te och se vart Carro håller hur, slår väl på lite vänner så länge.


tomorrow comes

Jag är stressad. Min hjärna blev tom. Vad ska jag ta med? Har kommit så långt att jag har satt alla teknikprylar i laddarna iaf. Vad mer? Mig själv? Kläder kanske? Kan inte tänka, måste ringa min assistent.


Futurum nobis est



I'm superman

Vi ställde som vanligt klockan på 11, och klev i ordning upp klockan 2. Vi är så duktiga på att stiga upp i tid jag och Carro, får se hur det går imorgon när vi ska upp före fan eftersom att tåget går 10.01, eheh. Nu ska vi iaf dra oss mot stan och köpa något ballt. Over n out.

RSS 2.0