Thank God for Garbom!

Vad gör man åt dåligt humör? Ringer Marcus, han är fan alltid på bra humör och glad! Så jag ringde, han smittade av sig och jag är glad igen! Helt fantastiskt vad min vän Marcus kan göra, som trolleriiii.



Du gav upp för länge sen

Gaah, vad jag vart på dåligt humör. Negativa människor må ju vara det värsta som finns, nu menar jag inte att man typ hatar skolmaten. Utan de som ba "ja men det kommer du aldrig klara" "Du måste ju ha ett jobb innan du kan göra nått annat" "Tror du verkligen att du kommer lyckas med det?" "Kommer du verkligen klara den där kursen..?" SÅNNA människor. ÅÅÅH. Fyfan säger jag.

Getting high on life

Nu har jag städat, dammsugit, dammtorkat, slängt fyra påsar kläder, bytt sängkläder osv. Nu är jag värd en koppkaffe och jobbsökning!


Jag vet, mina pilar på bilden är konstnärliga.

DU OCH JAG MOT SKITEN!


Hello goodbye

Värt att fara till skolan, kom dit kvart i tio. Slutade tio, vilket skämt att gå på MPR lektionerna alltså, gör inte ett skit. Ska istället lägga mig och se lite serier och sedan städa och plugga (Nej nu ljuger jag som vanligt när jag säger att jag ska plugga).

Ge mig sommar. Ge mig festivaler.


Let's make a list!

Dagens humör: Freak, som alltid.
Dagens mående: Mätt som fan, JA HELA DAGEN!
Dagens borde: ALLT. Utom att ligga i sängen, som jag gör.
Dagens frisyr: En liiitn toffs på huvudet.
Dagens smink: Var för lat imorse för att se normal ut resten av dagen.
Dagens klädsel: Jeans och en svart tröja.
Dagens planer: Flytta till Norge.
Dagens materiella vill ha: Ett fast 50mm f/1.8
Dagens fundering: Räcker det inte nu?!
Dagens beroende: Musik
Dagens tråkigaste: Det talar jag inte om.
Dagens längtan: Nästa tatuering.
Dagens superlängtan:
Studenten.
Dagens tidning:
Har fan inte läst någon jävla tidining idag.
Dagens låt: In my atmosphere. Nä juste, så hette den inte alls.

Where have you been?

Black balloon.It ends tonight.Message in a bottle.Weddings off.When it comes to you.You and I both.


We'll stop for a cup of coffee



Done, no. Not done.

Efter fem timmar är jag klar med ..EN utskrift, det tog ju inte tid inte. Efter alla fel, omredigeringar & aggressioner så fick jag äntligen ut en perrrfekt bild. Lyckas även få med mig hem två fotoutskrifter på två grymma bilder, eftersom att jag gjorde fel så många gånger. Eller ja, läraren ändrade sig.




Godmorgon friends

Nu drar jag till skolan, skriva ut bilder hela dagen till utställningen. Det kommer ta tid så det blir jävligt mycket kaffe idag.


Me friends - Älskar er.

Hej!

Jag får hjärnsläpp så fort jag ska börja skriva på ett nytt inlägg, så därför blev det inga fler igår. Men jag vill säga till er alla att jag beklagar verkligen eran förlust. And may you find peace.

I'm alive but tell me, am I free?

Lite ny musik in i min playlist så här på morgonen är aldrig fel, vart det kommer ifrån är dock oviktigt. Mmhm. Ska dra in till stan och möta upp Jay och fota lite till MPRen eftersom att jag verkar missa alla lektioner så kan jag ju göra något vettigt iaf.


Om resultatet blir bra så kastar jag upp lite bilder senare. Annars kan ni lyssna på den här, här och här.

If the world's at large, why should I remain?

Vadå sova på saken? Det funkar ju inte, man försover sig bara för att det är så mycket att lista ut så man hinner inte på en natt. Hmh.

Anyway, ska bege mig snart. Vet ni vad jag alltid gör innan jag kliver upp? Ligger i sängen och funderar på vad jag ska ha på mig. Så jag slipper kliva upp och stå vid byrån och frysa så länge. Hur börjar eran morgon?


En lösning kan ju vara att det är fullmåne snart.

How I feel about you now


Why can't we just rewind?

Gaah, mår så sjukt dåligt. Kvällen har bestått av mys med The orphan. Har egentligen inget annat att säga än "vad fan händer?" och jag tror att Carro, Jay och Amanda är dom enda som förstår vad som menas och fler behöver inte veta. Jävlar vilken situation alla sitter i. Fuck.


World was on fire and no one could save me but you

I never dreamed I loose somebody like you.

Vi ses i dammet.

Nu ska jag bege mig mot Gstad för ett glas rött innan vi ska ut och fira min sköna böna Caroline. Take it easy tonite, I will. PUSS.



Take this.

Maan, det var skönt att sova. Storgrinade dock i min dröm, så mycket att jag inte kunde prata och berätta vad som hänt för polisen. Mmhm. Nej nu ska jag sminka mig! Let's not go bananas tonite.


I'm a bad girl, cause I don't even miss him.

Det gick jätte bra att öppna, tackar som frågar! Dock körde nattvakten ett prank på mig ..Men jag var tydligen inte den enda som gått på det. Haha. Annars så är jag hur trött som helst i fötterna och ska sova tills klockan blir hoppa-i-duschen-göra-sig-klar-tid. Puss.




Lite John Mayer skadar aldrig.

Godmorgon sunshines.

Det ringde i mobilen för trettio minuter sen, kanske visste han som ringde att jag glömt ställa larm? Han har ju faktiskt varit sådär läskig tidigare. Anywho, ska gå till jobbet nu! Fedt långt. Önska mig lycka till!

Denna man startar min morgon jävligt bra.


Are we human or are we dancers?

Vad gör ni ikväll? Blir aspackade och raglar runt på krogen? Oh, hade jag också gärna gjort. Dock, jobbar jag hellre imorgon. Känns kul att öppna, trots att det är sjukt tidigt och man får ingen fritid på kvällarna, men imorgon ska vi iaf fira Carro! Och trots att det blir barntillåtet ikväll, kommer kvällen bli awesome. Miheh.


Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys.


Nu har jag varit vaken i 14h, börjar bli väldigt trött. Sitter och blir hög på socker lite smått till och från.

I'll try to love again but i know, the first cut is the deepest.


Jag vill börja fota analogt, sjukt mycket grymmare än digitalt. Någon som har ett mörkerrum över?
Åh titta bara.

Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt.

Phew, satte mig i sängen med datorn. Bad choice.
Ska iaf lyfta röven och dra mig mot Storheden med min kära Jay!

..Fan vilket bra humör jag är på! Förutom ont i fötterna så känns det inte som att jag varit vaken sen tre. Är sjukt glad, kanske är det för att jag har världens bästa vänner eller för att mina arbetskollegor är jävligt grymma? Både och. Cred till er alla.


Vadå slickat hår? : (

Märkligt märkligt.

Det var inte alls farligt att komma till jobbet klockan 4, bara jävligt annorlunda. Tror att det kommer gå awesome när jag öppnar själv imorgon. Sen på söndag så ska jag bara öppna och gå hem sen när Emma kommer, skoent.

Ska fööörsöka hålla mig vaken resten av dagen så att jag klarar av att somna ikväll, upp igen klockan 4 denna gång.

System of a down - Roulette.


Ameen godmorgon!

Känner mig som ett grillat bär, känns väldigt mongo att stiga upp nu måste jag säga, haha. Fick ett vakna sms av Jakob ..Han har inte ens gått och lagt sig. Nä, nu ska jag traska iväg! So long.


In the middle of the night

Det är inte varje dag man ställer klockan denna tid. Ska lära mig att starta frukosten imorgon/inatt och sedan öppna själv resten av helgen. Läskigt, har aldrig gjort det förr. Men jag är awesome så det kommer gå bra.


Nu ska jag somna in till nån dålig serie. Peace out.

Second chance

Fan vad underbart det är att sprätta pengar åt helvete. Fast sen tar dom slut, och med det kommer även ångesten. Och jag som skulle sluta? Hojja.


Påväg upp men jävligt snabbt ner.

Gaaah.. Kan ingenting gå rätt eller?! Nu när jag började bli på bra humör så ser jag att jag har tappat bort mitt nitbälte. Alltså dö.

Medans jag är inne på dåligt humör och klaga. Så, ABC vilken jävla skit firma eller vad fan dom nu är. Hälften av alla som har fått sina studentmössor har fått TRASIGA! WHAT?.. Bra skit, dom var förjävla dyra och så är dom trasiga när man får dom? Min var som tur var hel men fyfan ändå. Sen fick jag även höra att dom som tog hand om mössorna när dom kom inte heller behandlade kartongerna så schysst? Tappade minst hälften av dom osv. TÄNKTE NI PÅ ATT DET LIGGER CHAMPAGNEGLAS I LÅDORNA ELLER?! ..Åh >.<

Vi ska åt samma håll


Ah, kan mitt sega humör gå över? Ska iaf möta upp Jay i stan om en timme, kanske blir gladare då.

I GOT SOUL, BUT I'M NOT A SOLDIER.


Dra åt helvete säger jag.

Länge sen jag var så här arg på morgonen. Sjukt dåligt humör, skakade typ på första lektionen för att jag var så arg. Gick och klagade av mig allt till mamma på hennes jobb. Sen for jag hem. Tänker inte sitta och blogga i skolan (det är de vi gör i en kurs) med detta humör. Nejnej.



Godnatt Godmorgon

Sjukt tungt att dra sig upp till skolan idag, trött som ett bär.


When music hits me I feel no pain

Foo fighters - Times like these
U2 - With or without you
Bullet for my valentine - Tears don't fall
Damien Rice - The blower's daughter
Angels & Airwaves - Clever love

Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.
Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.Kärlek.

Gammelstad me heart.

Jag och Jay fick ett sms av Carro. Vi ringde upp och begav oss till Amanda. Där satt vi fyra tjejer och Amandas dude nedsänkta jävligt skönt i sofforna, det var deppmode på g. Men det slutar fan i mig alltid att vi skrattar åt de sjuka sakerna vi varit med om. Mmhm, love you guys!

- Louise
- Men varför kallar du mig Louise?
- Förlåt, äälskling!



Nu ska jag avsluta dagen med American Pie the wedding och ni kan avsluta med denna låt

In your eyes, I lost my place

Vaknade upp av att det kändes som om jag hade betong eller liknande på mig, orkade knappt lyfta kroppen. Ändå gick jag med på idéen att hänga i Gstad, så ska bege mig mot Jay och så får vi la se. Vet att det kommer bli kaffe och en massa prat om vad som hänts de senaste dagarna, miheh.



Fan vad jag hatar nytvättade jeans, man får ju kramp.

På Stockholms gator. #2





How to save a life


Det här är slutet på resan och början på en ny.

Såhär på våren blir man glad av solen, glad av att man kan köpa sommarkläder, glad av jävligt mycket. Var en sväng i skolan och gjorde inte ett skit, borde skriva historian och skicka in den men just nu orkar jag inte.

Jag drog en sväng på stan med Sara och Madde efter skolan och köpte en tshirt och en eyeliner. Då vet ni.


Babben ville vara med på bilden idag.

Happy birthday to you

Jag brukar ofta säga att jag är bäst, jag har fel. Idag fyller världens kanske bästa människa år! Min bästa vän Caroline, hjärta du! OCH GRATTIS PÅ 19 ÅRS DAGEN.


På Stockholms gator. #1





När vi var i Sthlm så hade jag med mig mitt 55-250, sjukt kul att "smygfota" människor med det. När jag kom hem så satte jag ihop nårga bilder till ett utav arbetsproverna till en skoluppgift. Nästa del kommer imorgon.

tjuvtittat.se


hahah, den var fan bra.

Party like a rock, party like a rockstar. #2






slutet är nära

Sitter och hjälper grafarna med bilder till nedräkningen, eller siffror kanske man ska säga. Onödigt enligt mig att börja räkna ner från 80, man brukar ju börja vid 30-20? Eller? ..Andra springer runt med studentmössorna på som om det vore 11e juni. Börja tagga redan?
..Annars så är huvudvärken tillbaka i vanlig ordning. Lovely.

I'm just a little unwell

Godmorgon, uppe med tuppen? Njeet. Somnade om efter att mamma kommit in och psykväckt mig. Aja, jag ska sticka iväg till skolan iaf och se vad vi fått för fotouppgift. Jag och S ska även spendera dagen med att skriva ett arbete, doh.


Ett stort tack!

Till Johan som just länkade denna låt. För några år sen så fick jag den skickad av en kompis, sen tappade jag bort den och fick tillbaka den idag. KÄNSLAN alltså. Grym låt.

Idag lyssnar vi på svensk musik.

För dig . Förlåt . Lämna honom . Kom igen Lena .


Elin Sigvardsson uppträdde på Gräv, hon var som en blandning mellan Melissa Horn och Miss li.

Ännu mera bilder från Gräv 10








Jonatan sov gott på planet, vi passade på att fota honom, egentligen var det Sven Volter i bakgrunden vi ville ha med.

Free fallin'

Jag skulle väl ljuga om jag sa att det inte var mäktigt att pröva studentmössan som jag precis hämtat ut. Det känns så jävla nära men ändå långt bort när man tänker på allt arbete vi har kvar. Satan vad grymt det kommer bli 11e juni.


Ni får även se hela mössan om 3 månader. Puss.

Party like a rock, party like a rockstar. #1








IDAG ÄR INGEN VANLIGT DAG FÖR DET ÄR..

Närmare en och åttio lång, med en välvald hårfärg; svart. Vi har delat över tusen skratt tillsammans. Hon är rapp i käften och pratar dagarna i ända, en tjej med charm och partyprisse ända ut i hårtopparna. Hon har dålig humor, hon ligger på top tio listan och är jävligt grym. Men missförstå mig inte nu, hon är inte bara en awesome människa; hon är även en av mina vänner!

So here's to you me friend: HAPPY 19th BIRTHDAAAAAAAAAAY!


Paul Hansen & Café opera

Helgen har bestått av föreläsningar.

Jag trodde att det skulle vara tråkigt, faktiskt. Men, det flesta var sjukt intressanta. Vi gick och såg/lyssnade på Paul Hansen - Världens bästa pressfotograf. Trodde det skulle vara randombilder som han tagit men så var det inte. Jag var inte den enda som grinade när föreläsningen var slut och jag förstår verkligen varför han blev utnämnd till Världens bästa.

På lördagkväll var det trerätters middag som sagt, och prisutdelning till diverse journalister etc. Efter det så var det fest, vi träffade på väldigt trevliga människor från Värnpliktsnytt. Vi dansade tills sminket rann, frisyren förstördes och fötterna inte bar upp benen längre. Fy helvete så kul jag har haft i helgen. Bilder på detta kommer senare.

Äta bör man annars dör man. Äter gör man ändå dör man.






Underhållning på Arlanda.






Planet var försenat igår, så Jonatan stod för underhållning. Vilken jävla spänst.

Welcome home.

I'm alive. Men orkar varken blogga eller bjuda på bilder. Det kommer imorgon eller senare, eller okej. En på Jonatan på flygplatsen:


Vi flyger till Stockholm imorgon, so long.

Ska bege mig mor Sara och spendera natten där. Imorgon ska vi vara på kallax 06.00. Tror inte jag kommer att uppdatera någonting förens på söndag så här har ni vad vi ska göra:

Fredag: Kommer till Sthlm vid 8. Kring 12 ska vi vara på Radiohuset för olika föreläsningar och sådant hela dagen, sen ska vi på invigningen typ halv 6 tror jag. Efter det ska vi kanske på någon rundvisning och förhoppningsvis så checkar vi in på hotellet kring 21 iaf.

Lördag: HOTELLFRUKOST. Radiohuset för föreläsningar 9.00-16.00, efter det > hotellet, duscha fixa. 18.00, tre rätters, efterfest på Café Opera klockan 01.00. Party tills det stänger, hem och sova.

Söndag:HOTELLFRUKOST.  Föreläsningar 10.00-13.00, 13.00. 13.00-17.30, shopping eller annat kul i Sthlm! 19.40 går planet hem, awesome! Tror detta kommer bli skit kul. Tar med mig både kompakten och systemkameran så bilder i mängder kommer som vanligt när jag kommer hem! PUSS.



That's too bad.

Synd att Jay lämnade sin facebook inloggad här.


Hon fick en ny profilbild, hon gick med i nåra grupper och blev fan av en massa grejer.

Open your eyes



Det här med att packa.

Fastnade i intressanta konversationer när Jay kom så blev lite sen med packningen. Men när jag börja så var jag klar på typ tio minuter. Dock hatar jag att resa med bag, får se om jag kan hitta någon vettigare väska hos syster sen.


Någon som vakar över dig


Även hon har ett hjärta

Jay är påväg hit, om hon skulle komma in nu så skulle hon nog vända med tanke på vad jag lyssnar på musik. Hon skulle även tro att jag blivit religiös eller något, för sån här musik lyssnar inte Louise på egentligen. Nejmen om jag skulle ta och koka kaffe och börja packa. Åker 06.45 imorgon från Kallax.


Luleå kalaset.

Twisted sister och Takida klara för LK, det var nice. Lite skön musik för en gångs skull, även roligt att fota dom. Inte typ Ledin som förra året. Party.

what up

Roligt hos tandläkarn, say what?
Dom skulle fota min mun, tandläkarn satt och väntade på något i typ tio min. Sen vänder hon sig om till mig och skämtar "du är inte fotograf va?" "eh..jo" ..Hon trodde jag skämta. Sen fick jag hjälpa de vilsa tanterna med kameran.

Just a small town girl

Känner mig dum som har försovit mig när jag tvingade Sara att komma till skolan idag. Men hon ska få en kaffe som tröst sen! Om inte SB kom till skolan, då är det nog lugnt.


Jag är trött i benen.

Jag och mamma drällde runt på stan för att hitta något som jag kan ha på mig i helgen. Hittade, men får se om jag tar det eller något jag har hemma. Nu måste jag bara hoppas på att jag får låna ett par byssor av syster.


Nu ska jag och Melissa Horn dricka kaffe och städa.

Punk rock also had a name

Jag: Vad emo jag såg ut idag.
Mamma: Vem är det?



Jag hatar att rasta hunden.

Mamma ringde och påminde mig om att rasta grisen. Ja, hon kallar sin hund för grisen. Sen ska jag vandra på stan med mor min och kolla om jag hittar något bärbart till på lördag då vi ska på, trerättersmiddag och sedan efterfest på Café Opera (ja, jag försöker skryta.)


Nu ska jag gå ut med hunden och fara till stan. So long.

Seg, as usual

Gud vad slö jag är. Har legat i sängen hela dagen, orkade inte fara till skolan för att jag skulle gå ut och fota istället men här är jag än. Dock måste jag gå ut med grisen som mamma kallar honom och då kan jag slå femton flugor i en smäll. Jaop.


Så börjar min morgon.

Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.
Jag tror att livet just har börjat och det blir, det blir vad jag gör det till.
I Like the autumn but this place is getting old.
You're the reason I am living and to you I owe a lot.

true love

Tänkte bara meddela er om att jag haft en underbar dag! Skolan gick jävligt smooth när vi bara satt och valde bilder till utställningen, efteråt satt jag och Sara och prata i nån timma på Kulturens hus samtidigt som vårsolen lös in.

Kvällen spenderades i Amandas soffor med henne och Johan, glass, popcorn och Desperate housewives. Tack för en jävligt skön dag mina kära kära vänner, nu hoppar jag i sängen. PUSS&GODNATT.

When the sun shine, we shine together




What up?

Vad händer? Är typ less på att lyssna på min musik just nu. Har fastnat i nått, lyssnar på gammal deppmode musik av någon anledning.

Sailing, Hero, Imagine etc.

Tre tjejer och en glassbunke

Efter två skålar popcorn hittade jag glass i frysen. Vi satte oss i soffan med bunken, tre skedar. Det blev krig. Amanda vart förbannad på Johan för att han inte kunde hälla ut kolasåsen nog fort så hon tog över, som en riktig man.




Under krigets gång lyckades jag kleta chokladsås på Johans vita tröja, amanda spillde på sig själv. Och jag hade glass över hela händerna i slutet. Men det var värt det.

I waaaaaaaant

Popcorn. Nu ska vi gå och köpa popcorn. Då vet ni.

Hey there.

Gick till Kulturens Hus efter skolan för att hitta några böcker om första världskriget, vi satte oss och kollade i fotoböcker och tatueringsböcker istället, fan vad jag vill göra min andra nuuuu.


Naej, ska dra mig vidare mot Gstad. Trots mina trötta ben.

Let it speak



Inte en god morgon anyway.

Oj vad seg morgon. Vaknade nu, en timme för sent. Funderade när jag vakna på vilken dag det var "onsdag, ja men då har vi MPR nu.." .."NEJ DET ÄR JU TISDAG OCH VI HAR FOTO." Crap, bråttom bråttom!


Up, up and away.

What a wicked game to play.


Na'vi

Avatar var helt okej. Kanske för att jag såg den på 15,6" och inte bio. Men själva handlingen är ju jävligt mainstream, han är på uppdrag, ändrar sig på vägen för han blir kär, tjejen får reda på det och slutar lita på honom, han lyckas få henne att lita på han, lyckliga livet ut. Men den var bra.

When a heart breaks

Guuud vad sorglig Hachiko, A dogs story var. Men jävligt fin. Se den! Själv ska jag avsluta kvällen med Avatar. Finally, har inte tagit tummen ur arslet och sett den än men nu jävlar!


Hachiko con carne

Efter denna skräckfilm tänkte jag skriva, mardröm menade jag så var det dags för middag. Chili con carne och Hachiko, A dog's story. Tror den är bra faktiskt, sprang även ner på konsum och lämna igen en film, tio min för sent. Är alltid sen med att lämna in dom. Nice.


Varför ser alltid min mat så jävla äcklig ut på bild?

.....

GAAH. Har aldrig vaknat med så hög puls, hyperventilera och var rädd som fan. Thank God it was a nightmare. Ibland undrar jag hur jag mår egentligen, med tanke på mina sjukt sjuka mardrömmar.


I will follow you into the dark





Färg eller inte?!




Tänk på att blogg.se drar ner mättnaden som fan i helvete på bilderna.

When you get what you want but not what you need

Meningslösa måndag, allt vi gör är att ha håltimme. Lärarna tvingar en att stiga upp för att komma och ta närvaro, varför inte bara ge oss en fet sovmorgon och säga att vi får närvaro? Hm. Aja, bara å plågas sista månaderna. Snart åker vi till Stockholm iaf.


In a week

Och så var det måndag igen. Fort som fan gick det, nu sitter vi här igen. Håltimme till halv ett och har redan gått igenom det som är värt på internet. Om fyra dagar åker vi till Stockholm. Jag är sjukt sugen på att fota där, men det finns det ingen tid för.

Would you save my soul, tonight?


Du ska veta att du är värd så mycket mer

Kände behov av att testa nya artister, band, osv. Har aldrig orkar klicka på länkarna i spotifyreklamerna men nu gjorde jag det och fann Magnus Weideskog.

Desperat. Rod Stewart är också rätt skön.

John Mayer är fantastisk.

I don't trust myself.
Perfectly Lonely.
In your atmosphere.

Ingenting går upp mot skön musik som flyger ut ur högtalarna. Men det ska vara bra sådana, fan vad dåligt ljud det är på laptopen min, tur att jag har högtalare till. Jävlar, vad hade man gjort utan musik?!

RUBRIK KIRBUR

Sommaren med Göran var väl helt ok för att vara en svensk film. Dock skrattade jag bara rakt ut när prästen sa " Och Annahl" ..Mogen som jag är.

Ska hoppa in i duschen och tvätta bort röklukten. Kan ju behövas.

the first cut is the deepest

Efter att ha promenerat på isen samt grillat krov, sovit på gräddhyllan och åkt hem så blir denna söndag slösöndag, ska slå på Sommaren med Göran till middag och The ugly truth till kvällsfika. Tack.


Farmor och syster.

Fyra tanter på isen




Åkerströms

Farmor: Det här kommer bli en bra dag!
Pappa: Nej fan, det är ju söndag.

Vi skulle gå ner på isen och vägen dit så var det en nedförsbacke.
Pappa: Louise nu springer du inte ner. Och ät inte det där (pekar på gul snö).

Dream of californication

Jahaps, nu blir det korvgrillning med pappa & Co, samt Emma, Jp och farmor. Får se vart detta slutar. Om jag känner min familj rätt så kommer jag komma hem med rätt störda citat. Laters.


Familjen förutsägbar.

Min lillasyster ringde och väckte mig.
- Heej! Vill du följa med och grilla korv på isen?
- Neej, jag ligger och sover.

Vänder mig om till Jay "Hundra spänn på att pappa ringer upp inom fem minuter" ..Sen ringde han. (Jag la även på. Då ringde han upp för att säga att han ska lägga på först.)

WHEN I GET OLDER..



I'm off to little Jay. Dricka lite rött och må gött, heeehe det rimma. Nämen ska bege mig som sagt, sen vidare och vidare och vidare och vidare ..Okej, slutar med mina kassa skämt. Heiro.

I ain't got no money in the bank.

JESUS CHRIST VAD TRÖTT JAG ÄR. Och med det sagt så börjar lördagen.

Ligger och dör i sängen med jobbkläderna för att JAG ORKAR INTE BYTA än. Sjukt trött i hela kroppen. Sa jag att jag var trött? Försöker tagga till med lite party musik samtidigt som jag ligger och stirrar på en pava rött. Orkar man?


Last night a DJ saved my life





Godmorgon, eller inte.

Succé igår, jag hade nog roligast. Jag var även nyktrast. Idag vart det jobb, crejzi som vanligt. Både Timrå IK och 08 Stockholm på frukosten, jesus christ. Sitter hos syrran nu och äter upp hennes godis. Det var man värd. Ladda upp för ikväll!

LET'S POP THIS PARTY.

K'naan - Wavin' flag . Peter Bjorn and John - Young people . Shaft, Mellow trax - Sway . Kanye West - Stronger . Ying Yang twins, pitbull - Shake . Eagle-eye Cherry - Save tonight . Lorentz & M.Sakarias - Mayhem . David Guetta, kid cudi - Memories . Mange Schmidt - Wingman .



Nu drar vi oss mot Ante och inviger hans nya lägga, simma lugnt! I will.

Vi har solen i ögonen och spilld mjölk överallt.

Vilken stress det vart, från att ligga i sängen och dricka kaffe till in i duschen, hitta kläder och in till stan inom en timme. Ska möta upp C som är och får en ny frilla och sen ska vi leta lite presents. Fun fun.

Alla helgers ilands: What to wear?


Höjden av slöhet börjar inte här.

Sms mellan mig och Carro.

C: Jag ska till Ante, ska du dit?
Jag: Yay, jo det blir nog så. Kolla om Jay kan hänga på
C: Men hon skulle vara hemma och plugga
Jag: Det skiter väl jag i.
C: men va?
Jag: Plugga kan hon göra när hon är pensionerad och handlar på indiska.
C: Ja men jag tränar, ring henne. Hon är i mitt rum.

..HAHA.. Eller? Kanske bara jag som såg det roliga i detta.

One night of magic rush.

Skulle egentligen ha dragit till Boden ikväll för att se Katten & Kompet, men börjar jobba 8.30 imorgon så det blev inte av. Har missat dom varje gång dom spelat i Luleå. Gustav skrev att jag hade en till chans nästa helg, trodde han skämta. Befinner mig i Stockholm då.


I still haven't found what I'm looking for

Segstartad fredag, en lektion. Hemma innan man ens hunnit fara. Ovärt, fick en bok att läsa, den var skriven på "talengelska" jobbigt. Ska slå på lite How I met your mother och somna några timmar innan fredagen startar på riktigt.


Tror även denna grabb är lite seg idag. Cheers Darlin'

Cheers Darlin'

Jag som trodde att våren var påväg när det har varit plus/nollgradigt ..FRAM TILLS NU DÅ. -14.




Because the night.

Because the night belongs to lovers. Because the night belongs to us.



When your heart stops beating

Sugarplum Fairy - She.Shinedown - 45.Håkan Hellström - Kom igen Lena.Jack Johnson - Imagine.Enter Shikari - Adieu.Coldplay - Fix you.U2 - I still haven't found what I'm looking for.


La vita e bella

Hungrig till tusen. Öm i tandköttet och ont i tanden, kan inte tugga. Får väl leva på typ kaffe idag. Yey. Nä, det sista ägget i huset står på spisen och blir kokt åt mig. Magen kurrar.


Oh, shut up girls.

Igår var vi ju som sagt och såg Shutter Island med Leonardo Dicaprio som huvudroll. Under en spännande tyst scen så viskar Johanna till mig "Han ser ut som Markus **!", det gjorde han verkligen. Jag och Jay börjar fnissa som fan, fick ondögat av Johan.


Oh crap.

Jag tycker inte att det är läskigt eller så att borra, men något jag behöver är bedövning. Idag fick jag det, tandläkarn frågade om den hade börjat värka "ja lite", trots det så började hon borra. Det ilade genom hela huvudet och jag fick skrika så dom slutade. AJ FYFAN. Sen satte hon lite mer bedövning .."Känns det nått nu?" .."Nja inte så värst" ..Trots det så provade hon igen. Det ilade genom hela huvudet igen. AJ FYFAN. ..Efter detta låg jag och skakade. Har aldrig varit rädd för tandläkaren förut.

..Först då satte hon bedövning runt hela tanden och det gick vägen. Så, helt i onödan är jag bedövad i hela käften och arg som ett bi.


tandläkare.

Usch, morgonen börjar med tandläkarbesök, borra. NICE!


Söliga pengar

Har fått tre nya bästa vänner, Mrado, Jorge och JW såå ska ta och spendera lite mer tid med dom nu tror jag. Känns som ett vettigt slut på denna onsdag. Får väl se.


Shutter ..äh

Vad hände med slutet på filmen? Fuck. Den var inte alls som jag trodde efter att sett trailern, men den var sevärd. Kanske inte på bio dock men aja. Sånna filmer måste också ses. Jag och Johan måste dock sluta se filmer med sånna där slut. Haha.


Imagine.

Medans jag är på bio så kan ni lyssna på den här.


Jag ska sakna dig imorgon


Jag kan sitta flera timmar, jag kan gå igenom allt. Det tog slut för längesen men du är överallt.
Och jag ska sakna dig imorgon, ja du vet hur jag kan bli. Så kom och hälsa på om du har vägarna förbi.


Save my life

70 sidor Snabba cash, kaffe kaffe mat har min underbara onsdag börjat med. Om två timmar blir det bio, Shutter island med Johan och Johanna. Min vän huvudvärken har kommit tillbaka. Undra om det är för att jag går i skolan igen. Hade ingen under de två veckor jag hade lov. Humm.


Sleeping sickness

Like the sea, I'm constantly changing from calm to ill.
Madness fills my heart and soul, as if the great divide could swallow me whole
.

Hang on to this moment.

När jag har lite att göra (ofta) så drar jag igenom tusen bloggar. Saras är en jag läser varje dag och hittade en sjukt rolig grej där idag. http://www.klockren.nu. HAHA.

Goodfuckingmorning


Emobild.com

It's you, me and the bed.


Your eyes are kind, they kill as well.

Every word you say, is a perfect thing. It’s the perfect time, for the perfect love
And you oh, you’re all I desire.


Skrattar fortfarande högt åt denna.


Isn't it ironic?

Jag: kolla de du på dagens sötis?
Johanna: ja, men jag tänker fan inte göra det igen föränn hon sätter mig där
ska man behöva sitta i en kopp för att duga åt henne eller vad fan är problemet?

..Vi pratar om Foki's blogg. Ja, I'm that nerdy.

How I met your mother


Pheew

Internet har krånglat med mig. Men nu funkar det, glädjehoppet alltså. Någon annan som är beroende? Jag blir fan knäpp när det inte funkar. Som när nötterna borrade sönder internetkabeln två ggr i somras, det var tungt.

Jag hatar rubriker

Av 23 bilder så måste väl någon vara potentiell? Idag ska vi bestämma vilka bilder som ska vara med på 3ornas fotoutställning till våren. Jobbigt. Får väl se vad som blir sågat och inte. Jag vet inte ens om jag är nöjd med mina urval.

That's odd

Man fångar alltid tusen random människor på bild när man fotar på offentlig plats. Jag hade dock lyckats fånga Vikko på bild såg jag igår, detta var då innan jag kände honom.


This is it, can you hear me?


Jävligt nice!

En promenad runt stan med Nicklas, det blåste inget? Hm. Jävligt skönt att röra på min stela kropp som suttit still i över 24h typ. Hyrde även Beck - I stormens öga innan jag gick hem, så nu ska jag umgås med Gunvald Larsson en stund.


We left a scar, size extra large.

Ta lax, det är dyrt - Rudolf Andersson.

Efter en sväng på roasters med Jay så är livet i rullning igen känns det som, hon och jag delar åsikter om det mesta. Jag behövde verkligen dela med mig av mina. Hon höll med. Nej nu väntar den äckliga linssoppan, usch.


Fint från ettan.

HAHA, småisar.

tears don't fall


Desperate housewives

Då var vi tillbaka då. Det vanliga måndagshålet mellan tidig morgon och halv ett. Jävlar vad tråkiga måndagar är, sitter och glor igenom tusen bloggar och olika hemsidor med s. Berättar även det senaste skvallret, skulle kunna jämföra oss med två kaffe-och-rök-kärringar-45.


LET'S PLAY PRETEND.

Yes. Det är plusgrader idag.


Welcome back, baby.

Jag har samlat damm på min gitarr


Nej nu är det dags att sova, kunde inte sova något på bussen och inatt vart det inte många timmar. Ska nog se lite serier som jag missat under veckan och däcka. Bilden är klickbar. Godnatt.

En jävla massa bilder.

















Hemma som fan

Phew, en jävligt trög bussresa. Trodde jag var död när jag vaknade imorse, bakis utav bara helvete. Helvete så jobbigt det var att må illa på bussen. Aja, jag förtjänade det. Men, nu ska jag ladda in alla bilder, göra dom snyggare och så slänger jag upp dom här! Tack och adjö.

Hejdå.

Bu-fucking-hu, nu packar vi ihop grejerna och rör oss sedan upp en trapp för lite vin och mys. Bussen går 8 imorgonbittit, fuck that. Ses väl när jag är hemma igen! Tackohej.

That's some good shit.

Sjukt vad kasst Luleå spelar, en period kvar och bäst att dom vänder nu. Vad händer?!

Enter Shikari - No sleep tonight
Yellowcard - Dear bobbie
Story of the year - Until the day I die
The used - I caught fire
Rise Against - Swing life away
Bullet for my valentine - Tears don't fall

I walked this line a million and one fucking times

Familjen här har dragit på Timrå - Brynäs, jag och Carro fick hem Luleå matchen på tv så ska strax gå upp och se den. Fan vad underbart att se lite hockey! Senare ska vi avsluta våran Sundsvallsvistelse med vin, ost & kex. Åh jag vill inte fara hem imorgon! BLÄÄÄ.


That was yesterday.

Det blev allstar igår kväll, det vart även en hit. En kille presenterade sig som Annika och han tyckte även att Lollo var för svårt att komma ihåg, så mitt namn blev Börje. Snyggt som fan. Allting han sa vart ett skämt och jag tror att det var den roligaste människan jag någonsin träffat!


När vi kom hem från krogen så vart det kullerbyttor i soffan, skratt och skrik i någon timme. Carro tog även 50 bilder på sig själv, dock så var dom så konstiga att det ej går att lägga ut dom sen, tyvärr. Vi däckade sen till How I met your mother.

Death cab for cutie

Ouch vad jobbigt, ska ta tag i att färga håret. Så jag slipper gå med denna frisyr som gör att man kan tro att jag är tunnhårig eller har fått cancer.

Ikväll ska vi ut och må bra. Men vart? Memento eller Allstar verkar vara ställena som gäller här. Får väl se vart vi tar oss. Att ta sig hem blir dock största problemet, det är ungefär lika långt från Hertsön till stan där hemma om man jämför. Och går det nattbussar? Återstår att se.

How do you sleep?

Konstigaste drömmarna. Inatt så var det studenten och jag hade inte hunnit fixa någon klänning och det fanns absolut inga kvar. Typ vita skjortor var allt som fanns, haha. Igår natt så var jag och typ halva Luleå på konsert i Sundsvall och alla var tvungen att medverka i Wall of death. Haha. Usch.

Dear Mr. President

David står och pratar med sig själv samt sjunger. Det är ju helt ok. Missade typ slutet på Bourne nu, det ringdes för mycket och Jay hade mycket på hjärtat denna kväll. Hon kände sig lite smått övergiven hemma i Luleå.
David står även och dirigerar mig och Carro till att städa hans rum, eftersom att hans tjej kommer imorgon. Det är han som har stökat ner. Inte ok.



Klicka på bilden för en awesome låt.

True true

Sjukt fula frukter.


Good day

Good God vad, jag är trött. Men jag hittade dom mest perfekta jeansen med den perfekta slitningen. Sjukt ful klädstil alla här har, alla ser även likadana ut. Ska visa när jag kommer hem.
Annars? Sundsvall är skitigt som fan och busschaffisarna är fasen galna. Carros farmor är sjukt rolig och jag kan typ inte sluta skratta. Mmmh, nu ska vi se sista Bourne. Heiis.

Idag bestämmer jag musiken.

Goo Goo dolls - Black balloon.
Blink 182 - Reckless Abandon.
Norah Jones - Young blood.
Angels & Airwaves - Soul survivor.
Angels & Airwaves - Clever Love.

Down to the river

Det finns en butik som heter Skämtsaker & Barnvagnar här i S-vall. Det är tradition att gå in dit för mig och Carro, men den blir då fan bara sämre. Annars hittade jag inget roligt på stan igår, men idag blir det Birsta! Som enligt mig är bättre.
Jag skulle väl säga att vi inte gör mycket annat än att skrattar, åt diverse människor. Och åt oss själva. Hur har ni det där hemma? ..Bilder kommer när jag kommer hem igen.

I'm okay.

I'm alive! Igår blev det väldigt piano med lite rött och film. Morgonen började med att Carro hällde mjölk i Davids hår och Eminem på högsta, hade väl kunnat vara bättre, he he.

Vi ska nog dra oss mot Birsta och sätta sprätt på lite pengar (som jag egentligen inte har). Det jobbigaste med Sundsvall, när man ska åka buss så måste man köpa en biljett innan, och ..vart fan gör man det? I stan eller? Så jävla konstigt. Så vi får väl gå en mil till stan och köpa en biljett och åka till Birsta, hah.

Jag älskar fan att åka men hatar ett farväl

Jeez vad trött jag är, aja. Har ju en bussresa på 8h framför mig. Hejdå!



Hold me like you never let me go

Nu ska ni inte vara ledsna för att jag lämnar er ett tag. Åker som sagt till Sundsvall 07.40 och kommer inte ha tid till att blogga 35 ggr per dag, men jag är hemma igen om några dagar med bildspam. Undertiden jag inte är här och skriver skit så kan ni underhålla er med följande bloggar:

Storstadspojken - Otroligt bra humor & Blondinbellas dude.
Johanna Sundberg - Min konstigaste kompis, dryg vardag och ironisk på alla sätt.
FFML - Är det en blogg? Äh, läsvärt iaf.
Godtyckliga Gatan - Sjukt bra på att rita, vart får han allt ifrån?
Tyra Sjöstedt - Den roligaste av alla "modebloggar"
Sara - Allt mellan himmel och jord skulle jag säga.

Maybe I'm amazed.

Har jag nu fått med mig allt? Råkade slockna en stund, känns som att jag kommer missa bussen. Damn. Nämen trevligt trevligt.

Bussen går om 6 timmar typ, sitter här och fryser. Mmm, det gjorde jag inte nyss. Men nu fryser jag, ska slänga mig i sängen igen för det här var inge kul. Farväl for now.

Some good music.

Natalie Merchant - My skin.Death Cab For Cutie - I will follow you into the dark.Jem - Maybe I'm amazed.


Rabarber grädde.

Måste egentligen packa, bussen går 07.40 imorgonbitti. Kanske blir en allnighter. Men, jag hatar att packa för jag är kass på det, finns det någon som är bra på det? Det enda jag vet att jag måste ha med är 4 boxar av The simpsons, som syrran gett till David.


Den som inte tar bort luddet ska dö!



En bok som innehåller roliga lappar som människor satt upp på diverse ställen. Läsvärd.

It's the same place.





That's nice.

Fick ett väldigt fint mms av Carro/David igår. Vilken tur att jag kommer imorgon, hahah.


Good God.

Jag skulle ta mig en promenad hem från Johan inatt, efter 200 meter stannar en bil med en äckelgubbe i bredvid mig och står där, rullar sakta frammåt. Jag vände om direkt (eller det var nog C som fick mig att vända). Fan vad äckligt.


Jag tog istället en promenad hem imorse, efter att vi sett  Charlies änglar, haha.

RSS 2.0