Återförenade.

Hon är hemma. Den där tösen som är en sån viktig bit i mitt liv. Ni vet hon, Amanda?
Trots att jag kom hem från jobbet ganska så nyss så snörde jag på sminket och ska snart möta upp donnan. Utgång är som bäst när den är spontan och med Amanda!! ÅÅ, så grymt att få se dig igen min kära!


Välkommen in.


Ska dra på mig mina vita hörlurar och sätta mig på bussen nu. In mot stan och göra vad jag vill. Ledig till 18. Asnajs.

Closet.


Instagrammad.


tired.


Efter att man jobbat 11-19 och fortfarande inte blivit frisk så har man inte så mycket energi kvar när man äntligen kommer hem. Därav är det väldigt tyst här. Har inget att säga. Är bara trött. Trötttrötttrött.

Juleaftonar & juleklappar.



Har hunnit fira jul hos Willes familj & släkt, hos mamma och hos pappa.
Två jättefina dagar med jättefina paket! Tack ska ni ha allihopa!!

Jättebäbis.


Klapp.

Åh vilka fantastiska julklappar jag fått. Som ett litet barn sitter jag och tittar på dom. På min underbara söta fina lilla jordglob som jag knappt han nämna till Wille att jag ville ha. Nu står den här på mitt skrivbord och är fin. Och fotoboken av Emma o JP. Den som jag velat ha i nästan ett år. Den fick jag nu. Å dom asballa vinglasen. Ska fota allting så fort jag får tid.

03.00

Klockan är tre. Idag är det julafton. Fast nu är det mitt i natten. Har just avslutat ett fyra timmars långt projekt som emma o Jp ska få i julklapp. Är så trött att jag inte ens orkar lägga mig i sängen. Men nu är allt klart. Godnatt och god jul!


Sjuk.


Egentligen borde jag fortsätta slå in paket. Men jag kommer aldrig orka jobba imorgon då.
Sparar min energi nu och ser på Grey's Anatomy istället. Resten får vi ta imorgon. Godnatt. Fridens liljor.

Merry chrstms.

Igår öppnade jag julklappsverkstad här hemma. Första året någonsin jag orkat lägga ner så mycket tid och energi på mina julklappar. Men det är bara för att Emma och JP alltid har dom finaste. Så nu jävlar ..Ska jag försöka komma upp till deras nivå! Kanske inte finaste men lätt coolaste. Iallafall ett. Men det får ni inte se bild på. (Menar såklart inslagningen)

Annars ska jag dö nu. Jag ska jobba och är så fruktansvärt sjuk och mår bajs. Men man får kriga!
Snart är det jul.


Måndag 11.12.19

Trött tröttare Louise.
Täppt täpptare Louise.
And so on. Ska dra iväg och jobba Bea's lunchpass,
trots att jag är sjukast så vill jag jobba idag.
Vet ni varför? Emma är hemma och tillbaka på jobbet!! ÄNTLIGEN! Åh. Så Gött.


20 år.


Fucking perfect.


Igår var det överaskningsfest för lilla Emelie som fyllt 20 i veckan. Kan väl säga att det vart väldigt lyckat då hon inte visste om någonting. När dom rullade in med limousine utanför lokalen väntade vi, 25 pers, med facklor, röda mattan och tomtebloss på henne. "FAN VAD NI HAR LURAT MIG!!" utbrast hon. Success.

Det var dessutom oscarsgala-tema så alla var väldigt fina och finklädda. Lyckat!

Try to catch 'em


RR.


Bra fredag.
Har gjort Rocky roads och andra julgodisar till julafton.
När jag kom till mamma så väntade ett paket från Style by Tyra, ett utbetalningskort från Skatteverket med x antal tusen på & ett julkort från mormor. Värd. Värt. Så jävla skönt att få skatteåterbäring i dec. Jobbade ju bara två dagar i november pga. resan. Nu ska jag lyssna på lite AvA och sen tror jag fan att jag ska sova. Lång dag imorgon. Och sjuk är jag. Peace.

Gå med dom som vill dig väl.


Andreas Wijk

Jag vet att jag har lagt upp något klipp med honom tidigare,
kanske att det var detta? Jaja. Värt att lägga upp den igen. Han är så grym när han sjunger denna;

Maxat jobb.

Det var med nöd och näppe jag tog mig upp ur sängen imorse.
Först ut. Åka till jobbet och handla mat.
Åka in till Huvudkontoret i stan (häftigt att det ligger i Luleå va?).
Assmöte i två timmar. Lunch på Kulturenshus med alla trainees och assistenter. Gott.
Möte med alla Storheden maxare, iallafall de som kunde komma. Middag.
Prisutdelning för; Årets Chef, Årets Medarbetare, Årets Rookie, Årets Ängel, Årets Kommentar, Årets Blooper.
Tävlingar. Å tävlingarna, jag och Bella rockade fan. Eller, vi skrek iallafall högst och kunde mycket om musik.
Vi vann, en chokladtomte. Som Wille nyss åt upp. Och så fick vi alla våran julklapp från Max.
Helt okej feta hörlurar, som faktiskt har bra ljud. Sweet.



Regnet.


Det eviga regnet gör att det är glashalt ute. #breakingnews. Tung dag kan jag säga. Mår som en påse skridskor, sjuk å jävlig. Men dagen börjar lida mot sitt slut och imorgon väntar en bra dag! Godnatt. Peace.

hund.

Vaknade av att Wille kom hem med Abbe. Hunden nivet.
Mamma flög till Stockholm kring sjutiden så vi fick hämta hit han. Och här ska han stanna några dagar. Det jobbiga är att våran lilla etta är kolsvart om natten, kvällarna också för den delen. Så jag lyckas alltid trampa på han påväg till badrummet. Oh well, ska försöka att inte göra för stor skada på det lilla kreaturet.

Maxskolan - gruppbilderna.


Blir man inte glad när man ser dessa bilder? Klart man blir. Iallafall jag. Dessa härliga människor fick jag turen att hänga med i tre dagar. Det är det bästa jag gjort på länge! Utbildningen plus människorna. Så himla himla bra!!

I will not surrender.

Idag hade jag min trainéeuppkörning på jobbet. Praktiskt och teoretiskt. Klarat!!
Byter vit mössa mot grå. Så jävla gött! Firar detta med att vila.
Kan säga att det varit en nervös lång dag. Ahh, så kul.

Hur ska detta sluta? Färg: Kastanj.


Lördag.


Man skulle kunna tro att det är tidig morgon här. Det är halvmörkt ute. William sover, kaffet är nykokat. Jag ligger under täcket i soffan och dricker kaffe. Fasen vad skönt att vara ledig utan några planer.

Angels & Airwaves Love part II - Surrender.


Vacker dröm.




Maxskola.

Maxskolan, utbildningen, människorna - Fuckfantastiskt. Åh. Jag saknar alla redan! Träffat så fina människor och haft så otroligt roligt. Jag ville verkligen inte åka hem. Det var jobbigt att lämna. Men fy vad man lärt sig bra och mycket saker. Alla borde gå denna utbildning. Så. Då vet ni.

Dag två

Ledarskap. Ledarskap. Roliga historier. Asgarv(!!). Roliga historier. Siffror. Fika. Lunch. Fika. Siffror. Roliga historier. Skratt som fan. Fika. Julbord. Godisbord. Grupparbete. Roliga historier. Galet skratt. - Så har våran dag sett ut. Vill och vill inte åka hem imorgon. Men först sova och lite mer skola. Godnatt. Över och ut.


Dag två. Utbildning.

Andra dagen börjar om en timme. Men först hotellfrukost! Så jävla gött. Gårdagen var fantastiskt rolig. Även om jag hade svårt att hitta rätt dörr. Det löste ju sig. Uppenbarligen. Ah, nu frukost med 18 andra maxare! Hörs. Peace.


Morgon.


Allt i ett.

Godmorgon alla vakna. Om tio minuter ska jag bege mig mot Kallax. Till huvudstaden för att plugga lite några dagar. Utbildning. Åh, det kommer bli sjukt roligt! Men är jävligt nervös. Men så länge jag hittar dit så kommer allt bli bra.
Tar på mig min nya fina tröja jag inhandlade på myrorna. Luktar lite tant men får gå.
Kommer blogga från mobilen mest troligt. Annars hörs vi på torsdag friends, peyz!


Gruppbilden of doom.


På tre veckor tog vi inte en enda bild på oss alla fyra. Så sista kvällen bestämde vi oss för att vi skulle ta en på morgonen, innan jag och Wille åkte tillbaka till Phuket för att flyga hem. Här är den. Det enda bildbeviset på att vi fyra var på Koh Lanta tillsammans. Klockan 07.20 på morgonen. Fanns inte tid för omtagning då vi skulle åka till färjan två minuter efter bilden tagits. Fin va?

Hejdå paradis. Hejdå Koh Lanta.


Det är ju nästan med tårar i ögonen jag lägger upp de sista bilderna. Åh. Det känns klichéigt att säga att jag vill tillbaka. Men det är ju sanning! Herregud, tre veckor var för lite. Men ändå så var det helt jävla fantastiskt!

Snorkling. Maya bay. Phi Phi.


Powerpromenad

Kände mig lagomt lat när jag låg i sängen och åt chips till frukost. Ba waste:a hela dagen. Så gick ut och presenterade easytonesen för snön. Tungt. Nu duscha. Sen kaffe och redigering av thaibilder.


Godmorgon lediga måndag.


Hej lördag.


Snoozat å snoozat. Extremt trött denna morgon. Hann inte ens koka kaffe. OH well. Klä på sig och mot jobbet!

Allt som är på riktigt känns på låtsas.


En två eller tre koppar kaffe. Vet inte om det ger mig energi på riktigt eller ej. Men det funkar väldigt bra ändå. Ska dra på mig ytterkläderna, möta upp Bea och dra mot jobbet. Tror det kan bli en bra dag idag. Vi hörs!

1359.


Jag har räknat fel. Det var inte 1100 bilder. Det är 1359 bilder från Thailand. Förstår ni varför jag delar upp i olika inlägg? Och förstår ni varför det tar tid? Måste ju självklart redigera alla bilder jag lägger upp. Det känns som att det kommer ta en evighet att visa alla bilder jag vill. Hang in there!

Det lyckliga livet på Lanta.


Nej, vi hade INTE druckit varsin bucket på sista bilden.

Bilen.


Nu ska jag ta min bil och åka till Röda korset. Måste tröstfynda efter att betalat en sur telefonräkning.
Sen ska jag på kärt återseende med Sari. Peace.

Varning för känsliga tittare.

Död kackerlacka attackerad av minimyror:


Uppäten kackerlacka, 24h senare. Av minimyror.

thaipojken.

En dag när vi låg på en folktom strand på Lanta så kom det en liten thaipojke från ingenstans.
Utan kläder och utan föräldrar. Haha. Han stannade med oss och vi hade ingen aning om vad vi skulle göra med honom? Sjukt konstigt. Wille fick ansvaret att leka med honom.


Water and elephants.



Frukost.


RSS 2.0