Hello you

Dagen gick inte som planerat, kaffe med Sara&Jocke i en timme. Sen var jag och Sara på laddjakt på hela Storheden, landade tillslut mos mormor Niemi där jag och Carro suttit i timmar och druckit kaffe och ätit tårta. Det slutade med resväskeköp på Ica Maxi.

Imorgon måste jag alltså tvätta & Packa. Uppstigning 08.00. Peaceout.

Madt


Bråttom bråttom.

Heh, fasen vad mycket jag har att göra! Måste till Arbetslivs resurs och få försäkringspapprena underskrivna, köpa en resväska, packa resväskan, hälsa på Amandas mormor, blir frisk, hinna förbi pappa, säga hejdå till Sara som åker till Asien i två månader, bli frisk ännu mer, träffa Elin, pussa på mor och far, tvätta kläder, torka kläder. Allt detta innan onsdag klockan 06.00. HEJDÅ!

I like the autumn but this place is getting old.

Endel har läst det på Facebook, endel har läst det på Saras blogg. Så nu är det dags för mig att gå ut med det känns det som!

1. Igår jobbade jag min sista dag på Mat&Prat.
2. På onsdag klockan 06.00 lyfter planet mot Stockholm, sen vidare till Düsseldorf för att slutligen landa i Birmingham och äntligen få skåda världens BÄSTA band; ANGELS & AIRWAVES!

..Och vad händer sen då? På fredag eftermiddag landar planet i Stockholm igen, skillnaden är att det är bara en av oss som transporteras vidare till Luleå - Wille. Jag stannar i Stockholm på obestämd tid, en vecka, en månad, ett år. Jag vet inte än! Framtiden är inte bestämd och det är jävligt skönt. Jag har två arbetsintervjuer måndag den 7e och förhoppningsvis går dom vägen.

Och vart fan ska du bo flicka?
Jag ska bo hos Amanda, som precis fått sin lägenhet i Djursholm. Vi ska dela på en etta och mysa dygnet runt. Det kommer bli mer än kalas!

Jag och Wille då?
Det enda alla verkar bry sig i är hur det ska gå för mig och Wille, så jag kan ju lika gärna skriva ut det här att det kommer gå jätte bra, vi är inte vem som helst så det kommer funka. Det känns taskigt att lämna honom ett tag och ha långdistansförhållande. Men(!) det hade varit mer taskigt mot mig själv att stanna i staden som kväver mig just nu, just nu är Luleå inte min stad att bo i. Kanske ändrar jag mig på en gång. Men jag måste prova nu. Det är dags att vända på klacken och göra något nytt, andas lite annan luft och testa en ny väg.

Jag har sen länge
velat packa väskan och dra här ifrån men på vägen blev jag kär i världens finaste man, så jag stannade upp ett tag. Men nu har vinden vänt ett annat håll och det är dags för mig att pröva på detta som jag pratat om så länge. Det är dags för mig att lämna boet en stund och försöka flyga själv.

- Jag kommer naturligtvis att blogga som vanligt så fort jag kan, Peaceout!

Ps. Min syster verkade inte förstå att med "vi är inte vem som helst så det kommer funka" betyder att jag och Wille kommer fortsätta vara tillsammans, det kommer vi. Ds.

Peaceout.

Får hoppas att alla gråter floder ikväll. Jag är sjuk men är alldeles för rastlös för att sitta still en minut till, ska dra mig mot Kim och hälsa hejdå till dom bezta. Mhm. Hörs efter jobbet imorgon! Peace.


tears in heaven.

Kokade kaffe hos Wille, för starkt. Gick hem senare och kokade nytt, för svagt. ÅH HEJ. Det är bara att bita i det sura jävla äpplet och dricka svagt kaffe, jobbi. Mår iaf bättre idag, positivt då det sker farväls ikväll.


Let go of the past and go for the future. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you imagined.


Previously on Prison Break.

Har sett 17 avsnitt av Prison Break nu. Är officiellt sjukt rastlös. Wille sover. Jag är sjuk. Gahh, har glömt hur rastlös man blir när man är sjuk. Vad ska man göra nu? Får väl lov att fortsätta se Prison Break. Nite.


Allt är tyst och stilla, rastlös & sjuk. Jobbigt.

Jag vill bara söva.

Inta sängen eller laga mat för att må bättre?


I used up all my sick days so I called in Dead.

När blev jag såhär sjuk? Hur hände det? Längesen man var såhär nere, gick alltså inte ens till jobbet idag. Första gången jag sjukanmält mig i mitt liv (räkna bort alla skoldagarå). Nu ska jag dricka blåbärste med honung hela dagen lång och se på Prison Break s02!


Droppen.

Nu känns det väldigt illa. Trodde jag skulle svimma när jag reste mig ur sängen, det blev sådär mysigt svart för ögonen och allting snurra. En sak är säker, jag tänker INTE vara sjuk när vi flyger till Birmingham. ALDRIG.ALDRIG.ALDRIG.ALDRIG.ALDRIG.ALDRIG.ALDRIG.ALDRIG.ALDRIG.ALDRIG.ALDRIG.ALDRIG.ALDRIG.ALDRIG.ALDRIG.

Livet är fult du är farlig, vaken om natten och drömmer på dagen.

Fortfarande sjuk, hej. Krigade genom dagen med feber och förkylning, ville mest lägga mig ner och skrika. Nowell, umgicks med rarasara efter det över en hamburgare och lite kaffe på Max. Åhw det var trevligt att ha en vän till hands idag. Gick även förbi pappa och lämnade lite bilder för utskrift, pratade med småkidsen i fem och drog sen hem. Här sitter jag nu med ögonen som snart sprängs och en temperatur som jag inte vet vad den heter.


Arr!



Facebook på "piratengelska" gjorde fan min dag. HEHE, råli råli. Istället för "Gilla" står det "Arr!" Hihiehei.

Jag vill äga allt jag ser.


Tre fina saker till som jag också fick från USA. Mhm, me like.

Heart of gold

Åh, lycka när jag såg att Oth och Gossip har kommit! Gjorde min dag väldigt mycket bättre!

Långa nätter

Det är fan reektekt hängigt att vara sjuk, även jävligt trevligt att stå och nysa i kassan. What to do liksom. Har sovit efter jobbet nån timme i hopp om att må bättre, haha ..trodde jag ja.


Hoho.

Blå under ögonen, röd i ögonen, rosa ögonlock, glansig i hela ansiktet & ingen röst i halsen, hello 6h.

JAA, fan va skööönt!

Har blivit sjuk. Dö brinn dö.

All I need is you


127 Hours

Såg denna film igårkväll, baserad på en verklig historia. Sjukt bra. SE DEN!


You and your heart.


There's a big change on the way. Ni kommer att få alla detaljer nästa vecka, tydligen så har nyheten redan spridit sig på internet, detta var inte min mening. Men jag kommer att gå ut med all fakta så snart som möjligt! Dvs när alla som bör veta om det fått veta. Efter det kommer ni bloggläsare få veta vad som händer!

Matrix

Det blev lunchvbuffé på Waldorf med Wille, det var niz. Efter arbetslivs resurs drog jag och Johan en kaffe på Roasters och köpte massa hårprodukter åt mig för mitt presentkort. Spanade även efter en resväska och fick iPhone-hjälp av Viktor på Telia. Bra dag, so far.


Vet inte riktigt vad jag köpte, men det var fina flaskor så. HEHE.

Baby you're a firework

Uppe tidigt denna måndag, det vankas lunch och sedan Arbetslivs resurs i vanlig ordning!


Var hon vackrare än mig?


When the children sings, the new world begins.


When music hits me I feel no pain



Hello stranger, it's been way too long.


Snurrade fast 50mm igen på mitt hus, det har legat på hyllan allt för länge. Men nu sitter det där igen, fint.

Saturday


Efter att vi latat oss hela dagen så drog jag mig upp ur soffan och gick och inhandlade middag och lagade medans willy låg och sov. Vilket han gjorde typ hela kvällen också. Rolig man! ..Idag har vi käkat lunch på Baan Thai och hips vips så blev detta en matblogg! Gott var det då iaf.

Thåström

Halvdag på jobbet, helt ok. Ska slänga mig i soffan och njuta av att mamma är borta än en dag och se på en film som börjar på tv om EXAKT fem minuter. Tills dess ska jag lägga täcket i soffan, hälla upp ett glas vin, hämta chipsen och bädda ner mig riktigt jävla skönt. MHM. Hejdo.


Life after you


Lite emostil idag, mhm. Drar iväg till jobbet i några timmar nu! Sen ska jag ha heeelg, wuuuho. Puss mina vänner.

Dreams

Vet ni vad jag drömde inatt? Att Tyra Sjöstedt hade blivit precis som kissie, börjat operera sig och göra sina läppar sådär gigantiska, så blev hon exakt som kissie. Haha. Jag läser inte kissies blogg, men den människan är ju fan överallt så det går ju inte att undvika hur hon ser ut! .. Aja, skönt att det var en dröm för Tyra såg förjävlig ut i min dröm. Kanske dags att sluta läsa bloggar nu?

The Gift


Det braiga med att Willy har varit borta i tre veckor är nog alla presenter jag fick när han kom hem, miehe. Svarta låga converse, en I <3 LA tisha, en converse tisha och lite smycken. Helt fantastiskt!

so?

Oj vad troett jag är. Min sömn är ungefär lika tung som ett torkat rosblad, skulle typ vakna av att en myra hade klättrat på täcket. Mhm, ska iaf hämta ut mitt pass nu och sen jobba! Kort dag. Hörs sen!


I hennes små skor

Totalt knäckt. Migrän i 7,5h på jobbet, ville helst dö. Tog två piller mot det men dom ville inte hjälpa mig, så har gått runt med en trevlig spykänsla och huvudvärk hela dagen, wuuuho. Den gick självklart över när jag kom hem. Nice. Klagomåålen. Wille är även hemma från USA så ska klappa han på axeln nu. Pöss.


Sad seal

Är så jävla trött så ni anar inte. Godnatt, hörs imorgon.

Lejon?

Nya stjärntecken? Alla verkar vilja ändra sina stjärntecken, jag är då fan inget lejon. Jag är jungfruuuu, i kropp och själ! Skoja. Nu vill jag säga detta; det gäller barnrumporna som blir födda detta år (2011). Hejdå.

AvA

Angels & Airwaves - Breathe, true love, do it for me now - Oh man, I love you guys!


Minus tre tusen grader.

Sockar, duntofflor, linne, långärmad, kofta, mjukisar, halsduk - Fortfarande inte varm. Provar dricka kaffe nu så kanske mitt fryser ihjäl-problem löser sig. Det gör det nog, men på tal om något annat! Fan vad det svider i mina ögon när jag vaknar, tar typ ett år innan jag ser normalt igen, först är det såhär;


Today is gonna be a good day!

Fan vad man får mycket saker gjort om man stiger upp tidigt? Redan innan jobbet han jag göra diverse saker hemma, sen dra till stan och fixa pass och sen jobba i 7 timmar! SEN! Gstad för häng med Carro och Sara ..Däckade dock där en sväng under filmen men det är tillåtet. Nu har jag ätit soppa och ska däcka. Tackåhej.


- 6,3 och myggfritt


Morgonstund har fan guld i mun. Jag hade lätt kunnat dö i dessa kläder, så sjukt jävla bekvämt. Sitta framför datorn i myspajser, nyduschad med en kopp kaffe två timmar innan man börjar. Ja nog fan är det råmys!

MAT!


Allt var hemmagjort. Allt var rågott. Utom den där konstiga saken som jag inte visar bild på. HELT OK.

Home sweet home.


Kändes lite risky att ha kaffekoppen på datorn, men helt ok ändå. Lyckades att inte spilla. Och ja, jag har mig själv som bakgrund! ..Skoent att vara hemma i mitt fina rum igen btw. Hejdå.

Fyfuck så gott.

Har städat ur willes lägga eftersom att han kommer hem på torsdag. Och så har jag släpat hem alla mina tusen grejer jag hade där, som belöning fick jag sushi av mig själv! Tack Louise. Det var sjukt jävla gott med sushi alltså, sjukt längesen jag åt det. Mhm.

Coheed and Cambria

Hold my hand . Wake up . Constant knot . Vi mot världen . There is a light that never goes out

Senast tillagt i min playlist, lite nya låtar och lite gamla. Himla fint hur som helst!

It's written in the stars


Less.

Kräks på alla mina bilder. Har funnit 40 stycken dugliga men ju mer jag kollar på dom desto mer värdelösa känns dom. Hatar det. Alla var helt ok i början, nu återstår typ två stycken. Kul ändå. Tror jag fortsätter med detta senare så jag inte slänger alla bilder jag äger. HMH.


Morning sunshine!

Vilken otrolig känsla att vakna efter ett 12timmars sömnpass. Utvilad, check! Kaffet kokat, Check! Ska nu ta tag i mig själv och leta reda på mina bästa bilder för utskrivning. Kan ta ett år. Hjälp mig?


Sharing different heartbeats.


Constant Knot

Jag hann precis lägga mig bekvämt i sängen så bad Sara mig komma till Kim och Kristo "en sväng" ..Sju timmar senare är jag hemma efter en hejdundrade kul söndag. Pizzabjudning, fotboll, facerapes, skratt, tårar? ..Somnade sött i soffan en sväng men vaknade av att min kudde gick iväg och att Gralle satt och klädde på Kim som skrattade så hela soffan hoppade. Såå, nu ska jag slå på vänner och njuta av ledighet imorgon. Peace.


Lördag

Lite folk lika med att jag fick smita tidigare och made it in time till systers house. Inväntar nu pappa, farbror, farmor, Susanne och Anna-Karin. Är trött och sliten men det funkar nog, dom är vana att se mig såhär.
..Näe, nu funkar inte Emmas kortläsare så det blev ingen bild här!

Jag bjuder på kärlek.

Jobb 10-16. Middag hos syster & JP 16.30-Kväll. Sova. Jobba 10-16. Sova. Så ser dom två kommande dagarna ut! Får se hur jag hinner med min trevliga lilla blogg, kanske slänger ett inlägg från sis imorgon om jag hinner!


I may be bad, but I'm perfectly good at it

Jag är så jävla bra ibland. Lyckades locka hit Carro OCH få henne att ta med det jag ville. HOHO.


Save my life

Jag hade lika gärna kunnat gå och lägga mig. För här halvligger jag och stirrar i väggarna och funderar, blir arg, funderar lite till, blir glad. Borde sova. Borde inte alls sova. Jag gör som jag vill. HIHI. Hello.


When record shops were still on top and vinyl was all that they stocked.


I was born too late, into a world that doesn't care.

Who will give you strenght when you're not strong?



Vaken på natten och drömmer på dagen

Helt dagvild är jag, kanske för att januari är en död restaurangmånad? Så alla dagar känns som måndagar. Definitivt inte fredag i min hjärna iaf, har ingen som helst lust att gå ut utanför dörren idag. Vill helst gå och lägga mig nu och vakna upp klockan nio imorgonbitti. Mmhm.


Papper och penna

La just på en halvtimmes telefonsnack med Amanda, framtiden ser ljus ut för oss alla! Klart den gööör, vi är ju bara nitton going on tjugo. Asså, nu vet jag inte vad jag skriver haha! Sitter även och stör grannarna med min ljuva stämma, hörlurar och min sångröst is the shit!


Fight the pain with all you got


Underbart med musik igen. Så jävla underbart. Kom just tillbaka från Arbetslivsresurs, lika glad som vanligt efter att jag varit där! Är på sjukt bra humör nu att det inte ens känns jobbigt att städa bort nattens bravader, keep it up! ..Dock ska jag njuta av oth först. Peace.

Love in my ears

Jaawn, tröttmössa. Höll mig vaken till sexsnåret, sen sov jag som en stock! Sorry S. Ska snart på möte på arbetslivsresurs ..måste tagga igång och dra mig mot stan! SKÖNT att jag har musik på bussen igen!


MP5, WTF

Awee, har äntligen hämtat ut min nya mp3! eller gjorde det för någon timme sen, och det var tydligen en mp5? Wtf? Kul att jag vet vad jag köper. Så kan man se på film också, satsigt. Typ som en b-ig iPod touch!



Don't got a care in the world!


inimeterrottamente

Jo juste, lan skulle vi ha! Vi kickade igång det med Willes JD. Hoppas han blir nöjd när han kommer hem!


Sleepin' like a child

Fy fuck vad jag är trött! Som vanligt. Hähä. Annars är kylen laddad med tre liter cola, inväntar bara Sari nu. Sen ska vi fan lana! Som riktiga män! Ska se konferensresan sålänge! hejhopp.




Aj.som.fan.

Sov på en sån där tempurkudde inatt. Wille säger att den är så skön så why not? MMh jo nä, nu har jag så ont i nacken att jag knappt vill hålla den uppe av all smärta. GOOD LORD, vem fan uppfann tempur?!

Jag behöver kaffe. NU.


To the next level

Har bokat date med Sara över videosamtal om fem minuter. Det är ju fan rålit? Som när man var liten, dock med lite andra konversationer kanske. Inte direkt sådär att man bara sitter och försöker se snygg ut.


Jag har fallit handlöst

Nu är det officiellt, jag är kär! James Morrison - This boy. Nu tvingar jag er att lyssna på detta underverk som J.M har skapat, den är så grrrrrrymt bra. Har haft den på repeat några vändor nu. Underba-art.


No time for us

Hur tänkte jag nu? Somnade in så gott efter jobbet en sväng, och nu kokar jag kaffe? Men man måste fan ha kaffe när man städar. Tog och invigde den gigantiska koppen som jag fick av Elin i julklapp:


Jag ska ge allt jag säger att jag har.


Jag står aldrig still

Fick mig en långpromenad imorse när jag missade bussen till jobbet, solen sken dock så det var rätt mysigt! Saknade dock lite musik i öronen?! Vart är min mp3 som jag beställt? ..Neji, läste just på posten att deras fordon pajjat eller liknande. Trist. Anywho, hockey på allstar ikväll? Återstår att se om chejen orkar. Det var dagens det!

Sammanträffande? Don't think so...


Live to win


Lite väl mycket bilder kanske ni tycker? Gör inte så mycket om dagarna, redigerar bilder och lyssnar på musik! Life's good! Så har mest bilder att tala med. Men det är bra tycker jag, iaf. Ska fortsätta på Live to win nu, peace.

2008

"Sitter just nu i min systers säng och tuggar på en banan.
Får inte glömma att ta med mig bananskalet ut härifrån sen,
farligt att lämna spår efter sig när man har en syster med hett temperament.
De är liksom inget man vill locka fram i onödan.
Hon hatar bananlukt."

- Skrivet av min syster den 16e oktober 2008. Fett kul!

I think the whole world's addicted to the drama



Where is the love?


What's wrong with the world today?


noerds


Vad jag känner mig som en nörd när jag använder två datorer samtidigt! ..Spotify på ena för att stationära har bättre högtalare, men allt annat på min laptop för att den är mycket bättre. Och den är min. Och den har 29.000 bilder på sig! Hähä. Annars inväntar jag natten, vad gör ni?

It's time to let this go

Klockan börjar närma sig kväll och vet ni vad som kommer efter kvällen? NATTEN! Dygnets bästa tid. Jag längtar efter natten. Snart kommer den, ska embrace:a den som fan. Fast först till mamsen och hänga med sis!


*


I wanna get lost in your rock n roll.



It's like I wrote every note with my own fingers.


This boy

James Morrison förgyller min morgon i väntan på Elin som är otroligt långsam. Funderar på att koka kaffe, men om jag gör det så kommer elin bara säga att hon är påväg! Fast då kanske jag borde göra det?


Nej nu var hon påväg, ska kasta på mig lite smink och dra iväg mot stan! Vi hörs senare mina vänner.

Godspeed.

The Red Jumpsuit Apparatus - Godspeed, minnet till denna låt alltså! Jag kommer ihåg exakt när jag hörde den första gången. På bussen mot Sundsvall 2009, jag låg och sov och när jag vaknade så spelades en sjukt bra låt i min mp3 ..den var dock påväg att ta slut så jag fick panik att inte hinna se vilken det var eftersom att jag hade på shuffle och hela Lonely Road albumet.

Jag hann hitta namnet och halvskrek till Carro och Amanda vilken bra låt jag hittat och att dom var tvugna att lyssna på den. Sen dess har Godspeed fått mig att tänka på Sundsvallsresan 09. Den var underbar!


Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen.


Taggar iväg till Malmudden tillsammans med min vapendragare och högra hand! Det är ju trots allt lördag och trots allt så är jag visst ledig imorgon, woop woop! Peace and låve.

Soul to soul


Hm. Typ inga människor what so ever idag och det var lördag visst? Vad hände. Trött är jag dock. Då vet ni det också. Blev lite sömn inatt. Ännu en till bra sak att veta. Åh nej hade visst inget mer att säga, hejdå flygplan.

Voices.


I'm not ready to make nice


The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do,

- Sara Nyberg.

Åh, hade ett (flera) cry-my-heart-out-moment när jag såg sista avsnittet av OTH säsong 6. Så lyckliga. Pratade med Mr.A efteråt och hon var stolt över mig att jag lyckats grina så som bara hon kan till filmer/serier.

Anywho, har även bestämt att jag stannar ett tag hos henne när vi kommer hem från Birmingham, har ändå inte bokat några hembiljetter från stockholm så det kändes grymt. Mhm. Något lyckligt i mitt liv just nu iaf!


De sista


I själen så räknar du sår.

Not afraid . Wake up . Please speak well of me . After the storm . All I ask of you .

Där har ni de senaste låtarna i min playlist, för er som inte tagit hela! Annars så fick jag vila en timme medans lillbrossan lekte med bilar. Det var awesome. Nu har jag städat undan onsdagens fest och tänkte lägga mig ner och dras in i drömvärlden igen - One tree hill. Piz.

I'm alive

Internet är sjukt krångligt och vill inte ladda upp bilder, därför kommer onsdagens bilder i olika inlägg! Ska dra iväg och vakta småbarnen ett tag medans deras mamma är hos sjukgymnasten, men försöker slänga upp fler bilder efter det! Peace.

Part II


"Your art matters"


I will follow you into the dark


You're eyes are kind


..They kill aswell.

River en vacker dröm

Jag trodde att mina kollegor skämtade med mig när dom sa att vi stänger klockan fyra idag. Happy surprise! ..Måste ta tag i att städa denna lägenhet eftersom att fler folk inväntas. Ajuste, har en rolig bild att dela med mig av. När vi körde måndagsparty så var det mjukisar och osminkat som gällde. När vi informerade Johan om det så kom han klädd såhär:


Får jag komma hem?

Om ni hittar en låt som är sorgligare än denna så ska jag ge er vad som helst!


Maybe I should make dinner.

Sjutton trettionio. Var och käkade på jobbet med Mr.A. Höll dock på att kasta upp all mat igen när jag fick ett besked, där stannade matlusten och den har då inte kommit tillbaka. Så kanske borde jag inte alls äta. Waste of food skulle det vara. Well, Life's a bitch and then you die.

Några från Lewis.

Promise me . If these walls could speak . She says . Underdog . Kings and queens . Från och med du . Sweet and low . Pictures of you . Breakaway . In loving memory . Playing with fire . Jag är en vampyr . En dåre som jag


There you have it.


One night of magic rush


Änglar.

Det är en månad kvar. Om en månad från och med nu så har jag upplevt en av mina högsta drömmar. Om en månad så är jag hög på adrenalin för att jag har gjort det som jag älskar. Jag har då varit på konsert. Inte vilken konsert som helst. Om en månad så har jag sett Angels & Airwaves live. Mitt absoluta favoritband genom tiderna. Det går inte att beskriva hur mycket jag längtar! Om en månad..


När katten är borta dansar råttorna på bordet.

Jahop. Då var Wille borta, och om 24 timmar så är han på andra sidan planeten. In the United States of America rättare sagt, kul för han! Kul för mig att jag får vara lägenhetsvakt i sjutton hela dagar, mihee.


Sjukt skeva på tolvslaget.

When darkness turns to light. It ends tonight.


Årets roligaste på facebook.


Pattes kommentar, gotta love it!

HH


Blir sjukt sugen på att köpa en filmkamera när jag ser denna video! Åh. Borde typ göra det, fast då blir det ingen ny systemkamera. What to do? Drömmer vidare så länge.

It's all good.

Sådärja, då har jag slängt upp bilder från nyårsafton som jag förstår att ni har väntat på med spänning! ..Håller även på att redigera lite bilder som blev mer estetiska. Detta kommer ni också få se snart, ska bara hämta en tredje kopp af kaffe så jävlar! Piz.

The people.


The drinks.



The dinner.

Förrätt:
Toast med räkor, avocado & aioli.
Varmrätt:
Fläskfilé med potatisgratäng, sallad & vitlöksbröd.
Efterrätt:
Glass med frukt.


Hoppsan hejsan.

Det var ett tag sen nu! Nyårsafton var awesome, maten jag lagade var också awesome. Igår kom Patte förbi så drog vi och köpte pizza, slog på en film och däckade. När kvällen kom drog jag mig mot gstad. Jag och Amanda hittade massa gamla filmer, bland annat gamla basketmatcher, fyfan vad roligt det var att se!! ..Sen har jag, Carro och Amanda spelat in en "musikvideo" när vi var typ 14, som vi också hittade! fyhelvete vad roligt!


RSS 2.0