Den är blå



Snabba konstateranden


1. Ost har äcklig eftersmak 2. Imorgon är det visst fredag 3. Adam Lambert är bra när han kör akustiskt.

Polaroid



This part is for her


Till stan en tredje dag i rad. Det måste vara något slags rekord för mig, speciellt när jag är pank. Men är Amanda hemma och vill shoppa så har man nog inget val än att följa med och titta på! Miehe. Peace!

This one's for believing


Glee

Börjar morgonen med blåbärsfil och Glee. Helt ok!

After the storm


Förutom jobbsöket så är detta en rektegt dålig dag. Ska dra mig ut i kylan och in i värmen för att se om den blir bättre, det kan då inte bli sämre iaf! !"#!!##! kom på att jag måste gå nu. Jävla LLT som inte tar kontanter efter klockan sju. Hejdå.

Den där känslan av att någonting avgörande hände.


Who cares, babe?



Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen?


Hjälpte Amanda att storshoppa igår, det behövde hon! Jag fick med mig ett par assnygga solbrillor från Gina, så långt sträckte sig mina pengar. Bättre än inget. Ska in till stan idag igen, kommer förhoppningsvis hem med lite mer än solbrillz! Peace.

Me hearties


Amanda är hemma några dagar, så nu ska jag rusa in till stan och dricka mängder med kaffe och catcha up. Peace.

Something new

Jag blev så trött på min header, så satte dit en bild tills jag får mer inspiration till att göra en ny. Den får duga så länge, tycker dock det ser jävligt skevt ut. Men det kanske bara är jag? Tryck f5 om ni inte ser.


The golden adge

En reklam som man blir glad av är ju Heineken's nya, men det är ju bara på grund av låten; Här.

Hey!


Vilken sida ser världen?


Up up and away

Nu är jag mätt på mat och ska dra mig in mot stan och göra vettiga saker. Solen skiner och skinnjackan på.

Soup


All*

Sorglig dag idag, Allstar har förlorat sitt serveringstillstånd. Sorgligt att Luleås bästa krog har blivit av med det, men det är också sorgligt att Luleås bästa krog inte kan sköta sin skatt och allt vad dom nu fifflat med. Det är allt jag har att säga om det, hoppas naturligtvis att dom får tillbaka det.

Tre familjer.


Våran överraskning blev väl halvbra, vi var inte så stor trupp men hon blev glad iaf! Huvudsaken. Kvällen slutade på Allstar > Max > Hem. Men först åt vi massa pizza och hade ruuligt. Nu film och sova, peace.

Half

Tittade på Bröderna Karlsson med pappa och Emma, helt ok rolig film! Min farbror syntes i bakgrunden, trevligt. Sen blev det match hos syster som råskrek när Luleå kvitterade med 12 sek kvar av matchen. Underbart. Nu sitter jag och leker i ps, förhoppningsvis får ni resultat ikväll, men det lär ta tid. Ledtråd här anyways;


Söndag

Godmorgon solstrålar! Vaknade på bra humör, åt en liten gorbys och nu ska jag promenera till pappa.

Tidsinställt.

Fick hit Johan som hade köpt matchen för 140kr innan han insåg att matchen sänds på tv4. Bra gjort mannen! As we speak så är vi nu i Gstad och har förhoppningsvis lyckats överraska Carro med fest! Vi får se hur det går, ni får veta imorgon! Och hoppas att vi är glada över vinst nu också. Peace!

Åh, LULEÅ!


Intar soffläge här hemma och öppnar upp en trekommafemma, let's go Luleå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Something old, something blue



Istället för att lägga mig i soffan så blev jag kreativ och gjorde om några fula gamla "pojkvänsjeans" till shorts. Mycket nais blev det. Nu är jag dock värd att ligga i soffan tills hockeyn börjar! Peace.

Who's gonna call on sunday morning?

Anberlin - Paperthin hymn
I was a cub scout - Pink squares
Diddy-Dirty money, Skylar Grey - Coming home


Dom säger att staden har blivit tyst och ful


Man fick ju nästan ångest när man drog upp persiennerna och såg dessa små män vara ute och jogga. Tänk om man vore så hurtig. Nä, jag tog täcket under armen och gick till vardagsrummet istället. Mycket bättre.

Kalas

Kalas för Sara på Storgatan vankas. Blev festklädd och drog mig iväg, snabbköpte en liten present för mina sista kronor och nu sitter vi här. Väntar på tårta och tacos. Peace.


Lilla Pappa

Igår ringde min käre far och sa att "imorgon efter tolv har du en slant på kontot". Jag började skratta rakt ut när jag såg vad han lämnat för meddelande "INTEÖLFÖRALLT". Hahaha. Nej pappa, jag lovar!


Happy Birthday


Emil flög hem från Göteborg och så tog vi med oss paket och tårta för att överraska Carro på hennes bemärkelsedag. Hon vart riktigt jävla glad kan jag säga. Speciellt när Emil var med, det hade hon aldrig väntat sig! Så våran surprise blev en fullträff, avslutade kvällen med en tårta till och Hockey. Grattis!

Tack saik

Tack för att ni gjorde självmål och såg till att Luleå segrade i sudden, det var fan underbart.

Det hände en grej..


Jag övertalade Carro igår att få måla eyeliner på henne. Det spårade lite, och sen lite till. Hemskt fin, mhm.

Yawn


Mile away


Har man inget kaffe hemma får man åka till närmsta ställe som bjuder. Det blev Carro. Peace.

It's all good.



Nu är allt städat och klart, allt damm är borta från alla hörn i rummet och det luktar nystädat. Har slängt en hel sopsäck med grejer, skräp och onödiga kläder. Har även lappat igen fotoväggen och slängde upp några nya bilder. Nu vill jag sova för jag är så trött.

Sagor för barn som är vuxna nu.


Jag tar så bra hand om mina saker som ni ser. Men nu ska jag börja med skiten, bilden börjar inte ens beskriva hur det ser ut här inne irl. Nåväl, massa kaffe och massa kent! Ska nog lyckas.

Pure love


Det är sällan man orkar kolla på videos som någon lägger upp såhär. Men denna måste ni fan titta på. Den är livsförändrande. Lova nu att ni kollar! På hela.

Jag glömde bort att andas

Efter kvällens match förtjänar Luleå guld mer än något annat lag. Att dom krigade med endast fyra backar genom tre perioder och en sudden. Guuud så rätt att dom fick hänga in sista också. Nickeli blev så glad att han hoppade in i väggen och tappade byxorna. Fan vilken kväll!


Idag är ingen vanlig dag för det är Saras födelsedag, hurra hurra hurra!


Idag fyller underbara rara Sara år. Det känns helt sjukt att säga att hon blir 20år! Stort grattis till dig min älskade vän på din stora dag! Puss och kram på dig.

*


Trapt

Jobbigt att sitta vid datorn vid köksbordet och sova på soffan. Orkar inte vistas i mitt rum förens jag orkar ta tag i en riktigt städning där inne. Tills dess får man sitta här. Fast kaffe får man ju iaf. Helt ok.

Själen är svart.


Spännande med så många besökare igår, vad kan det bero på? Undra det ja. Livet har fallit tillbaka in i en trasig mat&sov-klocka. Sov som ett barn när S låg bredvid inatt men höll på att spy upp matsäcken igen när hon gick. Sitter och hoppas på att grannarna gillar Kent. För det kommer ligga på repeat nu. Hejdå.

Whats wrong with the world?


I'm on a 24 hour champagne diet.

Första glaset nere, ska tagga iväg till Carro och ta resten. Slutar nog upp på Allstar eller @ Patrik. Peace.


Money to brightside.

Det börjar rycka i benen när denna spelas.

Hur högt?

Episkt kväll igår, den var minst sagt riktigt jävla rolig. Kalasade sönder hos Gralle och sen dansa/hoppade vi runt på Magasin 3. ..Glömde såklart min kamera på tuna så ni får se Fridas bilder;






Ungdomen brinner.

Nu ska jag tagga iväg och möta upp Kristo som jag inte träffat på kanske två månader, sorgligt. Fast jävligt kul ska vi ha ikväll! Är sjukt taggad, har saknat alla sjukt mycket när jag varit borta! ♥

Hela världen är så underbar om man är korkad, tom & glad.

Vet ni vad? JAG HAR FÅTT TILLBAKA MINA ÖGON!! Trots att jag sminkat mig nu så kan jag ÄNTLIGEN SE!! För första gången på några veckor. ÅHÅÅ, den här kvällen kan inte bli annat än bra!

KARINS.


Har varit och inhandlat rött för ikväll och även Karins lasagne som jag tänkte nu äta till frukostlunchmiddag.

Vilken färg har själen?

Jag och Abbe sjunger Kent och kramas, en svart liten stor nallebjörn som inte ställer några frågor. Ibland är det skönt att ha hund. Men bara då dom är tysta och lyssnar.


Snurra min jord igen, för allt vi drömde en gång.


Lekstugan


Ska kasta mig ut genom dörren och fara och leka med Sara en tag. Skönt det är att vara ledig. Jätte skönt.

Morning

Lunch hos syster klockan tolv med mamma, jag vaknade halv tolv. Hoppsan. Så nu får jag komma sliten istället.

Jumpin' rooftops


Nu, snart, strax ska jag se Luleå hockey spela för ..andra gången denna säsong? Hoppas på en vinst så dom får gå till semi. Det hade varit riktigt underbart. Riktigt nice! ..Mot syster! Peace.

Peace.


Soppa och kaffe på stan med Sara och Frida. Underbart med skitsnack och kaffe igen, rektekt nais. Köpte även nytt smink som jag kan börja använda när mina ögon är hela. Nu är jag pank. Kul.

Three


That fashion boy.


Swing life away

Klippte wille igår, skrattade även ihjäl mig när han grät åt hur det såg ut. Självklart var jag då inte klar men eftersom att han är ett barn så började han grina efter halva klippningen för att senare skina upp när han såg hur bra det blev.

Annars ska jag in till stan och ta en fika om tre timmar, så tills dess tror jag att jag ska koka kaffe.

Am I free or am I tied up?


Efter en lång väntat på AF fick jag veta att jag fortfarande är inskriven till Arbetslivsresurs som tur är så jag behövde egentligen inte vara där. Hmh. Tog en lång fika med Johanboy och Carro efteråt och nu ska jag försöka se klart Boiler room för 3e gången!

Rooftops and invitations.


Redo att ta arbetsförmedlingen med storm. Woooho. Känns faktsikt inte ens jobbigt att gå dit. Är bara gladglad att vara hemmahemma. NÅJA, nu börjar Carro vara klar! Laters.

Melodifestivalen.

Varför hyser alla så mycket agg mot Eric Saade? Jag tyckte inte hans låt var det värsta jag hört. Egentligen skiter jag fullständigt i Melodifestivalen eftersom att det mesta låter likadant. Men efter att ha lyssnat på hans låt och sett hans framträdande så kan jag då inte hålla med om att det är pest och pina att han ska representera Sverige? Hellre han än Danny iaf. Vad säger ni?


Pärlor


Har fruktansvärt ont i armen efter att ha burit mina väskor igår. Som vägde trettio ton. Så nu får dom vänta, packar upp och fixar lite senare. Nu ska jag bara lyssna på hög musik och dricka kaffe. Lalala.

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

I söndags slog det mig "Jag måste hem. Det spelar ingen roll vad det kostar eller krävs. Jag måste hem." även kallat hemlängtansomfan. Funderade lite under nattens gång hur det skulle gå, jag hade ju trots allt börjat på ett nytt jobb så det kändes ju jävligt skit. Iaf, måndagen kom och såhär gick det till:

8.45 - Kom till jobbet och pratade med chefen och sa exakt hur det låg till. Eftersom att han är jävligt snäll så förstod han mig och sa att jag gjorde rätt. Kramade alla hejdå på Salecom, världens härligaste människor!

11.00 - Kom tillbaka till Djursholm, spammade Carro för att jag var tvungen ha skjuss från kallax. Kollade flygen och det gick ett klockan 15.10, bokade och innan klockan slog 13.00 så hade jag packat ihop alla mina saker och börjat släpa väskor till Arlanda.

..Så jag är hemma för att jag inte vill vara på något annat ställe än hemma i Luleå just nu. Det var riktigt skönt att sticka iväg på obestämd tid och göra något nytt, men när hemlängtan slår in så är det ingen idé att kämpa emot den för då blir man fan bara olycklig! Så nu är jag hemma igen, home sweet home.


Sen en liten rad till min fina Amanda, tusen tack för att jag fick bo hos dig! Guld värd är du. Peace. ♥

Ps. I'm home.

Har hittat hem igen, hur hände detta? Berättar allt imorgon. Peace.

*


Ritualen


Jag glömde att ta med mig kameran till hotellet. Fan. Jag visste att det var något jag glömt. Fick alltså bara denna bild från helgenrååå! Har iaf varit på ikea och ätit köttbullar och bio på Heron City. Peace.

Hockey

Får säga att jag skäms lite över att jag ställde frågan "Är det redan slutspel?". Däremot efter att ha hört resultatet och att Luleå leder med 3-0 i matcher mot Djurgården så är jag riktigt chockad. Fyfan vad bra!! Om dom vinner imorgon så är dom redo för semi, jävlar vad nice det hade varit!!

Just in case..



Dom såg mig som någon annan.


ÅH. HERRE. GUD. Jag trodde jag gjorde en diskrensning på alla mina bilder, mitt hjärta höll verkligen på att stanna. Jag har över 30 000 bilder på datorn. Jag hade fan i mig inte orkat med att dom skulle försvinna, har en nog så dålig dag. Men från och med nu kan den bara bli bättre! Har kvar alla mina bilder *peppar peppar* och hällt upp ett glas rött. Oh käre fredag, hello you!

Rise and shine


Putt vad trött jag är. Trots att det är fredag. Tog en halvtimmes sovmorgon, den var skönast. Kaffe vill jag ha men får det först på jobbet! Dags att tagga dit, hörs senare.

Rock n roll.

Amanda och Kattis är på godisaffären, jag har skrivit klart det sista tills imorgon. Känns riktigt skönt, är riktigt taggad för fredag! Fredag innebär hotell för min del hela helgen, eftersom att lille Wille äntligen pallar sig ner till huvudstaden! Godnatt mina vänner, fred ut.

 



Man väcker en ångest när man släcker en annan.


Kameran

När jag och Anton gick och letade lunch idag så slog det mig att fan, det är jävligt fint på söder. Kanske borde jag börja ta med mig systemen till jobbet? Tro fan att jag ska. Lovar er sköna bilder från söder!

Ögonhysteri

Ögonen blöder. Nämen, ser gör man ju inte. Var tvungen att vara hemma idag på grund av ögonen, hoppas innerligt att det var första och sista gången. Det är så sjukt frustrerande att vara "sjuk" på ett sånt sätt. I ÖGONEN. Ser suddigt på båda ögonen nu. Det är ingen dans på rosor ska ni veta. Går på en behandling på 10 dagar, sen får det fan vara nog.



En vacker dröm


Massa plugg för min del ikväll igen, har börjat på ett nytt projekt på jobbet så det är bara pluggpluggplugg. Har dock lagt ner det nu en stund för att välkomna Amandas familj som just kom på besök - För att stanna veckan ut! Helnice. Massa kul på g alltså. Godnatt.

A little's enough


MMM

Kanske världens godaste hamburgare. Med världens godaste pommes. Max - Släng dig i väggen.


House




The gambler





Istället för att ta bussen till Danderyd så promenerade vi till Stocksunds station, sen vidare mot slussen och våran vårpromenad slutade upp med massa shopping för Amandas del och maxmat. Jag fick även med mig en tisha hem. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer Maria för att skåla! Hej.

I wanna glide down over Mulholland


Ray Ban & Bruno.

Marry you . You are the best thing - Två otroligt sköna vårpoppiga låtar.

When the sun shine we shine together



Detta ser jag utanför mitt fönster nu. Helt jävla fantastiskt! Sjukt skön första vecka på jobbet som avslutades med afterwork. Somnade som en stock 22, laddad inför denna dag! Hörs senare. Peace.

Jag är din vän och vi lär oss av varann,

Sitter och vinglar benen till Kent denna torsdagsmorgon, häller i mig kaffe så att mitt huvud ska vakna till. Har inte riktigt kommit in i 8.30-17.00-rutinerna än. Anyways, ha en bra dag. Det kommer jag ha!


Så. Jävla. Roligt.


Godmorgon, godmiddag, godkväll.


Hello there. Melissa Horn spelas som lite avrundning på kvällskvisten här på blåsippan. Det varma vädret smyger sig till Stockholm, skinnjackan är tillbaka! Ah, riktigt jävla nice med andra ord. Tänkte bara slänga in att vi saknar vår lilla Caroline som är uppe i norr! Nu: tagga sömn och en ny arbetsdag. Peace!

RSS 2.0