HAHA, detta var det roligaste jag någonsin läst på en innehållsförteckning.

Så jävla roligt?! Hahaha. "Du kan göra som resten av landet brunsås och lägga dig på en spikmatta" .. Och sen "Så slipper du se ut som en lajvare som tappat bort sin häst"!!!! Hahahaha. Shit. All cred till den som vågat sätta detta på flaskan!!

Keep calm and kill people in your mind.

När ska jag bli frisk? När ska jag få lyssna på min musik ifred på bussen? När ska barn sluta skrika? När ska Wille börja laga mat åt mig när jag har jobbat? När ska det sluta lukta fisk i läggan? När ska jag bli rik på bloggen? När ska sommaren komma? När ska jag köpa en ny kamera? När ska jag bli det jag vill? ..FF - FredagsFrågor.

När musik är som bäst.


999

En ring jag hade på mig och en tröja jag köpte. Det blev visst kupan iallafall.

Spread hope like fire.


Brkfst.

Telefonen väckte oss klockan nio. När sömnen inte kom tillbaka så köpte jag istället en grym frukost för en dyr peng på konsum. Är sjukt mätt nu. Men sjukt fattig. Hade tänkt dra på lite second hand idag men inte ens det har jag råd med nu. Men bilderna blev ju fina iallafall.

When God falls fast asleep, the kids still move to a steady beat.
Even if it's bombs landing at their feet. Or all around. I feel it now.


Godmorgon förkylningsdag #334

En försäljare på stan kallade mig fröken och frågade om jag var över 18. Jag svarade nej och gick. Vem kallar ens någon för fröken?! ..Annars drog Frida upp mig och vi har kollat in resan vi ska göra i sommar lite mer noga. Kommer nog bli asbra. Såg även Soran Ismail på stan och blev lite starstruck. Hehe. Ska ta min täppta jävla näsa till sängen och fortsätta se Suits. För andra gången. Peace, love and Soran.

Rippin' through like a missile. Rippin' through my heart.


Måndagspop. Florence + The Machine


I will not grow up.

En helt ny kategori. En som gör måndagen lite brightare än vad den är nu, kategorin heter Måndagspop och innebär att jag lägger upp ny musik varje måndag. *Jubel & applåder*. Tacktack. Nämen, gillar ni det inte behöver ni inte lyssna men det kommer iallafall ske från och med nu. Påminn mig om jag glömmer bort. Hehe.

Barn av vår tid.

Jobbat många timmar. Tappa rösten till och från. Fått finbesök & ätit våfflor. Tittat på resor till ett varmt ställe. Sett ikapp serier som jag missat & druckit väldigt mycket kaffe. En helt reko söndag trots att jag är sjuk som en sprängfylld vattenballong. Fan, har inget nässpray.


Ps. Jag gillar när jag träffar folk som gillar min blogg. Jag gillar er också! Peace, love and förkylning.

Let your dreams be bigger than your fears
and your actions louder than your words.


Punkt

Om jag säger noll energi, vad säger ni då? - Louise.

I Stockholm.

Snart så. Snart ses vi igen.

Live every moment

Hade en trevlig stängning med Fia idag. Fort gick den också. Känner dock att jag börjar bli väldigt sjuk nu. Det är ju jävligt tråkigt med tanke på alla födelsedagsbarn denna vecka. Nåväl. Livet får fortsätta ändå känner jag. Trist vore ju annat.

Need sleep.

Tror att jag ska ta och dra på mig nattmössan en stund till. Har just kommit från möte på jobbet och ska dit igen och jobba klockan 18.
Borde söva lite till va? Ja.

Hey darling.


Hunden.

Denna stackars lilla kompis har stått och skällt i kanske 20 min. Det var han som väckte oss idag. Och jag stod och spionerade som värsta hemmafrun/skvallerkäringen för att se när hans matte skulle komma. Det var så synd om han.

Dreamcatcher.


I guess i should confess that i am starting to get old

Helt tom i skallen.

Måndag igen.

Om katten själv fått välja så hade jag aldrig tagit av mig min barnadräkt idag. Bara suttit och druckit kaffe i stora mängder så magen blir alldeles knasig. Tagit kort på konstiga saker och vilat min ömma lilla arm. Lyssnat på riktigt bra musik och sjungt med för att göra han som sover arg. Men idag får inte katten välja. Så hon ska jobba istället. För en annan har gått och gjort sig illa. Men det gör inte så mycket egentligen. Hade bara så gärna suttit här istället. Eller träffat en vän eller två. Men vi får skjuta på det till morgondagen. Måndag igen.

Tatuering.

Okej. Episka veckan då, Amanda kom hem i torsdags. Carro kom hem i lördags. Jag tatuerade mig igår(Hör hur mamma och pappa sliter av sig håret när dom läser detta). Och det gjorde så jävla jävla jävla jävla jävla sjukt ont. Ja ni ska få se den när svullnaden har gått ner och den inte är lika röd. Har sjukt ont i armen än, då kan ni tänka er hur ont jag hade igår. Ville knappt att han skulle tvätta bort färgen för det gjorde så ont. SÅ, var det värt det? JA. Den är sjukt fin.
Nu ska jag hänga i min onepiece. Peace.

Just nu. Sorry mama.


Söndag

Fantastiskt det var att träffa min vän igår. Vi drack lite vin och pratade ikapp. Eftersom att hon rest hela natten och hela fredagen så somnade hon rätt tidigt men då tog hennes bror över underhållningen. Idag är det söndag och sista dagen på denna fantastiskta vecka. Ska snart möta upp Amanda och dra på Max en sväng. Sen ska vi till Sebbe. Herrererererergud det pirrar i mig. Hihi. Hejdå.

Måste va på liv och död.

Helt fantastiskt att jag vaknade på första larmet idag? Kan ju vara för att dagen med stort D är här. Har väntat i två månader.
Den som väntar på något gott.. Ja ni vet hela den faderullan. Men jag känner att jag har nog väntat för länge. Men.
IDAG ÄR DET DEN 17E MARS OCH CARRO ÄR SNART HEMMA!! *lycklig*.
Måste ta en till kopp kaffe och tagga till. Ska ju trots allt jobba åtta timmar innan jag får hänga me 'na. Peace, Love & Friends!

Lördagspop.

 

 

Jobbar 11-19 idag. Och vet ni vad som händer sen? DÅ SKA JAG TILL CARRO!!!!!!!!!!!..!!

Slut som artist.


William.


Tröjan du hatar.

Men hallåå. Ja jag lever fortfarande. Veckan är fortfarande tipp topp och imorgon innan jobbet ska jag hänga med Amanda så morgondagen kommer också bli fet. Har köpt en ny jacka. Den är asfin och jävligt bäst. Den är från Gina Tricot, om du också vill ha en. Så vet ni! Peace.

Onsdagsmusik.


Amanda

Det är något magiskt med denna vecka! SA ju att den skulle bli episk. Imorgon kommer även Amanda hem och stannar hela vägen till måndag!! Och på lördag kommer Carro. Mitt hjärta blir helt, fantastiskt.

Morgonsnabbkaffe.


Help

Jag var så trött att jag nästan somnade med datorn i sängen. Men gick upp och borstade tänderna och tvättade fejset. Blev pigg så jag slog på filmen The Help. Och den var så jävla bra att jag nu har blivit pigg igen. Fan. Men, ni borde verkligen se den filmen. Sjukt bra.

Mättande.

Det är helt otroligt att Wille kan äta två Friscoburgare. Fast han är ju rätt lång. Men det är ju sjukt mycket?! Eller?

Sleep tight.

Jag tror på den episka veckan. Man måste bara bestämma sig. Och jag har just talats vid med en gammal vän, man blir glad av sånt! Så nu avslutar jag dagen på topp. Med bra humör och bra musik! Vi hörs mina vänner. Imorgon väntar en fantastisk dag! Peace, love and godnatt!

En tjuga på kupan.


Hej pappa!

Måste ba säga att, grymt roligt att min lilla pappa lämnade en kommentar här! Har väntat på när det ska hända, vet att båda mina päron läser min blogg men ingen lämnar spår efter sig. Förens idag då! Håller förövrigt med om att bilden hade blivit bättre med en tå i backen, tyckte den såg lite läskig ut som den är nu (Den med de flygande fötterna). Men den får vara kvar ändå. Nu ska jag dricka kaffe och lyssna på skönsång. Peace.

Pappersflygplan.

Tänk att ba snurra globen och dra dit den stannar. Det hade ju varit jävligt grymt. Tills dess får vi dricka kaffe och jobba vidare. Hörs sen.

Blommor och sånt.

Plus till mina gula mjukisbyxor från Asien som jag glider runt i här hemma jämt.
Plus till mitt nya shampoo som gör att mitt hår är rent i flera dagar. (Har ALDRIG hänt förut.)
Plus till att det är sol och jag ska ha vårkläder på mig idag.
Peace!

Våra brister gör oss till människor.

Godmorgon. Har tagit på mig hörlurarna och dricker kaffe från Thailand. Helt okej bra start på denna måndag som är starten på min episka vecka. Denna vecka ska bli sjukt bra och kommer avslutas på bästa sätt, i Gammelstad hos Carro! Mmh. Nu ska jag fortsätta njuta av mitt kaffe.

Moderlandet.

Tycker att ni ska lyssna på min nya svenska playlist. Och speciellt på remixen med Den svenska björnstammen.

Jag är en soldat för dig.

Om sex dagar har det äntligen gått två månader sedan Carro åkte till Afrika och äntligen är hon snart hemma igen! Längtar ihjäl mig efter lördag och min bästa väns återkomst. Ska bli så himla fint att ha damen hemma igen. Ska bli så skönt att kunna ta upp telefonen och ba ringa ifall att jag vill. Nu jävlar ska livet bli roligt!

See you soon.


Ben & Jerry's

Idag är det Ben&Jerry's fest här hemma. Annars var det husfest hos Nickeli och hockey & gomiddag på Storgatan som gällde igår. Nu ska jag njuta av söndagen. Peace.

Senaste.

Här ser ni de senaste bilderna från min Instagram. Ungefär vad jag har gjort och vart jag har hållt hus när jag inte jobbat. Eller bloggat. Dock är jag sjuk och har jobbat kväll hela veckan så det kan ju också förklara min frånvaro om man vill. Idag jobbar jag 12.30-22.45 så förhoppningsvis hörs vi imorgon. Eller ikväll. Peace, love and trevlig helg!

...

Det är så jävla frustrerande att inte kunna nysa.

Idag är ingen vanlig dag för det är Willes födelsedag!

Stort mega grattis till min man som fyller tjugotvå år idag!! Puss&Kram. ♥

Sickness.


Mår så fruktansvärt förkylt dåligt. Då vet ni.

I'm not your ghost anymore.


Dinnerparty.

Drog på mig lite smink och en ny skjorta. En sån utan armar. Håller dock på att febersvettas ihjäl. Är grymt jävla hängig. Inte ens ett glas vin hjälpte. Hehe. Men vi har middag med Assistenterna och jag ska närvara. Punkt slut sjukdomsjävel.

Hold on to me.

Denna morgon ligger jag och lyssnar på Angels & Airwaves, tittar ut genom fönstret och mår dåligt. Har blivit sjuk och det känns så jävla opassande. Som alltid. Man har aldrig tid att vara sjuk egentligen, men just nu känns det extremt opassande. Går bara långa pass denna vecka och orkar inte må baajs. Nåväl. Lite ava:


Breakfast in bed.


Hej.

Skorna är från Dinsko, för dig som undrade. Jag tror att dom finns kvar fortfarande! Och dom var billiga!

Skjorta. Jeans. Kopp.

Har just druckit upp mitt kaffe. Nu ska jag möta min syster på stan och hitta på något måndagstrevligt. Peace n love.

Lördag. 030312.

Tog en dusch efter jobbet. Drog på mig kläderna ovan och tog bussen mot Malmudden. Tacos hos Frida med fina damer och Cola zero. Åkte vidare på en fest hos en Viktor. Var hemma i sängen 22.45 pga jobb dagen efter. Helt klart en fin lördag.

Plötsligt visste jag inte vad jag skulle skriva.


Amanda

ÄNTLIGEN! Har just bokat biljetter till Stockholm den 11-17 april! Får hälsa på Amanda i en hel vecka, helt fantastiskt!

Breakfast.

Har just druckit upp min smoothie. Har ont i huvudet. Vet inte varför jag gick upp denna dag heller. Ska betala en räkning. Skjut mig. Nu är kaffet slut. Dags att betala. Sen ska jag göra något roligt. Det är så jävla roligt att vara ledig!

Emsan.

Hittade gamla webcambilder på mig och Emma. Jag förstår inte hur folk inte kan se att vi är syskon? ..Hehe.

En värdig remix.


Kö från gatan upp till hallen.

Du slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket. Gissa låten? Okej, Välkommen in med Veronica Maggio. Du vann! Spelas just nu på Spotify. Har hängt hos Sara halva kvällen. Kaffe och hemliga historier. En sallad fick mig att vela spy. Sång på sång. Skulle egentligen se Office nu. Men fick en gnällkommentar om att jag aldrig bloggar. Låter hen som kommentera vara anonym. Vill inte peka finger på någon. Hejdå.

Somebody I used to know.

Idag tänkte jag inviga skinnjackan. Det ska bli så grymt.

Har ni väntat på mig?

Jag vet inte riktigt varför jag steg upp. Kanske trodde jag att jag hade försovit mig. Inte likt mig att stiga upp en timme innan bussen går. Men nu dricker jag kaffe i lugnans ro iallafall. Jag vet att det har varit rätt tyst här. Men har varit upptagen med att vara på Roadtrip och ha möte med jobbet. Och städa. Och hänga med Frida.

RSS 2.0