Mitt jävla Norrland!

Jag tamejfan älskar Norrland.
Har vart på Klubbviken hela helgen, och det är så jävla fint där och solen har stekt på nästan 24/7 och det har vart varmt och mysigt i solnedgången, och naturen och havet och allt!
Och när det är så mysigt i luften att man måste gå med en filt runt sig för att inte frysa, bara sitta och njuta av det sköna vi lever i.
Och jag tamejfan älskar våran breda dialekt, så mycket skönare än när 08orna pratar, det är så jag vill ha det och så jag vill bo! I Norrland.
Visst, jag älskar Stockholm också men jag skulle inte klara av att bo där! Nejnej.
Det är ju rena paradiset att bara sitta med benen över kajkanten och titta ut på solnedgången men något trevligt sällskap,
ikväll for jag och syster till willys och köpte fika och så satte vi oss i Norrahamn och fikade i solen! så mys.
Jag älskar mitt Norrland och jag är stolt att jag kommer här ifrån!
Bilderna är från stugan 22/7 och inte Klubbviken.

Du e la go, hey så jävla go.

Jag skulle helt seriöst kunna leva på Live musik, fyfan så underbart det är!
Vi såg Kapten Röd i torsdags i Skeå och så jävla udnerbart det var! helt galna var jag och Carro, dom andra tre stod bara och dumstirra, eller ja Emil sjöng med men det var ingen fart i han ;).
Jag och Carro hoppa och sjöng och röjde som få ;). Det är så jävla underbart att bara lyssna hoppa dansa njuta!
wuää! så jävla skönt. Och nu är tåget, hotellet och konsertbiljetterna fixade till Lars Winnerbäck den 9/8, så jävla jävla kul och underbart det skulle bli!
Tänk om man slapp tänka på pengar, jobb och skola och ba få lyssna på live musik resten av livet, då skulle jag dö lycklig kan jag lova ;). Nämen det ska också bli oerhört grannt att lyssna till Skaburbian och Millencollin på Luleå Kalaset, och nästan direkt efter sticka till Sthlm och se Lasse med typ 14.000 sköna 08or ;).
WOAH! Längtar till det sköna! Godnatt.


Du får inte, ge upp utan en kamp,
nej du kan inte vända så fort vägen blivit brant.
Å du tar inga order från någon fesen kommendant,
låt dom försöka men ditt svar blir millitant.                      
Men du kommer aldrig, ge upp utan en kamp,
nej du kan inte tiga nästan inget blir genant.
Å du tar inga order från någon fesen kommendant,
låt dom försöka men ditt svar blir millitant.

Jag älskar dina omöjliga lysande idéer.

Idag när mor och jag var påväg till Kronan för att slänga allt slut så kom mor med ett dåligt argument.
Hon tycker att alla borde köra små golfar för att ingen ska kunna skada sig i en krock, det kom hon på när hon såg en himlarns stor bil, extremt stor (norrman var det tom). Då sa hon " tänk om den där bilen skulle köra på en cyklist, han/hon skulle dö på fläcken, men om man har en liten bil så träffar man ju bara nedre delen av kroppen så då har man en chans att överleva iaf. Och tänk om man skulle krocka med den där bilen?:O det skulle inte gå bra, det skulle bli mos av den andra bilen på en gång! Och tänk hur mycket bensin den ska dra, och så klagar dom på dom höga bensinpriserna, lägg av nu " .. men hallå?! vi lever på 2000-talet inte 1900-talet så alla kör inte en golf, bara att inse att dagens människor ska ha stora snygga feta bilar! Och mamma, hur fan skulle det se ut om alla körde en golf? Det skulle helt enkelt bli ett fult land, sen är det ju en annan sak om man kör en sån bensinkrävande fet & snygg bil och gnäller på priserna, då får man ju förfan skaffa en liten skit bil som drar mindre eller helt enkelt skylla sig själv! Hm!. Visst att man vill ha en snygg bil men gnäll då inte på priserna!. Jag tycker priserna är förjävliga men då kör också min familj en liten skit golf så ;) hehee.
...Men det där med att ingen ska skada sig i en krock, golfar är ju inte direkt dom mest säkerhetsutrustade bilarna, eller ja dom har säkerhetsbälte men inga kuddar eller nått ( iaf dom risiga från 80/90 talet, nu snackar jag inte om 06/07/08)
så det kan visst vara så att man skadar sig!
Fast då var det ju så att alla kör en golf så alla skulle skada sig lika lite / lika mycket. men men, en värld med bara golfar kommer vi aldrig få se! Bara att inse att vi lever i en bortskämd tid!
/ L.a.


A window and a pigeon with a broken wing
You can spend your whole life working for something,
Just to have it taken away.
There ain't no reason things are this way
It's how they've always been and they intend to stay.
 I don't know why I say the things I say
But I say them anyway.
Prison walls still standing tall
Some things never change at all
Keep on building prisons, gonna fill them all
Keep on building bombs, gonna drop them all
Working your fingers bare to the bone
Breaking your back, make you sell your soul
Like a lung it's filled with coal, Suffocating slow


Kaffe, Skvaller & Cigaretter - Livet efter 40.

Eller bara desperate housewives?
Mina grannar är då allt det där, dom sitter från att solen går upp tills middagen ska lagas och skvallrar, röker och dricker kaffe, det roligaste var när en av kärringarna som är mamma till en ganska knubbig tjej sa " Åh jag är så glad att hon hoppar hopprep, då rör hon ju på sig iaf och det är bra". Haha, fyfan va jag skratta när hon sa det kan jag ju säga!
Om hon nu vill att sin dotter på max 12 år ska gå ner i vikt kanske hon ska tvinga henne att börja sporta eller göra lite nyttigare mat åt henne? Vet ju inte for sure att hon lagar fettig mat men kan tänka mig att hon egentligen inte vill gå hem och laga mat så hon gör nått enkelt och nått som går snabbt så hon får fortsätta skvallra!.
Jag säger då bara, tacka fan för att min mor inte är en av dom! Jag skulle skämmas om mamma satt och prata om sin familj och andras hela dagarna! .. Jag börjar fundera på om dom inte har något jobb, eller om dom bara har semester året om? hm!
Och sammasak, det är ju lika tragiskt alla kärringar som tillochmed ringer runt till varandra och skvallrar! Blä, fan, har ni inget liv ALLS?. Fast om min mamma hade varit så så kanske jag hade gillat det och blivit sån jag själv? Nejfyfan för det.


Den drucknes tal är den nyktres tankar.

Efter en lång natts fylla.
Det här med ursäkten " jag var full" tycker jag faktiskt funkar, för när man är full så tar lilla hjärnhalvan över och då tappar man kontrollen på vad man säger eller gör, på vissa mer och på andra mindre. Så att jag var full är en dålig ursäkt håller jag inte med om, för det kan faktiskt vara så! Sen att man är otrogen och skyller på fyllan är ju lite dåligt, om man inte kan stå för att man är otrogen ska man väl inte vara det heller? Eller så ska man inte ha en partner om man inte kan hålla sig från andra. Och det här med att "jag gör aldrig sånt här annars" när det handlar om slagsmål, det stämmer inte heller tycker jag för till en viss grad tänder alla till. Finns inte en jävel som aldrig velat slå ihjäl någon?! Sant är det då.
Man är helt enkelt inte sig själv när man dricker alkohol, och om man inte kan hantera sig såpass att man måste slåss efter en öl ja men då fattar väl alla att man ska avstå alkohol?
En till sak om det här att andra hjärnan tar över, sen när man blir nykter och tänker med storhjärnan, kan man inte få lämna gårdagen då i lillhjärnan? För att man har ju alltid gjort något pinsamt, eller har alla överseende med att man var full då man gjorde det? Jag vet att jag har det iaf, tillräckligt.
Egentligen så önskar jag att jag aldrig började dricka alkohol, för varför ska man? Och nu menar jag inte att jag måste göra det eller är beroende, men det är ju socialt och chill (Kan man säga så utan att bli missuppfattad?) och klart man blir sugen att bara sitta ute på balkongen/altanen när vädret är bra och man har trevliga vänner på sin sida och bara dricka nån öl? Men det blir ju inte bara dom där 4-5 ölen som man köpt, det ska ju alltid vara mer mer mer mer, och det är ju inte speciellt bra det heller. Och pengar kostar det, fatta vad man kan göra utan alkohol? Fast det kan ju också vara så att man har såpass dålig fantasi så att man inte kommer på nått annat än att festa?.
Vem fan uppfann alkoholen?


I can't explain why we live this way.

Jag har hittat en ny favorit låt, Brett Dennen - Ain't no reason, så jävla skön! Ni ska få en video på den i slutet av detta inlägg! :)

Igår drog jag till stan med Amanda och Carro, så kul att Carro äntligen kommit hem! :)
Vi fika på Roasters och köpte nån tröja :)! finfint, sen for jag och Carro till Carro och käka soppa och snacka skit tills typ halv 10? när vi kom på att vi skulle gå till Emil (8km) och överraska han! Men tror ni han var hemma när vi kom? neinei, men vi ringde och han kom :D! Lite glad blev han nog för att vi pallra oss till Rutvik, ellerja Carro är ju ofta där men jag är typ där en gång om året och det är då Emil har sin årliga sommarfest ^^,.
Dock så pratar han om att ställa in den?! öööh? Det går ju inte, det är ju de bästa med sommarn! :D
Iaf, halvvägs kom jag på hur mycket björn det är i skogen mellan Kyrbyk och Rutvik så jag vart sisådär lagomt rädd :)
Sen såg vi " Jag borde vara död " och sen skjussa han hem oss för han jobbar ju såklart ^^.
Idag har jag vart och valt tapeter till mitt nya rum =) tror det kommer bli läckert så som jag planerat nu :D
Får väl bara hoppas att de blir lika bra som i mina tankar! Sen for vi och handla till soppan som ja ska göra, eller har gjort mena jag! Sen såg jag sista avsnitter av Skärgårds Doktorn, fan va nostalgi!
Jag ska iaf umgås med Sara nu på 'tag, har fotat svartvitt idag också! fyfan, har glömt hur roligt det är och hur grymt svartvitt är ! Pöss.
Lys som den stjärna du e.

Idag vakna vi upp till en jävla massa disk, eftersom att vi somna ifrån tacosen på vardagsrumsbordet.
Det var jobbigt, men Sara gullungen diska som vanligt :) hihi.
Sen så skulle jag fara till skogen för att åka wakeboard med Fredde men han börja tjorva just innan jag skulle ta bussen att dom skulle hämta mig ist, så jag for hem igen och sen vart de kallt så han kom hit ist så baka vi bullar :D!
Första gången för mig, dock vart de inte så många men dom vart goda =).
Sen när dom äntligen vart klara tröck vi nåra och gjorde inget vettigt. Nu har han lämnat mig och Emil och CARRO( som äntligen kommit hem från Norge!!!!!!!) är påväg hit :D:D! Fett kul, har inte träffat hon på mer än en månad! :s.
He ska bli kul, vi sku fara till max så tjockiemil får äta sig lite, kan han behöva ^^,
Har inte mycket att göra nu, jobbigt att vänta på något gott! Aja gott folk, ha de bra! pöss.


A reuniting cup of coffee

I lördags vart det Roasters till de stängde med Mys, Sara, Jimmie och Fredde! Efter det bar de iväg till Måttsund för att öla lite hos Mysen, vi satt uppe och snacka skit till typ 8 på morgonen? eller jag tror jag somna före men vet ej, vi kokade korv där nångång mitt i natten också.. På söndagen var vi relativt hungriga så vi bestämde oss för att fara till moi och göra tacos (;! Kunde dock inte äta mer än typ en utan att hamna i matkoma :s wierd.
Efter det for Jimme, Sara och Mys hem..Dock kom Mys tillbaka lite senare med välbehövd nikotin åt moi =D.
Han var väl här till 3 då jag skulle sova, men vart pigg och såg 27 dresses istället! :D.

.. Idag har jag och Sara vart och hoppat och badat i Kallaxgropen och på Arcus med Johan, Johan och Robert, dock var de bara jag och Johan som hoppa i kallax, dom andra var fegskitar! :)
Sen for vi hem och gjorde tacos och såg Double Jeopardy! fett bra!
time to sleep! I'm going to bake cakes with Fredde tomorrow so i need some sleep! Nightynight  

 


you left me longing for you

Igårkväll vart det grill och öl hos Johan, sen byn.

Jag och sara satsade och gjorde grillspett och allt, sen när vi kom till Johan så åt dom bara hamburgare :s..

Men det var gott! :D. Senare börja vi diskutera tunikor och klänningar och kjolar och så kom Robert med roligaste kommentaren till Johan 2.
" eey vet du inte va en kjol är kompis?" hahahahahahaha!
Sen när han berätta om när han cykla och skulle svänga så var styret löst så det var bara styret som svängde och han höll på att köra in i konsum! hahahahahahahahahahah, ja tror jag skratta i 10 min :D så jävla flummig kille!
Sen när vi for till Byn så var det ganska trevligt där ja, fast jag och Sara gick och la oss i nåns säng och somna tills vi skulle fara hem! Så när Johans mamma släppte av oss hos Johan så hade jag gått raka vägen in till Johan och till hans rum och lagt mig i hans säng och däcka! =D Fast jag var tydligen lite arg på han också..Jag sa till han
" JOHAN SLÄCK LAMPAN ANNARS SPYR JAG I DIN SÄNG!!! " ... Hahaha :s ops.
Sen när Sara börja prata med mig sa jag " Seriöst, håll käften"..Så det kan gå ^^,.

   


 


Unification

Vilken pärs! Åtta timmar solning på udden, gav resultat.
Imorse klockan 9 drog jag och Sara till udden för att sola, sola, sola och sola.
Kring 12-13 drog vi och käka lunch på dagobert, mjumms. Sen när vi drog tillbaka till udden så hade mys och hans vän fredde, vi låg då och sola till 17 typ, bada gjorde vi också :D iskallt var det men det vart liite varmare sen..
Efter 8 timmar stek så drog vi hem och duscha en snabbis sen drog vi tillbaka till stan och dök ner i Saras båt och for till Klubbviken med hennes moder och fader, riktigt jävla skönt var det att åka båt en kväll som denna! har inte vart med om denna värme sen sommarn typ 04? var de det? Iaf, det var livet kan jag säga!
Väl på klubben så åt vi ett skrov för typ 125 kr plus dricka, jävulskt dyrt men ganska värt, har nog aldrig ätit godare pommes! :D dock sög den hemmagjorda burgarn kan jag lova, den var torr och smaka som om den blivit stekt i en vecka!
Sen for vi hemmåt och jag och Sara fick provköra båten men det var för läskigt så ja gav upp på en gång!
Väl hemma har vi int gjort ett skit! godnatten. pöss

  
  

dark session


Fidelity

Nu har jag kommit hem från Wälimaa's stuga, eller rättare sagt. Jag kom hem igår.
I söndags tog jag bussen till Töre, till Josses bror Daniel, där var hela familjen Wälimaa var för att fira Danne.
Efter en snabbtitt där så for vi till strömsund - Josses stuga, fett chill.
Direkt vi kom dit så for vi ut med båten till strand ön och grilla middag =) Svin mysigt.
Sen resten av kvällen såg vi film - The Green Mile, fett jävla bra! men lite sorglig. när klockan var kring 4 gick vi och la oss, steg upp nästa morgon i hopp om att det skulle vara sol men den kom inte förens vid 3 så vi såg på Sex and the City, fett bra. Har aldrig sett det förr men nu vart jag helt inne ^^, Sen när solen kom så gick vi och stekte ett tag och såg sen Sex and the City resten av kvällen och hade trevligt.
På tisdag morgon sken solen så vi tänkte att vi skulle dra ut med båten till " sandön " men motorn kruppa efter 150 meter ut så Josse rodde oss iland ( Josse fick ro, även fast hennes pojkvän jonas var med :O ) så drog vi till lillstranden nedan för stugan och stekte, badade och grilla! fyfan va mysigt och roligt och varmt och skönt :D!
Stuglivet är rätt nice när vädret bidrar ;). Pusshej raringar.

  

RSS 2.0