perfect.

Gårkvällen vart då lyckad, vi dansa och sjöng hela natten lång, och jah vet inte huuur många gånger vi lyssna på grease låtarna, haha! Nämen, fina presenter fick Sandra också! hahah ;). use them well ;) haha.
Nu är jag typ död, väntar på Mys och Jimmie så ska vi dra till rewsterss.
Helt borta känner jag mig, vill egentligen gå och sova men det är ju lördag så nåått måste man ju göra.
Jag orkar fan inte skriva, kanske kommer mer sen om jag får lite att göra! pöss

Jag lämnar er några dagar och drar till Josses stuga. Aufwidersen!


Grattis stumpan!

Grattis Sandra!! =) (som egentligen fyllde år igår) Men ikväll blir det iaf Sandras 18års fest,
jag och Sara har köpt en jätte rolig present ;) Lägger ut en bild på den senare, haha! :D
Så Sandra vi hoppas att du kommer gilla den ^^
Idag vakna vi försent, skulle egentligen stiga upp 10 men när larmet gick så råka jag tappa mobilen i govlet så batteriet och allt flög ut och jag var för trött för att göra nått åt det så vi sov till halv 1 ist!:p eller jag iaf, gjorde kaffe och väckte sara typ 1, halv 2 drog vi till stan för att köpa en present och vi hitta en på en gång ;) så jävla kul. Tycker då jag!
Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka stressa ner!:)
(Ni hade fått en bild på Sandra men det går tyvärr inte att ladda upp någon :S, ett hjärtligt grattis till dig iaf snykking!)
Pusshej


time's a wastin

Det blev en lång dag igår!
Klev upp kring halv 12 och duscha m.m, sen komde Johannan och så for vi in till stan, men vart less efter typ max 30 min så vi gick till Roasters och drack kaffe, eller jag iaf, Johanna drack nån äcklig smoothie.
Efter ett tag kom också Fredde (förlåt mig), vi gick ganska på en gång och köpte skor och gjorde ingenting.
Later så drog Johanna och jag och Fredde, hör och häpna, gick till Mjölkudden! :O fett med motion, enligt mig.
Vi gjorde inte mycket, låg tysta och prata med musik. Skönt med lite lugnt för en gångs skull, fast det vara ju inte länge för så fort Fredde drog så storma Emil och Sara in, så då vart det inte så lugnt längre.
Jag var påväg att somna men då skulle vi såklart till Johan as usual.
Vi såg på film, Deja vú och The mist, och fan va arg jag blir. The mist slutade ju så jävla tragiskt :s inte värd film!
När filmerna var slut var klockan typ 04.20 och Johan fick köra hem oss, så gulligt att vi slapp gå! även fast det inte är långt. Vi somna kring 5 och syrran och hennes kompisar kom och väckte mig när dom höll på att flytta hennes grejer, fan va less jag vart då kan jag säga! :s men jag gick upp och såg på Ellen, fan jag hatar egentligen det men jag orka inte sätta in en OC skiva i dvd:n så de fick bli det. Väckte nyss Sara så vi får väl se vad vi hittar på idag, håller på att somna kan jag ju förmedla er om! Ha de, pöss.



We make you feel precious

Idag publicerades bilderna och repotaget i Kuriren :D! Dagarna går bra nu kompis!
Idag vakna vi kring halv tolv, låg i sängen till typ ett eller nått, sen satte vi igång å städa mitt rum riktigt noga :D!
Det enda vi inte har gjort är att skura golvet, det tar vi en annan seriös dag :p.
På torsdag flyttar syrran ut så då blir jag ensam med mamsen än en gång, hur länge håller det denna gång Emma? ;)
Sara säger hej till er! höhö, Ingen aning om vad vi ska göra nu, Emil slutar väl på en timme eller så, ska vi väl hänga med han så får vi väl se om Johanen hänger på, vet dock inte vad vi ska göra. Vi tänkte dra till pärsöfjärden och fiska men det regnar och är kallt så jag röstar på något annat! =) Typ bowling?:D fett kul.
Aja vi ser väl vars dagen leder! pusshej.


When I feel ugly I just look at you.

http://www.nsd.se/nyheter/lulea/artikel.aspx?ArticleId=3812987

WUHO! Mina bilder och Saras artikel blev publicerad i NSD IDAG!!! :D FETT ROLIGT!
Fan va roligt att bli publicerad för första gången :D hihihi, wiihi :DD:DDD idag är det då glädje som står på schemat :D!
Ska strax fara och fiska med Saris och johan och johan tror ja :D fett kul det med! ah, bra dag, har köpt nya kläder och allt!
MMMH! BRA dag, puss på er!
 
..Vi ditcha fisket och drog och tog ett nattdopp ist :D Fett jävla iskallt, men ganska kul, dock så regna de ju så kläderna var relativt blöta när vi kom upp ^^D

walk 500 miles

Idag har jag och sara varit hurtiga må ni tro!;D Först gick vi till stan för att möta Jimmie och Mys på roasters och ta en kaffe med dom en sväng, efter det gick vi ner till kultan och gjorde ingenting annat än att snacka skit i solen! :D
När vi var less på stan gick vi hem till moi och satt och nörda vid datorn och drack cola typ, tjill.
Sen texta Johan och Sara tvinga med mig, så då gick vi till han och han borå på notviken så då gick vi ännu mera, och det spöregnade så vi var relativt blöta när vi kom dit..plus att vi gick lite omvägar eftersom att Sara hade problem att lokalisera sig. Satt och snacka om den galna helgen som varit med han typ 1,5 h och sen orka vi inte längre så vi drog då hem, så nu har vi typ gått minst en mil idag och jag känner mig hurtig.Nu sitter jag här - igen. Imorgon blire förmodligen stan på dagen med Sarabara, tjill att hon får en helt ny garerob bah sådär, fast tror nog hon hade haft kvar sina gamla grejer iaf :/. Nu ska jag nog minsann se på OC och sova så man orkar morgondagen! G'night G's.


Vill tant sitta ner?

Galen helg! Galet kul, midsum på klubbviken vart en succé. Jangen och Sören kom dit helt plötsligt och det var as kul!
Live musik och jag och S dansa ju såklart sådär lagomt galet som vi gör ibland, sen hitta vi fina solstolar på bryggan och så satte vi oss där och chilla ett tag :D! Ha, fyffan va schysst vakt alltså, när vi skulle ut från baren när dom stängde så tog jag med ölen och han bah " Du får inte ta med flaskan" ja bah "Men den här har jag inte köpt här" han bah " HAR DU TAGIT MED DIG EEEGEEN ÖL HIT??" ja typ "HEE, näää? (A)" sen sa han att för denna gång då och så blinka han me ögat!:p Sen när vi satt i kåtan (stavning?)´så kom han igen och söp med oss! Har aldrig mött nån coolare, han gjorde upp eld och allt åt oss =), ja sen somna jag tydligen där? det tror jag inte :) hahah.. Nä det vart en bra midsommar.

   
   


Och så tog vi en tvådagars, åkte hem från klubben och la mig och såg på OC tills Jimmie ringde och så vare bah att duscha och gå ner till Jangen och basta, grilla, öla, amerikansk fotboll vart det också! :D
Så det vart lite mycket penisparty när vi skulle basta tycker jag alltså, 5 nakna män och en quinna! havva.
Jag hade iaf handduk, tack! Sen kan jag lova er att när man sitter i en bastu med nakna killar så blir det ganska brutala samtalsämnen, johuvva!
Jag kom på en rolig grej, att jag och jimmie skulle ta på oss varsin hjälm och skalla varandra =)
Det var svin kul, sen så prova jag att tackla en riktig spelare, jag lyckades inte :) Men kul som fan var det!
Dock inte så kul när jag vakna imorse och kände mig på pannan, där hitta vi lite ömhet, bulor och blåmärken, har även en bula på benet, en på handen, på foten har jag blåmärken och på höftbenet hittar vi blåmärken också =) känner mig ganska mörbultad men kul var det!:D Ikväll ska jag umgås med min kära Sara bananaaa, så göy det skal bli!
Nu måste jag duscha! eller snart iaf, puss. L

I think I was blind before I met you

Ikväll/natt har jag vart och dumsnurrat med Ante, Emil och Kalle, träffade nåra andra sköna prickar också!:D
dock var det askul att träffa Ante igen, har väl inte setts på nåra månader?! :s
trist det, får väl hoppas att vi ses mer under sommarn!
Sen så har jag fortfarande inte packat klart allting som jag ska ha med till klubbviken, och klockan är halv 03.30 nu,
yes! (H). Det går inte så bra för mig, har presis hällt i mig massa cola så lär väl få väärsta sockerrushen snart :D
Finns inte mycket att göra denna tid på dygnet, dock snackar jag med en redig människa på det berömda Msn;et med stort M! ^^D .. nämen om man skulle packa? HA nä nu skoja jag..det ska jag inte, det tar vi tag i imorgon bitti ; )
Nä men jag uppdaterar nog nästa gång på söndag, för jag kommer ha fullt upp! Idag ska jag till Amanda för det puckot fyller år :), dirr efter det drar vi till klubbviken, sen på lördag ska jag hem en sväng och duscha med mera och sen ska jag probably till jangbooi =) det blir trevlans! så om jag inte orkar dampa in här på lördag så ses vi på söndag babes ;) Pöss.
/ tha big L! hoho



endast för dig FREDDE!

Sista dagen på jobbet idag! jaaaooow!, dessutom så fick jag ett till stipenidum idag på 2000 ;) mmh! PUSS på det.
Det var behövande! tack för det. Men iaf så har jag försöökt packa idag, men det gick inge bra, fick nåra tips av jonas att jag  skulle ta med en jord spade, ett bilbatteri, ett halvt kilo späckbiff och andra otäckheter.
Nä han var inte seriös.
När Emil skulle låna ett tält av Olle så sa han att han inte visste hur stort det var och då sa  Emil "nämen så länge det inte är ett pippitält så klarar vi oss" HAHAhahahahaAHHhaahahahah!! 3mil jag hatar dig! :'D haha!
okej det är inte kul om man inte känner han men ni får väl lära känna han!
Nämen jag har gode lust att dra in till stan och köpa mjukglass och fira sommarlovet eller nått ^^D heehee..
Hahaha det stod nåra vespor här utanför och tuta och så kom jag med världens bästa kommentar till mamma:
"Mamma!! dom står här utanför och tutar på dig!!!!"
AH! lyssna på Johnny fucking Cash idag, men är han bra eller bra?! :O lyssna på han gott folk:




I want a bathroom I can play baseball in

chillit och stressigt idag på jobbet, dagen börja med en timmes vila, sen vid 10 kom alla barn och vuxna som skulle vara med på kronandagen, spela goalboll, tipsrundor, lekar m.m. Det blev nog bra, jag och Sara fick fara hem kring halv 12 för att vi skulle göra klart ett repotage!
Och det var då som det vart stressigt.
Sen satt vi typ och hoppa i en timme och gjorde inte mycket, for till stan sen med Johanna och köpte en ny tunika till midsommar, nya brillor och nå smyckeshängare! :)
har inte mycket att lägga till, funderar på att göra jobbet som vi egentligen ska göra imorgon men om jag gör de nu så kan vi bara chilla imorgon på jobbet, vilket förövrigt är sista dagen, måste säga att det har vart bästa jobbet nånsin!
Iaf denna vecka, har träffat nya assköna människor också! :D
Nä om man ska gå ut eller nått, pöss.

  

I'm gonna trade this life for fortune and fame

Om ni nu vill att vi ska förstöra miljön mindre, sänk då förhelvete buss och tåg priserna!
tack. Hur fan kan bensinen vara så jäävla dyr?! det är ju skrämmande, man kan ju inte göra nånting i sommar som inkluderar bil. Nepp.
Det blir jag less på, och vad äre att en tågbiljett till sthlm går på 680kr typ?! whaaat..
400:- ska det vara max! förfan. Jag blir arg, hur många har råd att semestra i sommar? NÄ precis, vi får ta och cykla ner, upp eller runt i Sverige, billigt och bra. Jävla statarsle.
Iaf så ringde Johanna idag och fråga om jag skulle med till sthlm på måndag, och jaaaaaa jävligt gärna, kom så sticker vi från denna håla! men då är ju tågpriserna så jävla höga och pengarna på kortet så jävla låga!
Bara för att ni sitter på era höga tronar och inte behöver jobba för era pengar. Jävla statarsle.
Nä vi säger fuck reinfeldt och company, du är inte ens värd en stor bokstav i ditt namn!
Har jag fel, eller är det bara jag som är jävligt less idag?
Jag är också trött på alla som beklagar sig över sina liv så jävla mycket,  man blir enbart deprimerad av er!
och visst, jag gnällde mycket i detta inlägg men över VÄRLDSLIGA saker, inte över att mitt liv går utför!
Mmmh, tänk på att om du nångång skulle vara glad så kanske din omgivning skulle bli gladare och trevligare mot dig!
Så sluta nu gnäll på ditt liv och gör nånting åt saker istället! tack för att ni lyssna :) hej.



Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll
Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll
Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt
Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort vad dom har tänkt
För jag vill inte bli en sån, så har jag lärt mig det igen
Det kanske passar nån, men inte mig och inte än.

fria vägar ut

Nice dag på jobbet..
Börja med att vi fick gå en skogspromenad och kolla vars tipsrundan ska vara på kronandagen på onsdag. Men de blev bättre! Sen fick jag och saraboy förbereda frågor som vi skulle ställa till barnen på Kajakklubben..sen cykla vi iväg till kanoten och fotade lite och sen såg vi att barnen var och dansa bugg, så vi gick dit och självklart så tvinga dom mig att vara med ;s Och jag var sämre än småpojkarna! dom vart svin sura när jag snurra åt fel håll hela tiden!;P men vissa var as duktiga och visa hur man skulle göra och så :)
När jag inte ville vara med nå mer så stack vi där ifrån och drog hem till mig på "lunchen" och ladda kameran, sen efter typ 2 h så for vi tillbaka till kanoten för att fota när sebbe & parsten o co hade forumteater med barnen :p
och i teatern så var det såklart parsten som var den utsatte ! :D hahahah!
Men det var kul, sen cykla vi tillbaka till kronan och skrev intervjuen m.m! tack för den dagen! puss.

  

I should've started running long time ago.

I fredags vart det balkonghäng hos far min,
pretty nice, vi lekte "sanning eller konsekvens" hahahah, Sara fick gå ner till grannen och fråga efter NSD =)
och jag fick sjunga inför alla " Hallelujah", hemskt.
Men det var en trevlig kväll med granna människor! =D
Mitt inatten så gjorde sandra såklart sina berömda varma mackor som hon alltid gör när hon är full och klockan är 3!
Orkar inte berätta mera om denna kväll.
when I woke up un saturday, Sara had been cleaning up the livingroom etc, that was really nice,
so all I had to do was the dishes.. Jonas and Lidde came around 12 o clock, stayed for a while and then they went home and i spented the rest of the day on the couch. Until Johanna called and wanted to do something, so  I had to get up and take a shower, first we were gonna rent a movie but couldn't find any good ones, so we went to the movie instead!
and we watched ''maid of honor'', pretty great film, after that i went home to my moms place, watched some OC and fell asleep. Today my mom came home around 12 and woke me up and e took our bikes and went to the city, and that's pretty much my weekend! the rest you can figure out from the pictures! kyssbye.

   
   



Take another little piece of my heart now baby!

Ja inte var det då bara vi från SISU som var less på ungar idag!
Säger bara stackars alla er fotbollsledare, man såg ritkigt hur glada dom vart när dom fick lämna ifrån sig ungarna 30 min till oss idag :) haha!
Jag fråga en av ledarna " Hur faan orkar ni med dom här hela dagarna?:O"
- " Ja men vi får ju vila nu iaf..."
- "ja men bara i tio min till ;)"
-" Jaa asså du fattar inte hur mycket det betyder!!"
haha, jag hade aldrig orkat ha dom där 4 dagar i rad kan jag då säga! Fyfan så dom lever om och kan inte sitta stilla,
i förrgår var det en kille som var påväg att dra i "nöd duschen" och en annan skulle skruva på gasen (vi var i en NO sal tror jag ^^) då vart jag lite less på dom :)!
Haha men det var också ganska kul, när vi fråga dom om dom visste vad respekt betyder så sa en kille:
"Att man inte skjuter headshot på någon annan" .. han är ÅTTA :D hahahah! det var lite roligt.
Sen var det en jätte söt kille idag som var 6 eller 7 och sa " När man respekterar varandras känslor:)", haha vilket hjärtegull :D
Men skönt iaf att det är avklarat! Imorgon blir det en dag på kronan och sen är första veckan slutt =)
hare gött! puss

Day 65

Fick sluta 12 idag och fick betalt för hela dan iaf ;) deni, najs som fan.
Så jag drog på stan med Amanda och Kattis, och tro't eller ej men jag hitta ett par skor, som inte var tygskor;) deni!:D
Sen käka vi på donken och drog till DS och storheden, for till amanda och skulle börja se film just som
Jimmie skicka ett mess: Ikv ska vi åka båt och grilla. Du ska med. Ta med nån om du vill! :)

Så jag och Amanda begav oss till Jangen och så for vi ut med båten till gråsjälören, kan inte påstå att det var varmt ;O men det var en mysig kväll iaf. Vi grillade kött och korv, sen gjorde vi en stor brasa ;).
Dåå kan jag lova att det var såå jävla varmt! :p
Det var en heltrevlig kväll med trevliga människor! tjyssbai

   

American Crime

American Crime, en lätt sevärd film, alltså så himla sorglig och brutal. Går inte riktigt att förklara den men fattar inte hur en mamma kan behandla ett barn sådär! Vid vissa tillfällen i filmen så var det riktigt brutalt, så om någon är känslig så bör ni inte se den filmen! Det som gör den ännu värre är att den är baserad på en verklig historia.
Ett x antal gånger under filmen får man ont i hela kroppen, man känner verkligen hur hon får lida..
Och alla jävlar som bara kollar på?! Det är sjukt hur det var förr, eller ja..förr och förr, men jag tror definitivt att tiden har förändrats lite iaf, för om det där skulle hända mig eller nån jag kände så skulle då inte jag bara kolla på! Om man inte själv vågar hjälpa så kan man ju förfan prata med vem som helst?!
Iaf, ska inte berätta mer, ni måste se den! fruktansvärt bra och sorglig!

Idag ska ni veta att jobbet var riktigt jobbigt.. Det var bara pojkar idag i grupperna, och dom har ju myror i brallan och dom ska låssas fjärta, och skratta heeeeeeela tiden, och leva om och vill inte göra som man säger! Sista gruppen idag var på 13 stycken 9 åriga pojkar, så dom fick enbart leka lekar! tyvärt.
Aja, imorgon är det bara två tjejgrupper på morgonen och sen ska vi gå paraden genom stan, vilket jag fruktar lite med tanke på vädret ;s he blir nog bra iaf!
Visst det är tisdag idag men veckan är klar snart iaf;;)
Synd som fan bara att 80-tals tema festen vart inställd, liiite jag hade sett fram emot de?! :O
Men det blir iaf längre fram i sommar, och om Carro inte bestämmer sig för att stanna i Norge hela sommarn så kommer hon nog kunna vara med! :D YAY! :D hihi.
So long brothers!

A walk to remember!

Jag och Saraboy har gjort en lista på vad vi måste ha gjort innan sommarn är slut:
* Cykla rung Luleå, aspackade med en CD på pakethållaren och vrålsjunga!
* Göra en oförglömlig resa
* Bada näck! hööhö
* Bli brun
* HA KUL SOM FAN!
* Ha en stor fet grillfest!
* Bada på arcus
*  Fiska!!!
* Åka till klubbviken
..Sen kom jag på en utan att diskutera med saris
* Åka till kallaxgropen!

tror ni vi lyckas?;) det tror då fan jag!:D


Fan va göttans!

Hur jävla kul skulle det inte vara med en roadtrip genom Sverige i sommar? :D
Asså typ ta tåget till gbg, stanna två dagar och en natt, ta nästa tåg till typ stockholm, sen dalarna och gotland och allt jävla möjligt kul! sen toppar man trippen med en konsert?;DDD!!!! blir helt uppspelt, sugen som faaan!!! =D
typ när man fått pengarna för sommarjobbet sticker man med första bästa tåg?! HELL YEAAH!! :DDD
Någon som är sugen?!!?! eller nån som har nått tips på ett bra sommarställe i Sverige?=D!
aah, det måste fan bli av! :D blev så jävla sugen! PUSS!


Lazy Generation

Idag var första dagen på jobbet! ;p fett slött.
Vi hade första barngruppen kl 10.45 så vi gjorde i princip ingenting från kl 9 till 10.45, sen direkt efter hade vi lunch
sen somna vi efter maten och hade två barngrupper till sen sluta vi!;)

Och jag hade som planer på att sova nu efter jobbet men nää, då ska nån komma och kolla på lägenheten halv 6 så det fick jag inte :S
Ska nog ta min kaffekopp och se OC iaf.

Har inget intressant att berätta idag alltså! ;S hejdå.

När gud skapade jorden vände han arslet åt Boden!

Rubriken är citerad av min mor, hon sa det när vi var påväg till Boden för att fira min moster som fyllde 50! ;D
Hahaha, och om man känner min mamma så äre inte ofta hon kommer med sånna kommentarer!;D
Iaf så var vi i båd'n i fredags, efter det for jag till rutvik och kolla när emil vaxa bilen, sen for vi in till stan en sväng och det var dött! (antar att alla var bakis?) sen for vi förbi till byn och tog en cigurette med ryds & co.
Sen var vi så jävla döda från torsdagen så vi drog hem och såg Green Street Hooligans!
..Idag var jag på kyrkbymarknaden med johanna och Amanda, senare kom Anders och filippo och Jocke förbi på en kaffe..
Resten av kvällen spenderade jag hos Sandra med hon, ryds, jens, freddy och danne =) vi såg en vidrig skräckis - See no evil, heter den :p! orkar inte skriva nå mer om dagarna det är så tråkigt  att läsa.

..Vi har konstaterat att du måste vara bög ( vill bara att ni ska ha klart för er att jag har vääärkligen ingenting emot bögar! snarare tvärtom=) ). För sättet du snackar om tjejer och med tjejer, och hur du förolämpar dina tjejkompisar och säger hur fula kläder dom har osv. Och att du aldrig haft en tjej fast du ser duglig ut, och sättet du ser på saker och ting, allting pekar på att du är homosexuell.. Jag tror bara inte att du har insett det själv ännu, men när du väl gör det, var inte rädd för att komma ut ur garderoben! :D. Hm, känns lite väl.. ? att nämna ett namn så det får vara okänt så länge!

 


 


Männeh! :D

Fan vad härligt kväll/natt!

Vi börja då kvällen hos Caroline, där grilla vi och drack öl, svin trevligt och svin chill!;)
Sen så blev alla torra och ville inte fara till stan, men då ringde Sandra mig och hon ville fara till stan lika mycket som jag!
så då kolla jag på klockan och då var den typ 22.20 och sista bussen går 22.30, typ 1 km från carro, så när det var 8 min kvar så börja jag kuta utav helvete, sprang genom en liten skog som genväg..men så klart ramlar ja ..
Men när jag väl kom fram till busshållsplatsen så var det typ 10 pers där så jag hann med bussen :)
Sen när jag just hade klivit av så ringde Kajsa (:DD) och bah " Lollo kolla bak och vinka".. jag bah " nä men asså jag har klivit av bussen, är påväg till sandra" .. Så det var ju en miss ;p hehe
Iaf när jag kom till Sandra så hade hon just duschat osv, så jag hon och ball3 satt ett tag hos henne,
sen när vi väl skulle in till stan, ja då banga ball3 och danne så det var bara jag och Sandra då!
Så vi for in till stan och träffa ryds och jens en sväng som var på grace, sen drog vi och träffade Jimmie och Lidde,
Lidde som vanligt var aaaas jääävla packad, han hörde inte ens när man prata med han! ja då kan ni förstå att han var helt borta och gick i sin egen värld! Sen gick jag Sandra och Jimmie vidare och stötte på massa annat trevligt folk!

Lite senare var Jimmie tvungen att ta en taxi med Lidde så han skulle komma hem, så jag och SB mötte upp Jens, Ryds, Matte & Freddy! :) Jag och Sandra (SB) tog på oss Jens och Freddys student mössor och låssades som om att det var vi som hade tagit studenten!;D hehe!
Träffa Sören också :) fan va roligt det var! han tyckte att jag fejkade lite eftersom att jag hade snott freddys mössa men sen sjöng vi iaf att vi hade tagit studenten!;) hehe! grattis  till studenten Jonas (sören) !!! :DD!!!
Sen drog vi vidare till max och då träffa jag sören där igen! Sen träffa jag Sara och Mys också! ett stort jävla grattis till er två också som har tagit studenten idag!!!:)
Efter det så var väl klockan just efter 3 och det var dags att knalla hem, så jag Sandra och Jens drog en liten vandring till mjölkudden och drog nån bärs på vägen!;D
Precis när jag skulle svänga hem till mig så träffa ja Kontan och stod och snacka med han ett tag också =)!
Och nu sitter jag här och dricker absolut sista bärsen inför natten! och godnatt på er!:D
(måste bjuda på en läcker bild, Emil sitter och käkar mat samtidigt som han håller en cigg mellan fingrarna! så jävla klockrent eller vad?;D)
 

Cheers Darlin' ;)

Behöver jag informera er om att det är sommarlov nu ?;)
Njaa! FAN VA NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS!!
Ikväll blir det party som fan! Först börjar vi hos carro och grillar m.m..

.. AH vill börja nu när solen är varm osv, men Emil är seg förstår ni :)
undertiden jag vänta så upptäckte jag hur jääävla långt hår jag har fått!
ni måste få se en bild alltså ;)

Har varit en underbar vecka med underbart väder! .. Ids inte skriva nu för det är så jävla bra väder ute!
Ska istället dra upp en trapp till jossan och dra en roek! PUSS
p.s ett stoooooort grattis till er som tog studenten idag!;) Fyfan vad ni är bra!! ;)


 

RSS 2.0