Epoker, medeltiden till realismen.

Medeltiden (500-1500):
Caroline var nu bara ett litet russin, inte allt för stor mötte hon världen och tog tag i kristna kyrkan, hon uppfann Jesus och Gud, alla började tro på detta på hitt.

Renässansen (1500 -1600 - talet):
Caroline var nu stor som en valnöt, inte mycket att skryta om alltså. Hon fick nu en ny världsbild och insåg att den där Jesus grejen skulle leva länge .. Hon ville bara inte ha ansvaret längre så hon gav bort det till sin lillebror David som nu var nyfödd och var lika stor som ett russin.

Upplysningen (1700-talet):
Caroline var nu inte större än en kotte men mötte världen med öppna armar, hon öppnade flera bok-shoppar och statliga bibliotek för dom som ville lära sig. Det ville inte hon så hon började läsa tidningar istället.

Romantiken (1750-1850):
Caroline var nu stor som en melon, vilket betyder att hon likaså kom in i puberteten och insåg vad kärlek var. Hon träffade sin första partner Adam, dom började tro mer och mer på naturen och använda sig av dennes droger (missbruk av alkohol vill jag kalla det).

Realismen (1800-talet):
Caroline var stor som en apa nu och insåg att hon och Adam helt enkelt inte var menade för varandra så hon dumpade han och där stod han ensam kvar. Skönt. Nu började hon bygga upp ett säkert samhälle, iaf så gott det gick eftersom att det var nu hon började inse verkligeheten och hur elaka människor egentligen är.

Vad som hände sen med Caroline är fortfarande ett mysterium. Men det står i vissa tidsskrifter att dom tror att hon gick i ide och glömde att vakna upp. Vi letar fortfarande efter Caroline och gissar på att hon nu är lika stor som en 8årig människa.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Om denna Caroline bara kunde ge sig till känna någon gång... JAG VET ATT HON LEVER!!!!

2009-06-01 @ 17:06:44
URL: http://carolinececilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0