I'm open, you're closed

The band strikes up and they're playing our song
Dressed in black and we're singing along to the
Broken hearts parade
And I've never been better then I am today


Vädret är som ett jävla rödljus
Seventeen, ain't so sweet.

Signe tog körkort idag, grattis!
..För en viss annan som inte blivit stor än,
får väl ta cykelkort eller liknande, nice som fan!

tänk om man såg ut så här..
söt?

Lite helg i lite bilder

Chrille: Ja lollo har rökt, hon luktar fimp
Ante: Jag luktar inte fimp!! (Han hade druckit nån konstig alkohol och blåste mot oss)
Chrille: ...Nä, du ser ut som en.
Ante: ..Tack..eh Tack..Jag ska knäa dig i skrevet sen :)
I still haven't found what I'm looking for

Här satt jag just och funderade på vem jag skulle ropa på så att jag skulle få någon mat.. Sekunderna senare insåg jag att ingen är hemma så jag ropade på mig själv, och voilá jag fick mig fläskfilé, potatis och greksallad! Det var inte dåligt det, bra gjort louise! tack.

Var ner på konsum och köpte en cola, hittade detta:


Fast då kanske det bara är jag som blev itvingad detta som barn?
Det ser ut som koskit, har en väldigt udda smak men är tydligen en tradition.
Vi åt det iallafall alltid i våran stuga i Kukkola, blev lite nostalgisk när jag såg den.


Inte bra dag för Converse..


är du på dåligt humör eller har tråkigt?

då har jag några skottsäkra skämt, väldigt nötta men roliga!

Hur får man in en giraff i ett kylskåp?
- Man tar ut elefanten först

Alla djur i djungeln var på möte utom ett, vilket?
-Giraffen, han sitter ju kvar i kylskåpet!

du kommer till en sjö där det lever en massa krokodiler du,
det går inte att gå runt sjön, och du måste ta dig till andra sida, hur gör du?
- simmar, alla djuren i djungeln var ju på möte!

Hahaha, jag vet att dom fick då mig på bättre humör!


Något måste göras

Någon som har läst NSD idag? och läst om killen som blivit stämd på över 250 000 svenska kronor, för att han släckte en brand i sin stundentlägenhet. Brandkåren hade inte hunnit dit och om han inte hade hade släckt den själv så hade förmodligen hela studenthuset brunnit ner. Alltså var han en vardagshjälte och nu i efterhand så blir han stämd av Lulebo för att han gjorde detta och lulebo's försäkring inte täcker..

..Men det är inte det värsta! Denne studen ska betala "skulden" inom 14 dagar.
Då undrar jag hur i helvetes jävlar lulebo tänker? Stämma en fattig student som förmodligen redan har lån upp över öronen. Nä fyhelvete, stackars killen..Något borde förändras.

När du tagit första bästa tåg

Sitter hos sis och myser, dricker en öl. Nyss kom Johan, hennes Arbetskompis/kompis/granne med en tacos i handen för att göra oss sällskap, en innekväll ikväll, jobbar 8.00 imorgon! Skulle egentligen dra iväg till kronan men det blir för jobbigt med jobbet imorgon då, ha en trevlig kväll! Ciao

Hur ska detta sluta

För er som brukar prata i telefon med mig, så har ni säkert hört mig svara någon gång: "Hej det är kungen" eller " hej det är kjell"  Jag tror detta har smittat av sig på min mamma, idag när jag ringde så svarade hon:
" Hej det är polisen " Haha, mamma mamma..Är vi inte lika? Syster och jag..

I samma stund så vaknar jag

Jacke skulle gå hem och duscha och äta och sedan komma tillbaka, under tiden skulle jag på stan med Carro, stan låg på örnäset.. Vi vandrade runt i en galleria som liknade väldigt mycket Birsta i S-vall, vi kollar runt och så, jag köpte en väldigt väldigt liten gris i tyg åt J, sen kom Emil för han skulle vara med Carro och det började mörkna, dom lämnade mig

och jag gick till någon slags vänthall för bussen och hör tre tjejer som står och "predrikar" om att det är jätte farligt att gå ensam på Örnäset, samtidigt som det är slagsmål utanför. Jag blir lite halvskraj men då ser jag Emelie, jag ropar till henne och frågar om hon ska ta 9an hem med mig men inte det.. Så jag tänker " men jag har ju överlevt detta förr ", så böjer jag mig ner och rotar fram något ur väskan, när jag reser mig upp kommer en kille och trycker en pistol mot mitt huvud och skriker. Jag vaknar upp med hjärtat på högvarv.


Feel free to laugh

Hittade en riktigt fin bild på mig från i lördags, idag får ni tillfälle (ta det, de kommer inte igen) att skratta åt mig eftersom att det inte blir någon film!


Something's new

Johanna har gjort en stor förändring i sitt liv!
Idag köpte hon hårfärg, och istället för att köpa den gamla vanliga (hör och häpna) så tog hon en annan! Hahaha.

Från en sak till en annan. Dom som nu arbetar på Roasters är bara otrevliga och för gamla, vi vill ha det gamla crewet tillbaka, det går inte men ändå. Tror dom är otrevliga för att dom inte vill ha våran åldersgrupp där kanske, mycket möjligt. Men sätt då en skyltjävel utanför " Endast 35+ får vara här, och om du ska hit måste du ha minst 1000 kr med dig så du kan köpa våran champagne för 660:- tack på förhand, mvh personalen som är otrevlig"


En litn trio


Imorgon lämnar vi våran plats.

i'm sooo sooorry

Idag, tyvärr, blir det ingen film, det måste pluggas och S kisse håller på att få kissebarn, men jag lovar att senare uppdatera med något roligt! hand in there! Nu blir det lunch på Kvantum, ingen orkar gå till skolan från NSD. heh.

someday

Någon som är sugen på att fota? det är jag.


tandkräm och godsaker

Idag provade vi; Borsta tänderna och äta apelsin och gröna sura äpplen, rekomenderas starkt!!


Vi filmade ej när vi borsta men här har ni bevis ^stress

På fredag har vi ett grymt stort engelska prov, eller på typ..4 kapitel men det är mycket, så idag (senare) blir det bara en film från "prova på nått nytt varje dag" veckan, eftersom att jag sagt att det kommer en varje dag så håller jag det! Men det blir lite senare, roasters nu! Ciao

Sara och Louise, dumfan

Vi landade i Piteå och efter besök på "roasters", max och seven eleven fick vi en smart idé, vi bestämde oss att varje dag denna vecka prova på något nytt, detta kom vi på idag:Och lite småbilder från turen;En timme kvar att leva

Om en timme väntar döden - webdesign.. Efter det börjar det roliga, kan dock inte avslöja än, ni får se senare..dagens kanske inte blir det roligaste men det är bara för att ni inte får vara med om det!

S&L

Idag är början på den roliga veckan, vad som kommer göras får ni uppdateringar om varje dag, ikväll får ni se hur vi har spenderat denna dag/kväll!gröna dagar

I något år har jag nu lyssnat på Green Day, men lik förbannat blir jag lika förvånad varje gång jag lyssnar på dom, hur sjuuukt jävla bra dom är! Det är fan sinnes..Åååh snart släpps turneringsdatumen! Lycka om dom kommer nånstans nära Sverige, då är jag där vill jag lova! Om jag så ska själv!


nighty

Jag har faktiskt ingenting att säga


Anders 20
Time keeps painting my darling

Min kamera dog igår, så medans jag återupplivar den så ska jag passa på att gratta min lilla bäbis som fyller stor idag! GRATTIS FÖR HELVETE! Och jag pratar om ingen mindre än:GRATTIS GUMMAN! ARTON JÄVLA ÅR!

(dagen till ära så valde jag dom finaste bilderna, och ja du får ge igen puss)

Jesus of suburbia

At the center of the Earth In the parking lot
Of the 7-11 were I was taught the motto was just a lie
It says "home is were your heart is"
But what a shame cause everyone's heart
Doesn't beat the same it's beating out of time


Från ett till ett annat

Caroline säger (19:11):

ta emit

Caroline säger (19:11):

emot

- Louiseandersson säger (19:12):

HAHAHAHAHHAHAHAHAH

- Louiseandersson säger (19:12):

jag trodde du mena att ja skulle ta ett emo HAHAHAHAH

Caroline säger (19:12):

tackat nej till öl idag?

- Louiseandersson säger (19:12):

nej

Caroline säger (19:12):

okii pöss

- Louiseandersson säger (19:12):

VA?

- Louiseandersson säger (19:13):

asså du skriver i gåtor lilla fröken

- Louiseandersson säger (19:13):

börjar grina snart

Caroline säger (19:14):

okej varför då? pöss

- Louiseandersson säger (19:15):

juste mpåste ringa digför er som inte har norrländskan i brevlådan

Så kan ni läsa om den sena intervjun med Beneath my feet här!
Och hääär kan ni läsa min krönika! Dock var det ingen bild på den länken men de hittar ni om ni går på nsd.se > tidender!


we made it

Halv 6 började SB smsa mig och hade panik, en intervju höll inte i tidningen och de var ett fett tomrum som skulle fyllas, på en timme lyckades jag fixa fram ett band som ställde upp på intervju, jag och Signe drog oss till Roasters och där väntade Beneath my feet och vi fixade en klockren intervju. Trots att det var många som tvivlade på oss att vi inte skulle klara detta innan deadlinen så gjorde vi det, och riktigt nöjda och glada drog vi från NSD 21.30 ikväll..

Det var faktiskt lite spännande att dra ut på kvällen i ren panik för att slänga ihop en intervju, och sen sitta på kvällstid på NSD kändes lite coolt ändå! Stort tack till BMF som ställde upp! Godnatt på er.


Vi tog en segerbild på NSD när vi var klara!:D

Believe

Jag stod och packade kläder, slängde det som var fult  och så vidare, så kommer Will och Carlton in i rummet och börjar halvbråka lite smått, Carlton säger något i stil med:
I can't take all the stuff from mom and dad's house with me, can I leave it at your apartment?
Will: Noo!
..Jag tjuvlyssnar inte så noga men efter ett tag hör jag hur Will utbrister " THERE IS NO APARTMENT" och sen hittar jag en tröja som jag tycker skulle passa Carlton, så jag ger den till han och han prövar den men då börjar Will reta han för att han tror att det är en tjej tröja, men jag säger snabbt att det är en killtröja, så han tar den! Nästa sekund ringer min telefon.

Vi litar på att allt är lögn och skrattar åt sanningen

När man sitter på Roasters för länge så kommer konversationerna..hahaha.
Sara försökte få mig att gå med på att färga mitt hår blondt, eller luggen blå eller röd. Sen kom hon med den smarta idén att vi skulle snagga oss, fast bara på halva sidan .. Hon trodde verkligen att jag skulle gå med på det också. Lite små rolig är hon den där Sara, fick oss många goa skratt som alltid.


låis och zara

många timmar

har suttit i över två timmar på Roasters med Carro, Tobbe, Anders och Robert, kom hem för att äta och snart ska jag dit igen! haha, mycket till liv. jo.


cool, nä.

för lite att göra, i think

Har varit klar med krönikan i över en timme, har druckit 3 koppar choklad och brännt mig alla gånger..är nu inne på min 4e, önska mig lycka till! Sitter just nu och planerar hur jag ska lyckas höja värmen på elementen utan att någon ser mig, men det skulle sluta med att jag smyger som en liten mus och sen råkar snubbla på en sladd någonstans och landa i killen på sportens knä och han skulle utbrista " what the fuuuck..?" och ja ba " heeheehej..ja..hehe"
Så vi stryker den planen..


it's not the same

Goa Roasters är inte gå go längre, är inte nöjd med renoveringen och vet att jag inte är ensam, från världens mysigaste café med lite halvt afrikastuk och massa ungdomar har vi nu fått ett café som ser ut som alla andra; Vita väggar, svarta stolar, stort och kallt. Men, det blir väl att fortsätta hänga där eftersom att det inte finns något bättre. Dock jävligt snålt att dom höjt priset på kaffet!


Vi är nog ensamma

Jag förväntar mig inte att ni ska förstå det roliga i detta;

- Louiseandersson säger (18:12):

va gör duuuu

- Johanna (: säger (18:13):

lyssnar på musikalista toner gratis och lagligt, skriver med kompisar på msn messenger och tar det bara lugnt.

- Louiseandersson säger (18:13):

remind me again why we're friends?

- Johanna (: säger (18:14):

ingen som helst jävla aning

- Johanna (: säger (18:14):

men jag älskar dig =)

- Louiseandersson säger (18:14):

Hahahahaha


Men vi är ändå som grabbarna på bilden ovan;
Helt jävla insane bra!


Godnatt saga från migSjuk

Idag är jag sjuk, så lyssna på denna istället:


sweet sweet jackie

Igår när vi lyssnade på Sugarplum Fairy och han började sjunga Sweet Jackie, så kom jag på att jag lyssnade på den för väldans länge sen, skön som fan och skön grupp.

Trots min långa helg så drog jag mig för att promenera till pappa ikväll, det var skönt som fan! Sen drog jag och Sara en roasters, som förövrigt äntligen öppnat igen ..men vars är mysstämningen? Helt väck, kallt och trist och normalt ser det ut nu. Aja. Drog till hasch ett tag och såg Sanningens Ögonblick, konstigt vad folk gör för pengar.
Peace and love! /L

boys boys boys

Nu är jobbet klart för denna helg, är helt slut.
Men det var ändå kul, eftersom att alla artister var och käka imorse,
jag har alltså hälsat och pratat med de flesta! Coolt vaaa, jo jag vet!
Lazee stod tom och sjöng när han checka ut, haha.
Sen var Sugarplum Fairy där, Amanda jag vet att iaf du blir avis! haha.
Promoe med hans band var där, mmm!
Jag hade alltså inte ens behövt gå på Minus 30 eftersom att alla var på jobbet.


MMMMM

Minus 30


Vi dansade till Promoe


Lazee


Promoe

Sugarplum Fairy


Sugarplum Fairy

det  fanns mer bilder från kvällen,
men datorn blir så jävla seg när man redigerar, så orkade inte!

Paralyzer

Ante ringde och väckte mig 17.55, nu är klockan 18.40 och jag har hunnit duscha, äta, sminka mig! Applåder. Ska iväg på förfest på malmudden innan minus 30, får se vad det blir av denna kväll, är helt jävla slut. Vet knappt mitt namn, en Red Bull slinker ner genom halsen på mig, den enda energi jag har.

Peace and Love! /L

Mr. Perfect don't exist my little friend

8h på jobbet, när jag var där själv imorse och hade absolut inget att göra och ingen att prata med. Då pratade jag med mig själv det lät ungefär såhär:

- Louise, nu finns det inget att göra..
- Nä jag vet..har gjort allt redan
- Men Louise, vi kan ta och plocka den rena disken!
- Jaa det gör vi!

..Jo så där stod jag tillochmed när Emma kom, tur som var så hörde hon inte!
Sen rullade dagen på, skojade det var tungt som fan. Men lite kändisar här och var..
För er (Carro) som var kär i Jonas från frusna män söker kärlek kan nu vara avis på mig!
Han var där, mehehe..

Vid halv 12 kom kocken, han var fett rolig! Har inte träffat han förr, han lyssnade på skönaste musiken, punkrock typ perfekt för att få lite ork i kroppen..Sen när artisterna kom för att äta lunch kom Emma in och sa att någon kändis var där, då svarade kocken:
- Ja vem faaan är det då?
..sen gick Emma ut igen och han upprepade väldigt högt " Ja vem faaan är deee"
Sen när Emma kom igen så sa han:
- Är det nån sån där soooongwriter eller? HEHEHE..Nä TACKA VET JAG LASSE BERGHAGEN!
(vi lyssnade just då på han, hahaha)
Jag stod mest och skrattade åt det hela, det var roligare när man var där än att läsa det!
Nä nu måste ja sova, ska iväg på -30 senare! Ciao.Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a lier, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I'm
definitely not alone, well I'm not alone.

Gårdagen i pix


Förlall hos mys


Jimmie skaffat hår


Man kan ju tro att det är kaffe, men icke! rom och cola i fucking termos..


Lina och moa @ jangen!


Jo snygging nog var du bra!


Jimmzey och Eken


Partypiggelin

boys boys boys

sitter och taggar med Lady Gaga, ska snart dra iväg till mysen och förfesta med nåra nära och kära sen ska vi dra till Jangen och fira den stormannen som fyller 20! Grattis!För er som är intresserade så ser jag ut såhär ikväll, älska suddiga bilder va?
Aja, det är iaf ett Cheap Monday linne och mina Cheap Monday jeans!

there's a first time for everything

Första uppslaget av oss i NSD idag!


Louise Idag


Åh, börjar om 1,5 h, har Marie i 3 timmar ungefär, 2,5 kanske.. Sen så måste jag skriva projektbaskrivningen till Projektarbetet..Den ska vara inne idag och vet ni när vi börjar med projektarbetena? JO i trean..Lol att vi måste lämna nu, man lär ju hinna ändra sig ett x antal gånger. Aja. Får se hur det blir.


Good old days

I brist på annat brukar jag dra igenom album med bilder, hitta nåra sköna pics från vintern..06/07? Bjuder på dom skönaste, bilderna är från olles stuga, härligt gäng!once again

Lina ringde tidigare, så nu ska jag jobba hela helgen, blir alltså tidiga fester för mig denna helg! Fast jag fick ju trots allt sovmorgon till 9 på söndag. På lördag börjar jag 07.00 och ska dessutom vara ensam i restaurangen i 1 timme! Har aldrig jobbat själv och nu när det är på Quality är det väl lite nervigt eftersom att det kommer vara väldigt med gäster, fast kul ändå å prova på det! Ska inte klaga, lönen blir fet nästa månad. Hehe.

Sen så kommer alla artister som ska uppträda på Minus 30 på lördag vara där och käka lunch, inte heelt fel att kolla på kändisar på jobbet, hahaha. Sen är dom säkert på söndagen också, nice nice.
Nä, ska dra mig för om en timme ska jag till gamla goda Gstad och se hockeyn.. Vad tror ni, blir denna den sista?

the last dance for me

Praktiken slutade tidigt, eftersom att det bara är redigerarna som har något att göra dagen före det publiceras. Jag och Sandra tänkte gå hem från NSD men 10an kom 5 min senare så vi tog bussen ist, slöa som vi är. Dock är det jävligt fint väder..Menmen, vad gör man av en dag som denna?


Underbart med asfalt? jo!

this is the life

Nu ska jag snart iväg på redaktionsmöte, ah, låter fan proffsigt att säga så,
dock har vi ju bara praktik men ändå! Kul som fan är det,
det jag ville var att be er lyssna på lite jävligt bra låtar med The Red Jumpsuit Apparatus:

Lonely road, Godspeed, Pleads and postcards
Step right up, No spell, Cat and mouse .. bra lova att lyssna! Iaf på Godspeed, den är råbra!


Ha en bra dag! I know I will.

tidigt

Sitter och sminkar mig och ser på Vakna med The Voice, där en tjej gästar, hann inte se vem det var men hon berättade när hon och hennes vän hade varit i Schweiz iaf, så stod dom i liftkön om jag fattade rätt, kompisen berättade om ett sex sms hon fått, och tjejen ska precis lägga en kommentar om smset, kommer inte heller ihåg hur det lät men iaf i samma stund som hon utbrast " knulla??" så vände hon sig om och vem står där? Om inte kungen, Hahahahaha!
Det var nog årets.

tummen ur arslet

det är vad jag har tagit! och äntligen köpt nya bysser


with these waves crashing over my head

if I could just see you everything will be alright
if I'd see you, this darkness will turn to light
and I will walk on water and you will catch me if I fall
and I will get lost into your eyes and everything will be alright
and everything will be alrightVadå vuxen?

Jag var inte alls pigg när jag vaknade halv nio, ändå drog jag på mig lite halvsköna kläder och promenerade iväg till NSD. Vi hade redaktionsmöte 09.15 och vi kom fram till väldigt mycket, tror att nästa veckas Tidender uppslag kommer bli det bästa! Ska snart börja med krönikan till den veckan också.

När mötet var klart så sa en av våra lärare, Mona, att hon ville till skolan och dricka kaffe, eftersom att det på NSD tydligen var för starkt..
Emelie: Men drick Cacaocream!
Mona: Nä men du, jag är ju vuxen!
..Sen när måste man dricka kaffe bara för att man är vuxen? Jag valde kaffe imorse, men jag är inte vuxen för det.

Jag: Mona, ta nu choklad, jag vet att du vill!
Mona: Jo hahaha ..men jag tar kaffe..

Men vet du Mona, det finns ett alternativ för dig också, Chocoffee! (Choklad Kaffe)Sandra BäckströmFotade Sandras krönikebild igår,
passade på att redigera lite bilder idag under freetime och lägga upp!

here comes the sun

Varför kommer jag alltid på mig själv med att sitta å kolla på sommarbilder mitt i vintern?mobilbilder


Kjelle förklarar på webdesignen, jag fattar noll och bodin fotar.


Camilla pluggar (facebook) som vanligt hårt på dtr, bodin är framme igen.


En bild på Amanda!


Emelie tog en stänkare före engelskan..


Jag hade..lite..å..göra på engelskan..


Snyggingen spelar gitarr..och youtubar samtidigt, många skills

Shape up

Brukar snabbt gå igenom dagens tidning när jag vaknar, skulle dock inte gjort det denna morgon! Fann något otroligt töntigt och värdelöst och helt jävla ointressant på första sidan plus hela jävla mitt uppslaget!Helt jävla allvarligt alltså? Är jag den enda som blev upprörd? Haha, vet inte om jag ska skratta eller gråta, det skönaste på bilden är ju att hon i kassan är grymt nöjd! På mitt uppslaget stod det att han åt ett skrov med loka/ramlösa (NATURELL), nog finns det väl viktigare saker att skriva om än att Freddan åt hamburgare?. Det tragiska är att både NSD och Kuriren hade han som första bild....

(Ps, dom hade bokat bord..Hahahahahahaha)

Tidender

Idag hoppade vi på Tidender, vi ska nu producera och publicera ett uppslag varje fredag i NSD i tre veckor frammåt, denna vecka har jag bara fotat till diverse uppdrag, men nästa vecka ska jag skriva en krönika, om en väldigt intressant sak, glömt inte att läsa då! (Jag påminner er)


Redaktionsbild denna vecka.

Sandra Flyger


Hahaha, liite kul?

döds dömd

Idag blir det inge blogg, jag är less, arg, besviken, frustrerad, förbannad, sur, grinig, ge mig ett till ord.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom.


Söndag söndag söndag..

Här sitter jag, tidigare sa jag att ja skulle se två och en halv man men jag somnade, jag sa även att jag skulle städa men det gjorde jag inte! Nä..Jag blev väckt av mig själv och sen kom syrran och vi for å handla..

Nu sitter jag här och äter nötter, om Jacke hade vart här hade han nog sagt något i stil med
" men louise, du kan ju inte äta dina släktingar" ..Heh. Åh.
Är inte ens sugen, Sara fick en reaktion på det;

- Louiseandersson säger (16:51):

JAG VILL INT EENS HA NÖTTERNA

- Louiseandersson säger (16:51):

feel my pain

sara säger (16:52):

haha

sara säger (16:52):

dom är ju godda

- Louiseandersson säger (16:52):

stavarN^

/ Louise i ett nötskal (hahaha)


A day to remember

Det gick faktiskt bra, första dagen på Comfort hotell, ett mycket mindre hotell än Quality så inte lika mycket behövdes göra, fick in rutin väldigt fort. Gick smärtfritt och något som var skönt var att gästerna själv plockar undan efter sig!
Gjorde en snygg tabbe dock, ett par stod och prata och jag tyckte det lät som engelska för dom mumlade så mycket och så pekade hon på grädden och frågade nått, hörde inte vad hon sa men jag svarade iaf på engelska att den var slut! ..Dom var svenska..Haha.

På dörren in till köket står det " Endast personal / staff only " ..Ändå kom det in en gubbe i köket och frågade efter kaffe..Han kanske trodde att Staff Only betyder " Här kan du gå in om du har något på hjärtat " ..Ja vem vet.Ska dra mig mot sängen och se lite Two and a half men och sen städa! Goodbye.

Före fan

Klockan är fan 8 på morgonen, jag börjar jobba om 1 timme, jobbar dock bara 3 timmar, sköönt som fasen. Sen ska jag gå hem och sova tills måndag! hej

A walk to remember

Fotade mig genom stan

You can't play a broken string

Var hos pappa idag efter jobbet, höll just på att somna men väcktes av att lilla Emil stod i mitt ansikte och sa " hej .. hej .. hej" tills jag svarade och så ringde det på dörren, det var farmor! Vi åt en jävligt god middag och efter middagen när alla satt kvar vid bordet så såg det ut såhär;

Pappa spolade på högsta strålen upp vatten till disken samtidigt som han försöker prata, Emil storgrinar och skriker, Farmor spelar på en ostämd gitarr med en sträng borta samtidigt som hon skrattar " HAHAHAHAHAHEHEHEHEHOHO", Sara nynnar = Skriker i sång, jag utbrister " Men det går ju inte ens att vara med er två timmar!!! hahaha" (ingen hörde dock) och A-k sitter och skrattar åt allt!

Tillslut vart alla tysta och började skratta iaf! haha.

Jag vann

Har vart hos Anders ikväll och spelat xbox, först lira vi GTA och jag kunde inte köra bil..Men slåss! hehe. Sen piska jag tobbe i NHL! Bara för att jag är tjej betyder det inte att jag är extremt bra, trots att min målis var grym!

Nänu blir det att sova, ska jobba hela helgen! Har btw fått jobb på Comfort hotell också, det var inte dåligt! Godnatt.

Sun-dsvall

Lördag;

Buss 8h sen match! Timrå - Luleå

Söndag;

Laila Bagge och made in sweden i birsta.
Sen senare åt vi på en indiskrestaurang (blä) och drack vin och spelade Cranium,
finns dock inga bilder från detta evanemang.

Måndag;Mysjävlafiket!


Mmmmmmmm!..


Fiix och vin


FullAmanda knackar på hos killarna och frågar efter snus..eller var det cigg?^^


Börjar vi komma igång?


Klart vi gör!


Pussisar! haha


Baheebes


Fredrik ..rick..rick..rick.. (internt)


Carro puta rumpan, biljardhallen

Tisdag?

Fanns tydligen inga bilder från tisdag, men vi köpte fint papper iaf, haha.
Och drack viiin!

Onsdag;

Fick jag ny hårfärg!


Amanda var jävligt snygg i sin nya frilla!


Carro är full och sitter inte som en människa!


SNYGG!


Porrtunneln!

Torsdagmorgon åkte jag och Amanda hem, vi har haft en så jävla rolig resa!
Har festat varje kväll, SKRATTAT! som satan, love you!

Timrå borta!

Jonas var ganska förvånad att se oss på bortamatchen mot Timrå!


Luleåhockey tills vi dör


Luleå vann med 3-2, timrå klacken sög pungråtta.


Luleåfan från Skeå som skulle bjuda på alkohol till alla!Puh var med oss!


Timrå hade ingen publik..ehe.


Klackspark

Hallooo.. ?

Nu har jag anlänt, kändes faktiskt lite halvskönt att andas in Luleåluften igen, har dock inte tid att berätta om min weekaway nu, det blir en annan gång.. Ska duscha, käka och iväg på något festliknande..känner mig lagomt pepp såhär efter 8h i bussen..

RSS 2.0