Två olika länder

I Irak torterar dom fångar genom att tvinga dom att äta griskött, dricka sprit och ha utomäktenskapligt sex - I Sverige kallar vi det för julfest med jobbet!


Release me

Vad tufft det var att hitta kläder idag, känns som att allt är i gstad..Nåja, up up and away.



Leave yourself intact because I won't be coming back



I miss your laugh

Godmorgon, vaknade exakt 05.31, lite läskigt eftersom att det var exakt samtidigt som jag tog emot ett snabbmeddelande på msn.

Har iaf nationella om 2 timmar, ska hålla tal i 5 min och jag har inte ens gått igenom papprena än.



Här har ni en ganska mysig låt att vakna upp till: The pogues - Love you 'till the end

Letar du värme där ditt hjärta slutat brinna?



Nicklas påminnde mig om Coheed and Cambria när jag drog igenom hans playlist, fan så länge sen! Därför blir det två idag; Coohed and Cambria - Blood red summer & Wake up

Emma: kommer du ihåg vilka låtar det var vi lyssnade på?

I think I like today








is it over yet?

Nu sticker jag och fotar, sen är det ju faktiskt skyltsöndag idag! Juste ja. Njut av denna så länge!



Iskallt.

Jag är vaken, denna tid på en söndag? Bleeh..Ska ut och fota om 50 min. Jag och J steg fan upp halv 11 och käka frukost, sen tog jag bussen hem.

Från 9 fram tills nu har papi ringt tre ggr och frågat "Jaa ska du komma snart blabalbal" ..Man kan inte säga till min pappa att man ska komma för då slutar han aldrig att ringa och fråga när man kommer!


I felt the air rise up in me



En ovanlig låt för att komma från mig, hm. Slipknot - Wait and bleed

It goes on and on and on and on

Ååh, vaknade nu. Fan vad skönt, vad ska man göra nu då? Duscha är då först på listan.


Fick en komplimang för mina fötter igår "vad söta fötter du har" ..gissa vilka fötter jag trodde hon mena? hahaha.

Hide and seek

Konstigaste människorna på jobbet på länge idag. Massa afrikaner.

En av dem stod och kollade på fullkornsbrödet "Is this brown bread?"
- "Yes........?"
seriöst den dummaste frågan jag någonsin hört. Sen försökte han lura mig att pressa juice åt han genom att säga att han var diabetiker så han kunde inte pressa själv. Up my ass.

Björn Bengtsson var också på jobbet, råkade stirra på han, men han är ju snygg. För er som inte vet vem det är så har han medverkat i bla "Beck - Skarpt läge" & "Rallybrudar" ..Här! kan ni även kolla på en bild på han.



Gick runt med den där blicken på jobbet å trodde att jag skulle dö. Är snart uppe i 60 timmar, dags att däcka. Väck mig aldrig.

Mamma ring begravninsbyrån, din dotter har dött.

Nämen är helt död. DÖD DÖD DÖD DÖD. Har gått sprungit konstant i 6,5h. Med en break på 15 min för lunch.
Serverade lunch för första gången, klarade av att bära tre tallrikar galant, bra louise. Tur var ju att det var synskadades riksförbund som åt lunch så ingen hade märkt om jag failat. Var dessutom tvungen att plocka frukost åt dom för att dom inte såg nått ><

I haven't slept in two days

tur att man nånsin får någon sömn, får se hur denna dag går.



I really don't care

Börjar jobba om 4 timmar. Har inte sovit på 48 timmar. Livet suger! vad ska man göra nu då? Mamma hade ställt in en skål med godis i mitt rum tidigare, den var slut när jag kom hem. Träffade Tobbe som jag inte hängt med sen jag var typ 12-13, oi. Kul att se han! Träffade många vänner jag inte sett på länge, helt okej. Det värsta var att jag träffade dig.


you left a hole where my heart should be.

I never loved nobody fully

Riktigt grymt underbar låt, lyssna, njut och ha en bra kväll!
 Regina Spektor - Fidelity


Candy[wo]man

Fotograferingen gick fort idag, johanna fick grisa ner sig lite halvt rejält. Mm, ska lägga upp en bild nån annan dag på hur söt hon var med choklad runt hela munnen. Nä nu ska jag skölja ur hårfärgen sen blir det middag @ J! Ciao.


funderar seriöst på att ta ut piercingen efter att ha sett en väldigt ung fjortis gå runt med alldeles för opassande piercing i läppen, ville kräkas.

I'm 36 degrees

Skulle köpa en red bull på konsum..
- Men visst är du arton?
- Humm..ja?
- Ja men jag visste ju det, det är 18års åldersgräns på red bull nu
- Ja okej, jag kan visa leg om du vill för jag ska ha snus också.
- Nejnej, jag vet att du är arton.


Ica och Konsum har en policy att det är arton på red bull nu, efter att småkids sprungit in och handlar flera liter i veckan. Och om ni frågar mig så har jag inget emot det, tycker att det är bra.



Våran engelskalärare (för eng C - camebridge!!) skulle skriva "skrivare" på engelska på tavlan. Hon skrev "writer". Behöver jag säga mer?

Breaking awesome Benjamin

Black is back


Igår köpte jag, en svart tröja, svart nagellack och svarta snoddar, once you go black you never go back? (Nej jag är inte förlovad. Ringen sitter på höger hand. Jätte många som frågar, haha.)

Give me what's left

Klockan är 20 i 6, ännu en sleepless natt. Är inte ens trött, är bara less. Kommer vara död efter skolan, ska dock försöka orka färga håret. Sen hitta på nått så jag fan håller mig vaken, vilket jag alltid misslyckas med.

Men jag måste, för jag jobbar på lördag. Och det är inte coolt att jobba utan sömn. Blä, sa hejdå till min chef igår (torsdag), hon ska sluta. Trist som fan säger jag! Nä, om man skulle fortsätta ligga i sängen tills skolan börjar.


Godväll mina kära

Ingen sömn inatt? Trots att jag sov typ 2-3 timmar förra natten, fan vad less jag är. Ögonen svider och jag orkar inte vara vaken längre. Men kan jag somna? Nej. Tog tag i jobbet; göra om grabbens blogg, än en gång. Ska nog slå på en film och se om det blir någon sömn inatt.


New York

Min mor säger att jag måste hålla mig vaken hela dagen för att sen sova på natten, håller på att slockna. Hon har även tvingat på mig massa vitaminer och järn och skit. Åh vad jag vill lägga mig i sängen och däcka. Men nä.


Marcus skickade en bild på sin nya töjning för nån vecka sen, tog mig friheten att redigera om den. Så trist jag har atm. Btw, Johanna ring mig!

You left a hole where my heart should be


Satt och letade en rubrik och sökte på nå random låt, fick upp en bra text så tänkte att det var värt att prova lyssna på den låten, har hört en annan låt med Breaking Benjamin så. Och voilá, det blev dagens låt!

Breaking benjamin - Breath

sacrifice yourself


It's time to wake the fuck up.



Be för att S kommer på lektionen! Have a good day, I wont.

Det snurrar i min skalle

Under förbandet så kände jag att jag började må illa som fan, blev varm. Vände mig mot syrran "fan vad jag mår illa". Det gjorde hon med så tänkte inte att det var så farligt. Sen står jag och kollar på scenen och allting börjar bli suddigt och försvinna, ser inget. Vänder mig mot syrran och tar tag i henne "Emma..jag ser inget" sen nästa sekund ligger jag på backen, vaknar upp igen av att E och J drar upp mig och drar mig ut från publiken.

"jag måste sitta ner, jag måste sitta!!"
..Sätter mig på backen och skakar som en knarkare som har fått slut på heroin. Shit, jag har aldrig svimmat förut. Vad hände med mig? det var inte ens nå tryck eller dåligt med luft. Men jag fick iaf en gratis dricka, korv och popcorn för att klara av konserten.

Kvällens konstaterande: Lasse är rågrym som vanligt, Lulebor kan FAN inte röja, publiken sög, jag vet inte hur jag mår egentligen.



Äntligen, äntligen.

Om denna konsert ens nästan kan mäta sig med den som vi var på förra året så kommer nog både jag och syrran gråta. Helt fantastiskt vad jag sett fram emot denna dag, kanske även mer än Green Day konserten, vem vet. Lasse är ju Lasse och kommer alltid vara. Nu sticker vi till stan och möter upp Josefin och sen bär det av mot "LASSE LASSE LASSE!"


Mina ögon är knallröda av inflammationen, what the hell.

Tiden har sin rätt att förändras där den går

vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du



LARS WINNERBÄCK! 3h kvar..

Have you ever felt a sad heart buried alive?


Köpenhamn och överallt

Imorgon IMORGON, ska jag syrran & Josefin finally på Lars Winnerbäck konserten i Coop arena, it's going to be legen ..wait for it ..dary. Nått som är mer awesome är att jag har duktigt ont i halsen och börjar få ögoninflammation.

Mor kokade just glögg, snabbt in på första sippen märker jag att den var inte alkoholfri, den var stark som satan. Nej tacka vet jag Blossa alkoholfri!



Lasse 08



I've been here before



Slänger upp dagens låt innan jag sticker och fotar, tror minsann att Mr.A sover så får se om min lilla hjärna kan lösa bilden utan modell. Det ska nog gå, om det går så kanske ni får ett resultat senare, lita inte på mig.

Blink 182 - Always

Knarkhund

Ibland blir jag så stolt över vad våran labbe Abbe kan åstakomma:


Visste väl att du levde ett dubbelliv, hundjävel.

'til everybody is singing la, laa la laaaa.

På bussen imorse så råkade jag hosta en tjej konstant i nacken, wops. Busschaffisen satt och blinka stenhårt konstant, som att han behövde vakna mer. Det kändes säkert att åka med någon så pigg som honom. Hoppas det var ticks.

Påväg från skolan så vände jag mig om för att hosta, hostade en gubbe rakt i fejjan. Han sprang fort där ifrån "NEJ INTE SVININFLUENSAN", wops again.



Jag vet, jag vet..Det är lugnt, det är under kontroll.

photoshop lektion

Helt ointressant, kan redan allt han pratar om. Därför tog jag mig friheten att redigera gamla bilder.

No fucking food

Det finns seriöst ingen mat hemma, ingen frukost heller. Mina päron handlar typ..aldrig. Jag ska visa er vad jag har att välja på (observera att frysen är full av bär så ids ej ta bild på det.)


Första hyllan: Bara laktos produkter = inget för mig.
Andra hyllan: Kaviar, tom. Ost, slut. Räkor på burk, wtf?!
Tredje hyllan: Soppa och ägg, säger väl allt?
Sista hyllan: Sylt, ja vafaan ska jag med den till?

Varför har vi en tom kaviartub och en ost som är slut i kylen? Jo, för att jag är så awesome så att jag inte orkar slänga grejer när dom är slut. Jag är en sån som alltid ställer in tomma mjölkförpackningar i kylen så att nån blir pissed när dom märker det. Hihih. Godmorgon!

Gör som jag säger!

Denna video måste ni fan kolla! Helt allvarligt, den måste ses. När ni sett den kommer ni tillbaka hit och berättar hur awesome den var! Fick detta av emelie när hon sett den:
Emelie säger:
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA!!!!!


Ni kommer inte ångra att ni sett den! ( det är ingen pop-up film. )

Forbidden to remember, terrified to forget.


Fan vad jag och Carro nötte denna låt 8an & 9an tror jag? Det var våran partylåt då. Nu hittade vi den igen, haha, den är fortfarande awesome; Akcent - Kylie

I don't care what you think

Mamma kom in och skrek på mig kring 17 idag för att jag låg och sov. Jag orkar inte bry mig. Jag orkar heller inte bry mig i skitskolan för tillfället, det räcker med att få gnäll av någon här hemma 24/7, orkar inte höra av alla mina lärare allt jag måste göra. Kom dock på en bra grej idag. Mmm det gjorde jag.

Sen imorgon ska jag nog fara till J och bli omhändertagen av laila, haha. Behöver höra lite positivt just nu.


Jag tror denna är min absoluta favorit bild, den är så deprimerande, samtidigt awesome.

to them these streets belong

Klockan är än en gång tre och Louise är vaken. Vad gör jag? Inget vettigt. Funderar på om jag ska orka skriva hemprovet. Nej det orkar hon inte. Eller? Nä, tänkte väl det. Hon vill ha mat, eller något att dricka. Nässpray får sitta fint. Har lite ångest för att jag sov hela dagen, missade att fota. Men det är ju som soft att sova.



Jag ska färga håret på torsdag. Gissa färgen? Nä, de kommer ni aldrig klara, eller?


the twilight saga

ååååh, var nyss och såg New moon, fyfan vad awesome twilight sagan är, och Jacob, mm-mmm. Ska inte spoila men den var grym. Nu blev man sådär kär i en skådespelare igen, jobbigt att vänta tills nästa film!


bild från google.se

Ågren

Hittade massa bilder från våran ågrentripp sommarn 06, kommer du ihåg E?







Lasse w


Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig (live) - Sveriges bästa artist, mer än så behöver man inte säga.

usch

jag blir så jävla äcklad.

If you like it

Det blir att fara till Cribban och hitte på något, får väl se vart denna kvällen bär och slutar.

Mitt hår blir sjukt långt när jag plattar det btw.



Jag: yeah you wish
M: you wish that i wish 
Jag: i don't have to wish that you wish cause i know that you wish
M: i know that you think you know what i wish cuz i know you wish you knew my wishes
Hahaha, kan det gå längre?


Carro mår bra.


Hon var pepp, vart arg. Vem är snygg?

Bitterblue

Jag får bestämma maten idag! Hamburgare, fan vad awesome. Hade inte tid på att vänta på nå jävla kött så. Vad blir det av denna fredagkväll då? Tror jag ska hänga på C till Cribban, mm, jo kanske.

NJUT seriöst av denna så länge:

What a wicked game to play



World was on fire and no one could save me but you.
Strange what desire will make foolish people do.
And I never dreamed that I'd meet somebody like you.
And I never dreamed that I knew somebody like you.


Stone sour - Wicked game

goodmorning

Klockan är snart sju. Jag är ledig idag, har sovit heela natten och det var sjukt skönt! Vaknade för en timme sen av min hosta, nu ska jag äta frukost och somna om igen, finns det nå bättre än att gå och lägga sig igen?! Nej.


So kiss me and smile for me


Dagens låt blir ett youtube klipp från PDOL, där Dj sjunger Leaving on a jet plane. Bara för att låten är lugn och jag måste varva ner, plus att PDOL var underbart och där träffade vi dom underbara norrmännen! Sen är John Mikael så söt i denna video, haha. "Ere bra?"



Här är hela!


tröttmössa

Yaawn, fett trött. Vill lägga mig och sova tills imorgon, men icket, ska och fota J&E nu. Eller, först ska jag ta bussen till gstad, hämta en klänning och sen ska jag till stan och fota! Har Gylles underbara kamera så tror inte det kommer bli en långvarig session.

Keep it coming

Sa jag inte att det skulle bli en bra dag? Jo.
Klockan är halv elva och jag har hunnit med mycket! Har pratat med min handledare och berättat hur läget är angående PA. Det gick bra. Var förbi papi på jobbet och fixade så han kan göra min fotobok, TACK! Får låna Gylles kamera m.m för att fota ikväll, TACK!


Pappa skulle presentera mig som hans dotter Louise på jobbet. "Det här är min dotter sar..Louise!!" jag sa sedan "Hej, jag heter Sara, Emma, Louise!"

I'm ready!

Nu är jag redo för en underbar dag ..Vad är det med mig?! Jag har aldrig vart så här glad en morgon sen typ 10 år tillbaka minst.


Det kommer bli en bra dag idag!

Klockan är snart halv 7 och jag har kommit på två nya bilder till PA:t, jag har duschat, lagat frukost och sitter och lyssnar igenom lite musik som jag ska ta lyricsen ifrån. Emil är också vaken, han säger att han ska vänta en timme tills hans mor stiger upp och kokar kaffe för att han inte orkar röra sig i onödan. Seriously dude?

Mamma kom även på en riktigt bra grej till mitt PA, fyfan ibland är hon smart! Idag kommer bli en riktigt awesome dag och inget kan nog hindra mig från att le idag!


Stekte ägg för första gången typ, dom vart fucked men jävligt goda.



Han är kung

Nu vill jag se New moon, har precis sett Twilight. Kom på att jag har en massa filmer på datorn sen jag förde över allt från externa, vad kul! Då kan jag lägga mig och se på film och bli lite friskare till imorgon då jag ska fota Johanna och Eken, hihi. Shit vad töntig jag lät nu. Fan.


Jag var där, med 18 000 andra. Om en vecka är han är & då är jag där igen. ÅHÅHÅH.

Your smile is gone



Idag är en dag som kräver Angels & Airwaves, därför får ni flera:
Sirens, Call to arms, Start the Machine & A little's enough

When the bombs come down, we will make it alive

Missade gymnasiebussen. Nästa buss går 08.07 lika med att jag kommer komma försent till nationella, ringer S och ber hon varna läraren. Bussen är 3 min sen, vilket gör mig ännu senare. När jag kliver på är det en nybörjar tjej, de syns. Hon kör föörjääävla sakta. Alla i hela jävla bussen ska av på varsin hållplats hela vägen till stan. Hon kör som en kärring. På shopping bestämmer sig en snubbe att kliva av precis när dörrarna ska stängas. Hon kör fortfarande som en kärring. På smedjan ska hon precis stanna och öppna dörrarna, när hon plötsligt bestämmer sig för att fortsätta köra, sa jag KÄRRING? Blir så arg så att jag inte ens kan lyssna på musik, sliter ut hörlurarna och springer till skolan.

Väl framme och sätter mig. Får jag en fet hostattack, hostar i tio min och stör hela rummet. Vid detta lag var jag så förbannad att det tog mig ett tag att kunna börja skriva. Blir irriterad på min egna hosta, går till toan för att dricka vatten. Det går över. Sen kommer spänningshuvudvärken av att jag hostat så mycket. Sen ont i öronen. FUCK!

Vincent

Morning fuckers. Jag har sett klart 5e säsongen av entourage nu, fan vad det är en underbart bra serie. Det är där ifrån min header kommer "Ari Gold is my agent", för er som inte visste det. om 2 timmar och 45 min börjar nationella, kommer däcka på plats. Äh, nu hör jag att mor är påväg ut med hunden, det är dags för mig att koka ägg å äta frukost!


Ari Gold.

Godspeed

Det var ett tag sen jag pratade med min vän Johan Elke, fick nyss ett sms av honom helt random "Fan vad jag vill ha en icurl... Då skulle jag curla rygghåret varje jävla dag...Minst." ..Jag frågade självklart var felet på honom var, men han är en av dom där som felet inte funnits på än.

Imorgon ska jag bära min dator, min systemkamera och ett extra objektiv till skolan. Fan vad tungt det kommer bli, ser ej fram emot detta!



Vad förvirrande, vart sitter egentligen min fondvägg?

that's just creepy


hahahaha.

I can't believe the news today


Denna är väldigt grym, dock har Gustav försökt förstöra denna. Men han har inte lyckats än! Mohaha.

U2 - Sunday bloody sunday

All over you

Fan. När jag vaknade hade jag sjukt ont i örat, verkar dock ha gått över nu. Tänker inte ha det imorgon då det är svenska nationella på 5h. När jag vaknade hade jag även än en gång missat en fotolektion, oops.

Annars är det ju en s¨n här grym tisdag idag, med bra serier! Sen går onsdagen fort, en lektion på torsdag och ledig på fredag!


Nämen titta vilken trevlig bild jag hitta, när vi vunnit Lilla VM 05.

Am I right?

Sambo: Jag vet allt, så varför skulle jag inte veta vem du är Eric?


Godnatt för alltid typ

Jag gjorde det igen! Somnade kring tio och vakna mitt i natten, dock ska jag fortsätta sova nu. Som jag förstod det så spelade lhf jävligt dåligt igår?

Anyway, imorgon ska jag fota till PA:t, jaa hon har tagit tummen ur röven! Grattis, tack.


skillet



En av skillets lugnare låtar, grymt skön!
Skillet - Yours to hold

I was yours to hold

Vilken extremt lång dag, sov på historian från 12.40-13.40, sen fortsatte jag att sova under hela hålet till klockan 15.30, sen kunde jag verkligen inte hålla ögonen öppna på engelskan när jag skulle läsa min novell. Så då sov jag till 16.30. Min lärare kom "Oooj..är du trött? Tänkte bara fråga om du är Ida eller Sofia?" "Eh, Louise.."


Hade velat gå på derbyt idag men orkar faan inte, måste dö.



För dig.

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort

För dig, för dig för dig



Här.

Suit up

Har ni ingenting att fråga mig? Har inget att blogga om.


How long have I been in this storm?


Lifehouse - Storm

Alla som inte dansar är våldtäktsmän.

Igår drog jag och C till Gylle och drack drinkar och sen blev det cleo. Och vi dansade till maskinen som om det inte fanns någon morgondag!


Konversationer från igår.

Jag: Har du med mobilen?
S:
Nej jag lämna den hemma
Jag: varför har du lämnat den hemma?
s:
VARFÖR HAR JAG LÄMNAT DEN HEMMA?! ..Hon springer sedan in för att hämta den.

Vigge: Åh lollo du luktar meloon! :D
Jag: Nej, det är jangen som står och tuggar tuggummi.
..Går iväg och kommer tillbaka efter 10 min
Vigge: Åh nu luktar det melon igen!
Jag: Det är fortfarande jangen som står och tuggar..

Hjärndödas rix.

<Khassaki> HI EVERYBODY!!!!!!!!!!
<Judge-Mental> try pressing the the Caps Lock key
<Khassaki> O THANKS!!! ITS SO MUCH EASIER TO WRITE NOW!!!!!!!
<Judge-Mental> fuck me

> Awesome

Gå lägg dig

Skådade en riktigt stor spritflaska uppstickandes ur C's väska, denna har hon alltså smugglat över gränsen på detta sätt, inga bra gränspoliser här inte! Nä, det är bara Australien som verkar ha det.

Annars var gårkvällen riktigt trevlig frammåt små timmarna.

Nåt gammalt?


Hörde denna låt i en serie jag börjat se, tyckte den passade bra just nu.

Journey - Don't stop believin'


I'm back and i'm bader.


Just a city boy

Idag är livet bra! Idag leker det som det ska!

Jag och S har inte träffats på länge så vi babblade mest i käft på varandra för att berätta allt nytt som hänt (jag är alltid den som avbryter henne och börjar berätta nått nytt). Efter skolan så gick vi och satte oss på smedjan för att vänta på K. Två killar kommer fram "Vill ni vara med i dagens fråga i NSD?" ..Jag svarar inte med S går med på detta. (Det innebär att dom ställer en fråga, du svarar och sen kommere i tidningen, detta heter egentligen ENKÄT.)

Pojk: Tycker du att vi ska dra tillbaka trupperna från Afghanistan?
Jag: HAHAHAHAHAHAHA!!
..Killarna småskrattar och fattar ingenting, blir lite generade också. hihi


Ps. Tack så mycket sambo;)

Jag blir så ..ARG.

Sitter och skriver klart det sista på mitt arbete om Jehovas Vittnen men var tvungen att ta en paus för att jag blev så JÄVLA upprörd när det slog mig. Det är ju helt jävla äckligt sinnesjukt att dom kan säga upp kontakten med sitt eget kött och blod för att dom gått ur medlemskapet? (detta endast om dom vart döpta) förlåt mig MEN DET ÄR STÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRT!


Dagens ungdomar

Titta vad Amanda hittade, hennes gamla keps som vi klottrade ner när vi var små och söta!


AWESOME!

Jag trodde aldrig att jag skulle bli glad över detta: jag FÅR gå till SKOLAN imorgon! Så underbart att få se människor igen efter min inne vecka, jag sa ju att jag var frisk! I KNEW IT. Vilket betyder att jag kan följa med mina klasskamratz ut å äta middag imorgon (om jag orkar säger morzan)

..Eh okej, sökte på google för att få fram ett glädjehopp. Fick fram en bild på Danny och en Asiat som såg ut att behöva..


Louise bestämmer!

Jag bestämmer att jag är frisk nu! Endast lite spänningshuvudvärk och halsont (okej mina ögon är still fucked men..) = frisk.

I måndags satte jag mig vid köksbordet för att äta, K satt i v-rummet och mamma skulle sätta sig. Hon tittade på mig med en mögelblick och satte sig sedan.."Du behöver inte sitta här om du inte vill..." "Nä okej hehe vad bra" Och så gick hon.

I tisdags låg jag i sängen hela dagen, först på kvällen gick jag upp till vrummet vars mor och kjell satt, mamma utbrast "KOM INTE FÖR NÄRA!!!" .."eeh..okej.." så gick jag och la mig igen.

Gooomorgon

Vad har man för val denna tid på morgonen? Om man nu tänker se på tv.

Quizzo - Går det runt? ÄR det verkligen någon som ringer in? Och om dom nu ringer in, då har dom då fan aldrig rätt och vinner då fan aldrig potten. Sen programledarna är ju inte å prata om, ser trötta och jävligt lessa ut. BYT JOBB.

Våra Bästa År - Vart ska man börja? När jag var 10år så var det någon som stod i v-rummet och snackade skit om sin kompis, idag står dom fortfarande i v-rummet och har inte löst problemet - LÅNG DRAGET?

Nyheter - ..Allt finns att läsa på internet.


Näfyfan, nu ska jag se How I met your mother och sen plugga! Goodday.

Bara så värt!

Berättade för N att han borde bli bästa vän med M:

Nicklas... säger:
AMEH!!!
Man blir bara inte det, så enkelt är det inte.
- Louiseandersson säger:
jo
Nicklas... säger:
Först måste man känna varandra, sen så köper man såna där halsband man har varsin halva av ett hjärta.


HAHA : D

Cheers and goodnight


Blåbärssoppa, nom nom.

Angel




Hinder - Lips Of An Angel

Mitt liv som Awesome




Did you get a tattoo?



Det var alltså såhääär mamma trodde att jag skulle bli när jag sa att jag skulle tatuera mig.

- Men Emma, tänk om Louise börjar tatuera hela kroppen nu!!
- Haha sluta nu.
- Ja..hehe
- Sen är det ju så att Louise gör som Louise vill.

It's going down

Vaknade upp kring halv 2 och kände på mig själv, hetare än en bastu. Tog tempen, den visade 40 grader, ouch. Somnade om 15 min sen vaknade jag och stekte ägg på mig själv, vinglade sedan upp till köket och (levde om som fan) hämtade tre vattenflaskor, kasta i mig en ipren och somna. Vaknade imorse, dyngsur, febern var borta. Yes.

Nu ligger jag och glassar i min säng, fryser, har ont i halsen och hostar, jeez vilken träningsvärk i magen! :s

Lite pix från helgen




Who's got the flu?

Amanda ligger också lika sjuk som jag, vilket resulterar i att vi smsar 24/7 "Nu svettas jag och fryser" "Nu har jag huvudvärk men febern är påväg ner" och berättar allt som gör ont..Det roligaste är att man kan svara "Tro mig..Jag vet verkligen hur du känner dig:/" hihi.


this is it, can you hear me?

Finally, så har vi skaffat en trådlös router, skulle egentligen köpa en själv men när jag blev sjuk så hann Kjell före.

Burr, jag kallsvettas som ett cp, känn på mina byxor och man tror att jag kissat ner mig, måste även ha täcket på mig för annars fryser jag ihjäl. Har tagit min sista ipren för idag, djupt deprimerande! ..Tänker dock inte ta nå mer hostmedicin. Fyfan vad äcklig den är. Tänk en 80% spritshot i smak av Lakrits och Vaniljpulver, spyr av bara den.


Såhär har jag spenderat hela min dag!

Jack's Mannequin


Orkade inte uppdatera nå mer igår så idag får ni två låtar:
Fall Out Boy - I Don't Care & Jack's Mannequin - Dark blue

Första natten

Somnar, vaknar, svettas, somnar, fryser, skakar, somnar, vaknar. Hade så fruktansvärt ont i alla leder inatt, var sjukt öm på hela kroppen - som om hela skinnet dragits bort. Hur jag än vred och vände mig fick jag ingen ro. Somnade, vaknade 20 min senare. Då hade det blivit varmt, men törstig var jag och med ledvärken och huvudvärken kunde jag inte resa mig, ropade på mamma tusen gånger men hon hörde inget. Låg och gnällde och grinade av smärta tills jag somnade igen. Vaknade upp 30 min senare och gick vinglandes upp för att hämta vatten, de fick jag ro av och somna tills imorse när mamma väckte mig.

- Nu har jag hostat sönder mina lungor, fyfan för influensan.

Influensa? eller svininfluensa?


Svårt att veta, ska iaf knarka halva apoteket nu och kommer missa 4000 grejer i skolan. Amanda ligger också hemma exakt lika dålig som jag, det var nog hon som smitta mig! Vet ni hur läskigt det var att vara helfrisk igår och i dag ba bam pang bom?! Vet inte ens hur jag orkar skriva, är helt döende.

Nu blev jag rädd

Okej, först vare bara hosta. Men nu har jag nå djuriskt ont i lungorna, hela kroppen är helt öm. Jag kan knappt andas när jag går, hostar som en rökkärring och vill typ grina för allt gör så ont. Det är nog dock inte svininfluensan för då hade jag väl haft feber? Kanske har det.. Ryds hade nå jävla luftstruprörskatarr, tänk om det är de?! Ajajaj. Det värker i varenda led i hela kroppen. Måste lägga mig ner och invänta min död!

Ingen god morgon iaf.

Jag vaknar upp på min lediga dag och har blivit sjuk! Mr.A har smittat mig med helveteshostan och nu gör det så ont i bröstkorgen och ryggen att jag vet inte vad. Snart faller mörkret och jag  måste hinna ut och fota innan det - MED hostan.

Green Day

Ingen orkar någonsin kolla på klippen man lägger upp men denna video med Green Day är fan rolig.


It ain't me babe

Jag håller på att skriva ett arbete om Jehovas vittnen och det är faktiskt kul, tro det eller ej. Bara för att jag vet så mycket om det och vet om allt hyckleri kring sekten så kan mina personliga åsikter spåra lite, men då får dom fan göra de.


Our love is



Denna låt spelas konstant på jobbet, den är riktigt skön!
Live - All over you

Daddy dear, you're still number one!

Tänkte ägna ett helt inlägg till papi, grattis på farsdag old man! Som förövrigt var så himla söt och ringde mig 4-5 ggr imorse. tillslut svarade jag och skrek "PAPPA KLOCKAN ÄR NIO SLUTA RING!!" sen drog jag ut batteriet och somna om.


Kärt barn har fler namn än många

Nu kan jag officiellt kallas för läppen! Jag och A gjorde nått igår där vi typ svinga huvudena mot varandra och vips så fick jag hennes tand i min läpp, så nu har jag ett väldigt tiny hål där men ont gör det. Lyckades dock med att inte få någon fläskläpp!

- Vi dansade galet mycket igår. O lyfte upp min och svinga runt mig, skallade ett x antal personer med min väska. Awesome! ..Sen lagade vi awesome mat när vi kom hem! Mm-mm.

"Jag känner mig som en av tjejerna i gänget när vi dansar" - Oet.

Let's do some damage

Vad händer ikväll? Ja vi ser väl om vi syns ;)

Ett mysteri(G)um?

Okej. Drog igenom mitt hår idag när jag pratade med S. Till min stora förvåning fann jag där ett tuggummi. USCH jag vet. Men det bästa är! Att. Jag. Inte. Tuggade. Tuggummi. Igår. HAHAHAHAHAHA. VEMS är tuggummit? HUR kom det dit?!

Here we stand

Amber Pascfic - Here we stand


Legen ..wait for it.. dary

Awesome kväll, ännu ett bevis på att Allstar aldrig är tråkigt. Johanna lyckades; Prata engelska med en svensk och prata svenska med en utländsk! Korkat? Hm. Jag hade en awesome kväll.

- Sjungt/skrikit Green Day med Olausson.
- Spelat för första gången på sånna där maskiner, youknow.
- Fått komplimanger så som "Fan vad du är het" av en homosexuell, de ni!
- Druckit drinkar?! What up? ÖL ska det vara.





See yaall

Nu blire middag på Allstar (Fan ta alla som skriver "All star" eller "Allstars"). Fan vad gooott, mm-mm. Ses ikvällen!


AWESOME BILD!

Godspeed



Denna låt dök upp i lurarna på min mp3 på bussen påväg hem idag, påminner som fasen om våran resa till Sundsvall i början av året. Och för er som inte var där så kan ni bara njua av en awesome låt!

The red Jumpsuit Apparatus - Godspeed


Godmorgon

Jag har inte sovit en blund inatt och är fan inte trött! Men nu blire How I met your mother marathon så kanske jag slocknar.


Whats in da bag?


Äre inte Bobby's Shampoo montro? Nu ska vi se om det är så awesome som alla säger.


Vadå godnatt?

Trodde jag på mig själv när jag sa godnatt eller? Nä, klockan är tre och jag är vaken.

Bara för att ni är så jävla intresserade så ska jag berätta mina planer för morgondagen (Alla skriker JAA fan vad kul, i know..). Jag ska, till skolan 8.15 för en engelskalektion. Sen ska jag..*trumvirvel* gå och införskaffa Bobby's shampoo, för det ska tydligen vara jätte awesome. SEN..dam di dam, ska jag. Gå hem och sova? WHAT UP, ovanligt.

Sen senare..hihi. Ska vi ut och äta middag på...*trumvirvel igen* ALLSTAR! ..Sådär ja, då vet ni. Nu sitter Pasi och försöker få mig till London, då är det dax att sova för annars kommer jag boka en resa till the big L. "Nothing good ever happens after 02.00"


Goodfuckingnight


Dam di dam

Green Day vann bästa rocken på EMA09, fett rätt! Billie Joe - "Thank you for the best cock award...ROCK!!". Anyway, jag är grymt hungrig och sitter å äter en avocado med örtsalt, that's messed up.

Jag är bäst

Skulle fota mitt revben, det var inte lätt att göra det själv. OCH VARFÖR?! ska jag fota mitt revben. Ja, det var en bra fråga. Har ett cprevben som står ut och ser fuckat ut och ska använda det till en skoluppgift. Yies. Nu ska jag sticka till gstad och fota dom 3 resterande bilderna.


Dagens låt: Owl City - Vanilla twilight

It takes two to whisper quietly

Jaha, detta vaknade jag upp till 12 timmar senare:


Snö, fucking snö...

FINALLY!

Photoshop är tillbaka! JAAAAAAAAAAAAAA! vad underbart.

Louiseandersson säger:
nu kan jag göra om min blogg, yeeeeey*!  
eken säger:
hahahahaha
"dagens ungdom"

Fuck......

Paranormal Activity, det var dom räddaste 1,5h i hela mitt liv! Hela biosalongen skrek under sista scen. Jag skakar än, såå jävla rädd jag var. är. Undra vad som besöker mina drömmar inatt? Jesus Christ fuck


Min kompis!

Åh, kanske inte ska spoila det här innan Sara skriver det i sin blogg. Men jag är fett stolt över henne! :D, så coooolt!



Från ett till ett annat, nu ska jag iväg å se Paranormal Activity, hjälp.

blöö

Åh. Behöver en jävla massa porträtt bilder till imorgon, orkar inte gå igenom mina 16 000 bilder för att hitta, ja, jag borde skaffa bättre ordning.


Lasse w 25/11

Dagens låt: Lars Winnerbäck - För dig


Se här, här ligger jag i min säng och försöker se How I met your mother och så kommer först emma in, sen kommer mamma och skryter om sina nya "varma" skor. (Detta var dock i måndags.)

Fyyyfan vilken natt!

Har haft en sån sjukt äckligt äckligt jävligt äcklig vidrig mardröm, vaknade och sen råkade C röra i mig så jag blev skitjävlaäckligt rädd ..sen somna jag om, drömmen fortsatte (!!!!), fyfan vad hemsk den var. Sen vaknade jag igen och då vände C sig om och mumlade nått och jag vart skitjävlaäckligt rädd igen, drog ifrån mig ett högt jävla ljud och C ba "HJÄLP, vad är de?!" ..Sen somnade jag om utan drömmen, thank god.

..Kan det ha nått med å göra att vi ska se Paranormal Activity ikväll?

It's friggin' fullmåne

Två dagar i rad har någon i min familj kokat kaffe, det har inte hänt på länge! What up? ..Två dagar i rad har J varit glad på morgonen, what up? Måste vara fullmånen än en gång, men hittills har bara awesome saker hänt och jag tror att jag snart överanvänt det ordet, awesome...


Åh vad mycket kul bilder på mig, nu ska jag ta bussen till gstad och sedan promenera (say whaat?!) till kyrkbyn med lille C.

Songs of tooofuckingday

Hoffmaestro - So you do & A day to remember - Homesick (acoustic)


överexponering



Sluta vara så tighta

Shit vad alla i USA tar 9/11 (11/9 i Sverige) seriöst, visst dom som förlorade nära och kära kanske sörjer den dagen. Men att folk inte ens får skämta om det utan att nån blir upprörd?

Någon på facebook 9/11:
"One plane down, one more to go"
Någon svarade "erm :-(" och sedan svarade personen som postade statusen "Oh wow, I didn't even think of how that sounded. My apologies. -- What I meant was I only have one more flight until I reach my destination. Yikes."
..Även fast tjejen inte menade det där så borde det väl fan vara ok att skämta om det? Herreguud.
Källa> Lamebook.

Fan vad awesome!

Awesome börjar detta inlägg med! Vi har vikarie idag = jag får inte spö av H för att jag ligger efter med tre fotouppgifter, minst. = väldigt awesome.
Kom på att jag ska ju fan och se Lars Winnerbäck om typ ..20 dagar? Okej typ 23-24 dagar kanske men det är också Awesome! ..Nått som är mindre awesome är att mor min påminde mig igår att jag är skyldig henne för biljetten, doh.
Lasse W, Stockholm - Zinkensdamm 08
..Det blir nu tredje gången jag och syrran går och ser han tsm! vi röjer lätt bäst.
06, 08, 09

Back in the dayz


Mor och syster, vilket tryne!


Jag, E och farfar fiskar ..Eller jag verkar roa mig med att plocka sten.


Just chillin'


En liten Louise på vift?


Hänger med farmor&farfar


Jag och papio, vi äter: Fil med abborre och socker i! Det är sjukt gott.

Kärt barn har många namn.

Fick ett sms av min käre vän Marcus "Tjena läppen, vad görs?" - Tack.

Skippade skolan idag, behövde fan sova ut och måndagar är så jävla tunga i skolan. Men, jag är inte helt värdekass idag, ligger och skriver ett arbete om Jehovas Vittnen, det är faktiskt ganska kul. Min grandma är Jehovas och därav kan jag rätt mycket om det redan. Men nu fick jag veta ganska rolig fakta. Men inget jag tänker nämna här för folk kan ta illa upp av mitt lilla skämt.


Kan lika gärna slänga upp dagens låt nu: The script - Rusty Halo

U should have killed me when you had the chance


Kissie? Misslyckad läppförstoring? Klantig jag på fyllan?








Sådär.  Jag har en bra film från i fredags där marcus och agge sjunger, övertala mackan att jag ska få lägga upp den på tuben!

åh vad jag är kul

Jag tog på mig ansvaret att redigera Amandas nick på msn!


- HAHAHA..hehe


That party last night..








Fler bilder kommer sen, blogg.se är segt som fan.

Håll käften

Eftersom att det är ett jävla gnäll om låtarna jag lägger upp så får denna bli dagens låt: Smokie - Oh carol.

Några av mina favoritband är;
Angels & Airwaves
Green Day
A Day to remember
Yellowcard osv.


Varför? För att dom gör bra musik, för att jag gillar sån jävla musik. Inte för något annat så då är det väl självklart att jag rekommenderar det? Men jag menar ju tydligen nått annat så nu fick ni en kass låt idag. Bra då har vi rett ut det, håll käften nu!

SUCKERS!

Vilken jääääääääääääävla silikonläpp jag har, har ingen aning om  vart den kommer ifrån men Zai säger att jag varit i slaggis och vunnit,haha. Nu dricker vi skumpa och är kungar as usual. Imorgon kommer bild på min silli-läpp

RSS 2.0