Jag blir så ..ARG.

Sitter och skriver klart det sista på mitt arbete om Jehovas Vittnen men var tvungen att ta en paus för att jag blev så JÄVLA upprörd när det slog mig. Det är ju helt jävla äckligt sinnesjukt att dom kan säga upp kontakten med sitt eget kött och blod för att dom gått ur medlemskapet? (detta endast om dom vart döpta) förlåt mig MEN DET ÄR STÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRT!


Kommentarer
Postat av: HM

Jo, men är det inte värre att dom låter sina barn tro att bara 144 000 kommer in i himlen och att dom kanske inte blir en av dessa? Vilket innebär att dom hamnar i helvetet ju. De e ju rolig kuriosa att känna till! I en i övrigt, antagligen, rätt jobbig tillvaro..

2009-11-13 @ 01:24:23
Postat av: Louise

efter harmagedon kommer 144 000 vittnen regera i jehovas himmel samtidigt som resten bygger upp paradiset på jorden som kommer ta 1000år. Anyhow, inget är värre än att ge upp sina barn.

2009-11-13 @ 04:55:20
URL: http://tangoberra.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tycker också att det är sjukt, fattar verkigen inte.



Men Jehovas vittnen tycker att det är sjukt att vi som inte är vittnen har sex innan äktenskapet, och att vi skiljer oss när vi lovat varandra evig trohet. De "vet" att de har rätt, precis som vi "vet" att vi har rätt. Likadant med muslimer, katoliker, judar och alla andra religioner. Jag förstår inte heller hur islam kan vara den största religionen!? Och dedär med hedersmord iom islam orkar jag inte ens gå i på. Fast för dem är det självklart. Det är knepigt dedär.

2009-11-13 @ 09:49:03
URL: http://orkesterolga.blogg.se/
Postat av: HM

Asså Johanna, där drar du igång en debatt som kan vara i årtionden.. ytterst intressant, men pass för tillfället.. L: Blir lite hårklyveri om 144000 pers där, även om jag inte hade alla fakta rätt.. vem vill slava i 1000 år då man kan åka gräddfil om man knackar på tillräckligt många dörrar? Vilket som, så håller jag med om att (borträknat galningar som lasermannen, Stalin, Polpot o.dyl.) det störta sveket man kan göra är att svika sina barn. Men det är ju inte bara Jehovas som lyckas göra det.. Barn lämnande mer eller mindre åt sitt öde finns överallt runt omkring oss.

2009-11-14 @ 13:02:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0