har jag en påse?

Pizza till frukost, otroligt att jag inte är ett fetto än. Ja vilken kväll, mina awesome bilder kommer imorgon. Har världens mördarnaglar på mig så detta inlägg har tagit mig 20 min att skriva :).


Vilka hockeyspelare sjungs det om?

Dagens låt

A day to remember - If it means a lot to you


Önska min lycka till!


Dreams

Nu är jag inne på tredje veckan av mardrömmar, dom är sjukt verkliga också. Kan inte se på en film innan jag går och sover för då blir den filmen en mardröm, yay. Vad är det med mig? Allt började med att jag somnade om en morgon till tv-shop. Sen drömde jag att Vikko hade köpt nå från tv-shop sen skulle leverantörgubbarna döda mig, awesome. En annan natt blev jag mördad av ryska maffian, awesome. Inatt skulle Ica-Jerry mörda mig, awesome.


Vem kom smset ifrån?

"Hej! Ger du den svarta lilla gulliga grisen middag sedan? Köp nått att äta själv också. Kram"
"Jag vet inte riktigt om abbe hade gjort samma sak för mig om du smsade han istället...Men jag får väl vara den större personen och ge grisen mat"

Vem skrev vad?

Awesome

Den här killen är sjukt kul!

Svenskar...

En svensk man äter middag med en engelsman, svensken är inte så bra på engelska och rapar efter maten "I always take a rape after dinner.." En svensk vill veta hur fort man får köra "Whats the fart limit?" En svensk och en engelsman sitter i ett flygplan som åker över skånes ängar, "Whats that?" "Oh, it's our rape field" "uuhm..you have that here?"

Och kom ihåg! Farligast i trafiken är gubbar med keps.

Success is 99% failure

Om man ska sammanfatta min dag på jobbet; Jag vet vad ordet failure betyder.

Här kommer Louise, ska gå in med maten. Tappar ett porslinbläck på golvet, det går sönder och all frukt i den far på golvet. Efter rasten plockar jag glas, tappar ett - kras. (vid detta lag tänkte jag att om nått mer går sönder nu slutar jag.) två minuter senare tappar jag en kopp - kras. "MEN HEEEELVETE!" ..Aja tänker jarå, går för att hämta en back med koppar, tänkte be någon annan men jag tänkte "I can('t) do it"..Går igenom köket och någon jävel har tappat en liten tomatskiva på golvet, den halkar jag på och flyger rakt ner i stengolvet på knäna med backen koppar. Aj som Fan.


Aja, det hade ju kunnat vara värre ^

Do you feel like you've lost everything you can lose?Jag tror fan jag tar bort bloggen.

Granma ftw!

Amanda var svaret, därför vinner jag riesen! hihi.

Vi gick över till mormor niemi för att lämna lite grejer, en försäljare från telia ringer "Cecilia, ja heej.. Ja men det är så att jag jobbar ju faktiskt på telia så jag får ju mina förmåner därifrån, hehe ja tacktack hej" (Hon jobbar egentligen på ett äldreboende, ja hon är en ung mormor) Andra gånger när de ringer och säljer tex underkläder, så kan det låta såhär "Nämen vettu jag har inte burit underkläder på 30 år förstår du" - Hon är awesome!

I still haven't found what I'm looking for

- Louiseandersson säger:
om jag tar tummen ur röven så är ja hos dig kring 7 om du har tur
- ******* säger:
bra
komsi komsi
- Louiseandersson säger:
håll käft

..Gissa vart jag ska? Gissa rätt och du får en riesen

My feet is killing me!

Vilken lång dag. 7,5h och ca 3h sömn. Inte coolt, men det var faktiskt rätt chill idag. Nåra LHF spelare var där, cooolt. Borde sagt till O att han suger, men sånt får man inte göra med arbetskläderna på.Yellowcard - Five becomes four

06.30

Louise på jobbet.


Dam di dam

Hela bilfärden till kyrkbyn satt Viktor på repeat "LOIS LOIS LOIS", han kom även på att han ska kalla mig det from now on. "Om du hade spelat i Amerika hade du hetat Lois Änderson". Resten av kvällen satt han och poka mig med en biljardkö ...Så gulligt.


Nä han är faktiskt inte så smart som han ser ut!

Fula gubbar

ÅH vad skönt, sovit 4 timmar nu. Shäät vad trött jag var, nu tvingar J mig till kyrkbyn för att hänga gäng med hon, Johan och Viktor, awesome..?

Vad arg jag vart idag på jobbet, alla gubbar var otrevlig mot mig.
- FINNS DET INGA KOPPAR?
- Jo, ska gå in och hämta! (kommer in i köket, det finns inga koppar så jag går ut till emma för att be henne komma in med disken) Då stirrar gubben på mig "MEN HAAAAALÅ??" jag vart förskräckt typ och sa bara åt han att vänta. Egentligen ville man ge han en rak höger och skrika " MEN JAG JOBBAR SÅ FORT JAG KAN JÄVLA SÄNKE"..Men det gjorde jag inte. Detta var under samma stund som hela Brynäs som ner för mat. Snacka om att jag var stressad.

This is it, can you hear me?
Snart är det vinter.
Dagens låtar:
Angels & Airwaves - Call to arms & Yellowcard - Only one

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar jag mig igen?

Ibland hatar jag mina egna beslut, så lätt att vara efterklok. Och nu började det pipa i mitt öra, awesome.


Let's go

We made it. Skit trist att sitta å lyssna på kommunfullmäktige i 3 timmar. Men nu är vi home safe, ska käka och dra till flanders!


Vackra röster

Jo minsann, vi skulle prata. Mellan 13.00-13.15 hördes våra vackra röster på närradion. Skulle läsa upp ett och ett halvt a4 med paragrafer, det var inte lätt. Nu sitter vi och lyssnar på kommunfullmäktige och sen kring kvart i 3 hör ni våra röster igen, yey.
Vi dricker även svart kaffe, jag är en sån som har mjölk i egentligen så detta gillas inte!

89,3 Mhz

Klockan ett ska jag och S sända kommunfullmäktige via Luleå närradio, 89,3 Mhz. Jag rekommenderar alla jag hatar att lyssna! Ni andra bör avstå. Nämen jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra, typ sitta där i timmar och se så att allt sänds och grejer? Vet inte om vi ska prata, Hoppas jag verkligen inte. Jag har INTE radioröst!


JAG ÄGER!

- Hur stavas awesome?
- L, O, U, I, S, E! ..Jag vet, jag är fett med skoj!


I think I like today

J: Ska vi typ börja rida?
A: NAE! ..Jaaa, ska vi börja rida?:D

Då förstår ni vad jag dras med hela kvällarna, visst man kan tycka att det är valfritt men just nu känner jag mig förföljd av dessa människor, så det är inte alls valfritt! julmusten smakar bög och vi har nu besökt statoil tre ggr idag. Sista besöket var det som tur var en ny i kassan.

Sitter just nu och tittar på bilder från ett annat sekel, A och hennes "släkt", mer än så ska vi INTE gå in på saken. hihi.


Song of today

I see a glow from far away
A faint reflection on the sea
I left some words quite far from here to be a short reminder.
I laid them out in stone in case they need to last forever.

Angels & Airwaves - Start the machine!


If love's a word that you will say,
then say it, I will listen

I hate you

" hmmhm..Så det är den här jargongen. Jag hade ju hoppats på att få sitta vid ett vuxenbord, jag är ju vuxen nu!!" Säger Tobbe. "..Du kommer aldrig bli vuxen Tobbe." "Emma..ät inte så mycket, du vet att du inte behöver det" "MEN HÅLL KÄFTEN, jävla sänke" Någon drar ett skämt, 3 minuter efter hör vi Laila sakta men säkert dra upp skrattet "mmmhehehehhihihi" (Ungefär som en trögstartad saab 900)

- Familjemiddag ala Sundberg (som jag och A våldgästade)Klart att allt blir misslyckat när denna "människa" ska vara med överallt.
Hon ringde oss nu och trodde verkligen att vi ville prata med henne.


I can't help it, I like to party

Åh ännu en utgång väntar, har fixat oss på under en timme, inklusive dusch! BRA gjort, ses i vimmlet!


Party like a rockstar

När jag, nä.. OM jag får barn och dom börjar festa lika mycket som jag så ska jag dunka dom i väggen och hälla i dom en hel spritflaska och sen säga "PROVA göra om det igen ...SNORUNGE" ta det som att ikväll ska jag ut på nya äventyr!


Åkerströms

Såg just att min farbror Hasse gjort en facebook och döpt sig till ..KURT! Med leksaksbilar som profilbild. Whats up med min familj? Är det konstigt att jag också blev uvs när alla andra är det? Fast vi är ändå riktigt awesome. Min far är även en av Åkerströms och ibland kan det låta såhär när han ringer:
- Hej det är ola
- Hej
- Hej det är ola
- Heej
- Hej det är OLA
- HEEEEJ
- Ja vem har jag kommit till?
- Hej det är Louise...............


Fotogeniska är vi allihopa också


Vi ses inatt!I don't need a man!


Lite party-bra-humör-musik:
Moby - Lift me up
David Guetta,Akon - Sexy bitch
the pussycat dolls - I don't need a man

Studenthatt

Vaknade 09.07 i panik, försov mig till Studenmössprovningen. Ringde Emelie och sen sprang jag till bussen, bussen kom precis när jag satte foten på hållplatsen, i stan fick jag grön gubbe hela vägen till skolan! Snacka om flyt. När beställningen var klar prata jag med Mor som tyckte att pappa skulle betala halva eftersom att det vart så dyrt..

- Ola
- Hej det är Louise, vad gör du hemma från jobbet?
- Ja Sara är sjuk, febran..
- Jaha, du..jag har beställt min studentmössa nu och tänkte att du kanske kunde betala halva? Mamma tyckte att det var rättvist hehe..
- Vill du prata med Emil?
- Vaa? nee?

..Ska jag ta det som ett "NEJ BETALA SJÄLV JÄVLA SNORIS" ?!

Oh I forgot..

Jag glömde visst att säga att jag har börjat träna, se vilket resultat!:

Sa jag 2-1? Menade 3-2

Shit vad mycket text idag känns det som, därför bjuder jag på sommarfavoriter! Yaay
HJÄRTA PDOL09 - Det var då sommarn börja!


Partykåtan på trästocks!


Pte cruising!Hjärta LK09!


Jag och Carro, festligheter as usual.


Kom igen lule!

Wuho, nu blire hockey hos Jocke, fan om vi får trängas lika mycket som sist, eftersom att jag är sist dit! Vi får väl se, 2-1 idag! Good day.

What am I up to?


dam di dam

Titta vad jag hitta på lillis blogg, ser ni vem? Hon har blivit sjukt duktig, scrolla ner så hittar ni en till illustration!

How I met your mother

Skönaste serien efter vänner! Ligger och glor nu. Mor tror att jag skolkar, men fan heller! Jag var på min enda lektion imorse 8.15, kasta mig upp ur sängen 07.42 för att inte lämna SB ensam med tvåorna..Det visade sig att SB inte alls var där. Så det var jag, Rolf och tvåorna! Men r verkar vara en bra lärare och inte alls skrämmande. Haha. Ni som har han kommer nog bli förvånad över vad han gjorde..En tjej skulle ha en kortläsare så stod han på andra sidan rummet "Fånga" hon svara: "Men jag har redan en" R:"Men jag ville ju ha kuul..." ..Så kastar han anyway! hahah.


Gräv 2010!

Idag fick vi reda på att vi fåår åka! ..Till våren så ska jag och S samt några andra medianer till Gräv2010! yay. Vad fan är det då? En tillställning i Sthlm med eeeeeenbart föreläsningar framförda av "gräv" journalister, stora journalister som föreläser om deras stora upptäckter, tex. två från luleå som lyckades komma underfund med allt fusk och sånt om Obol, remember? Sen på kvällen äre mingel med alla och sådant. Gratis resa och boende, massa journalister. Kan ju vara bra om man vill jobba som det, vill jag det?


DET ÄR INTE OKEJ!

Nu säger jag det en gång för alla, det är INTE okej att lägga ut mina bilder, vare sig du är med på dom eller inte UTAN "© Louise Andersson" på bilden, OKEJ?! Det är OKEJ om JAG lägger ut mina egna bilder utan logga, för det är MINA bilder och MITT ansvar. Det är alltså INTE okej om ni lägger ut MINA bilder UTAN mitt NAMN!

Detta är okej för MIG, inte för ER!:

Old news

Skulle på stan med syrran förra veckan, hon står glatt i badrummet och lånar (vad hon tror är) min tandborste. Jag ser detta och går in i badrummet..
- Det där är Kjells tandborste..
..Minen hon gjorde hade vart värt att betala för att få se igen! och jag lät ungefär såhär efteråt "HAHAHAHAHAHHA SKOJA!!"


Dagens låt

I think I like today
I think its good
Its something I can't get my head around

True love is something that comes easy
Just one kiss god I swear I want to...
I heard a pin drop and a nervous heartbeat
Have you ever heard me scream I love you

Oh I need you now
The Earth fell fast asleep
This room is safe and sound
Will you lay here with me
And feel it..


Angels & Airwaves - Good Day!

Boost-It

Mor kom in i mitt rum och sa;
- "Vill du ha det här? Det luktar för starkt för mig. Volym mousse. Du sprayar det såhär blablabla..Voolyyym!:D"


Fucking freezing

Morgonen börjar med ett brrr. Men inte helt fel att komma hem nu, lagomt till morgonkaffet och Vakna!, fan vad skönt å ligga i sängen innan skolan. en heeel timme till!

..Snart börjar dom där hemska dagarna, då det är mörkt när vi far till skolan/jobbet och mörkt när vi kommer hem. Och under dom få timmarna vi får se dags ljus så sitter vi instängda i skolan och har skit tråkigt. Mjo, välkommen till Norrlands vintertid!


New years

Hur kommer det sig att statistiken ökar när jag skriver mindre? Fast dom flesta har vart här 3 ggr idag, är det så kul här? Klart det är.

Vad säger ni om Nyår i London? En liten fundering vi har. mjehe


If some one said

Vilken är den bästa vardagen? Tisdag! Det är grymt bra tv-program, dagen efter är det onsdag och sen rullar det på fort som fan och så blir det FREEDAG! så jag anser att tisdag är den bästa vardagen. Jag ska åka och spendera denna underbara tisdag med gänghäng i kyrkbyn!

The hills

Jag missade gymbussen, då var det lika att missa hela dagen. Nu ska jag dricka morgonkaffe och se The hills.


Varför visar dom hela avsnitt på Mtv.com men inte på Mtv.se?

Tre orsaker till varför du INTE ska besöka Johanna!

ETT!
Hon har en laminerad baby från medeltiden som hon använder som "prydnad":


TVÅ!
Hon har en hårtork från 1800-talet som hon tvingar dig att "testa":


TRE!
När du åker där ifrån kommer du förmodligen se ut såhär;
(Kan inte säga varför, för vulgärt, men ni kan ju bara ana...)


Hej peter

Christoffer var sugen på svartvinbärs läsk. När han dragit ett varv med sodastreamen så tog han några stora klunkar. Till sin stora förvåning var det inte svartvinbärssaft han blandat. Det var VIN! HAHAHAHAHA. Big Failure.

- smaka jag gjorde svartvinbärsläsk
- av mammas vin? HAHAHA
- mmm..


GlädjespridarStefan

Satan vad less jag var i slutet av dagen. Påvägen från skolan fick jag ett sms "Behind u;)" så vänder jag mig om och där går den glade skåningen Stefan! Shit vad länge sen jag träffade han, han höjde mitt humör där! Riktigt trevlig person och härlig skånsk dialekt.


Fin bild på Stefan när han dansade som en apa, ett party förra året.

Intressanta bilder

Nä, inte intressanta. Tittar bara igenom lagret på skolan. Engelska CEA nu, yaaay...

Mongo

"Medieprogrammet suger och allt som kommer ur min käft är gnäll" Dagens kloka ord av mig. Stämmer till fullo, bara gnäll. Var jag tvungen att välja det här skitprogrammet? Tydligen. Fast hade nog inte velat gå nå annat heller, hatkärlek, det är media - Kan inte leva med det men kan fan inte leva utan det.

Sen har jag en till punkt. Whats up med folk som inte vågar säga vad dom tycker? Nu pratar jag om fega människor som är fullt kapabla till att snacka skit om lärare men när det kommer till kritan håller ni käft?! Jo, det är sånna som ni som kommer sluta upp med att bli fucked av eran chef för att ni inte vågar säga till! Ha.

Dude. not cool.

Inför SV nationella. F: "Föreställ er klassen naken" och så drog det igång.
J: Nej jag vill fan inte se E naken
E: Everyone wants to picture me naked..
L: Dude...naaat..
E: Went to far, didn't I?

Söndag, ja det är fan söndag igen!

Nu ska jag sticka långt iväg och göra våran favorit sysselsättning på söndagar, gissa vad?!


Jag har en åsikt..Om norrmän

Var detta lite sjukt?! Okej, Amstaff är olagligt i Norge, men om man inte vet det hur fan kan dom då bara ta han för avlivning? Paret som äger hunden Majlo har sagt till att dom kan ta hem honom till Sverige igen, MEN NÄ! Norrmännen är bestlutade om att döda hunden. Jävla äckel!


Visst är jag vältränad?!


Mesiga svenskar!

Vaaa? Ska hon än en gång gnälla på luleåbor och svenskar? Ja det ska hon.

På fyllan är man minst sagt trevligt, ser man nån man känner igen eller liknande så kommer alltid ett fett "heeeeeeeeeeeej" och en kram på det typ. Men vad händer när alkoholen går ur kroppen? Då blir vi svenskar igen, hälsar knappt på nån vi en gång kände. Jag vet att jag inte ens hälsar på vissa jag gått i skola med hela livet?! Whaaat? Vi är så jävla konstiga vi, vi från Sverige. Pinsamt folk, det är därför jag har mina livsplaner på att sticka!


Mike får pryda detta inlägg med sitt härliga fylleleende!

National target

Jag: Ja vi kan se Johan falk
M: Nää jag hatar Svenska filmer
Jag: Mm, då kan du vara hemma ikväll.
..senare
Jag: Nää inte det'
M: Nä men då kan du vara hemma ikväll.

Det roliga är att Marcus inte hörde när jag sa åt han "Då kan du vara hemma ikväll" och sen 2 min senare sa han det till mig, haha. Nu har jag beställt en cola av mackis och sen ska vi se Johan Falk - National target! yay för en lugn lördag.


Varför dog den söta killen i förra filmen?! Buhu.


I need a hero, I'm holding out for a hero

Jag letar förbryllt men finner ingen utav farsans alla Beck filmer, skoja. Hittade en till slut, ligger och glor på Beck - Monstret nu. Gunvald är kung som vanligt. Äter nå halvsjaskiga karameller som fanns här. Inte mycket att hurra för. Hur fulla är ni andra vid detta lag?Sussi fick äran att smörja min rygg idag, borde typ skriva en lista på alla som gör det. Haha.
Psst, säg inte till far att jag lånade hans bilder!

Gäsp

Nu har dom stora trollen fart på krogen och småtrollen ligger och sussar, dags för mig att äntligen få lite ro. fast mina småsyskon har varit väldigt snälla ikväll, så skönt. Är barnvakt om ni inte förstod det! Hehe.

Nä nu ska jag se film och vänta på att dom kommer hem från krogen, aspackade så kan jag fara ut på äventyr!

HAHA, fan vad norrland!

- Amanda säger:
usch jag är bakis
det är jägern
- Louiseandersson säger:
HAHA usch drack du jäger?
- Amanda säger:
japp sune bjöd och jag svepte 
- Louiseandersson säger:
HAHAHAHHAHAHAHAHA


The story is not over

Vad trevliga sms jag hade fått när jag vakna.
Marcus: Vad hände?
Jag: Havet är djupt
M: va?
Jag: Nä inget
M: Vad vare du skulle berätta?
Jag: Att havet är djupt, nere på botten där är det toppen, havet är djuuupt!
M: Jaha. Och i klarspråk betyder det vadå?
Jag: Men har du aldrig sett lilla sjöjungfrun?!

Samtidigt som A beklagar sig "ÅÅÅÅ, ångest!! Jag var så full igår" samtidigt som jag bara ler åt dom och känner hur irriterad mackis blir när jag inte säger något normalt.

Galway girl

Nu kör vi! Hej hååå


Känner att jag ser ut som en tjej idag, kan ju vara bra som omväxling.

Från Stockholm!


Bitter blue

Har jag kanske blivit knäpp av skvallertidningen jag läste? Iaf, alla kändisar verkar ju sno varandras pojk och flickvänner, har inte dom någon skam i kroppen?! ÄR dom inte vanliga människor som vi? Jag vet då själv att jag aldrig skulle ta en kompis kille i från henne, känner inte dom likadant? Skämms dom inte?!


Rite of spring


Laater

Jag ska hoppa i duschen, smörja in tatueringen och sen lovar jag att ni får en bild! Great. Föresten, igår på allstar skulle amanda ge mig en vänlig klapp på ryggen ..smashade istället rakt på tattoon, "AAAAAJ"


Goodmorning

Klockan är snart 15 och jag har inte smörjt tatueringen idag, mhycket bra gjort Louise.

ZZZzzZZzzzZZZ

Jag och A bestämde oss för att dra på Allstar, vilket aldrig kan slå fel! Till och med inte på en torsdag. Vi beställde en öl, satte oss och 23 sekunder senare kom Räääänt med hela sitt grabbgäng, fan vad vi hade roligt! trevliga människor och alkohol slår aldrig fel. Vad som dock slår fel är att jag har eng prov om 5 timmar och 10 minuter. Vi skulle gå till gstad, men väl på mjölkudden kom vi på att vi inte orka, och tror ni inte att jag lämnat nyckeln hem i gstad?! JO! fick plinga på här mitt i natten och mamma öppna med en arg blick .."heej..jag har glömt nyckeln" ...-"JAHA VARS HAR DU VARIT DÅ?" ..-"EEEEEEEH..ute (A)" ..shiät. min tattoo gör ont! Godnatt.


Amanda snarkar och sover gott i min säng!:)

Öl och Luleå hockey

Jag tippa fel, det vart 3-1 huvudsaken är väl att luleå vann. Faaast det var roligare att dricka öl i baren som sagt, nä nu ska vi dra ut och supa! (jaa, jag har skola imorgon! Engelska prov 8.15)

the

Nu for N så nu ska jag dra på hockeeeeyn! Jag tippar 4-2 till luleå! Jag kommer ha rätt, yes!


Mixtape

Nu har jag tagit tummen ur röven och börjat på andra fotoväggen, yay me! Idag är en sån där fotodag känns det som och jag hoppas verkligen bilderna tidigare vart bra. ORKAR inte fota om. Nu har jag iaf lejt lille Nicklas att komma å smörja min tattoo, det är fan omöjligt att göra det själv. Ni skulle sett mig imorsen är jag försökte, inte en vacker syn!


Mamma har fortfarande min gaaaaaaaamla radio på jobbet. Fick den för minst 10 år sedan. Bra att den funkar, haha. Den julen jag fick den hade jag låååångt blont hår, kan ni tänka er det?

Nosebleed

Nu har jag fotat Emma och Johan, så fint! Det blev nog skit bra. Dom skrattade dock väldigt mycket pga vad dom fick göra när dom knappt känner varandra.

Hockey ikväll, LHF - Modo, vad tror ni?

Dagens låt: Maximo Park - Nosebleed!

Fuck off

Det var ett jävla gnäll för att man inte är i skolan, jag oooooorkar inte gå till skolan. Kan inte omvärlden skita i det? Det är mitt val, ellerhur? Shit vilken huvudvärk jag har, nu kom e så i'm out!

Little darling

Marcus är eeeu, då vet ni. Haha.

Jag har bytt mina skor idag, köpt lite krimskrams. Känns värt att sätta sprätt på alla pengar för jag orkar inte bry mig i dom just nu. Dom får gärna ryka, C tvingar mig att se fråga olle dokumentären, why god why?! Nu ska hon få smörja in min rygg, hahaha.


Otroligt charmig, as usual!

Nicolai

Åh vad skönt att vara hemma, fick gå förbi jobbet så mamma fick smeta på helosan. Är ju inte direkt lätt att nå själv och ides inte anstränga mig heller. Jag ska faktiskt läsa skvaller nu, trots att det är gryyymt tragiskt! Sen har jag bokat 2 fotograferingar, bra va?!


Dagens låt: Nicolai Dunger - Something in the way!

OH mother

Min mor är inte så modern. "Men louise, det räcker väl nu!! Tatuera dig inge mer hojja ..Lyssna på mig som är gammal och vis"  -"Mamma, du är gammal. inte vis."
Bra att vi har delredovisning av PA idag, hade jag gjort nått? Nej.
Well look at that.

today is gonna be..

Välkomna tillbaka föresten, tack. Jo nu är jag uppe sent igen, jag har väldigt stora problem med att dampa igen datorn på kvällarna. Imorgon måste jag fan börja med projektarbetet, Daaamn, vars är ni nu mina modeller? Ja en av er kommer få träffa mig imorgon, hihi.


En fråga sen godnatt. Killar, vad FAAN är det som är så snyggt med silikonbröst? Erkänn ni bara låtsas som om att ni tycker om de?

some ink?

Jag vill ta bort plasten nu, är som ett litet barn. Kan inte vänta, har inget tålamod. Inge kul att titta genom plasten när överflödet av färg hetsar. A som tattat foten fick åka sparkcykel idag, samtidigt som jag sa "ååå titta keeernor (stjärnor)" ..Ännu ett tecken på att jag är ett litet barn.

..Anyway, vi har druckit kaffe och snackat skit som vanligt hos mormor Niemi. Sett tv och sagt "ÅH JAG VILL TA BORT PLASTEN NU, daaah" ungefär. Haha.VISST BLEV DEN FIIIIIIIN? hahahaha..

i got a tattoo bitches!

Amanda satt iskall i två timmar när hon tatuerades på foten.
- Är det din första?
- Japp
- SÅ väljer du foten?!

Min gick betydligt mycket snabbare för, satan vilken underlig känsla det var. När nålarna gick över benen i kroppen så brände det och gjorde ont utav bara fan men sen lugna det sig! Bild kommer när plasten ryker.

iiiih

Nu sticker vi till Aeon, Amanda är först ut! Ses sen.


Godnatt

Efter fyra timmar i denna stad så är jag less, nu vill jag fara här ifrån en sista gång. Om David och Mats kan slita sig från Kalix så ska jag också lyckas med det, från luleå då! ..Ja nu tänker ni "men flytta gå jävla gnällkärring", Jo jag ska! Så jävla fort jag tar studenten. Det var allt, nu ska jag sova och imorgon ska jag tatuera mig! Lovely, puss.

This is why we're not in fucking America

C: Neej vad mörkt det blev (kollar på emil)
E: Men jag gjorde inget?!
Jag: ...AAAAAaaaahahahaha vi är i en tunnel!!

Vilket jävla stress det är i huvudstaden, detta kommenteras alltid ett x antal gånger man åker ner dit. Sen ska dom ju jävlart alltid ha 5-10kr för att man ska få gå på toa, otrevliga giriga Stockholmare! Oj, här inleder jag resan med grin och gnäll. Det var ju inte så det börja.


Nää, såhäär började det ju, avdankade på tåget. Mycket trevlig resa men vi överlevde, kom till Sthlm och hotellet på globen. Möttes av ett stort gäng köande människor, just nu var vi glada att vi hade sittplats.
Trötta och slitna


Efter en jävligt nice dusch och lite färg i ansiktet drog vi ner till baren och tog nån öl innan konsertenNu vet jag inte hur jag ska beskriva det här eftersom att ni kommer ändå inte förstå hur FUCKING AWESOME konserten var. Hade dock bara min lilla skit kompaktkamera med mig så får invänta carros bilder från konserten.


Han var faktsikt riktigt rolig han, Billie Joe Armstrong, min blivande man. Han tog verkligen hand om sin publik, vilken underbart snygg man. Han tog även upp nåra ur publiken på scen.

En kille på 14 år från Sthlm fick stagedive-a och sen..
Billie: Where you from?
Killen: Stockholm..
Billie: Stackholm?! Get the fuck off the stage! NOW! HOME TO MOM AND DAD!
Och så jagade han typ lillkillen av scen, hahahaha.

Gissa vilken låt dom avslutade med?!?! Om inte, Good Riddance (Time of your life)!!!!!! SHIT BRITT, ja det är fan sant! Min absoluta favorit låt i hela jävla världen. Det var för bra för att vara sant. Är dock fortfarande i det tillståndet när jag knappt minns konserten (inte pga fylla om ni nu tror det), måste låta det sjunka in några dagar innan jag kan berätta hur det var.
Efter konserten drog vi ner till baren och vart halvkanon, här ifrån kommer inga filmer eller bilder att läggas upp, what happens in Stockholm, stays with ..me, mohaha.Idag så vandra vi runt i timmar på stan, sedan mötte vi upp Mats och for hem till han och David. Två killar som lämnat staden för att bostätta sig i stoorstaahn, dom hade en fin lägenhet och snälla som dom var körde dom oss till Arlanda! Marcus och Agge hämta upp mig på kallax och nyss fick Marcus äran att se en riktig tjejfilm med mig, varsågod och godnatt!

För att sammanfatta resan: AWESOME!


we made it

I'm home, ville spy under resan hem. Mår bra nu, ni får information om allt senare för jag ska glo film med M.


Runaway train.

Jag åker nu, försvinner för alltid! Nä, ni skulle väl inte klara er utan mig här hemma just nu. Kommer hem på måndag och då kan jag rekomendera att komma tillbaka hit och kolla på bilder samt FILMER! Ska bomba carro och emil med kameran i ansiktet, mohahaha.Dagens låt: John Denver - Leaving on a jet plane
MORGONDAGENS låt: GREEN DAY - GOOD RIDDANCE (TIME OF YOUR LIFE)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daddy dear

Pappa: Har du tagit med nå brännvin då?
Jag: Nee..
Pappa: INTE?!
...
Pappa: Ja vi har varit med Emma idag, hon har ju gjort slut med gerhard..JA det är lika att vara ungmö resten av livet..
Jag: HAHAHAHAHA
Pappa: Det är bra att du har skratt i hjärtat som kommer ut ur hålet..
Jag: jo..
Pappa: Ja men vilka äre som åker då?
Jag: Jag carro och emil.
Pappa: Jaha, hur gammal är emil då?
Jag: 19.
Pappa: NITTON, vilken jääävla ålder. Ja men då kanske han har nån överraskning i kofferten!
Jag: HAHAAHAHAHAHA!!
Pappa: En lådda vin..

Hahahahaha!

Om 6 timmar ska jag sätta mig på tåget med världens roligaste människa (jag) och Emil och Carro. Jag ser hela resan framför mig. Alla tre är sjukt slitna, jag är elak och fotar dom hela tiden och E upprepar citatet "man schluta vifta med kameran" och så gör han den där minen som bara han kan. Jag kommer vara på mitt bakishumör vilket kommer bli att jag inte säger något annat än " HAhahahaha hohoohhihihihahahahheheheahahahahahaha" ungefär. Emil kommer även trycka minst en chips påse själv.

När natten faller och alla vill sova så kommer jag fortfarande att skratta, carro kommer bli sjukt arg på mig och säga "Lollo allvarligt ge dig nu" vilket jag tycker är det roligaste som finns och kan då inte hålla igen utan jag börjar skratta..Sen efter några minuter hör man emil "hihihihi" och så är allt igång igen.

Like the burning end

Igår helt random vart det tydligen vara-snäll-mot-Louise-tid, när S och K farit hem så kommer Barsk och ger mig en kram och säger "Du är fan cool lollo" ..mjaaaha? Hinner inte gå mer än två meter så kommer Nicklas och ger mig en kram "Jag gillar dig, du är så snäll" ..jaaahaa? Ja okej, vad trevligt!


"Ser det ut som att jag kan spela gitarr nu?"
Barsk ville visa sin finaste sida..


Viche ville vara femenin och tog min halsduk, barsk skulle förstöra allt.


O; "Nu tar vi en kompis bild" ..Sen promenerade vi hem, det var ISKALLT.

Skönaste citatet från den kvällen var när Joel kom hem från jobbet och en umekille går fram till han och sträcker fram handen "Hej, är det du som är Jole? Jag är Patrik från umeå och har spytt i ditt handfat :D" HAHAHAHA, välkommen hem!


Single Ladies!

Nu sticker jag till amphion för live musik samt afterwoooork! Assom. Vart min kväll slutar lär ni få veta imorgon, tror jag?! De vet man aldrigOur love is..

Kanske man borde packa lite? Nä, det kan man göra imorgon 1 timme innan tåget går. Typ. Har inte insett att jag ska se mitt favoritband på söndag, näe det är fan inte sant! Tror det var i åttan jag, Carro och Emil började prata om "Fan vad nice det vore och se green day!!" ..Och nu?! SKA VI SE DOM PÅ SÖNDAG!! Nyss var det månader men nu är det två dagar, fyyyyyyfan!!

Dagens låt: Sublime - Santeria!


It's friday everyone!

Idag är det fredag, var nyss förbi på jobbet och kollade in. Nu ska vi snart ha elevråd (man får 50p extra, därför är jag med) och det känns som att man kommer bli väldigt arg. Fast roten till de onda är ej här, skööönt! Sen kan man ju bli väldigt less för att sären har tagit dom dyraste studenmössorna, vem fan vill betala dubbelt så jävla mycket för mössan som ändå kommer vara trash efter en dag?! åh. NÖTTER!

We are eternal

Sitter och pratar med mackanboy om att jag flyttar nästa år. Han vill dock inte det, "Nej jag vägrar förlora dig till norrmännen" Jag ska bestämt stanna här med honom, men Marcus lilla jag vägrar att bo kvar här förstår du! Sen säger han att gud straffar mig (Fick helt mysko ont i handen) för att jag vill åka. Nu ska han även boja fast mig i han ifall jag försöker flytta, det gick inte ens med "Men tänk på att du kan hälsa på och du vet ju hur snygga norska tjejer är?;)" NÄ inte ens det. Men jag är ledsen att göra dig besviken, jag far så fort jag kan!- 12mm. Nice!
- That's what she said.


Med att döma av bilden, förstår ni vad det egentligen pratas om?

Jag kan skratta åt mig själv

Inte är det många som förstår min och mina vänners humor, ni skulle förmodligen inte heller förstå den. Ikväll hos J så skulle jag skämta lite med hennes lillebror Christoffer som spelade vääldigt hög musik i rummet intill, skickade ett sms till han, "Hej! Skulle du vilja vara vänlig att sänka lite? Vi försöker studera :-) / Louise & Johanna" ..Han förstod inte att det var ett skämt och sänkte volymen, ho ho ho.

Igårkväll så satt jag hos C och hon satt och pratade med cribban. Då kom jag på den roliga idén att göra en vattenkammad mittbena och presentera mig som hennes nya lärare Jörgen! ..Hon skrattade tills hon kissade ner sig och sa sen att jag var så ful att jag skulle dra hem! Tacktack.

Ett annat tecken på sjukt trist humor;


Min trista humor är dock den roligaste, inte många som kan sitta hemma själv och skratta åt sig själv!

Yours to hold

Man orkar ju inte ens vara hemma nån få ynka timme utan att kollapsa, ska ta mig i kragen och umgås med J ett tag så kanske man står på benen imorgon också.


Skillet - Yours to hold!

Choklad

NSD's cacao cream var inte god idag, vi hämtade på Kurirens sida av byggnaden istället. Emelie som hade druckit 8 koppar från NSD idag reagerade såhär:

E: Mmmmm gud vad god..så..sööt å mmm..
(Jag vänder mig bak och ser på henne som om hon vore dum i huvudet)
E: ehe..skoja ..


Sugar, we're goin' down

Äntligen! Så är praktiken slut, idag klockan ett lämnar vi över till andra klasshalvan och gud så skönt det ska bli. Inte för att jag är så sugen på att gå tillbaka och plugga men jag är fan less på praktiken. Trots att det är kul så blire ännu skönare att lämna den nu. Nu drar jag till NSD och dricker en sista kopp, adjö!


Cred till mig!

Vanliga fall hade jag legat och sovit denna tid eftersom att jag börjar 1, men icket! Jag har tagit igen på lite av det jag slappat efter i. Två engelska uppgifter på minst 250 ord! Deni + att den ena fattade jag knappt men jävlar att jag är vaken klockan 11 och har gjort dom. Yay to me. Sen har jag bestämt att jag kan ju fan plugga historia på tåget ner på lördag, smart ja. Fast det lär ju inte hända, ni känner ju mig. Jag lär ligga och skratta hela natten med Emil och Carro istället, som vi brukar.Nu är ni väl nyfikna på dagens låt? Här har ni den: Fall out boy - Hum hallelujah och för er utan spotify hittar ni låten HÄR!


With these waves crashing over my head


so overwhelmed by the ocean's shapeless form
water's getting harder to tread, with these waves crashing over my head


If you could wait.

- Han har ju en dammsugare iaf!
- Ja som han möjligtvis använder om ett glas gått sönder..
- HAHAHAHAHA


Vilken dag! Carro ligger och skrattar över sina bekymmer till cribban. Jag har bestämt mig för att jag flyttar när studenten är avklarad för att aldrig mer använda. Men! Imorgon är det torsdag och hockey, på fredag är det middag med jobbet, på lördag är det sthlm, på söndag är det GREEN DAY, på måndag är det göra sthlm, på tisdag är det dagen med stort D, tatuering! Mitt liv leker dom kommande dagarna, gör erat? Nä tänkte väl det.


Tre röda rosor

Fick just tre röda rosor av en man, vilket nicklas säger betyder "Jag älskar dig"..Se på fan, nån älskar mig på denna jord! :D


And the world we know..

Det här kallar jag sjuka människor och även sjukare poliser:Risig?!

Sitter och bestämmer träff med M just. "Ja men jag måste duscha först för jag är risigast" ..Sen kom jag på, hur fult låter det inte att säga att man är "risig"? säg det högt för dig själv 3-4 ggr så hör man hur sjukt det låter ändå. Har förresten skrivit 1000 inlägg nu, den som kan säga att dom läst alla vinner fan ett tapperhetspris!

Det firar vi med att Marcusen får dagens bild;

I'm melting


Let's sleep till the sun burns out

Dålig morgon, dåååligt väder. Dåligt att jag måste åka till skolan och redigera bilder. Fast hade jag åkt tidigare så hade jag ju iofs varit hemma typ nu. Men vem fan orkar det? Nä inte du heller. A sitter och tuggar frukost i mina nyvakna öron. Shit vad svårt det är att hålla humöret uppe, men jag lyckas! Ska köpa snus så fort jag kommer in till stan så dumheterna slutar.


Annars kanske det slutar upp med att jag blir Scar, trevligt vore ju det.

You don't really wanna mess with me tonight.

Vad är det för fel på folk som ringer?! Om man säger att man inte orkar prata i telefon så orkar man för helvete inte prata i telefonjäveln, OKEJ?! Man fortsätter inte prata som nått jävla sär. Jag blir så jävla arg och på dåligt humör, vilket cp jag är.  Som pricken över i:et på min ilska, så har ett visst mongo slarvat bort mitt photoshop och bridge så att jag inte kan redigera bilderna som H ska ha. Fuck it yä.


Breakeven

Riktigt hängig dag i skolan. Vi lyckades dock skriva klart LHF artikeln, vilken även kommer vara som första artikel på fredag, bra. Fick även veta att Hasse nu ska använda nåra av bilderna från LK, shieth. Sen ska jag iväg och våldta Mr.x lägenhet med A! Ska bli spännande, hihi.

(Jag måste ju förfan börja lära mig nya albumet med Green Day, det smäller ju fett på söndag, MY GAAADH!)


Dagens låtar: The script - Breakeven & Before the worst

Skolfoto

Jag var med trots allt. Det blev inget tema. Sen så ville vi ej ta enskilda men fotografen sa att vi var tvungna för att det skulle typ hamna i skolarkivet?! whaat. Jag och S smet därifrån för fotografen var seg och otrevlig. Hon måste vara en sån som hatar sitt jobb.

Morning

Ja nog fasen är ni då nyfikna. Men trevligt att ha er här! ..Skolfotot, min klass har valt att ha "Toga" tema, wtf?! Jag vågar vägra. Inget sista klassfoto för mig. Man ser ju fan ändå alltid likadan ut och får stå på samma plats. Alla andra ser också likadan ut så kan ju lika gärna ta ettans foto och låtsas som att det är treans.

Goodday

Man kan inte annat än skratta

Fullmåne får folk att sova sämre, bli galna och göra konstiga saker samt man blir mer känslig. Det är jag, Carro & Amanda tre levande bevis på. Allt började igår kväll av att två personer sitter och beklagar sina tragiska uppväxter åt C..Senare på natten kring 2 så ringer jag henne och kan knappt prata, storgrinar. På morgonen råkar C i bråk, storgrinar. C far till skolan och där finner hon A, storgrinar är vad hon gör.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!Detta resulterar i att vi sitter och skrattar hela kvällen med ett gäng gubbar till hockeyn som konstant skriker "FYFAN VAD DU ÄR DÅLIG OLAUSSON MEN BRA ATT DU GÖR MÅL! DU ÄR SÅ JÄVLA KASS" Sen.. - "FABRICIUS VAD FAN GER DU DEN HÄR FEMMAN?!" Jag svarar; Han är snygg. 

.

Att döma från hur mitt fuckade face ser ut idag så finns det inget att säga just nu, ha överseende.

Blood, sex and booze

Ska vi tala lite om fördomar? Här har ni en: "Emos skär sig bara", man är alltså så sjukt deprimerad att man måste skära sig, jämt och ständigt! Ja för det är ju min favorit syssla. Mhm, låta blodet forsa på armarna och skapa sexiga ärr. Nejtack, emo (Emotional hardcore) är en musikstil som inte förtjänar att bli smutskastat.Och här har ni något ni inte visste:
Ett av Sveriges mer kända indie emoband i emokretsar är Far Apart. De härstammar från Luleå och spelade ihop under 1995 till 1999.

Därav går dagens låt till Jimmy Eat world - The middle

Bild of today

Går till C, för att hon är min bästa vän och för att vi snart lämnar roten till allt ont - LuleåOkej, var detta coolt?!

Random nisse fick spela gitarr till "Jesus Of Suburbia" på en va Green Day's konserter..LOL!


Louise Kan Inte Plugga

C här. Louise kom hit för att plugga men har inte fått nåt gjort. :)

Den jag var igår

Tänkte faktiskt lägga upp en film från igår istället för tusen bilder!


..Okej några bilder;

tagga till, ladda upp, gör vad ni vill! I'm out

Nu sticker vi till Kimen och förfestar och sen blire en favorit i repris!


twins?

Igår stod S och pratade med Gylle;
S: Ska vi slå vad om att jag kan få bort lollo från dansgolvet?
..Samtidigt i denna stund går jag till Gylle för att säga något.
Sara går och lyfter bort "mig" från dansgolvet. En liten miss dock. Det var inte jag! HAHAHAHAHAHA!

Where are you nooooooooooow?

What's up med mina ben på dessa bilder?


Nej nu ska jag hoppa i en dusch och fixa moi. Dagens bästa musik; Jack's Mannequin - Dark blue & The mixed tape

Norrlands stolthet kan man lugnt säga.


Luleå hockey min vänner. Jag kände inte igen laget, hur grymma var dom inte idag?! Jeez vad dom spelade bra idag, HÄRLIGT GUBBAR! Sen i början så visade dom stjärnor, en för varje år LHF vart i elitserien, det var ju jätte sorgligt när dom visade Harju och Omark.  Luleå förlorade tyvärr idag med 2-3 mot Färjestad, men gubbar! Matchen var eran.


Och fyfan va fabricius är SNYGG!

Allstar, starall, ratslla

Jag var så sjuk emot att gå ut igår "Nej jag ska inte med, fan vad tråkigt." Men likförbannat följde jag och som vanligt vart kvällen awesome. Vi träffade många sthlmare som var här å plugga .."Är det sant att det blir kallare än såhär?!" -"Men lilla gubben, det kan bli uppåt 30- ..Nu är det fortfarande varmt ute". Sen stod jag även och härmade deras dialekt för det tyckte jag var en bra idé tydligen.

SEN!! Träffade jag en kille som började prata om massa gamla lärare; Ulf, Rolf, Tyrann osv..
Jag: Asså..har du gått media?!
Han: Jaaaa?
Jag: Jahaaaaaaa! Ja jag har också haft tyrann blablabla
Han: Jag gick i klassen som startade namnet.

NU har jag alltså träffat på en av grundarna till öknamnet TYRANN! hihihi.


Här har ni en av grundarna, åh vilken historisk kväll!^


Två snubbar från ..S-vall eller Sthlm stod och rökte pipa och ville att S skulle smaka.
Jag: Neeej sara! Du vet aldrig vad det kan vara i den.
Dock var inte jag svår övertalad att bli den första som smaka och det var bara vanlig tobak som tur var! Snubbarna tyckte det var asballt att stå ute och chillröka pipa och visst ser jag väl lite småcool ut? Eller det kanske bara är för att jag alltid är awesome. Hahaha.


Innan vi skulle in på Allstar så råkade vi av en slump dissa den här mannen. Dom kom bakom oss och ropa "heej" och vi ba "HEJ MÅSTE DRA" och sprang typ. HAHA, elakt.

Dagens bild går till...

Det var en svår fråga! Meen, den får gå till Gylle för att han körde hem mig inatt när Allstar stängde!


HUR FAN!?

HUR FAN KUNDE JURYN VÄLJA CAMILLA SOM SITT SISTA WILDCARD? HON BEGRAVER JU LÅTARNA!!

Somebody call 911

Drar till sis iaf och sen får vi se vad som händer, Johan..na. Följer med moi, ska även göra en väldigt konstig grej åt henne! Haha. Hörs imorgon typ! Simma luuugnt.


I'm leaving on a jetplane

Har noll kronor men fick ändå med mig en tunika hem. Åt en skit äcklig sallad nyss, skulle ha tagit ägget och ätit det istället. Sitter och dricker kaffe, syrran försöker få med mig på Allstar ikväll. Jag vill bara sitta hemma och göra ingenting! Men vi får väl se vad som händer.


Kom och dansa med mig, jag har ingenting kvar

Nu är min syster här och tvingar med mig på stan. Har druckit många koppar kaffe och ätit ett litet ägg. Nu är vi redo att göra stan i kylan. Så länge så ska ni lyssna på denna låt!> Aguson - Från vinst till förlust.


Ni som säger att vi är lika borde skämmas! (Dvs. Tim & gylle)

Isn't it ironic?

POÄNG! till mig, för jag tog mig upp och for till min första och sista lektion idag 8.15. Tungt var det men jag gjorde det! Därför blir bilden på någon som gjort nått bra på MIG idag! Det kan ni väl leva med? Bra.


En onykter kväll på klubbviken förra sommarn, mannen som tar kort är ingen mindre än Reuben Sallmander.

Hmmm?

Har du gjort något speciellt eller tycker du bara att du är allmänt snygg så jag ska lägga upp en bild på dig? Säg till då så ska jag fixa det! Idag får min käraste Jakob vara med på bild eftersom att han fick mig och spotify att bli vänner igen!


Vänner igen!

Jag och spotify är nästan vänner igen. Det funkar nu MEN! halva min nya playlist är borta så nu måste jag sitta å göra om den! DAMN it. Vad tyckte ni om idol? Skotertjejen sög ---- men resten var väl bra?


Det blir inte nördigare än sådär! ^


Is it true?


NAE! Han suger så jävla hårt, sjunger som en riktig fjolla. Om han hade varit Idols Zlatan så hade han väl förfaan varit bra? Han låter som en pipig bög när han sjuger! OCH om Chris Brown hade hört hur han framträdde "With you" igår så hade han förmodligen stämt Rabih. Nu ska jag se vem som suger idag, adjö så länge.

Och vi som skulle vara vänner för livet?

Ja nu är det faktiskt så..Trist men får försöka fixa det. Jag är ovän med spotify och det vill inte ge sig! Varje gång jag ska öppna det "Spotify is already, but not responding. Please close it and try again". Dock går det inte att closa it för det finns ingenstans att göra det!! Har avinstallerat det för att kunna installera det igen men det vill inte försvinna från datorn?! åh. man blir ju knäpp. Hjälp mig att få tillbaka min vän spotify.


Autumn in New York

Näe, vet ni vad! Här sitter jag och äter kladdkaka, man får det när man är sjuk som jag! Åh mitt huvud sprängs fan. Ska lägga mig och äta kladdkaka tills jag spyr och sen ska jag äta lite mer


Hade bara med lillskiten påväg hem, men träden var så fina så var tvungen att fota.

Boom boom pow

Fan vad onödigt det känns att gå till skola, över en timme sen. Luleå hockey artikeln kommer ut nästa vecka på fredag så vi har absolut ingen stress. Tänk om jag kunde få slippa gå! Nä, ska väl börja färdigställa artikeln och bilderna ändå. Så blir livet enklare nästa vecka.Vackra djur gör fula saker

HM: Jo han hade ju rösten först men inte kan du väl mena att han hade rösten igårkväll? Han saknade både talang och röst igår. Tidigare har han dock vart bra men där tog det stopp. Sen när Paul sjunger opera har väl ingen missat men, Susan boyle då?! ..Att juryn på båda sitter helt negativa och skeptiska och sen så sjunger dom så där grymt. Borde inte juryn ha lärt sig från första gången att inte döma från utseendet?


RSS 2.0