SICK!

Ligger och glor på en dokumentär om en man som en gång vägde 295kg. Och nu är han typ näst intill vältränad, heelt jäävla sjuuk hur mycket han har gått ner! Och att han har lyckats!! "I wanna be a normal person" sa han när han vägde så mycket och han lyckades, man blir som glad för sånna med den där fetma sjukdomen som verkligen lyckas ta sig ur det!


Nu ska han i dokumentären gå på date, bye!

Ingen Bono

Skulle säga att pitepatrik nästan förstörde U2's "with or without you". Han sjöng verkligen inte bra och kanske är det faktiskt så att man inte kan utvecklas mer efter 30. Usch vad kasst det var, vad tyckte ni?


Nejnej, tacka vet jag orginalet, HÄR! hittar ni den.


BURR!

Åh vad jag är sugen på choklad! Sitter och ser två och en halv man, fryser fortfarande sen vi var i arenan. Måste fara hem men orkar fan inte, måste dock. Förlåt jacke att jag åt upp sista kakan.
Om en timme är det premiär för Grey's!

Luleå Hockey

Intervjuerna med grabbarna i LHF gick bra, var lite nervösa och höll på att fnittra ihjäl oss men direkt vi kom in i omklädningsrummet och möttes av en leende Rönnberg så rullade allt på. Sen slog väl det inte fel att vi var tvungna att gå igenom omklädningsrummet för att komma in dit vart vi skulle sitta och intervjua dom. Eftersom att alla stod och bytte om, hehehe! Det var grymt iskallt i arenan men lite bilder vart det. Sen fick jag inget jävla zoomobjektiv så det var inte så lätt. Aja. Lite bilder som ej kommer vara med i tidningen:
(KAJSA!! Han sprang runt i väldigt tighta småshorts. hihi.)
Karl Fabricius^
Fredrik Styrman satte vi på att gymma^
Cam Abbott^
Chris Abbott^
Fabricius och bröderna!  (Än en gång så blir bilderna fuckade här menmen.)

It's black and it's blue

Nu har jag och J tryckt varsin pizza, tur att jag ska bli fotograf och inte modell kanske man skulle säga. Hehe. Nu ska jag antingen se DP eller hyra Falk - Vapenbröder via internet och sedan sova, är sjuk och det är inte lovligt när man ska intervjua LHF imorgon, önska oss lycka till! (Lär inte vara måttligt nervösa när vi kliver in i omklädningsrummet imorgon halv 2.)


Katten och kompet

En kall kväll på Heroes träffade vi ett gäng grabbar som påstod sig spela i ett band. Detta var inget påstående utan sant. Nu har jag för första gången lyssnat på deras band och damn, dom var ju fan inte dåliga! Om dom kämpar lite så kan dom nog lätt komma långt! Lyssna om ni har en stund över:


Dom är ju bara människor!

Emelie fick ringa Rönnberg och det gick asbra, helt fantastiskt! Imorgon klockan 13.30, då jävlar! Ligger och skriver frågor nu, vad ska man fråga? Vad vill vi veta? Ja det får ni se på fredag eller nästa vecka på fredag! Eftersom att intevjuen är så nära deadlinen imorgon så kan det lika gärna bli nästa vecka.

Jag och E gjorde en fet high five när vi fick komma och sen gjorde vi upp en konversation ifall vi ska prata med någon av abbotts bröderna:
Vi: So Chris, what do you think...?
Abbott: I'm Cam..
Vi: Oh sorry, Cam of course.
Abbott: Just kidding, I'm Chris
Vi: Hehe yeah, we know.. *awkward*
Abbott: No seriously..I'm Cam.
Vi: okey, thank you bubye.


Roger roger

Har ni sett hur arga Rograrna ser ut på matcherna? JA, inte konstigt då att jag och Emelie slåss om vem som ska ringa dom för att boka intervju. Egentligen är det inte så farligt men ändå. Prova ni göra det själv. "Hej jag ringer från ungdomsredaktionen på NSD" ..När jag ringer så låter det såhär: "Hejjagkommerfrånungdomsredaktionenpånsdochjagundraromniskulleviljablablabla" och då svarar dom "Heej..?"

Bloggade om detta för ett år sedan! Läs det igen.

To Maintain A Healthy Level Of InsanityShare:


1. At Lunch Time, Sit In Your Parked Car With Sunglasses on and point a Hair Dryer At Passing Cars. See If They Slow Down.

2. Page Yourself Over The Intercom. Don't Disguise Your Voice !

3. Every Time Someone Asks You To Do Something, ask If They Want Fries with that.

5. Put Decaf In The Coffee Maker For 3 Weeks. Once Everyone has Gotten Over Their Caffeine Addictions, Switch to Espresso.

6. In the Memo Field Of All Your Checks, Write ' For Marijuana'

7. Finish All Your sentences with 'In Accordance With The Prophecy.'

9. Skip down the hall Rather Than Walk and see how many looks you get.

10. Order a Diet Water whenever you go out to eat, with a serious face.

11. Specify That Your Drive-through Order Is 'To Go.'

12. Sing Along At The Opera.

14. Put Mosquito Netting Around Your Work Area and Play tropical Sounds All Day.

15. Five Days In Advance, Tell Your Friends You Can't Attend Their Party Because You have a headache.

17. When The Money Comes Out The ATM, Scream 'I Won! I Won!'

18. When Leaving the Zoo, Start Running towards the Parking lot, Yelling 'Run For Your Lives! They're Loose!'

19. Tell Your Children Over Dinner, 'Due To The Economy, We Are Going To Have To Let One Of You Go.'

20. And The Final Way To Keep A Healthy Level Of Insanity:Send This E-mail To Someone To Make Them Smile.

It 's Called .. THERAPY

Svenska hollywoodhoo

Tittar på Svenska hollywoodfruar. Skulle dock vilja kalla dom något annat. Men sådant kan jag hålla för mig själv, riight. Jakob försöker få upp en tavla på väggen. Han misslyckas och går med bestämda steg och slänger tavlan under sängen, HAHA! (tror han vart lite vrång). Nu sitter han argt och försöker få bort plastgrejen som håller ihop hans nya strumpor ..Gissa vad jag gör? Jag sitter och skrattar snällt åt honom.


Två och en halv man

Snacka om att poliserna i "cops" använder övervåld, kastar kvinnorna i backen och drar dom i håret, URSÄKTA?! Visst om dom stretar emot men vissa gör ju inte ens det, det är ju sjukt hur dom behandlar människorna på det där jävla programmet. Det blev two and a half men istället för den skiten.

3-1 till LHF ikväll, vad tror ni?


A man from argentina

Vi skulle ju som plugga, satt uppe till 4 och sen när vi väl skulle gå och lägga oss så kunde vi som vanligt inte sluta skratta. När vi låg i sängen så skickade jag ett sms till Carro "Hora på stan imorn?" ..Tror dock det bara är vi som förstår det roliga i det. Det är inte på riktigt såklart. Sen skrattade vi åt diverse saker som inte bör nämnas.


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och dra mig mot J! Ha en bra dag.


Sunday bloody Sunday

Har på fullaste allvar tappat mitt huvud, ring eller sms:a om ni hittar det! Skulle behöva det just nu. Har ingen ork för att gå i skola ett år till, jag vill gå på konserter, flytta här ifrån och leva lite mer och roligare än vad utbudet i denna stad ger mig. Är så matt och om jag skulle förklara mig själv med ett ord just nu skulle det vara "blööööööööööö........."

U2 - Sunday Bloody Sunday < lyssna förfan.

Bilder fra helgen!


En fin fyra som slutade fredagkvällen på Heroes.


Sjukt mycket fika m.m hos syrran på lördagen.


Emmsan och Tim. Härligaste skrattet någonsin, började med "haha" sen när man själv skrattade och titta på han så utvecklades skrattet till "HEHEHEHEHE" och då började man själv skratta mer!


Syster och Jacob.

Ågren

Jag tar tillbaka att jag någonsin sagt att jag och C var snygga. Vi skulle plugga men fann det mycket mer amusing att sitta och leka med min webcam. Som att vara 13 igen, lovely. Nä skämt åt sidan, kanske borde göra något som vi faktiskt planerat. Typ gå ut eller plugga? Nu menar jag inte ut på krogen, för det finns ingen krog som har öppet en söndag i Luleå. Jag menar ut och gå såklart. Får se vad the balloonheads hittar på.Viva la gloria little girl

Norrmannen som sagt.
För att få ut kaffe ur våran kaffemaskin på jobbet så måste man hålla inne knappen.

Norrman: Nå har vi trykket to ganger, og det vil ikke komme kaffe
Jag: Jo men ni måste hålla inne knappen!
Norrman: Ok, men da bør du skrive et notat, og lagt ut her! Jeg er norsk, og forstår ikke denne ting
Jag: Nä men vi har ju ingen på svenska heller! ..norrmännen stirra blankt på mig.
Jag: Hehe ja men nu vet ni!


..Senare när jag stod ute i buffén så kom norrmannen fram till mig,
Norrmannen: Har ni eggogbason?
Jag: ehe..va?
Norrmannen: eggogbasoooon?
Jag(generad): vaaaa?
Norrmannen: eggogbasoooon???
Vid detta lag ser jag jätte förvånad ut och fattar noll.
Norrmannen: Nä skoja bara, ägg och bacon:)
Jag: Jaaaaaaaaaaaaaaaaha!! jo det har vi:D

..Sen hör jag skratt från norrmännens bord.


Snart brinner ett hjärta

Jag är en tjuv. Snodde nyss lite bilder av min vän carro från i somras som jag inte sett tidigare!:


We make eachother look good!
Carro prickade även rätt kommentar för vad jag säger på bilden ovan.
"HAAAH jag sa ju att jag hade rätt!!"

morning!

Ska iväg och fira mormor min som fyller 75! grattis bruden. Sen ska jag berätta om en rolig norrman på jobbet idag! Kika in senare!


Godnatt sverige, norge, usa och resten av världen!

Hemkommen precis, har vart på syrrans födelsedagspardey. Jag var nykter, ska ju fan upp å jobba om 7 timmar och jag är sjukligt trött!  Vart rätt så uttråkad så jag satte mig i köket med ett gäng och då vart allt roligare. Har en massa citat men man förstår bara om man var där. Ett ska ni dock få:

..Jag satt på en stol och så satte sig Isak på golvet nedanför "Jag ska bara sätta mig här" Tim svarade då åt mig "Ja så börjar det. Att han baaara ska sitta, sen kryper han närmare och visa inte nå könsdelar ifall att han säger att du får popcorn om du gör det ..DET FINNS INGA POPCORN!!!"Bilder kommer imorgon! Godnatt :)


A friend of mine

Nicklas berättade just en delightful historia för mig, jag skrattade rakt ut för mig själv här framför datorn! Ni ska få äran att läsa den:

jag har dock en rolig historia från heroes ;D

Fick tyvärr vara med på en vimmelbild en gång från heroes och med en fråga till på köpet, hon satte sig vid vårat bord och frågade om hon får ta kort och jag liksom bara "nääääääeee vill fan inte vara med på nå koooort"

jag var jävligt jobbigt full också men glad haha

men iallafall alla andra bara "JAAA FÖÖÖFAAAN KÖÖÖR PÅÅÅ" så det blev så iallafall

sen frågade hon alla vad deras "bästa egenskaper" var, och alla sa typ massa saker jag minns inte riktigt men när jag skulle säga sa jag bara "men fan inte vet väl jaaaaag fan"

och en i bordet bara "AMEH SÄG BARA SEX ELLER NÅGOT"

så hamnade jag på en vimmelbild där jag ser helt borta ut och så var min bästa egenskap "sex" och min polares var att "supa"

iallafall, den helgen hade ajg ringt till chefen och låtsades vara sjuk

sen kom jag med i tidningen....

och bilden var i vårat personalrum när jag kom dit


PEACE!


4-0 Chris abbott

Fick just rapport om att Luleå leder med 4-0. VARFÖR FAN ÄR INTE JAG PÅ MATCHEN?

..Iaf, låg och mös i soffan och så kände jag plötsligt en vidrig lukt, trodde att någon släppt sig men det var värre än så! Mor och Kjell hade öppnat en burk surströmming, fyyfan vad det stinker! Riktigt svider i näsan. Hojja. Ingenting för mig.


I'm going to Jackson

Som ni kanske vet så är jag rätt flamsig när jag är bakis, jag pratar högt och om onödiga saker, skrattar åt ALLT och är jätte störig. Och nu när jag inte är med någon så blir det väldigt mycket skriva i bloggen, men ni klagar väl inte?Idag ska jag iaf rekommendera er att ta en lyssning på Joaquin Phoenix, HÄR! hittar ni en extremt bra låt med honom, Johnny Cash låt, men jag undrar om inte Joaquin är lite bättre faktiskt? Anyway, han har en grymt skön röst, även om den är mixad och han är en otroligt bra skådespelare! Tror nästan jag måste ge han priset Veckans babe.


Angels & Airwaves

C.H: Jag markerar ju klart och tydligt att jag menar vuxna som är born and raised på 50-talet, sen har vi ett maxstopp på 1700 tecken (inklusive blanksteg) så jag tyckte att vuxen passade bra, plus att det ska ju vara lättfattat och alla förstår ju vad jag menar då! Meeen jag fattar även din point Mr.H. Jag själv är långt ifrån vuxen, det finns något som heter ungdom och det är just vad jag är! En utarbetad trött gammal artonåring.

Jag skulle säga att jag är bra på att fejka leenden!

En pavva rött och sen godnatt

Ett glas rött på okänd plats. Vad händer ikväll? Mor skulle sponsra till Cleo men gjorde det inte?! Nämen kanske bara blir chill ikväll, skönt efetersom att jag är sjuk. Btw, är det någon som har nån kommentar om min krönika?

..Simma lugnt! Peace.


F.R.I.E.N.D.S

Har precis sett klart sista avsnittet av sista säsongen Vänner, för kanske femte sjätte gången, det är en så otroligt bra serie! Har ni föresten sett att Monica är gravid i sista säsongen? Dom är jävligt bra på att dölja det med rätt kläder och så men det syns ändå att hon blir större och större!


JR

I need to be bold, need to jump in the cold water,
need to grow older with a boy like you.

 

Skita ner sig som vuxen.

Ja, jag höll på att skita ner mig för någon dag sen när jag fick detta mail:

Ringde till carro direkt efter att jag läst det:
- ASSÅ..jag fick nyss ett mail där rubriken var " Green Day - VIKTIG INFORMATION" OCH SHIT JAG HÖLL PÅ ATT SKIT NER MIG ALLTSÅ! Tänkte att nu är det inställt IGEN! men så var det inte det var bara att konserten börjar en halvtimma tidigare för att Green Day ska spela i 3 timmar..
- Jaha okej?
- Jaa..Hejdå.
- Hejdå


Godmorgon förkyldning

Ligger och ser på Vakna med The Voice, det är så sjukt bra faktiskt. Men, det var inte dit jag ville komma! Ni missar väl inte TIDENDER i NSD idag? Sid 24-25 och på sidan 25 hittar ni min krönika! Var dock tvungen att ändra lite för mycket på den så är inte helnöjd längre. Den vart typ lame. Men läs den ändå.Länkar sen när dom laddar upp det på NSD.se

Louise mina damer och herrar

Såg just att jag tidigare idag slängt min BH i papperskorgen?! Vars hade jag hjärnan då?

Smyg fota mor när hon kom hem fra jobbet.


overwhelmed by the ocean's shapeless form

Luleå hockey. Vi åkte från Allstar när det var 3-0 till Skeå. Vilket fiasko. Misstänker starkt att det ligger en förbannelse över Skeås arena. Dock spelade ju luleå med 4 spelare i stort sett halva matchen.

Något som jag dock tycker är rätt gulligt, det är bröderna Abbotts. Att dom kommer i par. det skulle vara som att dricka Oboy utan mjölk om dom ej spelade tsm. Sen när dom fick utvisning tillsammans såg det så sött ut med ett par tvillingar i båset. Haha, shit vilken tjej jag låter som! hehe.

 
Over and out!

EMMA!

Har ju fasen glömt! Min underbara rara storasyster Emma fyller 21 år idag! Har tyvärr ingen bild på henne på denna dator..MEN GRATTIS SOM FAN! ..(Och till Johan som fyller 19)

Jupiter och Jag


Sometimes Chris is alwas an idiot

Ikväll vankas bortapremiären, vi har bord på Allstar och Luleå kommer vinna, tror ni inte? Skulle vara en fin förändring om dom faktiskt kunde vinna på bortaplan mot Skeå för eeeeeen gångs skull! Nu ska jag dricka kaffe med Jakob och sedan vandra till NSD för sista mötet denna vecka.

Isn't it ironic?

"man får som lust att spela fairytale med rakblad" - Dagens citat av J.H

i'm ready for bed! eller ligger redan nerbäddad i min awesomesäng. Godnatt snyggingar!


Retardome

Skulle plugga med C men jag sitter enbart och irriterar henne. När hon säger något till mig så gör jag någon otroligt vacker min eller att bara sätta upp händerna på bordet kan störa henne om man har den tekniken (Jag är nog den enda med den förmågan) ..Eller bara vara ful som jag så kanske man lyckas, eller göra små irriterande ljud och se ut som om jag håller på å kvävas funkar tydligen också bra! Nu ska jag fortsätta äta upp hennes halstabletter och irritera na!
JAA!

Min dator har kommit!! Fan så awesome den är, helt underbart med ny dator! AH:DTodays todo

Krönikan blev klar, vart hyfsat nöjd med den och alla andra tyckte den var bra och rolig så det kanske inte blir ett fiasko på fredag? Här har ni vad jag ska göra idag:


Boken "Jenny S" har jag läst redan 2 ggr men den är otroligt bra!


Detta är seriöst att leva på på NSD^ Cacaocream, visst heter det så?

Ohokej

"Vissa delar av kyrkan har inte putsats på 50 år. Och totalt kommer totalrengöringen att kosta tio-tolv miljoner kronor" - gissa varför? Jo för att där ska lilla prinsessan gifta sig. SHIT vad dom SLÖSAR pengar på henne. Det är fanimig inte rättvist!

Spotify

Nu ska jag ge er en riktigt grymt höst-playlist för er med Spotify, som jag tillverkat alldeles själv, med hjälp av nåra av världens bästa artister! HÄR hittar ni den! För att citera en som fått den redan: "Du har ganska normal musiksmak ..låtar som man inte kan ogilla." - N.K.


Mac - It may look fancyJo visst ser den lite fancy ut? Men jag kan lova att den sög pung, fick byta för att den var så dålig. Hittade denna ultradesignade Mac i textsalen. (det är inte den jag köpt!!)


Tidender

Det är som rätt mysigt på Tidender, skulle och öppna porten till S&E. Anna vandrade harmoniskt i korridoren och jag sprang efter henne och när hon vände sig om så gjorde jag en fet monsterposé, hon vart jätte rädd och jag skratta jätte mycket. Man blir som lite övertrött. Nu sitter Jenny och försöker få tag i nån random människa och hon har plats 16 i telefonkön .."Kan dom inte iaf spela lite bra musik medans man väntar?!" - J.

Denna underbara bild på mig är tagen av ingen mindre än; Elin Holmström.

Studiolek

Det är inte lätt när man är 10 pers och ska rigga studion.

Goodmorning

Godmorgon, jag och sigge har just vart på första uppdraget och fotat lite grejer, vad? Det får ni se om ni läser NSD på fredag, mehe. Nu ska jag redigera gruppbilen, krönikebilden på mig och det jag och sigge gjort! hörs sen.

Detta händer endast Louise&Emma Andersson

Pappa ringer söndag 20/9 och säger:
-Jaha vad gör du den 17 oktober?
-Öh ingenting
-Okej kan du vara barnvakt två timmar då?
- eeh..Ja okej.
Bra att du bokar i tid pappa, bra!

Will you be there


Vad är det med mig?

Än en gång har jag slutat och sitter kvar i datasalen, kanske är det för jobbigt att gå till stan och åka hem? Jag somnar ju bara när jag är hemma. Längtar även efter min nya dator eftersom att den jag har nu kräks jag snart på. Iaf, vad händer här? Jonathan sitter och lyssnar på riktigt crapig musik, dom sjunger på något udda språk. Resten sitter på facebook och 5/8 ungefär spelar farmville. Frida upplyste just om att hon köpt 3 luftballonger. Sara måste ha nått fel på synen eftersom att hon sitter med ansiktet max 10 cm ifrån skärmen.

Måndagsmys

För er som sitter trötta på skolan och är väldigt less, eller om ni har en tråkig morgon på jobbet. Då ska jag bjuda på en riktig "måndagsmys-låt" Joshua Radin är mannen med underbar röst, njut!


Jag skrattar idag

Godmorgon, kaffet står på värmning och jag har missat en lektion. Förstår inte hur jag lyckas, foten värker från min lilla tripp hos V i lördags, ajaj. Måste även ta och söka ledigt nu till Sthlm, ska även ta ledigt en extra dag efter det att vi kommer hem för då ska jag tatuera mig! Allt händer på samma gång.


Ha en bra dag!

Mina bidrag

Gjorde jag ett bra val? Om inte så kan jag säga att det är fan svårt att hitta nå bra bland mina 22 000 bilder, om inte mer. Men det får duga, kommer jag med så gör jag det och om inte så äre väl tråkigt men äh!


Saturdaynightlive

Oj vad mycket bra det var på TV nu, måste dock dra mig mot mjölkudden och maila nåra bilder till kultan..
Smile like you mean it!

yesterday

Undra om jag pissade ner mig eller spillde?

Sov gott eller ha en kul kväll!

Shit vad jag har lite bilder och lite å säga idag. Men ta det lugnt ikväll babes! Nu sticker vi till Vikko :D

Hjälp mig!

Shit, kom just på att jag behöver jätta massor med amatörmodeller till mitt projektarbete i skolan! Någon som vill ställa upp?

Bullshit

Allvarligt? 14 miljoner kommer skattebetalarna betala till kronprinsessans bröllop, ge mig ett bra svar på varför vi ens behöver hon i Sverige? Näe, vad orättvist. Innan hon betalar skatt förfan.


lollipop

Okej jag skickar väl då, imorgon är sista dagen att skicka så. Vad ska ni göra ikväll då? Jag tror vi ska till Vikko på inflyttningsfest iaf, det blir nog nice!


Night peeps

Åh vad jag är trött, jake är påväg och skjussar hem S&K så nu ska jag ta och gå och sova medans det finns plats i sängen, gud så grymt skönt jag ska sova! Godnatt alla kära!

I love New York

Klockan är åtta, det är fredagkväll och jag har precis druckit Kaffe, inte en öl eller så utan kaffe. Nyduschad och osminkad, vad ska denna kväll bjuda på? Jag ska göra allt som inte kostar i helgen, för nu är jag 7000:- kort och snart är det sthlm, kan ju inte vara pank då?

ska man?

Jag och mackan funderar på att skicka in bilder till kulturens hus, dom ska ha en utställning för typ..unga fotografer? Så kan man skicka in typ 6 bilder så kanske man får vara med. Ska jag våga skicka nåra bilder? vad tycker ni?


Goodmorning

Sitter hos sis och huttrar för här var det iskallt, dricker kaffe och hon har just berättat om finalen på Ironmax, nån tävling som maxare från norrbotten deltagit i. Vet ni vad? VI SKA GÅ OCH BESTÄLLA MIN DATOR! Klarar inte av min särdator hemma, internet går väldigt segt och inget funkar längre. Btw, någon vänlig själ som känner sig manad att installera Ps och bridge åt mig?
Denna bild är ju faktiskt otroligt rolig.

Magnus Uggla

Klockan är över tio, jag har inte gjort nå engelska till imorgon. Alltså har jag ljög jag till diverse människor idag när jag sa att jag skulle göra den, bad me. finner detta mycket mer tillfredställande:

 
..Sen gick det över styr och jag vill helst inte lägga ut det! godnatt.

Säljare

Jag och Marcus var nyss på elgiganten och kollade på en laptop, gjorde även samma misstag som vanligt - frågade efter hjälp. Mannen skulle försöka övertala mig om att en HP för 10 istället för 7 var mycket bättre av diverse olika grejer. Blir så less på säljare, kan dom inte bara säga "det här ska du ha, billigt och bra, passar dig utmärkt och den uppfyller alla krav" nä. Iaf, nu måste jag bara vänta på min kära syster och sen ska jag beställa hem en sprillans baby! (HP pavilion)

Dagens ilands

Vet ni hur irriterande det är att ha pengar men inte kunna spendera dom? Jag har nog myror i brallan, vill göra nått kul. Inte kan jag vänta hela tre veckor inte nä.

Cause. naa just Cause

Idag startade vi upp tidender, glöm fan inte att läsa NSD nästa vecka på fredag! Uppslagsdiorna 34-35 äre va? Återkommer angående det. Det är jag som skriver krönikan också, den kommer vara minst lika kick ass som förra gången, lovar! ..Okej nu ska jag fan inte skryta, tänk om den blir hemsk.


Cred till journalister

Här har en duktig journalist vart framme, första rubriken var "Priskrig om Jude Laws baby - Mamman säljer till högstbjudande" ..Man ba WHAT? sälja en kändis baby?! Så var det ju såklart inte, det handlade om priskrig för vilken journalist/tidning som får första bilden och första intervjun, då vart det helt klart mindre intressant. Men han som skrev rubriken gjorde ett bra jobb, för man vart ju intresserad.

When I wake up in the morning

Är det någon annan än jag som har reagerat på att det alltid luktar förjävligt när man går förbi Olivers? Kanske har något med att Krogkungen nu får fängelse å göra? Hoho. Nämen man måste ju faktiskt sona för sina brott. Lukten är faktiskt riktig och om någon kunde förklara lukten för mig så vore jag väldigt pleased.

Svar på kommentar

C.Hamilton: 1. Det finns många på den listan, Billie Joe Armstrong tex, han är högst upp och han lär nog inte dö än får vi hoppas (har några yngre på den listan också).. 2. Jag anser att man blir vuxen den dagen man röstar på moderaterna! Hahaha .Men det är faktiskt störande ibland! Om man väntar på att få sitta på bussen 10 min och lyssna på awesome musik och någon börjar prata. Speciellt om det är på morgonen. Men ibland är även jag en god människa och pratar med "de vuxna"

so kiss me and smile for me


Yay

Nu funkar det att gå in på bloggen i skolan, eller ja. Det har alltid funkat, man måste bara använda Safari istället för Firefox, men vad gör jag här? Det var en bra fråga. Har ju slutat för en timma sen.

Grinolle

Ska jag berätta hur töntig jag är? Ja varför inte. Har just suttit och stor lipat till filmen "I taket lyser stjärnorna", den var ju sjukt sorglig. Blev även kär på nytt i Tsatsiki (Samuel Haus), hihi.


I taket lyser det

Kom till E tidigare och var riktigt råtörstig, hittade en iskall Corona i kylen, den blev min. Sen såg jag och Mr.A på idol och endel var ju sjuuukt pinsamma, skämms ni också när folk gör bort sig på tv?


Kan inte bestämma mig för om denna bild är bättre i svartvitt eller färg?!


återkommande problem

Okej, nu har jag en fråga som jag stöter på många gånger om året. Varför, VARFÖR ska alltid vuxna börja prata med en på bussen trots att dom ser att man har hörlurar i öronen och lyssnar på musik?!


Session med Louise

Äntligen lite nya bilder va?

Det fattas en snygging!

Som ni säkert vet så har den otroligt snygge Patrick Swayze gått bort. Inte på fest utan han har dött. Så i hans minne så lägger jag upp denna video ..Näfan det gick ej, men ni kan kolla här, Fast jag är ju väl medveten om att ingen kommer kolla men skitsamma!


Antar att jag måste stryka ännu en man från min "Han-ska-jag-gifta-mig-med-lista" ..Fick stryka Bobban för en herrans massa år sedan.


all of this

Nu äre en man/kvinna som två dagar i rad glömt lyset på på dennes bil, vill dom mig något ont eller ska det bara vara irriterande?
Intelligensen var lika hög som snyggheten på historian idag! Nu ska jag visa ännu ett tecken på min intelligens - Se 17 Again. Vi hörs imorgon gott folk, godnatt med er!

 


Retardlouise

Stod och skrattade ett tag åt att lärarna har satt upp en Lapp åt ettorna om hur man öppnar skåpen. Så tänkte jag "ha ha ha, retard ettorna behöver hjälp med det." och vad händer inte när jag ska öppna mitt skåp? Jo jag får inte upp det förens på tredje försöket. In my face!

Måndagar är dödsdömda

För att citera min historielärare nyss "ni ska få läsa dom här häftena ..lite död måste man ha på måndagar, skolan är inte så gullig" ..inte ens lärarna verkar tycka om det dom predikar om, så varför måste jag tycka om det och lära mig det? Juste jag lärde mig ju inte, jag sitter ju bara och skrattar med S.

Tatto Ofc

Presenten från ewe och säl var såklart till Tatueringen, snacka om att jag skratta innan jag öppnade helosanen och förstod vad jag skulle med det till! Väldigt smart present dock, det hade man aldrig kommit på själv!

Morrn morrn

Påminn mig om att inte missa Roast på berns imorgon. Ja gårkvällen var ju helt okej då, träffade Mattias Modig och jävlar vad brett han pratade, han var säker på att jag inte kom från luleå för att jag pratade så rent, humm?

Nu ska ni få gissa

Nu är kalaset slut, fick ett presentkort á 500:- på onoff och så fick jag detta:


Vad ska jag nu med detta till? Ewe du får ej svara.

We made you


Louise gör som Louise vill

Jag har svårt för att vara seriös när jag är bakis, jag blir väldigt flamsig och skrattar och skämtar om allt. Skulle baka en tårta (vid det här laget var morsan redan nog stressad och arg) ..hedde först sönder tårtbottnarna lite smått, sen när jag skulle sätta grädden så kom hälften på bordet och mamma skrek på mig att jag gjorde fel och ja. Jag stod endast och skrattade och mamma "louise, MÅSTE DU FLAMSA HELA TIDEN?" jag svarade artigt "Men mamma, tänk om du kunde vara lite flamsig, då skulle allt bli mycket roligare" ..Tyckte dock inte hon. Men jag lyckades med min tårta och vart nu nästan utskickad ur köket.

Tog en bild för er som vill se:

HAHAHAHAHA, jag sitter nu och skrattar åt mig själv, så rolig jag är.

Hungry eyes

Nog fan är orginalet bättre?


Godmorgon lördag

Gårkvällen..Jag var inte nykter trots allt, stötte på grabbarna från samljus och då vart det kalas! Sjukt rolig kväll, började på Kafélino, där vi kom in gratis via Ken Ring (YEAH, STATUS! ..skoja). Nämen han var faktiskt trevlig, gav carro pengar tom för att hon var för fattig för att dricka annat än vatten. Sen drog vi till Heroes och där var det stendött, tills gubbarna från Samljus kom.  Mitt vanligaste citat från gårdagen var nog " HAHAHAHAHAHA "

Jo, kanske borde varna känsliga tittare för denna vidriga bild på mig och Johan, men carro sa att vi skulle vara vidriga.


WUUUUUHOO! vilken jävla kändishunter jag är.

Yao sao beaotifol

Vad ska ni göra ikväll gott folk? Vi ska nog på Kafélino, stämmer det att det är gratis ikväll? Anyhow så blir det en nykter kväll för mig, får ju fin besök imorgon, släkten.

..Btw, Fabricius kommer hem igen! Eller ska vi säga Kj's man? Fan vad awesome!

Louise Säger:

Såhär ser män ut när dom dricker öl:


viva la gloria

En liten tjej stod ute på gården och nickade en basketboll, då tänkte jag för mig själv "..well that's just wrong.."

Innan mörkret faller


Jag visste väl att jag kände igen honom!Med detta säger jag från mig alla till er alla, en riktigt god natt!

nämen Aftonbladet då

Fick ett sms tidigare idag om att nya kropp & hälsa finns nu ute i butik, "bli tio år yngre med blablabla" ..Jotjena, ska jag gå ner 10 år? Tycker dom verkligen att jag ska bli åtta igen? Heehee.


Inte direkt åtta men vilken liten fjärt jag var! (jag är den mindre)

Hear the drum pounding out of time.

Om en månad denna tid så har vi just satt oss bekvämt och påbörjat en 14h lång tågnatt påväg till Sthlm. Då vet ni. Köpte biljetter idag och Norwegian är ju fan en fet bluff, klart att hemresan lät billig när den gick på 399:- men när dom under bokningen la på 50 kr extra hit och dit för diverse saker så vart de fan inte billigt längre! 50 kr skatt, 50 kr för incheckat bagage och 50kr för att bestämma sin sittplats, WTF? Vi sket i bestämda sittplatser så hela kalaset dit och hem med hotell kommer väl gå lös på runt 1000:-, billigt ändå?
Californication

Goddag, vakna just av en halvskrikande Carro att vi måste fixa tågbiljetterna nu. Så jag steg upp och skulle fara in till stan. Just påväg så har dom redan hittat biljetter och vi ska till Gstad istället.


såhär ställer sig alltid babben när han också vill få plats i soffan, så ser han hemskt ledsen ut. Som om man tagit hans plats.


When your heart stops beating

Jag är faktiskt lite småless på Medieprogrammets lärare, dom ska alltid vrida och vända på ens ideér så att det slutar med att det är nått helt annat än vad man egentligen ville. Sen det här med foto, våran fotolärare har lyckats få dom flesta att börja fota som han vill. Det är ju fan inte ens våra egna bilder snart...!

Annars, så har jag slutat 9.30 idag och ska mysa framför The green mile och göra lite engelska, duktigt va?


Allstar en onsdag

Töntig som jag är så åt jag en Allstar kids burger, men det var ju sjukt mycket mat! 50 kr för jävligt mycket, gott var det också!

Viktor var proffsfotograf.

 


Another man

Om ni fick vara vem ni ville för en dag, vem skulle ni då vara? Lätt att jag skulle vara Hugh Hefner, tänk att glida runt i morgonrock hela dagarna och vara stenrik, awesome!


Han är ju som småsöt :D

Oja

Sverige vann minsann, dock lite pinsamt att dom vann på att Malta gjorde självmål. Hehe.

Starall

Ikväll blire fotboll, Sverige - Malta @ Allstar, cya there.


Creepy

Läskigt. Jag och sara satt vid skolans datorer och exakt samtidigt gick vi in på varandras bloggar. En kväll hos Jacke så såg han på fotboll och jag smsade med Sara som var hos K som också såg fotboll och jag skrev " Haha sitter och kollar bloopers på tuben, fan va roligt" (nått sånt) och får ett svar " HAHA fan va läskigt!!! Jag kollar också bloopers"

MJ - Död eller levande?

Hörde ni att Michael Jackson ska återupplivas för en sista låt på en sista konsert? Han ska där sjunga duett med hans broder. Snacka om att försöka tjäna pengar på hans död. Dom kommer typ sätta in ett klipp när MJ sjunger och sen sjunger hans bror och så kommer typ MJ's kista stå där eller nått. Levande lär vi aldrig mer få se honom. SÅ länge han inte fejkade sin död, gjorde han det?


Trollunge


Morrn

Oj, nu hoppade jag över första lektionen. Men att skriva svar på typ 15 frågor i historia lockade helt enkelt inte. Vakna med the voice lockade mer. Dom pratade för ett tag sen om VM-kvalet ikväll 18.30, Sverige - Malta. Jacob sa att malta var ett blåbärsgäng så det lär väl gå bra för Sverige?


Vissel mitt i natten

Någon sitter ute i hallen och visslar, det är faktiskt våran lilla babbe som sitter där och visslar och vill in till mamma. Tror han blev insläppt nu för han slutade sjunga. Tack å lov. Nu ska jag skratta åt vänner och sen sova! Tjing.


Snart är det vinter!

Smygreklam

Fick en fin present när jag kom hem, hästar. Trojanska sådana, lovely! Tur att jag hade Marcus till hands, eller till telefon kanske? ..På tal om hästar så var det en ny busschaffis ikväll, han såg ut som babyfacet Alexander Rybak.


Diverse beroenden

Undra om man blir beroende av Cola och kaffe så fort skolan börjar? Jag tror fan det. Det har nått med de å göra.


Inglourious Basterds

Den filmen var jävlart den bästa på länge alltså! GÅ OCH SE! Brad Pitt var en klass för sig och otroligt rolig, jag höll på att börja applådera i slutet men han hejda mig precis, J "Lollo skulle du just klappa händerna? Hahahaha" ..Ja det skulle jag.


OJ!

Här sitter jag i handduk och bussen går om 20 min till stan. Vi ska se Inglourious Basterds‏ ikväll! Tror den kommer vara ..wait for it..AWESOME!. Kanske borde klä mig, eller får man gå på bio i handduk?


What's going on?

Vinkla upp persiennerna igår och hittade denna glidare på mitt fönster:

Hade just satt mig vid datorn så ropar Mor:
"Louise, kom och fota blombuketten!! När solen lyser så fint" ..Som att jag då inte skulle ha bättre saker för mig? Hm.


Finally

Jag är klar med religionen! Nu är jag värd en tandborstning, en snus och en sömn som inte kommer vara allt förlänge! Sen taggar vi på skola 8.15-17.00 Godnatt babes.

...

Religion är skit.

Hihhi

Hittade en rolig grej på en av bilderna från i fredags. En liten snubbe som också ville vara med på bild:


Sick cycel carousel

Värd gårnatt på Heroes. Vi sjöng med till alla rocklåtar och C hann tom med att dansa med rockarna. Träffade på stans kanske roligaste människor, så roligt att jag måste citera (observera att det är alltid roligare när man är med)

Först satte vi oss med nå randomrockare. Sen kom det flera dit:
Rockaren: tjeeena Conny, du ser ut att ha varit på en flåååååådig tillställning?
"Conny": äaaaa den hääär gamla blaskan? (Jag skrattade rakt ut, tror ingen märkte åt vad dock)

Sen träffade vi på andra trevliga människor. En av dom hade haft spelning tidigare den kvällen och sa "Ja asså jag kände ju inte er tidigare idag så jag kunde ju inte bjuda in er.." (även här skrattade jag rakt ut)
9+9års dagen


4 non blondesfullast ^

Fullare^

skulle bli fullast^


LET'S GET FUCKED UP!

AH, nu drar vi och firar mig! VI SES IKVÄLL!


Idag är jag på bra humör så låt mig prata på

Nu är jag alltså myndig. 18 år/216 månader/6570 dagar.  Från och med idag så får jag alltså göra allt det där som jag redan gjort - Lagligt. Vad har jag fått då? Jo, en bra summa pengar, ett presentkort på Diva, blommor och ett bälte. Sen var jag på banken och då fick jag en biobiljett, so far so good!


Fader min

Fick ett brev idag av far när jag var där. En present med andra ord. Får ej öppnas innan 00.00 ..Öppnade dock och fann detta:


HAHAHA! Hur kunde du veta pappa?

För mycket information

Marcus q|¦¬þ säger (23:24):
varför behöver vi egentligen sömn?... vi får ju all energi osv osv osv genom att äta mat ochsånt

Marcus q|¦¬þ säger (23:25):
DÅ TÄNKTE JAG

Marcus q|¦¬þ säger (23:25):
stenåldern

Marcus q|¦¬þ säger (23:25):
dagstid - detär ljust och härligt... alla kan leka, jaga, pöka och vara glada....

anderssson@hotmail.com säger (23:25):
marcus jag är för trött för sånt här prat..

Marcus q|¦¬þ säger (23:25):
men sen på natten... då äre mörkt och tråkigt... ingen ser nånting och man kan inte springa runt och har inte så mycket valmöjligheter

Marcus q|¦¬þ säger (23:25):
så då satt alla bara ochstirrade

anderssson@hotmail.com säger (23:26):
snart slutar jag läsa

Marcus q|¦¬þ säger (23:26):
TILLS evolutionen satte sitt finger i spel och fick deras kroppar att börja producera ett ämne som göratt de lugnar ner sig och "somnar" så att de upplever det som om tiden går fortare ochdet blir ljust igen

Marcus q|¦¬þ säger (23:26):
MEN i dagens samhälle så har vi ju saker vi kan göra 24/7

anderssson@hotmail.com säger (23:27):
har slutat läsa

Marcus q|¦¬þ säger (23:27):
så om vi skulle få evolutionen att göra så att vi slutar med det där så skulle vi få dubbelt så mycket jobb eftersom att alla skulle jobba natt tid också och hela sammhället skulle vara igång 24/7

Marcus q|¦¬þ säger (23:27):
haha

Marcus q|¦¬þ säger (23:27):
nej läsa

Marcus q|¦¬þ säger (23:27):
läs

Marcus q|¦¬þ säger (23:27):
är en kul tanek

Marcus q|¦¬þ säger (23:27):
tanke

anderssson@hotmail.com säger (23:27):
jätte bra, vi tar det en annan dag vad görs?

Marcus q|¦¬þ säger (23:27):
haha moget

Marcus q|¦¬þ säger (23:27):
nä ingenting


Jag ljög.

Ska fan på roasters med preoblemjohanna, nu ska vi se vad hon har för problemzz.Fick kommentaren " Fan vad du är ful " av henne när jag skickade en bild på mig. Så snälla vänner.

tidsfördriv

Nu ska jag poppa lite awesome musik och fota lite, ni får la se om ett tag!


La La La

Ska iväg och köpa present åt A-K som fyller ..41(?) idag. Sen ska vi till papio och fira henne, tänkte bara säga det. Intressant va?

Lifehouse

Ni kommer väl ihåg vad det är för dag imorgon? Jo det är lillans födelsedag, så jag hoppas ni tänker festa med mig och sen vara med på utgång? Bra. Om inte så vill jag iaf ha många grattiskramar! ..eller okej, det går bra med bara grattis också!


We left a scar, size extra large

Nu ska jag ta farewell av Johans kamera m.m, blir gråtkalas ikväll då? he he he.


Wake me up when september ends

I oktober händer det mycket, Green Day 11/10 och den 13/10 ska jag ärra kroppen för alltid. Jag och A ska görat samtidigt, när vi gick ut från Aeon så "Men shit..nu vart jag nervös". Hinner dock smälta det en månad iaf.

Café liv i sepia

Fint att sepiafärgen här på blogg.se får en grön toning. Underbart. Ska dock ej redovisa dom i denna färg men ni får se dom såhär.

During session

RSS 2.0