I want to break free

Nu har vi handlat, packat upp våra grejer och startat grillen. Fan vad awesome detta kommer bli. Nu inväntas bara alla nötter! ..Lyssna på denna så länge.

Get your shit together little girl.


Nu ska jag hoppa i duschen, ja jag ska hoppa. Sen är det hejdååå, sad sad.

I'm your biggest fan, I follow you until you love me

Jag har packat klart! Om 1,5h kommer Johanboy och hämtar upp mig och alla mina saker! Sen ska vi hämta upp jay och alla hennes saker, sen ska vi till pappa och sen ska vi och handla och SEN SKA VI INVIGA LÄGENHETEN. det vart många "och sen och sen och sen" HEHE.

I'm leaving home

Nu håller jag på att packa ihop mitt lilla liv här på mjölkudden för att förflytta det till björx. Gråt nu inte blod alla mjökuddsbor, jag kommer hem till hösten igen! ..Eller tidigare om jag kräks på Jay. hihi.


Stadens finaste hotell


En lång dag väntar imorgon. Gå förbi på jobbet, köpa skor, gå förbi på pappas jobb, tvätta, städa, packa, flytta och sen invigningsgrill i läggan! ..Ouff, jag som skulle vara ledig och slappa imorgon. Godnatt.

Hej.

Jag kanske borde börja packa ner mina saker nu.

Godmorgon

Somnade, vakna klockan fem och kolla klockan. Somnade om i vad jag trodde var 2 min, visade sig att det var 3 timmar. Känns inte alls och jag mår typ sämre i kroppen nu, bläh.

Little Jay är iaf här på besök, vi har kollat på gamla bilder. ALLTSÅ, hur kul som helst. Snygg man var, samt ens päron! HAHA

*

Risk it all cause I'll catch you if you fall.

Home is where your heart is


Imorgon blir jag och Jay sambos! Morsan har köpt lite grejer åt oss, haha. Saa söööt

Imaginary

Man känner inte smärtan i varenda litet ben i hela kroppen förens man stannar upp. Jag stannade idag och mina fötter har aldrig mått sämre, ryggen känns som ett enda stort blåmärke. Benen ska vi inte ens prata om.


Från något dåligt till något bra, nu är det sommar och snart är det trästocks!

Don't call my name, AAAALEJAAANDROOOO

Den låten är typ ändå inte sjukt bra men jävlar vad tagg man blir! Ännu mer när man vet att man ska upp om 8 timmar, HEHEHEHE. Alealejandrooo. Nä, nu ska vi ut och åka militärjeep!

Whats up?;)




Zoomat fejz.

Mmhmmm

Jag somnade inte alls, for på exotic med min pappa och åt kina och dela på en pavva vin. Det behövdes efter denna dag! Småkidsen var också med, nöjda och glada med glass.

Det är så lätt att klaga och så svårt att berömma.

Nu är Louise färdig, nu orkar hon fan inge mera! Ska stänga mina blå, hejdå.

Det står skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan.

Hur i hela världen ska jag kunna jobba i helgen med denna träningsvärk? Tog mig typ en kvart att ta mig ner för trappen. Och imorgon, haha. Det kommer vara 100 ggr värre. YES! Varför ska jag få för mig att vara hurtig ibland? ..Sofie lär få höra "ajajajajaj" hela dagen av mig imorgon. Miiehehe

Raaakt i pannan

Tog alldeles för mycket wasabi vid middagen, det sköt rakt upp i näsan och ögonen tårfylldes, cool känsla! Ni har väl känt det någon gång då ni ätit sushi?


It tasted like shiet


Vad äre för skit"saft" man får efter sånna där jävla löprundor? Okej, havredrycken med choklad var värst. Smakade KARTONG med KAKAO.

Have another little piece of my heart

Igår när jag satt på bussen hem så satt två dudes framför mig. Det kom en man (max 45 år) och ropade till sin fru "Kom här" och så bad han killarna resa på sig så att han och hans fru fick sitta ist, what the fuck?! URSÄKTA? alltså, dom var typ 40 år och nog faan kan man väl stå då? Jävla mongo.


Kick it old school

9 to 5 - Bitterblue - Coat of many colors - Have you ever seen the rain - Only you - Rose gardenPiece of my heart - Jolene - I will always love you - It's a heartache


We are all that we are.

Engelska C, check
Multimedia C, check
DAA, check
Historia A, check
Medieproduktion B, check
Foto C, ja den checkar vi på tisdag.
..I'm lovin' it.

-

Jag orkar helt jävla seriöst inte. Nej.

pheeeeew

Sjukt skönt med en dusch, seriöst vilken dag. Har varit vaken sen 03 så nu ska jag hoppa ner i sängen och se vänner och somna in som ett litet jävla barn! Tack och adjö.


Somna in till lite gomusik.

We care and yes we can.



8 stycken från Quality och 1 från Comfort sprang vårruset tillsammans, och vet ni the fuck vad? JAG klarade att jogga alla fem kilometer, fett jävla stolt jag blev. Som ni vet så finns det ingen slöare människa än mig men jävlar vad gott jag kan sova efter detta! ..Fina lagtröjor va?

Sen efteråt fick man fika/mat som vi tog med oss till hotellet och käkade, reeektegt mysigt!
(Kan skryta med att min mor sprang på 24 minuter, snabbast av oss arbetare)

Fly like you do it

Låt mig bara säga: JAG ÄR KLAR MED MULTIMEDIA FÖR ALL FRAMTID! TACK GODE GUD. SÅÅÅ jävla skönt att ha avslutat den kursen som jag hatar mest på hela jävla jorden! Och med det sagt så tycker jag att VG var ett phett betyg. Bra jobbat Louise, tack. ":D:D:D:D:D:D"


Det firar vi med en bild från klubbviken sum'08

A story about a boy who really really liked taking photos of himself and why shouldn't him? I mean c'mon what ever makes you happy.


Home.

Good Lord vad trött jag är, vill hem och sova nu innan vårruset! Men näe, här sitter jag och skriver en utvärdering av olika bloggar och sen ska jag skriva ännu en utvärdering om ett konstigt "spel" ..I WANNA GO HOME, OK?

Alter Bridge

Watch over you & In loving memory - Man that's good.

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet


My Immortal

Och så var arbetsdagen över och skoldagen har börjat. Tog med mig frukost och kaffe åt mig och Sara så vi överlever en stund iaf. Och om några timmar så får vi betygen i Multimedia C, får se hur detta går.

Godnatt.

Åh, drog mig upp för att åka med till mormor iaf. Tog med mig hennes rubiks kub hem, hur man nu stavar det! ..Jag gissar på att jag kommer slå sönder den med tiden, kommer aldrig kunna lösa den iaf. Och nu ska jag krypa ner i min säng och sova gott!


Mmmm, lax.


En laxmacka och ett glas mjölk, nu nalkas det godnatt för en stund! Om jag orkar så ska jag kliva upp igen vid sju och fara till mormor. Annars sover jag tills jag börjar jobba igen klockan 4.

I wanna be a billionaire

So fucking bad.


I don't wanna miss a thing

JAG ÄR KLAR MED HISTORIAN FÖR ALL FRAMTID!
Nu skriver jag ut nå jävla visitkort till Viktor, haha. Sorry broo men dom blir inte så fina! Men du kan använda dom ändå. Annars håller jag på dö, varit vaken i 24 timmar.

fan fan fan i detta inlägg

Nej, fan vad jävla tärd jag är nu. Redovisning om en timme. Fan vad trött jag är, det är fan jävligt ocoolt att plugga hela natten och sedan jobba och sedan gå till skolan! Det jobbigaste var att gå till skolan. Fan.

Goodmorning

Min mamma stiger alltid upp med mig när jag börjar jobba 4, hon är rädd att jag ska försova mig. Men idag snarkade hon så sött så jag gick och ställde om hennes larm. Undra om hon blir rädd när hon vaknar och upptäcker att klockan är fem och hon inte väckt mig? HEHE..



Daaaaamn, spillde te på golvet. Fuck.

The stoning of Soraya M.

Se den filmen! Sjukt hemskt att den är baserad på en verklig händelse. Vilka jävla svin det finns i världen.

Don't cry

Gråter ni om ni hör en sorglig låt? Nä, inte jag heller. Känner bara en som gör det, det är inte en tjej. Men, ni ska få lite låtar som ni kan testa er med:

My skin - Storm - My immortal - Hallelujah (svensk) - Stars

spark i baken

Hehe, nää jag har inte börjat plugga än! för er som undrar. Tur att jag inte börjar jobba om sex timmar, oj det gjorde jag visst! Och redovisning om 13 timmar, go me! Hell yeah.


Du har en fågel på dig


FM Radio


Nu har jag, i mitt tycke, gjort klart dom där jävla bloggarna till skolan! Så nu väntar jag bara på att jag ska orka ta tag i historian, skriva en redovisning. Redovisa imorgon och sen är jag typ nästan helt jävla klar!

Another tattoo



Jag tänkte inte visa den förens den läkt, men jag kan som vanligt aldrig hålla mig. Ehe, dock ser den lite skev ut men jag orkar inte ta en ny bild!

God moorgoon.

Väärt att jag fotade igår när det inte blev någon redovisning idag för att jag och Elin var dom enda som gjort något. Det resulterade i en alldeles för lång sovmorgon, inte bra! Eftersom att nästa uppstigning är 03.00 inatt!


Vem fan tog bilden?


Alltså bilden är råkul, men det som är roligare är; vem fan tog bilden?! HAHA

Stop this train.


Lonely soul

Oj vad mysigt det är att sitta på Carros inglasade medans regnet öser ner. Trist att jag är världens mest hängiga människa idag, borde sova! Blev inte mycket sömn inatt och jävlar vad man får lida av det.



Pictures




Jag vill inte, jag vill inte, JAG VILL INTE!

Awh. Jag och Canon ska ut på äventyr nu, fett jävla trist och jobbigt och jag hoppas VERKLIGEN att det här är den sista uppgiften jag någonsin kommer lämna in till Fotografisk bild C. TACK OCH HEJ.


Nationalteatern

Klicka på bilden för att höra en bra låt.


GET OFF THE STAGE!

Varför är man helt inställd på exakt vad man ska säga tills man går fram och ställer sig framför tusen ögon? Jävlar vad man tappar hälften av talet när man väl ställt sig. Har haft tal i engelska C just. Pratade om min 7e födelsedag då min syster hjälpte mig med att slå ut en permanent tand.


Jag använde mig även av uttrycket "What the fuck" ..Bra gjort.

No offence, but I'm about to offend you

Visste ni..

att jag vill - att det ska lösa sig
att jag har - aldrig tyckt om dig
att min senaste kyss - var jävligt nice.
att jag funderar på - att be dig dra åt helvete.
att jag pratar – för mycket.
att jag inte gillar – ditt face.
att jag avskyr när folk snackar - om mig när jag inte hör.
att kärlek är – svårt.
att jag alltid kommer att – avsky dig.
att sist jag grät var - garanterat på fyllan.
att min mobiltelefon är – full med sms som du vill läsa.
att när jag vaknar på morgonen – somnar jag om. 
att idag har jag – varit i skolan.
att jag just nu tänker på - dig.
att i kväll ska jag – fota.
att jag hoppas – att du flyttar
att jag verkligen vill - att du ska skaffa ett eget liv.
att jag tycker om - kaffe.

Bläääähhhh

Nu är jag jävligt less och vill ta studenten NU. Jag orkar inte gå i skola mer.

I was aiming for the sky

Det är helt jävla otroligt att jag är alive and kickin' just nu! Har en tendens att försova mig, näääähä? Och speciellt till prov och redovisningar. Idag är sista redovisningen på MPRen, äntligen!



One thing about good music is when it hits you, you feel no pain.


On a bus with your FM radio . I will hold on hope . You appear just like a dream to me .

*

You have stolen my #

I can see your spirit dancing next to mine


Whisky och tatueringar.

Det glömde jag att säga, att jag gjorde min andra tatuering igår! tyvärr får ni vänta tills den läkt lite innan ni får se, HEHE! Men kan säga att den är liten och snygg.

Efter blev det vin och whisky och öl och annat i alkoholväg. Nä, nu ska jag ut och gå med Jay.
Tack och hej.


Three little birds


Åren går.

Hälsade på min syster med mor. Det går inte att vara med dom två, det enda dom pratar om är inredning och att baka. Alla nya morsan-tidningar som kommit ut. Dom har syster. Leila bakar, Hemmet, you name it. Åh syster, när blev du så gammal?


Lediga söndag, tack.

Åh underbara lediga dag. Ska strax fortsätta mysa ner mig i sängen, måste bara slå på lite serier! ..Fasar för när jag måste stiga upp och faktiskt göra något. Hejhopp i lingonskogen.

Last night

Vi satte oss på roasters med en öl och några dudes! ..Och kvällens fråga "Vad fan är det med folk å börja snacka i toakön?" ..Senare gick jag och Carro mot Mjölkudden för lite öl och vin hos Jens. Natten blev lång och sovmorgonen blev värre, steg inte upp förens Carro skulle ha mig till gstad vid fyra tiden. Underbart!


Rompaa


Skönaste bilen på piteå c

Lite smått och gått från någon dag tillbaka.

Stavade jag helt seriöst rubriken sådär? "Gått" .. HAHA






I'm just gonna take a minute


Liz Lee


Jag hatar rubriker

Tröttsamt att sitta i skolan när solen skiner utomhus. Måste skriva ut diverse grejer och lämna in till en kurs som avslutades för två veckor sen, hoppsan hejsan.

Igår var en jävligt bra dag och kväll.












Jag och Sara blev sugna på att sitta ute och dricka öl igår efter att ha solat hela dagen på floras. Så vi började kolla runt med alla möjliga kottar och hipsvips så satt vi 17 pers på udden och mös på! Riktigt trevlig onsdag. Sommar var det verkligen!

När man är rastlös.


Inte är det väl bara jag som sitter och gör sånna där fyrkanter på skrivbordet när man är rastlös eller typ sitter och pratar i telefon?

teeeequila


Att shotta tequila är verkligen inte min starka sida, och utan citron igår! Salt och sprit, åå huj. Sara skulle skicka bilderna från igår om ett tag så hang in there! DOM KOMMER!

What will be will be



Två bilder från gårkvällen, som är fett med stulna från Kristo och Rebecca!

Sing it loud

Peace is free . Keep on walking . Take a minute . Pictures of you . Blurry


Keep on walking

Ännu en till dag med häng i solen på floras, denna gång med Sara, Kristo, Emelie och Kajsa! Lite jävla färg måste man väl ha fått? Chill är det då. Har inte varit i skolan sen i måndags, oj? Och då var jag knappt i skolan.


Heey

Jag och Sara låg och pressade hela halva dagen igår, sen drog vi ihop en mix av vänner från klassen, och andra. Öl på udden i solnedgången och sen the corner ett tag! Brajävlachilldag! Nu ska vi ut och sola igen, hejhopp.

I'm alive

Nä, varit borta och solat och umgåtts hela jävla dagen! Tyvärr sämst uppdatering men det är ju soligt! Pussas nu heej!

You appear just like a dream to me.


Ett gäng nötter utomhus.







Klantig.

Jag skulle göra en cool entré ut, springa och öppna porten i farten. Porten var låst. Jag drog årets faceplant och krockade näsan! HAHA. Aj som fan.

wiiihuu

Nä mina vänner, nu ska jag dra på mig brillorna och dra ut i njuta i kvällssolen med Viktor, Johan och Tobbe!


lalallamuuusic

Satan så varmt det är på balkongen, närmare 43 grader. SÅ SKÖNT! Men, här har ni iaf lite gomusik så länge, nu ska jag ut och steka mera. Hejhopp


Simple plan . Nordman . A day to remember . Joshua James . Snow patrol . Flipsyde


I will not hear what you have to say


Om man fortsätter dagen med lite Ava så kommer dagen sluta bättre än den började. Om det går.

I need freedom now

Kan inte alla mornar få  börja med en kopp kaffe på balkongen och veta att man är ledig resten av dagen sen? Nä juste, var ju inte ledig. Måste skriva en redovsning till historian så jag kan avsluta kursjäveln.


I will hold on hope

Fick ytterligare ett sms av Johan "schysst uthängning". Det är inga problem!

Jag och Jay ska ta vårat bittra humör ut i solen och POWERWALKA. Hatar det ordet, men det är rätt kul ändå. Kommer nog dö i värmen men det gör fan inget! tjolahopp.


Johan har damp eller tråkigt?

När Johan smsar så går det fan vilt till och jag undrar vilken sjukdom han bär på, anyway! Ska dela med mig av vad han skrev till mig igår, det börjar enkelt.

Johan: Yo dude wzup yao?
Jag: Är och medverkar i en film, själv?
Johan: Nae, fan va azum, halvt iaf!! Bliren bra?:) Blir halvt grillad eller iaf genomstekt av att sitta på mitt rum, termostaten i huset är åt fan, så det är lika varmt inne i skuggan som ute i solen /:
Jag: Joo det blir den. haha, okej fan vad jobbigt.
Johan: Najs! Vem äre som gör den? Vad spelar du? Vad åt du till lunch igår? Vad har du på dig?(euh) ser du fram emot veckan som kommer? Om du hade tre katter, vad skulle dom heta?:)
Jag: Några från musikhögskolan. Programledare. Mackor. En svart tröja och jeans (eu) Louise, Louise & Louise
..Senare frågade jag vad han skulle göra.
Johan: Ska ta en av mina nyinköpta bengaliska myrslokar och ragga
Jag: Vart får du allt ifrån?
Johan: Olika djur-smugglare, du kan få några nummer om du är riktigt intresserad:)
HAHAHAHAH.

Drive until you lose the road or break with the ones you've followed


Portfolio död.

Det är ju fan inte det lättaste att sätta ihop en portfolio, jag har sett alla mina bilder tusen gånger och spyr på alla. Nu ska jag välja ut mina tio bästa. LÄTT.

Mumford & Sons

The cave . Little lion man . Timshel

Alltså, helvete vilket band! Längesen jag blev så jävla tagen av musik. Har lyssnat på The cave tusen gånger sen igårkväll nu. Kärlek.

Hello sunshine

Emelie sitter och skriker att hon ska döda någon, Mac gör inte som hon vill! ..Promenerade till Sara igårkväll, dom har ju flyttat in till stan! Jävlar vilken sjukt nice lya, vi satt och kollade på folk på storgatan hela kvällen! ..En nattpromenad var vi även på med Terry.

Efter tre år

Om en månad går vi ut skolan, om en månad är våra tolv år klara!

Är det bara jag som känner hur energin försvinner lika snabbt som den kommer these days? Alltså, jag kan gå från 0-100 på några minuter. Tappa humöret hur snabbt som helst och inte orka prata med någon. Sen kommer humöret tillbaka lika snabbt och då måste man göra något. Är det bara jag som går i en dimma med alla skolarbeten som ska bli klara på nån vecka?

-

So make your siren's call
And sing all you want
I will not hear what you have to say

Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be
.

Vem lämnade vem?


Alla kan göra något


Flera familjer höll på att städa upp på stranden efter vinterns bravader. Bra gjort!

Summer breeze




Awesomeness.

Hur stavar man Three Days Grace? - Awesome.


Hey

Har inte mycket att säga! Inspelningen gick bra, hoppas jag! Och det var faktiskt riktigt trevligt, schyssta peeps osv. Riktigt grymt hade dom ordnat allt. Annat än när vi filmar på skolan, hah.

Nu ska jag tydligen ta en promenad med morsan, jobbigast. Tog just en från stan.

Zzzzz'Z

Fan vad jag vill fortsätta sova hela livet. Död. Men, en kompis har fått en skoluppgift att göra en film, så jag ska vara med i den nu! Snygg som jag är från igår, eeeller?

I would walk 500 miles



Wihuu, vi ses i pite fuckers! So long

Every day I missed you more

åååh, fyra fem timmar i solen. Vi tog även en promenad runt i gstad och satte oss nere vid vattnet. Mmhm-mmm. Nu inväntar vi nåra dudes och så blire grill och Piteå! Vi ses där.

Ut i solen!

Orkar inte vänta på solen så drar och fångar den hos carro istället! PÖSS.




Open your eyes

Varför har vi typ efterlunchsol på våran balkong? Det betyder att jag måste sitta inne jävligt länge innan jag kan gå ut, typ en timma till. Och vaken är jag. Vad gör man? Går ut och lägger sig å blottar sig för hela kvarteret, jaa varför inte?


Halva byxor, inte shorts.


Mamma "Jag har gjort mina jeans till shorts" ..man ba, nej ?!

Amen vi ses då



Uuut i värmen! TACKÅÅÅHEJ.

Heeey you!

Miow, blir nog att dra ut på lite äventyr i det underbarajävlaawesomenessvädret! ..Börjar med lite vin eller öl i stan babes!


Fick ett schysst mms av Mattias, klaaart jag är!

Speeeeela mig på raadion

Stronger . Girls just wanna have fun . High on life . Spela mig på radion . Bad boys . Yes .

vardagslyx



Att dricka Loka i vinglas, vardagslyxen. Bubblorna övergick dock till rövin, det var förjävla värt att sitta på balkongen med musik och vin! Mmhm, en dusch och så, så kanske kvällen kan dra igång!

VILKEN UNDERBAR VÄRME!

aawesome, sitter på balkongen och njuter av den råjävlavarma dagen! Vad händer ikväll då gott folk?

Morgondagen är ett minne blott och kvällen blir succé

Jag bestämde mig för att ta våran vinflarra och hälla upp ett glas medans C var i duschen. Det var ett bra val.


Nä, nu ska jag bege mig i duschen och sen ut på äventyr! Tobbi och Johan snackar om grill. Hmh

Life is life

Fan vad mina ben är trötta efter nattens bravader, det blev en långpromenad efter krogen innan jag kom hem till underbara sängen! ..Sen drog jag mig mot Carro och solade hela dagen. Hon vill tyvärr inte att jag lägger ut dom fina dubbelhakbilderna jag lyckats ta! HEHE



Vet ni hur varmt det blir på deras bakgård? Alltså, ingen vind och tegel. Pheew

Hon har myror i brallan

Efter trettiofem timmar i solen tog vi en promenad till storheden, köpte en take away och gick tillbaka mot Gstad. Vi stannade på en stubbe och drack kaffe och fick myror i brallan. ..Ni kanske undrar vem "vi" är ..Det är självklart jag och Carro.


Årets baksmälla i mitt huvud

Ja, när man ligger här med årets huvudvärk ja då sätter familjen igång och borrar! ..Tur att det inte var grannarna, då hade jag fan gått över å klagat, för dom minsann! DOM BORRAR JÄMT.  ..Haha, kul när man läser sms. "nej jag är fullase än jesus, måste hem och sova:)"

Rock that microphone


AMEN DÅ KÖÖÖÖÖR VI DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Är ni laddade?

Tagga till nu gott folk! Jag ska ut med bästiz på vingliga äventyr!


They don't really care about us!

Michael Jackson - they don't care about us. Man in the mirror. Beat it.
och sist men inte minst, den bästa: Will you be there


Bilderna ni aldrig fick se från Sundsvall.







SärLouise

Och där satt jag och väntade tålmodigt i fyra timmar på att få göra det där jävla provet. När jag får det så ser jag att jag blivit särbehandlad och inte alls fått samma som dom andra fick i höstas! Jaha? Det gick alltså åt helvete. Tack för det.


felsms.com eller bara morsan?

Min mor har en likadan touchtele som jag har. Problem med att skriva sms?

Mamma: On jag slutar tid4are,ska du med på stan en sväng
Jag: Försöker du skriva på någon slags förortsslang eller hade du ig i svenska? Jag gissar på att du frågar om jag ska med på stan? Jag har prov klockan tre så efter det kan vi gå!
Mamma: Jag kanske slvar, jaekla telefön, då

Gissa bloggerskan?

"Sveriges fräshaste solarium ca 1 minut från än.."
Först och främst, "bra Sverige" ..Och sen, är hon helt jävla seriös när hon stavar sådär?

Och sen blir det långhelg.

Om jag bara hade vetat när jag vaknade klockan tio i panik, att mpren inte skulle lämnas in förens halv tolv och att historieprovet var klockan tre. JA då hade jag fan aldrig cyklat iväg med den farten, åh så jobbigt. Men, vi har kommit ett litet närmare studenten och alla planer. Är vi klara innan 11e juni montro?

Äh, fuck it.

Jag är så apigt jävla aptrött, så trött att mitt ben redan har somnat på skrivbordet. Jag ljög när jag sa att jag gick och la mig, det är alltid ljug när jag säger att jag ska sova eller plugga. Om jag skulle säga att jag tränar, då vet ni till 100% att jag ljuger. Men nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och plugga.


Min kära syster älskar när jag lägger upp cambilder! Ska börja göra det lite oftare.

Jag gör det imorgon, sänger skriker för högt.


blääääää


Det enda jag behöver göra just nu är att skriva av ett A5 handskrivet papper men här sitter jag och gnäller till mig själv att jag inte orkar, att jag vill sova istället! Shape up för fan.

Jag är fan inte slö.

Jag: Nä tänkte dra ut och springa!
Matte: VA?! SKOJAR DU?!?!
Jag: Antagligen.

The moon sheds light across the end of the bed

Fan vad skönt det är att ligga i sängen och se på serier. Tyvärr verkar verkligheten ringa mig just nu och vad säger den? PLUGGA. Sa den. Historiaprov imorgonbitti, yay, fucking yay.


The morning begins





There is a light that never goes out

Man får sånna här, skööna feelings!


upp och hoppa

Åh vad skönt att vara ledig idag!! Ligga i sängen och sova huur länge man vill. Mardrömmarna kom dock där efter halv åtta, usch. ..Nej, nu blir det kaffe och Melissa Horn!


Burn up in your atmosphere.

Oh, hey baby.


Sweetness

Fan vad mitt humör har svajat idag, avslutade det dock med massa jävla fniss hos Sara! Haha, skrattade typ en kvart åt att jag råkade färga hennes småhår som man har på kinden! HEHE..



Hjärta gammal musik


New look

Nu har jag och Sara stått ute i solen i nån timme och färgat hår. Tur att det står på förpackningen att man inte ska vara i solen medans. Det är lugnt, det värsta som kan hända är väl att hjärnan sprängs eller att håret faller av. Vilket skulle man föredra?

Vad vore livet utan lite risker?

Nu har jag fotoskrivarfärg på fingrarna, all färg tar ju slut hela tiden så man måste byta. Men annars så är skrivaren på min sida. ..Egentligen måste vi skriva ut prover innan vi kör hela bilden eftersom att det kostar så mycket. Det skiter jag i, det tar för länge.

take me higher

Jaaani, idag har jag 20 bilder att skriva ut på våran fuckade fotoskrivare. Ni vet, den jag gnällt över hur länge som helst? TJUGO JÄVLA BILDER. Nämen, det går bra. Har redan hunnit med tre, eehehe.

Amen fan va nice

Yes, vaknade med Diana Ross-frilla och en spricka i läppen, häerlig start på veckan!


HAHA, årets fulaste film!

HAHAHAH.

I got soul

Wipeout måste ju vara det mest fantastiska program som går på tv, fan vad vi skrattade åt det ikväll. Kvällens tjockis går till Martin, som fastnade med handen i kakburken, HAHA.


Nattens kungar.







Lite party från här och där, sundsvall, helgens, allstar osv.

Lite bättre, lite skönare

Nä mina vänner, tror att jag ska bege mig mot min kära Caroline för lite söndagsångesthäng. Kom på att jag endast går i skola måndag och onsdag denna vecka! SUCCESS.



Välkommen tillbaka till mitt liv.

Jag vet att jag döljer en sanning.
Sen en tid tillbaka, har jag varit tom och försökt att hitta spår som leder rätt.
Jag kan inte skilja på, om jag vill vinna dig.



Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?


Somebody take me back to the days, before this was a job before I got payed before it ever matter what I had in my bank. Back when I was tryin' to get a tip at Subway. And back when I was rappin' for the hell of it but now a days we rappin' to stay relevant.

Jamaican me crazy

Hur är det fullt möjligt att tappa sin snusdosa på vägen mellan jobbet och hemmet? Andra gången den bara gått upp i rök nu, åh jag blir så "leds" som matte hade sagt. Yes, 65kr på kontot! Jag var hur rik som helst. Nej lönen kommer ju imorgon, miehe.


Broken hearts parade



Dagen är över

Fasen vad det sved om fingrarna när jag cyklade till stan imorse halv 6. Annars har dagen gått fort, emma och lina var schyssta och lät mig gå tidigare! Har så fruktansvärt mycket att göra. Ska skriva ett tal på engelska till imorgon? Good Luck.

Hey there



Middag med öl och vin hos pappa med farbror plus familj, riktigt trevligt! Ni ska veta att jag har en fantastiskt rolig släkt på pappas sida alltså, hah. Lika muppiga som jag! ..Men, sen taggar vi utgång ikväll igen! Låt det bli lika succé som igår! pöss.


 


A monkey needs to dance and so do you!

vilken un-der-bar kväll det var igår! Alla var glada och skrattade och dansade, förfesten var också kanon ute på östermalm! Kvällens diss gick till mig "Ja men man kan ju ändå inte dansa fulare än Lollo så" - Barsk. Thank you! ..Ska dra till carro och hämta grejer och sno lite bilder från igår! Vi hörs.


The rest is still unwritten

När pappa och co kom till utsällningen så hade han med sig en vernissagepresent åt mig! Väldigt fint var det, så gulligt!



Han hade klippt ut från tidningen angående våran utställning, samt ett 20 år gammalt klipp från när pappa själv hade utställning!

Godmorgon slash godnatt

Mina tummar var uppåt från kvällens början till kvällens slut! träffade en världscool människa som delade mina åsikter och peppade mig till det jag vill bli! Sånna peeps är fantastiskta! Det har varit en förjävla underbar kväll och nu ska jag slagga, ses på museumet klockan tolv imorgon då!

Är du redo?

Snart ska jag och beeebis carro bege oss mot östermalm för förfest iallafall, sen blir det mestan troligen utgång! Om det inte är allt för jävla nice där borta då dvs! Ha en grym kväll, jag är taggad för awesomeness!


Oh Africa

amen skiit i att hjälpa då!

Jag har dragit runt på stan i många jävla timmar idag, fick med mig hem två asballa linnen och lite smink. Trist att kontot snart är tomt och awesome att det fylls på på måndag igen. Ikväll tror jag det vankas utgång? det var ett bra jävla tag sen.

HUR SOM HELST SÅ TAGGAR VI MED AKON.

Hur fan tolkar man arkitektur?



En fotouppgift "arkitektur" och jag skulle fota kyrkjävlen, hur fan gör man?! Hjälp asap.

Det satt en katt på en papperslapp in i vägen


Bara vi som gick på kyrkbyskolan som fick sjunga den låten? "Det satt en katt .."

Morgonens musik.

These walls . Mmm Mmm Mmm Mmm . How you love me now . Because the night




sweetness

Min morgon med att mamma hetsringer 3 ggr men jag orkar inte svara. Sen ringer pappa och han ringer inte för att gnälla så jag svara. Det visar sig att min familj kommer vara där imorgon EXAKT när museumet öppnar. Pinsammare än så blir inte min familj.

Morgonen fortsätter med att jag får sms från Johan att jag ser ut som Severus Snape i tidningen ..Love you all.

Vi tog en promenad genom kyrkbyn





Vi gick ut på en långprommis i kyrkbyn, så att barnet Viktor fick springa av sig. Nu ska jag mysa ner i sängen!

När viktor mår som bäst.





Every day I love you more

Min syster har hur mycket kläder som helst, jag får alltid låna något ballt när jag är där! Idag snodde jag denna tröja från henne och sen sprang jag in och köpte ett halsband påväg hem! Älskar att min syster har samma storlek som jag.



Sen ska ni även lyssna på den här låten! Man blir kär.

Our time is short.

Verkligheten kom till mitt face idag. Har gått på autopilot dom senaste dagarna och varit riktigt döende, känns det som. Jag har miljoner grejer att göra i skolan och jobbet kallar samtidigt. Jobbar bara en dag denna helg för att det är vernissage och det är skönt.

Sen ska jag avsluta två kurser nästa vecka också, bläeh. Insåg hur många jag inte pratat med på länge, har inte hängt med min kära Carro på år och dar känns det som. Har inte varit och hälsat på mina småsyskon på säkert en månad. Inte pappa heller för den delen. Oh jeez, måste ta tag i mig själv innan jag ramlar nu!

Jay fick ungefär dra mig i håret för att jag skulle komma ihåg att hänga med på lägenhetsvisning idag.


Så såg det ut efter pressreleasen



Ljuset i tunneln

Hamnade hos syster på några koppar kaffe. Nu sitter jag på gräddhyllan och funderar på om man kanske ska avsluta historiakursen nästa vecka, då kommer jag vara ledig på onsdagar eftersom att MPRen också tar slut då! MMM, härlig känsla jag fick jus. hehe.

wooops

Nejmenoj, jag somnade visst om igen. Godmorgon ännu värre huvudvärk!

And a movie for breakfast

Stekta gröna tomater - Världens kanske bästa film. Från 1991, åh den har verkligen allt! Namnet är väl kanske rätt flummigt men det förstår man när man ser den. Den har jag inte sett sen jag var liten och såg den nu. Himla bra.

Annars har världens huvudvärk kickat in. Usch.


the dawn breaks



Where are you now?

Sitter och planerar oboykvällar med Tobbe när vi flyttar allihop till tuna (FÖRHOPPNINGSVIS). Tror det kommer bli jätte awesome, nu får vi bara hoppas. Annars var det förjääävla skönt att sova, var så jävla jävla trött efter skolan att jag knappt bar mig själv till bussen.


Nu saknas bara en sak! Frukost.

I want to break free from your lies.


You make me wanna be someone

Broken hearts parade . Walking disaster . Collie man . There is a light that never goes out


Sleep is for the weak

Ni vet när man går och lägger sig efter skolan för att internet inte orkade funka? Ah mmh, älskar den känslan! Vaknade upp nu, tre hundra timmar efter att jag gått och lagt mig i sängen. Men värt var det, så sjukt vad trött jag var igår.

Howie Day - Be there

Cry me a river

Aj mina fötter, aj mina ben, aj jag vill inte gå till skooolan! Bläää


Keep me in your heart for a while.

Avslutar en kanon dag med denna låt!

Nu ska jag krypa ner och mysa i sängen med en jävla massa serier, imorgon är det hängning av bilderna, åh så jävla tråkigt! Och Pressrelease, tror jag. AJA, lovar en massa grymma bilder imorgon!! PUSS!

Rewind

Jag är full av energi alltså, trots att jag vart uppe och sprungit hela dagen lång! Man blir så glad av roliga och trevliga människor alltså, men! Nu måste jag fan bekanta mig med duschen.


UNDERBARA IDOLARBETARE!

Herregud, tolv timmar idag också! Det var fruktansvärt jävla roligt alltså! Sjukt kul ska det även bli att få se allt på tv, när man sett allt från grunden. Fantastiska människor man träffat och lärt känna! Hoppas jag får hänga på när dom är tillbaka i höst. Schysst upplevelse!

As a glory of a boy

Sex on fire. Viva la vida. Call me. You and I both


WELL, ha en awesome dag! I will.

Gooooooooodmorgnon

Ligger och sträcker min kropp som en katt i sängen, seg är den. En rolig och spännande dag väntar mig! Vad väntar er?


*

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
Now all your love is wasted

Kvällsträff i Gammelstad.

Hängde på Johan Viktor och Tobbe till Jay en sväng för kvällskaffe blandat med Pucko. Om vi får lägenheten på tuna så kommer vi bo grannar med dessa stollar, plus Danne! ..Vi satt och planerade lite för framtiden som grannar. Det spårade. As usual.

Min fristad.






May angels lead you in

ÅÅÅHH lägenheten var jättejätte fin! Schyssta tapeter tom, det brukar det ej vara! Stort som fan och härlig balkong. Nackdelen var väl att det var bottenvåning men det kan man ju överleva. Först i kön står vi dock inte, så vi får väl hoppas och se!


Chase this light with me

SWEETNESS. HEAR YOU ME. THE MIDDLE. CHASE THIS LIGHT.

Kärlek på hög nivå, Jimmy Eat World. Emo. Tack för att ni skapades!


Visst är det väl okej att vara sliten när man ska kolla lägga?


The smiths

I was happy in the haze of a drunken hour

GUD VAD JAG ÄR TRÖÖÖTT

Mitt under min sköna nap så ringer Jay och stressar "Vi ska å kolla på en lägenhet ikväll! En trea på tuna blabla" ..Så jag fick stiga upp då, bussen går om en halvtimme ..yaawn.

Klicka på bilden.


Kanske ljög vi hela tiden för att vinet skulle kännas lite dyrare och smaka lite mer.

Sådärjammhm, nu har jag skrivit klart historiearbetet som jag är några år sen med. Men bättre sent än aldrig, ehehe. Med hjälp av en fet dos kaffe och Rocky road så blev jag klar och nu ska jag fira genom att ta en powernap till OTH.





Jag tror att livet just har börjat.

Vad gör ni små barn? Jag har hämtat ut min studenttröja, lovade dock Jonatan att inte använda den offentligt efter studenten! True, den är ju inte så jävla snygg men den är råskön och chill att hänga hemma i!


Tyck synd om mig nu

Nytt jobb, Affischhängare. WUUUHO, ska hänga upp affischer till våran utställning ..Fan vad roligt.


Visst kommer ni och kollar?

bleeeh

Vilken skräll att det blev en liten sovmorgon. Jävlar vad det värker i hela jävla nacken, sköönt!

Some new shit in my playlist.

The Smiths. Slightly Stoopid. Tom Waits. Bon Iver. Matt Werts. Hämta allt, här.


Nej nu ska jag fan sova, fastnade i facebookchatten med Stefan och Marcus. Herregud vad jag hatar chatten där alltså! Speciellt när man har msn, men bara liksom inte orkar skriva där. ANYWHO, Goodfuckingnight.

One night of magic rush

Två minuter och fyrtio sekunder kärlek.

Inget halsont iallafall, ehe.

Fan vad vi har tryckt läkerol idag, ehe. Var tvungen ta med mig ett lass hem också! Förbrukning för hela veckan, jatack. Nä, nu ska jag fan hoppa i min säng och se lite OTH. Trots att jag sett alla säsonger trettiofem gånger.


Cut på fingret, ajsing.

Hela veckan lång

Måndag: Skola 8.15-17.00
Tisdag: Jobba 7.30 - ?
Onsdag: Hängning av tavlorna + Pressrelease
Torsdag: Skola 8.15-15.30
Fredag: skola 8.15-9.30
Lördag: Vernissage 12.00 - ?
Söndag: Jobb 6.00 - ?

Det är min vecka! Fan vad intressant va? Men jävlar vad jag längtar tills på tisdag!! mähäh

Lalala


Jag är inte så jävla mycket för popartister, men denna låt med Katy Perry är fan Mmh-mm.
Ibland tackar man fan för akustiska låtar!

If you're lost, you can look and you will find me.


That was friggin' fantastic.

Fan vilken awesome dag! Riktigt kul har det varit. Tack till alla som jobbat och gjort det jävligt bra och trevligt! Ska bli sjukt kul att se programmet i höst alltså!

Måttligt ont i fötterna har jag, skönt att komma hem och slänga sig i sängen.


Band som vet vad dom gör.

Angels & Airwaves . Skaburbian Collective . Fall out boy . Blink 182 . A day to remember . U2


Hade tänk masslänka en jävla massa band men nu hinner jag inte det! Vi hörs ikväller.

Every me and every you

God daaamn vad trött jag är! ett glas med yoghurt och hallon ska få mig på benen, lär misslyckas och kaffe får bli ersättningen. Nej vakna nu! Sara är snart här med sin cykel, miheh.

Lycka till alla som söker idag! woop woop.

jaa, jag har bamsekuddar? ehehe

På tal om Idol

Kommer ni ihåg denna snubbe? Jävlar vad bra jag tyckte han var, var nog lite smygkär i honom! EHEH. Skönaste killen i IDOL, av det jag sett iaf! Trist att han inte vann, istället för Mackan F.


Peace & Love

Är det bara jag som får så förbannat ont i ryggen när jag lägger mig i en säng? Nu gör det typ överdrivet ont, varför? Det går över efter ett tag men satan så konstigt.



Satan vad skönt det är att släppa ut håret efter en dag i svans, får så jävla ont i hårbotten av det! ..Får jag ont av ALLT eller?! tydligen. Aja, mina barn! Dags att sova, eller se film. PEACE!

Public enemies.

Helt jävla slut i kroppen, vet ej varför. Men nu blir det fiiiiiilmmyyyyyys. TACKOCHHEJ! Puss.


Thank you

aah, gud vad gott med mat och vin! Nu är jag typ redo att gå och sova och kliva upp klockan halv 7 och fara till Coop Arena. .Någon som ska söka till IDOL 2010 imorgon btw? : D


Såhär såg det ut sist Idol var här, hängde med A som sökte! Det var kallt som fan att köa, vintern 08 vare va?

I could really use a wish right now.

Wihu, nu har vi vart på möte i Coopen, tror morgondagen och förhoppningsvis tisdagen kommer bli jätte rolig! Nu kom jag hem till tvårätters, kött  fifaan! Jävlar vad hungrig jag är. Tackohej.


Skööön låt! Thanks m.

I'll taste the sky and feel alive again



When violet eyes get brighter and heavy wings grow lighter, I'll taste the sky and feel alive again.

Män som kan sjunga

John Mayer . Jason Mraz . Lars Winnerbäck . Kurt Nilsen . Neil Young . Nikola Sarcevic


Detta hände för ett år sedan

Idag är det första maj! Såhär såg det ut för ett år sedan:



Vi var ett stort härligt gäng på Piteå Cruising & Dragrace. Vi satt i gräset, drack öl och skrattade.


Vi blev ungar igen och körde tre stycken på en vespa till Storheden!


Årets första isglass med Sara, J&J.

What the fuck is up

Konstig helg! Mattias gråter till olika låtar under natten, Tobbe säger att han kan kamma mitt hår samtidigt som han skriver med en norrländsk dialekt att han kan stryka mig på kinden samtidigt. En annan dude ligger och gråter för att Blair och Chuck gör slut i Gossip Girl. VAD HÄNDER?


Tyckte bilden passade in till min text. OJAA. Nu ska jag ta itu med mitt hår, det kan ta ett år. (rimmarn)

Tre väldigt värda bilder.




Hej mina vänner

Min kamera är ju tyvärr paj, hade med mig systemen men HEH den laddade visst ur. Fick typ två bilder, slänger upp dom när den laddat lite! Men det var trevligt som vanligt, det var awesome med grill! Efter vi suttit hos Jay med ölspel, raggat upp Per till att följa på P&L och gjort annat bus så drog jag ut på äventyr med Carro! Endade upp på någon slags efterfest hos Tomas.

Huvudet bankar på i sin egna takt

Öl ger mig bra huvudvärk, kände redan igårkväll hur migränen kom krypandes. Awesomeness. Vet ni hur fruktansvärt jobbigt det är? Ska lägga mig ner och dö lite, sen ska jag och Sara iväg på möte med Idoltjosan! Godnatt.

Nattens replik från mig:
"Sluta böla, nu sover vi."

Laaaaaters.

Ouch, min dator är så varm att man inte ens kan hålla fingret på musplattan. Jävlar, överhettad? Jotack. Är hemma och vänder en sväng! Ska strax gå ner och möta upp Matte och dra på nya äventyr! Fan vad det inte har varit Valborg idag. Kanske beror det på väder mina kära! kanske kanske.



RSS 2.0