Sunday bloody sunday

Skön kväll igår, någon somnade tidigt, någon kasta upp, ingen utav dom var jag. Höll det på en städad nivå och det var fan kalaskul. Slänger upp bilderna imorgon, eftersom att Mr.w inte har någon kortläsare!

Nu ska jag fortsätta ligga i sängen och invänta en till sovmorgon. Peaceout.


Sing back louder.

Rusty Halo . Young blood . Vår sista dans . Bonfires . Trapped . Maybe I'm amazed . Times like these
. My skin . Kom igen Lena . I will follow you into the dark . A lack of color . It ends tonight . True colors


Only to come back as pure as gold.


Var bara tvungen att visa er denna video, helt jävla amazing. Lyssna själva och bedöm!

Andreas är Sveriges enda riktiga rockstjärna.

- Anders bagge.

Nu ska jag bekanta mig med Andreas lite granna. Söndagsmys hela dagen lång, fan vad skönt det är att vara ledig ibland. Nu ropar Wille att det är något som luktar dött i köket. Kanske borde undersökas!

AWESOMENESS.

Fick helt jävla random ledigt imorgon. Tusen tack till det! Underbart. Då blir det all in ikväll! Sara har precis anlänt och allt känns jävligt bra. Hejdå.


You lost your soul, to a woman so heartless.

Det är lördag och det är Halloween. Beger mig mot W för att dricka lite vin och invänta Patrik och andra fowks, får se vadfan vi ska göra. Jobbar mest troligt imorgon så får bli lugnt! Peaceout.



I wanna be a rockstar



Neii, vad har hänt? Jag och Wille har likadana skor. Bra att det syns att vi hör ihop, varna mig om detta går föör långt! ..Nämen, sjukt stressig dag på jobbet och vi sålde för väldigt jävla mycket. Känns att det var en löningslördag. Brabra. Nu dricker jag lite vin och ska snart hoppa i duschen och fixa mig! Peace.

Linnea Henriksson


Kan inte annat än att hålla med andra, Linnea levererade igårkväll.

Johan grönamannen Elke.

Säger bara, wtf?


U2!

Fan vad jag vill se U2 live. Asså kolla bara!!!!



Ta mig tillbaka..

..till sommar och FESTIVALERNA!



Musik. Öl. Människor. Vänner. Kalas. Skratt. Party. Helt. Jävla. Underbart. Älska.

Det är söndagkväll på söder.

Fast i Luleå är det fredag. Jag var tvungen att spendera lite pengar idag. Köpte bland annat Andreas Carlssons bok - Live to win, låtarna som skrev mitt liv. Tror den kan vara råbra. Köpte även ett par nya tights till jobbet, dom gick dock sönder direkt jag tog på mig dom, hallelujah H&M.

Avslutade stanrundan med 1km sim och sedan kollade vi på Emilias match på hälsans.
Nu blire lite rött och sen kommer Carro och Tobbe för lite prat om framtiden. Tjohej fredag.




Don't let us get sick..

..Don't let us get old, don't let us get stupid, allright? Just make us be brave.



Nu ska jag ta en vända på stan, tydligen så kommer jag rågarva när jag ser Johan? Undra vad han har kokat ihop den filuren. Efter det ska jag dra å simma mina vänner! Hörs senare, peaceout.

Kallelse, wtf.

Kan någon påminna mig om varför jag gick med i arbetsförmedlingen? Vadå jävla obligatoriskt? Jag har fan ett jobb. Och nu när jag inte vill delta, ja då måste jag slösa pengar och ringa och säga att jag inte kommer. Less.


Jag kan inte se min spegelbild i vattnet,

Thåström - Men bara om min älskade väntar.
Nationalteatern - Men bara om min älskade väntar.

Förut har jag älskat Nationalteaterns version, men sen såg jag att Thåström sjunger den jävligt bra han också. Dock så är Nationalteatern lite mysigare och Thåström lite mer brutal. Sen så tänker jag på min farfar och min syster när jag hör nationalteatern, vilket är bättre antar jag. Vad tycker ni?


Martin Beck & Gunvald Larsson

Nog är det väl förbannat att man ska vakna tio i sex på sin enda lediga dag? What up liksom. Somnade dock om en sväng men då väckte såklart wille mig för att han skulle ut och springa, what up igen. Så nu ska jag koka kaffe och se en Beck, God Morgon!


Thinking of you.

När jag sitter på bussen så tänker jag som mest, jag brukar kolla på folket runt om i bussen och små le. Fundera på vart dom är påväg, hur många som är påväg till jobbet, hur många som ska till skolan. Jag vet inte många i min ålder som gillar att åka buss, men jag kommer på alla ideér på bussen. Vad jag ska göra med mitt liv, vad jag ska fota nästa gång, osv. Visst är det väl jävligt nice att åka buss? Agree?


If she ever tries to leave again..

I'mma tie her to the bed and set this house on fire.

Jag har aldrig riktigt gillat Eminem, men jävlar vad bra den där låten är. Och några andra av hans låtar. Har först nu fått upp ögonen för honom, and daamn. Mhm.


Just gonna stand there and watch me burn?

Vi var alldeles för många som skulle jobba imorgon så jag avbröt min 11-dagarsvecka och stannade på nio. Det känns i fötterna vill jag lova er mina damer och herrar. Men imorgon är jag ledig som en liten fågel och ikväll ska jag dricka vin som fan. För sen jobbar jag helgen as usual!


I'll taste the sky and feel alive again


Epic music at work.

Your body is a wonderland . Man must dance . Billionaire . Sunday bloody sunday .

För att höra resten får ni besöka mig på Mat&Prat, peaceout!

I think it's kinda strange, how money makes a man grow.


Forever angel

Det blev en lång dag, 10,5h. Trevligt med kvällsöppet, fast när jag såg alla rabatter och grejer så hade jag fan velat gå själv. Menmen, tjänade istället för att slösa. Helt ok. Nu ska jag bränna lite skivor med råbra musik som vi kan spela på jobbet! awesomeness.



Att betygsätta en artist.

Tänk vad roligt att ha Laila Wahlgrens (fd. Bagge) jobb, sitta och bedöma folk på hur kassa dom är på att sjunga, men samtidigt ta fram dom som är riktigt bra. Jag tycker om hela Idolgrejen, fast vad händer med dom som vinner? Vad hände med Daniel från 2005? Vad hände med Markus Fagervall?

Som jag ser det så är det 2an som alltid lyckas bäst, typ Darin i detta läge. Fast vart är Erik Grönwall, och Calle Kristiansson nu? Det var ett tag sedan jag hörde något av dom.

Anyways, det jag ville komma fram till var att Lailas jobb verkar vara grymt, även då Andreas och Anders, men Laila är ju female and so am I. Jag ska ha ett liknande jobb i framtiden. Bara så ni vet.

Jag ska aldrig mera säga sanningen till nån..

..som saknar förmågan att förstå.


När man ser att det blöder, ja det är först då det gör ont.


I can feel a hot one.

Godmorgon svullen näsa, ögon, hjärna. Idag väntar 10h jobb! Ska nog gå snabbt och fint, ikväll är det kvällsöppet på Shopping! Så ni Luleåbor vet, dock måste man ha en liten biljett/flyer för att få komma. Finns att hämta på alla affärer innan klockan 18 för er som är intresserade!

..Annars så var jag och Sara och simmade en kilometer igår, fett kass kondis. Efter det drog jag till Gstad och lämnade bilderna på Amandas familj till hennes mor, hon blev nöjd så det var ju skönt!


Jobbar 11-21, så slänger upp några tidsinställda! Peaceout.

Lifehouse, John, Melissa, Hinder

Life after you . Your body is a wonderland . Tyck synd om mig nu . Lips of an angel .

Ibland glömmer jag bort att jag faktiskt har råsköna låtar i min playlist, bara lite högre upp än dom nya. Kanske borde göra en ny snart, känns jobbigt att gå igenom 494 låtar hela tiden.

Fucka off?

Idag är en sån dag som jag vill dra här ifrån och aldrig vända om. Aldrig höra av mig, hålla käften resten av livet. Det räcker. Idag är en sån dag som jag inte kommer blogga, för då vet man aldrig vad ni får läsa.


I still haven't found what I'm looking for.


Alex schulman

Dog lite när Wille hade fått denna film av nån polare, så jag tänkte att jag kan skicka en till Carro också, titta här! Haha, fan vad jävla roliii!


Ett helt nytt huvud.

Knåpade ihop en liten ny header, några som gnällde om att den gamla var lite naken (några = Wille&Johan.) . Är denna bättre? Det tycker jag med. Nu är klockan nio och jag har suttit i soffan i över två timmar, det händer inte ofta. Ligger alltid i min säng instängd på mitt lilla svartvita rum. Tog mig ut därifrån idag.

Nu ska jag hoppa i duschen och dra till Wille, lägger upp några tidsinställda inlägg så ni nattsuddare får något att läsa! Peaceoutjao.

And then I turned seven


Gråta. Fyfan vad bra den här låten är. Så sorglig, men jävligt jävligt bra. Lyssna själva.

http://bildfabriken.blogg.se

Om ni är less på att se mina tråkiga halvkassa bilder så kan ni kolla in dessa på Bildfabriken. Gaah, hon har blivit så sjukt duktig! Håll koll på hennes blogg, hon lägger upp schyssta bilder från tid till tid, riktigt fint!

Nästa vecka börjar vi med uppgifterna igen, jobbar för mycket just nu så har inte tid.


Nordnytt.

Fan vad tråkigt det är att se på nyheterna. Ja nu tänker ni "varför fan ser du på nyheterna då?" Ja, för att mamma ser på det och jag sitter och dricker kaffe med henne i vrummet. Blogga och dricka kaffe? Jag kan göra mycket samtidigt, ni skulle bara veta.


Girl you're amazing


Jag och Syster när vi var småa, jo det var våra vardagliga kläder!

Lewis by tangoberra.

Jobbar 09.00-18.00 imorgon så vet inte hur mycket bloggande det blir, men här har ni en liten reminder of me. Den episka playlisten. Den bästa. Jag håller med er! Tack och hej.


Äta sova jobba dö.

Fem dagar avklarade, sex dagar kvar! Har bestämt mig för att ta alla pass jag kan få, detta resulterar i jobb; Onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag. Så nu vet ni vad jag har gjort och kommer göra dom kommande dagarna!

Nu ska vi fortsätta se Beck - Kartellen. Sov sött och dröm om alla småkryp ni mött!



DU SKA!

Syster: LOUISE! DU SKA KLIPPA AV DIG HÅRET!

Detta kommer givetvis inte ske, hon tyckte att det skulle vara vrålsnyggt efter att hon sett bilden nedanför. Skulle dock gråta och förmodligen slå den som klipper av det på käften om detta skulle ske. Kanske någon gång i framtiden, vad tror ni?


Rasmus Seebach.

Rasmus Seebach - Engel. Denna låt spelas konstant på rix, och vi lyssnar hyfsat ofta på det när vi öppnar på mornarna. Så jag kan inte låta bli att tycka att den är bra, däremot så blev jag förvånad över att det var en vit man som sjöng? Tyckte det lät som någon ball afrikan. Så fel man kan ha!


Wallstreet - Money never sleep.

En klapp på axeln till er som läste hela listan i förra inlägget, no lifers. Nu blir det bio! PEACE.


Let's make a list.

Lovar du att vara ärlig? Möjligen.

Du heter: Hanna Louise Andersson

Smeknamn: Lollo, Lollan, Lottlis, Lewis, allt som börjar på L.

Låt som när du är ledsen sörjer till: När jag mådde som sämst en tid så var det Owl City - Vanilla twilight.

Beroende av: Sova, fan vad jag älskar att sova.

Vad tror folk om dig: Garanterat att jag är dryg, eller konstig.

Stämmer det: Dryg stämmer inte, men konstig är jag, haha.

Vad får du oftast komplimanger för: Mitt hår, leende eller fotografin.

Vad säger du för att imponera på någon: Behöver inte säga något.

Hur imponerar man på dig: Vara sig själv (Jävlar vilken klyscha)

Brukar du skratta för dig själv: Jag skrattar alltid med mig själv och åt mig själv.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "Fyfan. Tänk dig jag då som hade tänkt jobba 64h på 7 dagar men nu skippar jag ju 12 imorgon"

Var bor du: I Lewlewå.

Trivs du där: Mmh, jag är som gjort för kyla.

Äger du några converse: Jo, två styckna.

Sprit, cider, vin eller öl: Vin, fohelvde.

Brukar du bli för full: Det händer, även om man alltid ska "tare lugnt ikv"

Är du allergisk mot något: Jo, killar som "vet" att dom är snygga. You know what I mean.

Hur svarar du i mobilen: Hej det är kungen.

Brukar du komma i tid: Jag kommer alltid i tid, hatar folk som kommer sent.

När mår du bra: När jag gör exakt som jag vill.

Vanligaste färg på dina kläder: svart.

Favorit dryck på morgonen: Kaffe.

Är du blyg: Ingen tror mig men ja, det är jag!

Sysslar du med någon idrott: Går upp och ner för trappen var dag.

Är du nöjd med ditt liv: Fråga igen om 10 år.

Är du bortskämd: Verkligen inte, har aldrig varit och kommer aldrig bli. Tacka fan för det.

Har du bra vänner och äkta vänskap: Jag tror ärligt inte att man kan ha det bättre än mig på den fronten.

Vilken tid gick du upp idag: Schyssta frågor ändå.

Har du sovit i din egen säng inatt: Nej, sover oftast hos Wille.

Har du strumpor på dig nu: asså wtf?

När grät du senast: Idag, av smärta. Nä jag vet inte, någon helg sen.

Har du piercing: Jo, 8 stycken om man räknar alla jävla hål i öronen.

Vill du ha barn: Om den är lika söt som mina småsyskon.

Är du flygrädd: Nej, det är fan fett coolt!

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten?

Vilken är din favoritglass: Min mage gillar inte laktos, det säger väl allt?

Vad äter du helst när du ser på film: Beror på vilken tid det är på dygnet.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: KVÄLL FTW!

Vilken ögonfärg har du: Svarta, eller blå.

Har du någon gång gråtit dig till sömns: Jo, för ett år sedan! Då jag hade influensan.

Senaste låt du hörde: The used - I Caught Fire. Hejdå.

Bruce Kung Springsteen

Det här kallar jag fan livsnjutning;

It's 4 am and I'm alone.


I'd wish the sun would never come. It's 4 AM and you are done.

-

Jag lovar mina ben blöder på insidan.

Let's hug it out bitch.


Seriously, Ari Gold är fan bäst.

Sånt som kommer från Sverige.

Kent . Håkan Hellström . Lars Winnerbäck . Johnossi . Melissa Horn


Håkan Hellström

Var vi dom enda ungdomarna i Luleå som somnade före elva en fredagkväll? skönt iaf, sjukt pigg nu bortsett från sjukdomen. En 10-16 lördag väntar, sen ska jag fortsätta på min blifriskhelg. Laters.

You suck.

Måste meddela att det var fett trist att glo på IDOL ensam. Stänger nog av och fortsätter med middagen. Alltså, ofta jag lagar middag åt någon annan än mig själv? Ah, uppenbarligen. Hemmafru Louise. Eu.


It's not just words.

Greg Holden . Bob Dylan . Switchfoot

Tre mysiga artister, passar bra en jävligt kall fredag som denna! Nu börjar IDOL, hejdå.


Take me back to..


Om jag var tio år yngre, skulle jag inte behöva dig längre.

09.00-18.00-dagen är nu över! Jag överlevde med nöd och näppe, tungt på slutet kan jag lova. Tack för att vi var tre som stängde, skönt. Efter jobbet promenerade jag till Papi för att hämta lite utskrifter som jag ska leverera till Gstad nästa vecka! Vart väldigt fint. Nu väntar Idol och bli-frisk-fredagkväll.


When I see your face

Godmorgon, det bara ilar i hela näsväggen, tror jag? Kan det stämma kanske. Vad gör ni då? Sover i era varma sängar, ja det gjorde jag också. Sen kom Wille och väckte mig for no reason. Men kaffe fick jag.

Börjar morgonen med lite skön sång; Ett, två, tre.


Godkvaell.

Haha, seriös kaos sista timmen. Alla ville äta hur mycket som helst, men vi överlevde på håret. Ska dock slänga mig i en säng, för jag orkar inte vara vaken när jag är sjuk! Måste vara någorlunda frisk imorgon, för det är fredag och jobb 9-18. Hejhopp.


Det är såna dagar som hela världen sjunger

Har du kommit nånstans, har du sumpat din sista chans, är du framme nu?


Save your scissors


Radioactive

Seriöst, huvudet är tjockt av slem och ondhet. Fan vad svullen jag känner mig, tror att jag har fått den här sk. "mansförkylningen". Den är förjävlig. Men något positivt med morgon är iaf; Kings Of Leon.





brandman

Vad gör jag? Jag lever. Jobb 08.00 - 18.00, efter det hälsadi jag på Carro och Tobbe en sväng. Nu ska jag sova för jag är sjuk och slut. Återkommer imorgon med mer information om läget. Peace.


Jag och Sara som brandmän. Fett ballt.

Den bittra sanningen.

Jag får rätt många komplimanger för mitt hår, innan jag klippte lebbfrippan. Näskoja, får det fortfarande. På mitt långa svarta självfallshår. Med skruvlockar vissa dagar. Ja, iaf så tänkte jag visa er den bittra sanningen nu. Det bor ett litet troll i mig. Det är såhär det ser ut på undersidan vissa dagar, helt fantastiskt! Det blir ju värsta volymen och man slipper hårspary och skit. Haha. Fyfan.




Man måste dö några gånger innan man kan leva

Säga vad man vill om Håkan Hellström, men det finns dagar och vissa stunder där hans musik är det enda man vill höra. Så jävla speciell, så jävla grym. Så egen. Tack för att du började göra musik!


Jag kan inte skilja på.


Ja, här har ni min lunch! Nä, det är inte stekt gröt med flugor i. Det är bara vanlig havregrynsgröt så lugen ner dä! Kylskåpet ekar lika tomt som bankkortet så detta fick bli en fin jävla lunch. Har gjort sjukt mycket vettigt nu på morgonen iaf, men mer om det senare i livet! Nu ska jag ta en promenad. Vi hörs.

Steal this album

System of a down - Roulette . Modest mouse - The world at large . Lifehouse - Sky is falling.

..Tre riktigt goa låtar såhär på morgonen innan man hunnit vakna. Lyssna!

Godmorgon, fyfan vad det är kyligt.

Här sitter jag, klockan åtta och äter äggröra gjord på; Ägg. Fanns ingen fin liten gräddskvätt att sätta i så det blev ägg. Med tomat på sidan. Helt jävla ok gott. Inget kommer dock någonsin vara godare än denna kladdkake-chokladmousse-choklad-kakan från Café 60. To. Die. For.



PS. Tittade just ut genom fönstret och såg Gymnasiebussen, skönT att jag inte sitter på den.

På Stockholms gator # 3



Vad då dansa till techno?

Stockholmare, vad fan lyssnar ni på egentligen? Alltså det som spelas på krogen kan ju jämföras med detta > Skit. Det där var det sämsta jag hittade genom att söka på Techno på Spotify så tänk er det där, blandat med all "vanlig" partymusik mixat och fuckat. Fyfan, tacka vet jag musiken på Allstar!

Festen som pågick i 12 timmar.




Rågsved - Centralen - Arlanda - Kallax - HEMMA.

Hej min lägenhet, hej mitt fina rum, hej min fina dator, hej min underbara efterlängtade musik. Hej Luleå.

Jag tog mig till Arlanda med hjälp av mig själv och ett expresståg, jag tog mig till incheckningen, gaten och sen flygplanet. Inte en minut för tidigt var det dags för hemresa. Man, it feels good to be home. Om en timme får jag även återse ett kärt ansikte som jag saknat denna helg. William, fina fina Wille!

Party like a .. stockholmare

Galen natt igår, vi begav oss i natten till någon krog på Söder, slutade upp på efterfest hos en arbetskollega till Johanna och groggade tills klockan blev åtta och det var dags att sova. Så ni kan ju gissa att det är chips och dipp som gäller ikväll. Dock kommer Tommy och Ivan hit med priiit om 1,5h så det kanske går ut för. Jag som låg så skönt..

We don't give a fuck

Jag och Amanda upptäckte att Erika hade en webcam, fett med roligt. Nämen, JOHANNA KAN DU SLUTA NÅGON GÅNG? ..Vi sitter här lite runda under fötterna och väntar på den sista pusselbiten.

Stockholms kyss

Här ligger jag med ett glas rosé i handen, A är ute med hunden så jag är fucking ensam va! Tror det blir en mysig hemmakväll med jävla massa vin, utgång nalkas iallafall imorgon.


I'm alive and well.

Tåget var självklart försenat i 1,5h eftersom att vi satt fast i Boden igårkväll. Men nu är jag jävligt framme, sitter hos en vän till Johanna och Amanda.
Jag och Amanda har virrat runt på stan, försökt att ta oss fram bland alla arga och otrevliga stockholmare. Hittills har vi lyckats! Vad kvällen har att erbjuda återkommer jag med när jay slutar jobbet @ 19.00. Hej.

I STOCKHOLM.

Nu tar jag mitt pick och pack och drar mot Stockholm, you kids behave!
Hörs antingen imorgon eller på måndag. PUSS AND PEACE.


En extra puss till min fina William! See you monday ♥

Han kan sjunga.

Jag är så bra på att ljuga. Ni trodde väl inte att jag tänkte börja packa? Nä inte jag heller fan. Tänkte bara skryta om att jag fick Olle Hedberg som vänförslag på Facebook. Så mycket hade jag att skryta med, mitt liv är så jävla roligt att jag måste snacka om Facebook här. Näfan. Hejdå. En stund.

För att det förgyller vardagen.

Thåström . Lostprophets . The cure . 44 . Daniel Adams-ray . Joshua James . 30 Seconds to mars


You make it real for me.



Like a drifter I was born to walk alone.

Idag började morgonen med en lättare snöstorm. Men inte gör det mig något, för ikväll 19.57 åker jag till Stockholm. Tänkte skriva ut tiden här för alla som vill vinka av mig, fan. Kommer stå där ensam! MENVAFAN. Det får man väl ta. Nu ska jag börja packa, har som väntat nog länge med det.



I öronen på morgonen.


Här ska det vara en rubrik.

Längesen jag var såhär sjukt trött, denna tid på morgonen. Vill inte alls stiga upp! Menmen, en jobbdag kvar och sen är jag ledig i fem dagar, woop woop! ..Ni kan ju börja morgonen med detta, 02:32 är roligast:


-


Med den låten säger jag godnatt.

Nom nom nom nom


ALLTSÅ JAG DÖÖÖÖR lite varje gång jag ser denna. Så sjukt jävla söt kissemiss. Och ja, alla har redan sett denna men den är fan värd att lägga upp. Så sluta klaga!

PÅ FREDAG!


På fredag är jag och springer på Stockholmsgator med dessa två nötter. Fan vad jag längtar.

Scratch another problem off my list.

Allt löser sig så fint om man har rätt kontakter, då menar jag att jag har en kontakt (bästavän) som har en kontakt. Ja, vafan pratar jag nu om? Det tänkte jag inte berätta idag men DET ÄR SJUKTJÄVLAMEGABRA! Fan vad jag älskar när allting bara flyter på och löser sig. Helt underbart. Ja. Bra dag alltså.


It's all good.

Nu har jag gjort mitt för idag, jag har redigerat en herrans massa bilder och dragit å lämnat dom för utskrift, jag har fotat igen och redigerat det. Så nu strejkar jag och går till sängen och slår på någon ball serie. Hej.


What really isn't there..?

Here we go again, tänk på att jag har tolkat det från min syn. Men välkommen med kommentarer!
Detta fick jag fram när jag tänkte på surrealism:


Som vanligt så hittar ni Elins foto på bildfabriken.

avslagen fruktsoda och spöken.

Sitter och redigerar bilden till veckans uppgift "Surrealism", blev rädd för mig själv. Har använt mig som modell så får se om jag kan sova inatt. Varning för att den är lite mer psyk än surrealism. Den kommer upp på en stund!

My saviour

Fanfanfan . World spins madly . Everchanging . Gubben i lådan . Longest night . Calling you

Fan, fan, fan, det skulle vart du.


Coat of many colors


Sitter och redigerar bilderna som jag fotade förra veckan, men vafan är poängen med att lägga upp dom här? Blogg.se är så otroligt duktiga på att göra bilderna suddiga och fula. Men ni får se en iaf. Hejdå.

Whiskey and cocaine


Å jag fick ingen paddel.

Fan, skön dag på jobbet! Har inte gjort annat än att skratta åt mig själv, huhu,. Nu ska jag kasta mig i sängen, invänta världens snyggaste blondin och vara jävligt ledig tills tisdag 11.00. Peace.


It's on and poppin' yes


Nu kör vi! Vad syster än säger, Peaceout. Take it eazzzzy.

Son's gonna rise

Awee, nu är förefestene igång i fullrulle. Middag på Allstar är det som står på schemat och sen drar väl dom flesta in i dimman! Jag jobbar imorgon och får ligga lite på lugnsidan. SÅ INTE MIN SYSTER BLIR ARG PÅ MIG.
Nä men vi hörs imorgon, peace out!


Gubben i lådan

Jag sa ju att det skulle bli en bra dag! Även på jobbet! Och även om det har varit kaosmycket folk hela dagen har det fan varit roligt. Nu ska jag hoppa i duschen, knäcka första ölen och sen kommer det lite småfolk hit!


Jag är en soldat för dig.

Har någon bra känsla, detta kommer bli en bra dag! Även på jobbet. SJUKT TAGGAD PÅ ATT LEVA! ..Okej, det var något ovanligt, vart fan har gnällkärringen tagit vägen? Äh, lovar att hon är tillbaka efter klockan 16. Puss.


Where do you go when you're lonely?


Jimmy Eat World.



I can't compete with a real education
All the fucked up things you say
Couldn't possibly be any less help to me

The heart is hard to find
.

Städa städa varje lördag

åå så varje jul. Nämen, det är väl skönt att kliva upp way före man behöver det för att kunna städa lite såhär på morgonkvisten. RULIGT! Får massa besök efter jobbet så rummet kan väl vara i lite skick iaf. Kaffe.

What's the point

Jag: vet du vad det är på tv ikväll?
Sara: IDOL!

..Seriösa nolifers när man jobbar lördagar. Men just idag gör det inte mig något, för jag är sjukt jävla muppigt trött efter att ha sovit noll och jobbat i 9h. Är också sjukt jävla lycklig över att jag vann lotten som gjorde att jag börjar 12 på söndag ist för 10. Så imorgon kan vi fira Elin på riktigt!


Så nu ska jag handkramas lite med min man och laga mat och se IDOOOOL! Peace.

Du får mig aldrig att stå still. Jag fungerar inte då.


Hit 'em right between the eyes.

Det är nog bara jag som skrattar åt detta men iaf.
Jag: Vad görs då?
Sara: Ingenting, dammsög just hela lägenhetshoran.


zidecutzz


Bättre bild kommer när jag färgat skiten.

I rymden finns inga känslor

Har spenderat en perfectly fine eftermiddag med Elin! Hällt i oss kaffe (hon har äntligen blivit stor och börjat dricka det). Vi skulle även på Havre magasinet, trist att det stängde 26/9. Vi var alltså några timmar sen. Sen gjorde jag något modigt och klippte bort en stor slinga hår. Sidecutta alltså. DENI!


They don't care about us.


Runaway train


Igår for jag och Carro till tågstationen och surprise:a Amanda. Hon flyttade nämnligen till Sthlm igårkväll så vi for och sa hejdå! Trots att jag drar ner nästa vecka så kändes det såklart ledsamt. Än en vän lämnar staden, fan så tungt. Tur att några stannar kvar med mig!

Boden.

God morgon världen! Ledig torsdag vilket betyder att jag ska dra mitt arsle till Boden och umgås med min fina Elin. Tror vi ska dra en sväng till Havremagasinet och kolla in vad som hänger där! Awesomeness. Hörs sen.


Bara om min älskade väntar.


Sweetness

Vad händer med den här veckan? Inget folk alls på matandprat. Vi har mest hängt hela dagen känns det som, men det är fan skönt det med. Ibland. Drog förbi på H&M i hopp om att dom skulle ha fått in den nya tishan som jag suktat efter, och guess what:


Man glömmer att man trivs med livet ibland

Vad är det som gör att man säger saker, man säger saker man inte förstår, 
Där vi gick på berg som högar av löv med långa jackor och längre hår Och vad är det som gör att man glömmer saker. Man glömmer att man trivs med livet ibland.
När vi flydde från sanning, tid och besvär för att ta måsten i andra hand.


Livet -

För att nå toppen måste du gå i rätt skor.


Här hittar ni Elins bild.

We found a way

Somsagt, för er som inte har hängt med från hela förra veckan så ger jag och Elin varandra fotouppgifter som ska publiceras på våra bloggar varje måndag klockan 21.00. (MEN VA? det är ju tisdag idag, ja vi är en dag sen idag) Så om en liten kort stund kommer min världelösa bild upp!

Denna vecka hade jag "Livet" och Elin hade "våga"


Just chillin'


*

Greg Holden - Thinking of you.

Canon EOS 400Död.


På en stund ska jag röra mig mot Gstad för att fota familjen Niemi. Jag är trött. Min kamera är dålig. Team.

Haparanda

Det gick ganska bra på IKEA, behövde bara ropa ut Willes namn en gång i kundtjänst! Så det är ju framsteg, jämfört med sist...

Jag köpte så jävla roliga grejer alltså! Två plastlådor, två kartonger, två ramar och två te-grejer. WOOPWOOP! Köpte även choklad och en cola på Candy world, det var nog det roligaste. HIHI.


I break down as you walk away

Fan vad hängigt att vara vaken den häär tiden när man är ledig. Men, mycket att göras. Ikea, fota, fota, redigera, visa, blabla. Börjar dagen med ett käftslag och lite kaffe. Hej.


World spins madly on

Det blev en långpromenad med Nicke för att lugna nerverna från hatet tidigare och en kaffe på Roasters. SATAN vad det blåser idag! in i duschen och nu ska jag dra mig vidare mot mitt kära Gstad.

Har ingen ork till att fota något idag, inte ens mig själv. Men imorgon klockan 21 så kommer min uppgift "Livet" ..Den kommer dock suga men något får ni att titta på. Hejdå.

Hate me.

So I'll drive so fucking far away that I'll never cross your mind
And do whatever it takes in your heart to leave me behind.


Äckel.

Jag får helt seriöst lust att byta kontantkort när jag hör Halebops nya äckliga sjukt vidriga reklam, asså fyfan va jävla JÄVLA VIDRIG. Dö halebop, dö. Något som jag också hatar är folk som sätter sig på ens väska på bussen, eller om en kärring bara måste sitta lår i lår. Uäh.

Sen hatar jag allt annat idag också. Säg en positiv sak och jag lovar jag kan göra om den till något dåligt. Fy helvete vilken dålig dag. DÖÖÖÖ.

Söndag 13.3.99

Nu ska jag hoppa i duschen och se på något tvprogram med mamsen. Tror jag vandrar över till Wille och fortsätter med vårat OC-marathon på en stunden. Men här har ni två låtar denna sköna söndag:

Cookies n Beans - I just don't have it in my heart
& Bruno Mars - Just the way you are

This picture is so last year*


Hittade massa bilder från mellanstadiet, högstadiet osv. Haha, kommer ni ihåg när man bytte kort med varandra?

Three from the weekend



Heart of gold

Idag har jag återförenats med världens bästa serie, även presenterat den för Wille. Så har inte gjort så mycket annat än dött idag, sett på OC och någon film. Awesome söndag!



Time isn't wasted when you're getting wasted.



Jag har samma trasor på och röker samma marlboro.

Hemma. Ingen annan hemma, lika med massor av jävligt hög musik och en jävla massa vin. Är väl dock lite mobbat att sitta själv men vafan. Sara kommer på en timme såe. HEHE.


Hej lördag.

Kaos. Det är alltid lördagens ord. Men nu är jag hemma, eller ja. Hos Wille, dricker vin och dör lite inombords. Tror att jag ska röra mig hemmåt istället och dricka vin i duschen. Eller något sådant.

..Det låter lite roligare, eftersom att Patte och Wille sitter och fnissar som små flickor här. Och är redan fulla. Jobbig.


take this, haters.

Är inte upplagd för något alls ikväll. Vill dö typ. Men Emil är hemma från GBG så jag drar mig mot gstad för att hänga gäng med mina fina, dom som förstår mig när jag är på detta humör. Peace!


VÄRDELÖSA DAGAR SOM DENNA!

Jag är så otroligt less. Det är fredag. Jag är less. Jag är less på att jag måste vara anständig ikväll. Jag är less på att bo i den här skogshålan i norrland. Jag är less på att jag inte har ett vinglas bredvid mig. Jag är less på att det är två veckor tills jag ska till Sthlm(fest). Jag är less på att bo hemma. Jag är less på att PartySara är på skiftbajsfest så hon inte kan festa med mig. Jag är less på att jag är less. DÅ VET NI.

Fast ni kan ju ha det så kul ikväll, medans jag går och sliter av mig håret. Peace.



Party with my pain

När det är fredag så vet man att man garanterat får sig ett glas vin om man håller sig hemma vid middagstid. Idag var det dock så jävla gott med vin så att ..det tog slut, DIRR. Deprimerande. Men man kan inte få allt, kanske får man mat om man har tur. Jag brukar ha otur.


Allt finns på google.

Kikade runt på google och fann en bild på Sara! Vilken jävla slump:


Dogs


Tobbes monster men sjukt söta Hemi.

The Collection

Simon & Garfunkel - The boxer. Sjukt mysig låt, såhär en fredageftermiddag. Ikväll tror jag att det blir bio; Wallstreet, om min plånbok tillåter. Får lön först på måndag och då ska jag ...Inte köpa något, HEHE VAR VISST TVUNGEN ATT SPARA. Kul. Fast jag ska göra en kul grej nästa vecka iaf, och veckan efter det åker jag till Stockholmia! AWESOMENESS.

Tio tjugotvå

Vaknade, pigg? Vad händer? Det är garanterat för att jag låg vaken till 2 och såg på film inatt. Jag mår sämre av mycket sömn som man egentligen ska ha. Jag behöver bara några timmar! Aja. Nu ska jag dra mig mot jobbet, ha det så kult på restaurangen! Oh waiiit ..thats me!


På natten fryser blommorna.


Sorglig bild, på något vis.

RSS 2.0