I'm so sick and tired.

Nu har jag kämpat i några timmar, är fan helt slut. Vad har jag gjort? Nja flyttat lite papper, slängt lite gamla grejer och fixat till mitt nya skrivbord. Mamma ville ha tillbaka mitt gamla fina. Nu har jag ett ikearum istället för coolt rum. vadskamangöra. Aja, heja Olle nu! Idol, jatack.



Har du hört?

Har du hört om han som bränner sina skepp
i samma stund som han fått dom att flyta
Om han som har ett fläck fritt liv
men skulle dö för att kunna byta

Lars Winnerbäck - Måste vara två.

Hela världen är så underbar.

Jag fick sån skön känsla i kroppen, sådär glad som man bara kan bli när man andas in höstkylan i näsan. Jag kom även hem till mina biljetter till Sthlm och det gjorde allt bättre. Snart ses vi igen min älskade Johanna!

I öronen spelades Rite of spring och allt kändes bara jävligt awesome påvägen hem.


Turn back time

Gahh, vilken huvudvärk jag har! Och har haft dom senaste dagarna, det är typ för att jag är ledig så mycket denna vecka, så slappnar man av och får huvudsmärta. Aja, ska dra på mig något anständigt och fara åeh jobba.


Jay Smith!

FANTASTISKT!


Hunden från rymden.


Seriöst. Vidriga. Ögon. Hemi fick när jag hade på starfiltret och lyckades fota samtidigt som Carro. eu.

Play that music.

Damien Rice - Snow Patrol - Hurts - Joshua Radin - Lars Winnerbäck - Undrop - Rise Against - Dolly Parton - Jimmy Eat World - The Script - Maximo Park - Yellowcard - Angels & Airwaves - Sister Hazel - MIKA - Missy Higgins - Matchbox Twenty - Dead By April - Skaburbian Collective - Blowsight - Stone Sour - LMFAO

God morgon.

Iväg på ett kort 11-15 pass, have fun kids!


Sometimes you just have to take a chance.



Would you go there?


Upplev mer med bredbandsbolaget.

Var ut och fotade en sväng med Tobbe och Carro. Fick dock inga idéer till min nya uppgift "Livet". Jag vet inte hur jag ska lyckas med den, men det återstår att se på måndag! Nu ska jag och baby w steka plättar. Ja det heter plättar. Och se alla nya avsnitt av serier. Mmhm. Godnatt.

Helt jävla amazing

Min hund har drägglat ner hela lägenheten. Varje gång jag går ut från mitt rum trampar/glider jag i en ny pöl, fan så jävla mysigt alltså. Love you!


Schysst att hänga ut sin hund...

Bring me the oldies.

Vem säger att gammalt är dåligt? Outlandish - Look into my eyes


Hör alla fåglar sjunga glatt, god morgon, god morgon ..etc.

Nu när jag kom hem på morgonen så tog jag mig en kopp kaffe, men till vilken nytta? För snart sover jag igen. Helt onödigt då egentligen, men jag är ledig så jag kan göra vad jag vill! Woop woop. Och jag är ledig på söndag! Vet ni hur nice det är?


Lind, Nilsen, Fuentes, Holm



Fotouppgifter.

Jag och Elin har börjat ge varandra uppgifter och tidigare publicerade jag min, här kan ni titta på hennes! Riktigt bra tycker jag att vi båda gjorde ifrån oss med tanke på att det var ett tag sedan vi fick någon uppgift att tolka! Vad tycker ni?

I need your help!

Ska jag sidecutta eller inte? Jag kan inte bestämma mig.


Do you feel like you've lost everything you can lose?

Här kommer resultatet av min uppgift "Botten":


Any comments?

Jag vill vara som alla andra. Uppenbarligen.

"Jag ska ha den här och hon ska göra hål i örat!" Sa Sara till han i kassan, hipsvips hade jag ett till hål i örat. Sjukt snyggt, nackdelen är att jag nu inte kan lyssna på musik varje dag på bussen.


Fulla för kärlekens skull

Vi drog och käkade på Mat&Prat, mitt jobb med andra ord. Det var starkt och jävligt gott med mat. Sen vandrade vi runt på stan, stötte på Sofia så hon hakade på oss. Sara fick med sig mycket fint hem och en annan rolig grej. Så spännande! Nu ska jag ligga i sängen och invänta IDOL. Jag älskar att vara ledig!

Step outside and say 'hello' to my beautiful world.

Skönt med sömn vill jag lova! Och vakna när man vill! Nu ska jag dra mig in mot stan och käka nå matliknande med Sahara. Pusses.


Platsen jag kallar för gräddhyllan.



Ja, här är det! Lite delar av hur syster och JP bor. Stället där alla trivs, en av dom finaste lägenheterna på länge! Som dom kämpat, burit, borrat, släpat, möblerat, etc. Nu börjar det nå sitt slut och ovan är resultatet!

Om ni vill se mer, klicka här.

Jag kan gå genom eld.

Klockan är 08.11. Jag ska snart falla tillbaka i sömnen, men eftersom att jag var tvungen att vakna och gå hem i minusgrader så vaknade jag till lite.

Vaknade inatt av att jag hoppade för att jag skakade så mycket. Skönt ändå! Ska dricka lite kaffe, gottigotti. Slå på vänner och somna om! ..Fast först kommer ett inlägg med bilder från Gräddhyllan!


What makes a man?


Sunday bloody sunday.

Skön söndag på jobbet! Värd söndag. Ännu mer värt att cykla hem i solen och lägga sig i sängen och se på lite serier, idol och Valentine's day! That's what i'mma 'bout to do.


Ungefär såhär blir det med mitt nya stjärnfilter, bara så ni vet. ^

Slut för idag, tack för idag!

Sa era lärare så när ni gick lågstadiet?
Fröken: Slut för idag
Klassen: Tack för idag.

Eller var det bara vi från kyrkbyn som var extra lame? Och varför slutade man med det? Man kan ju tro att vi växte ifrån det uppåt högstadiet, men jag tror nog att det är för att killarna kom i målbrottet och det hade låtit förjävligt om dom sa "tack för idag" i falsett.

It's a good thing tears never show in the pouring rain.


Matchbox twenty


A slightly change of plans.

Ändrade planer! Jag stannar hemma. Jag och Sara kom överens om att det är coolare att ligga hemma och inte ha något liv eller orka umgås med folk på lördagar så. Ska slå på lite filmer eller vänner, äta chips och sova! ..Eller ska redigera lite bilder först så slänger upp lite! Have fun. Peace.

Kött fifan


Words are not needed. ♥

Reklam? Jaa ..eller nä.

Det var någon som var fett lack på brevbäraren som aldrig förstod vad det stod på den där "reklam, nej tack"-lappen. Så tillslut dumpade dom bara all reklam dom fått på närmsta busshållplats.


Om du aldrig provat, hur kan du då vara säker?


Lördag 10.09.25

Kaos. Dagens ord, lördag och löningshelg! Då kanske ni förstår hur många många människor som var sugna på att äta och fika idag. Och nu tänkte jag lägga mig för natten och se på film osv. Men inte det, får bara ligga ett tag för senare sen ska jag och några från joppet ut och lyssna på lite music på Heroes. Kul att jag är den enda av oss som jobbar imorgon, haha.


Jay berättade att hon partat med Kissie inatt, dansat bredvid Kenza och fått gå före i alla köer. Coolt.

Hallå där, köp blåbär.

Fan vad jag är trött! Sitter och gör det sista på Johans present, sen ska jag se Idol med Wille och sen drar vi oss mot tuna, grattar Johan en sväng och sen är det väl sängen? Jobbar imorgon. Ha en trevlig kväll mina vänner!

Don't let those bastards reel you in


På havet är allting blått.


Kristo ville ha mera bilder på sig själv, okeej, det var väl bara att redigera några och jag tänkte att ni kan väl lika jävla gärna få se en av dom då! Så ruuuligt. Nu ska jag lägga mig i sängen och invänta IDOL.

Första året jag följer det såhär slaviskt faktiskt.

Ettan till stan

Fumlade runt på olika sidor på ansiktsboken och kom in på Essens, såg att dom finns nu på Spotify! Det tycker jag är skitgrymt, riktigt bra jobbat av dom! Det är sånna här stunder man är lite småstolt över att vara Luleåbo, när någon från våran lilla stad lyckas! Grymt.

Här kan ni lyssna.

You're a rockstar!


Pollenchock & Stjärnfall


Hittade denna urmysiga och fina bild på min gamla dator, ingen mindre än min syster har tagit den.

Tonårsartister och kassa röster.

Ibland spelas RIX FM på jobbet, mainstream, det är inte så farligt som alla säger men när Robyn spelas sju gånger om dagen vill jag bara gråta. Jag tycker att hon är helt jävla världelös. Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att Robyn var mamma åt Amy Diamond, för dom låter båda likadant och lika förjävligt.

Hon har sån jävla tonårsröst, och ja det var bra när man var 10. Fast det kanske är så att hon vill ha kvar målgruppen 10 år? Jag vettefan. Skit, det är vad det är. Lyssnar hellre på Sean banan för alltid än henne.


Before the worst.

Man kan ju undra vafan jag gör vaken nu när jag är ledig? Ja, jag har lite grejer att fixa idag! Dels för att det är två små möss som fyller år imorgon och dels för att min utväxt börjar bli flintisliknande. Och ännu mera dels för att jag ska fota så mycket massor.

Har iaf börjat redigera "Botten" och jag är nöjd hittills! Ska fortsätta dricka saft och kanske slå mig ner och se den där filmen innan jag börjar med något ännu mer vettigt.

Johnny lived a good life, you'll hear them say


"What starts bitter ends sweet"

- Som Rebecca brukar säga.

Vi får väl hoppas på att det stämmer då. Det såg iaf jobbigt ut för Amanda att dammsuga upp allt.

Splitter och humor

Fotograferingen ..Började, bra. Krossade Amandas glaslampa, splitter över hela badrumsgovlet. Jahap, dammsög fick Amanda göra eftersom att jag tycker det är roligare att skratta och titta på. Sen sprang vi till Storheden, köpte hårfärg och en film. Sen sprang vi hem och jag tog bussen till William som nu tror att han ska få färga mitt hår. Eh nej.

..Vi har även konstaterat att det är fan inte nice att gå snabbt och äta choklad samtidigt. Över och ut. Hej.

Calling you

Nej nu beger jag mig mot Gstad och fotar lite, har sovit några timmar och det behövdes. Nåväl, styr min kos mot Amanda! Hejhopp i lingonskogen.


När en stannfågel ger sig av,


I wont be your winter

Kalas dag, 9-14 är fan inte tungt alltså. Och jag är ledig imorgon! Ännu mera kalas. Ska dra och fota på ett tag, sen ska Carro färga mitt hår har jag bestämt! Och nu ska jag se vänner, kalas förfan.

Ska somsagt fota "botten" och bilden ni får se på söndag kommer förhoppningsvis vara i detta stuk:

Hej.

Jag ska jobba nu. Men senare ikväll kanske ni får titta på en bild. Hejdå.


Will you Mayer me?

Who says - Perfectly lonely - Your body is a wonderland - Stop this train - Gravity


Med kameran till hjälp

Nu blir det mycket fotografering mina vänner, imorgon ska jag som sagt fota min uppgift. Nästa vecka ska jag fota Tobbe och hans syskon, och sen hela Amandas familj! Ska bli spännande och se om jag klarar det.




Vi går inte längre på Medieprogrammet

Och vi läser inte längre foto, så det är typ svårt och känns konstigt att bara komma på en random fotoidé och ringa in massa modeller och skit. Men nu har jag och Elin gett varandra varsin uppgift iaf. Och imorgon ska jag iväg och fota; Botten.

Annars så fick jag ett starfilter av fina Elin i f-present så kanske visar hur det blir när man fotar med det senare!

Det är höst på min planet

Vad längtar du efter att göra den dagen du får en stor fet lön?
- Jag hade köpt en bil. Det hade gjort att jag aldrtig mer skulle behöva cykla i motvind eller njuta av Sveriges väderomslag som verkar ske när som helst.


Do you believe in hallucinations?


Är du hungrig?



Mitt sista ord och sen hejdå.

Att man aldrig kan börja en morgon med frid och fröjd, läser om dom *WF*esfs<ef** som röstade på SD för att få in "invandrarpolitiken" i riksdagen. Att man inte kan vara mer påläst än så innan man röstar är under min vetskap. Åh så jävla tragiskt. Sen har dom ändå inga argument att komma med.

Och ni säger "Det finns ingen chans att vi skulle låta Sverige få en ny hitler tid" ..Och då säger jag så här "Vi mänskliga trodde inte att det fanns en chans att dom ens skulle komma in i riksdagen" ..Allt är möjligt.

Morden

Råzoft dag på jobbet, om katten själv får säga't. Är pigg som fan, konstigt nog? Vi som var vakna halva natten. Men ska iaf laga lite käk och sedan gå över till Wille och se fortsättningen på Graven - Morden. I like I Like.


Jag skulle kunna börja gråta nu för att jag blev så förbannad.

Hon förtjänar alla pengar hon har jobbat hårt för, hon förtjänar att behålla dom, hon förtjänar att rösta vad hon vill, hon förtjänar att ha sänkt skatt för att få ut alla dom pengar hon borde. Men hon är bara en person och nu har hon gjort bort sig fantastiskt hårt. Fy skam i hela helvete hur hon har uttalat sig. Att hon vill hjälpa unga tjejer utan självförtroende är ett jävla skämt. Detta uttal var lika vidrigt som SD själva.



It's too soon to have it all.


I'm falling. Fan vad trött min kropp är. Jag vill krypa ner i sängen och sova resten av veckan känns det som.
Ah nä men visst, det kommer bli en sjukt dålig dag när man vaknar med Alliansen som vinnare än en gång.
OCH DET ÄR JU HELT JÄVLA SJUKT ATT SD KOM IN I RIKSDAGEN, HUR FAN TÄNKTE NI NU SVERIGE? äckel..

Valvaka

Jag och Amanda har suttit och svurit åt att det finns en möjlighet att SD kommer in i riksdagen, om någon utav er som läser detta och har röstat på SD, kan ni då förklara hur i hela jävla helvete ni tänkte?

It's a small crime and I got no excuse


Och med det lämnar jag mitt hem och drar till mitt andra. Hörs senare. Peace.

Strange what desire will make foolish people do.


Somewhere over the rainbow.


För hela Sverige!

Nu har jag röstat, spännande! Måste fan se valvakan, det känns som ett måste när det är första gången man får rösta! Woop woop. Stor jag känner mig. ..Anyways, nu kom min fina Elin hit så vi hörs! Heis.

Rött och grönt.

Tyst dag på bloggen igår! Det gör inget. Jag jobbade 7h och mådde väldigt dåligt, psykiskt. Sen for jag och Wille till Carro i gstad och planerade för framtiden med henne och Tobbe. Vi såg även Luleå spöa Saik. Skönt! ..Nu ska jag hoppa i duschen och gå och RÖSTA!!! Fan va jävla nice.


All the crazy shit we did tonight.

Sara är här och vi är redo som bara fan! Det slår aldrig fel när vi klockar ihop våra huvuden och styr oss mot fest. Nu kör vi iaf! Ta det lugnt. Peace.


Simma lugnt

Då beger jag mig! HAVE FUN! PEACE ..Oj caps.


Howl in the jungle

Vi ska öppna 36 nya sittplatser så jag och Samir fick sitta och bygga stolar, mitt stolbyggarjobb slutade dock efter en timme. Nu är jag hemma, duschat och ska fixa mig. Sen blir det Idol på BV, hem igen för att Sara ska fixa sig efter jobbet och sen iväg för pardey. Jobb imorgon dock så Louise simmar lugnt ikväll, hur gör ni?

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Jag fatta allt och ingenting Där stod ju du som alltid skulle va min Du såg exakt lika påkommen ut som du var Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar Hela världen är så underbar bara man får ett svar.

Jag är en vampyr.


Don't look back in anger

Godmorgon alla människor som drar sig hit för att läsa detta! Vaknade upp pigg och på råbra humör idag, vet inte om det är för att det är fredag eller för att jag fick så otroligt glada nyheter igår när jag var i Gstad? Ja, båda kanske. Men skönt iaf. Ska dricka upp mitt kaffe och pussa lite på bäbisen som sover än, jobbet börjar 11.


You ain't never gonna burn my heart out


Jay Smith

- Fan vad bra han var! Om ni nu såg IDOL, han måste bli något. Han kan bli en världsartist, en jävla legend. Sjukast skönast röst. Nu ska jag tacka för mig som fan och hälsa på sängen där en blondin väntar. Peace.


Joshua James

Lovers without love - Lord, Devil & Him - FM Radio - Abbie Martin - Dangerous
- Once again, han är kung.



Lord, devil & him

So it is now, and we are cold
To see you sick with half a soul
Words are cheap and love it speaks
The volumes that we need to make our hearts grow weak
So come on back, and have some laughs
Remember that the good times they ain't so bad.
Cause I am dying to try and find a way we can leave this..
All behind.

Och Carro är häär

åå vad roligt att Louise är här! ..Tänkte bara ägna ett inlägg till att säga till Carro att jag älskar henne för att hon har tagit körkort! Så hon kunde hämta mig idag och jag slapp bussen, miljoner värt! Nu  blire idol i Gstad. Hejpådei.


Dam di dam dam badam.

På jobbet fick jag en världsbra idé på vad jag ska ge Johan i f-present när han fyller år den 24e (Sorry syrran, jag vet att du också fyller då och du är inte glömd.) Så nu sitter jag och filar på den och den kommer slå alla andras presenter. MAH! Hehe. Ska fortsätta göra min awesome-a grej, hej.


Morning.

Jag var säker på att jag försovit mig när jag vaknade av min ringsignal nyss, så var det dock inte. Men måste ändå dra till jobbet nu för chefen hade missat ett möta. Skaka liv i mig tack?

..Måste man ha jacka om det är 12.5 grader ute?

Little lion man

Fasen vad blind man blir av att sitta och stirra på skärmen när man redigerar bilder, nu är jag klar för dagen och lägger mig i sängen och ser på vänner. Jag vet, ovanligt. Sov sött och dröm om alla småkryp ni mött!


Well, det var ju värt ett försök. Godnatt.

That thing ..Photoshop?

Before:


After:

Nu menar jag fan inte att jag är bra på ps! För att vara "fotograf" så suger jag fan på photoshop, kanske för att vi fick lära oss att redigera i Bridge istället men ja what ever, det jag skulle komma till var att jag ändå blev nöjd med resultatet på bilden där ovan. Jupp.

One tree hill.

Skönt att alla serier drar igång igen, fast vet inte om dom har spårat lite? Speciellt Gossip iaf. Tror att samma kommer vara med OTH eftersom att 7an var rätt brutal.

Vi får väl se, är iaf skönt att det har börjat igen så man har något att göra (har inget eget liv så följer påhittade människors liv istället.) ..ungefär så här grymt känns de;


En elegi för alla sorger den där hösten handla om

Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron,
Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig.


Sick to the bone

Jag mår fortfarande inte bra. Jobbade bara fyra timmar. Åt massa mat innan jag drog hem så nu mår jag typ sämre. Ska sätta mig ner med PS och börja må bättre för tre långa dagar väntar!


Even the best fall down sometimes

Oh shit vad hängig jag är. Fan vad dåligt jag började må nu, dör lite om jag blir sjuk igen. Aja, off to work! Önska mig lycka till peeps. Laters.


I was a killer, was the best they'd ever seen.


I still got some time,

Fan vad det är skönt att Wille börjar 8 och jag 11 ..typ, för då får jag gå hem och lägga mig i min säng och må jävligt bra innan det är dags att kliva upp på riktigt. Two hours to kill, what to do? Kaffe.


TV4 - IDOL

Fan vad dom alltid driver med Norrland.

Lovers without love

Vart är allt folk? Det är helt dött på jobbet efter 14.30. Trist, fast lite skönt! ..Har inte tid att prata så mycket med er för jag ska se säsongsavslutningen av Entourage, säsongspremiären av Gossip Girl och IDOL Luleå, så det är mycket möjligt att vi hörs imorgon, laters! Peace.


Svar till Malin:

Hej! Och tusen tack, vad gulligt! ..Det är en halsduk som jag köpte på Carlings i Sundsvall förra året, så jag vet inte om den går att hitta någonstans nu tyvärr! :/



Home is where your heart is.


Det krävs så mycket mygel för att verka normal.

Jag hatar fan att ligga i sängen på morgonen och vara kissnödig, asså. Så sjukt jobbigt att kliva upp ju? Åh, jag vill inte vara vaken nu! Jag vill somna om i min sköna säng. Men nä, jag får en dusch istället.

6 billion people in the world but sometimes, all you need is one


Crack the shutters

Fan vad party jag och lillis hade när vi satt och gjorde fina bilder på olika dudes. Det blev ett helt album på den där hemsidan, facebook? ..tror jag den heter. 

..Var dock tvungen att dra mig hemmåt då sista bussen åkte, fast jag mellanlandade på Tuna och lyssnade på "tung" musik med Gralle&Kristo. Tjejsnack, politik och Fronda. Reko kväll! PEACE.


I wonder if you know, how it feels to let you go.


Drar till city och är cool med en annan cooling. Laters.

The only boy who could ever teach me, was the son of a..

MAT incoming. Wiho, sen vill jag helst gå ut och leka med min kamera. Canon har fått ligga still ett bra tag.


*

P-nap á 3h satt sjukt fint. Lika fint som detta.

Slow dancing in a burning room.

9-14, inget folk, ingen lunchrusch, behöver jag säga mer? Sjukt jävla sköönt. Är så jekla sliten nu så behövde denna dag. Frågan är ju om man ska göra något vettigt eller typ, vila? Vila låter jävligt bra.



Everyday I wake, I tell myself a little harmless lie ..

..The whole wide world is mine.


That dream last night

Lika pigg som vanligt denna tid! Inatt drömde jag en störd dröm, jag skulle ta studenten "Imorgon har vi officiellt gått ut skolan för alltid Johanna" ..Asså va? Jaa, så knasigt det kan vara!



trist att man redan tagit den!

Det stavas; John Mayer & Dallas Green

Sleeping sickness . Forgive me . Free Fallin' . Comin' home . Who says . What makes a man? . All we ever do is say goodbye . In your atmosphere . Waiting . Save your scissors . Friends, lovers or nothing

Världens bästa playlist.

The gods must be crazyy

Har ni sett Gudarna måste vara tokiga? Nä, se den! Sjukt gammal och knäpp film, man skrattar åt ungefär allt. Så roliga ljudeffekter. Blev inte mycket av en catch up när både jag och Carro var lika med döda, men det löser sig! Två bilder och sen godnatt;


Iiiaahh


Smygfotade David när vi såg på film @ Carros.

Stop this train

Ingen jävla vila får man inte, nä. Nu ska jag dra mig mot Gstad som jag egentligen inte finner orken till men what to do. Lyssna här tills vidare! Laters.


the good girls are home with broken hearts.


Anything other than yes is no

Tacken för att man jobbar en söndag är fan att man får cykla hem i regn. Ska försöka torka och dricka min fina juice. Och så ska jag se på vänner ett tag innan jag drar iväg och hänger med mina riktiga vänner, hähä.


Vi är för fattiga för London


God blessed the broken road that led me straight to you,


Usch?

Äckligt, har fått blåmärken på handleden och idag fick jag en strålande smärta i den när jag bar talrikar, tappar även orken i den from time to time. Sjukt ont och läskigt. Blah.


Jag och John.

Stop this train . Gravity . Slow dancing in a burning room . Assassin . Friends, lovers or nothing

Vi har det bra här jag och John. M, planerar lite på vårat bröllop osv.

Try not to wake me

Jag ville aldrig stiga upp imorse. Men det gjorde jag ändå, for och jobbade sisådär 7h. Så nu har jag precis käkat maten jag tog med mig hem, dricker lite rött och pratade just med Jay. Ska försöka boka biljetter ner till huvudstaden så fort som möjligt. Mmhm.


God bless the broken road

Det blev en kopp kaffe på BO's. Vill ni höra mitt klagomål? Ja, jag har ju alltid något dåligt att säga om allt så varför inte? Jag tycker att det är stört att dom tar 25kr för kaffet när deras koppar är typ i espressostorlek.

Iaf, stannade och pratade lite med dubbel J, blev typ sugen på att festa men ska hålla mina fingrar i styr, jag orkar inte jobba bakis. Fast lite vin blir det iaf.


I'm gonna find another you

Neinu ska jag bege mig mot stan och dricka någon kopp av kaffe med lillis! Peacebro.


Btw, lyssna & bli kär.

Amber Pacific


Jag har iallafall fina färger på naglarna. Så trevligt. Ändå.

All we ever do is say goodbye

Här blev det naket, uppdatera sidan så förstår ni vad jag menar. Om ni inte redan ser dvs. Wille dissade denna design, vad tycker ni? Nä varför frågar jag ens, inte direkt så att jag får något svar av er.

Nä, ska fortsätta lyssna på Mayer och dra mig mot duschen. Later.

Friends, lovers or nothing


Så mysiga. Helt awesome.

Jag orkar inte ens öppna.

"Förbrukar nikotin, tränar aldrig, är verkligen inte intresserad av att göra lumpen" ..Var mitt förra svar, varför i hela helvete skickar ni fler ansökningsblanketter?




Love can do you like a shotgun.

Börjar väl morgonen med lite skönmusik och en kopp kaffe! Vad ska man göra för vettigt av denna lediga fredag? Funderar på att gå ut och vandra i mina nya grymma skor. Ja, vi får helt enkelt se.


It's on and poppin' yes.


Såg Idol och blev kär i 16åringen, men nu ska jag fortsätta invigningen av min fina vinylspelare och pussa på William och kanske hälla upp ett till glas. Trevlig kväll! Peace.

PEACE.


Förlåt Sara, men den är så fiin.

Sådan mor sådan dotter, eller vad?

Mamma: SKA DU DRICKA VIN?
Jag: Jaa? Ska ju inviga min nya spelare.
Mamma: Bjuder du på ett glas?



The Police


Sitter och inviger min vinylspelare, hur awesome som helst. Tog ett glas rött till, ännu mer awesome. Köpte The Police och Gyllene Tider och fasen vad bra The Police skivan var! Grymt.

Facebook randomness


Den ena bor i Södertälje och den andre i Kalix, vad är oddsen?

Hello lovers.


Hello Lovers, I Love You.

Solen sken och varmt uta helvete.


Save your scissors

Hittade två skivor på myrorna, sen drog vi in till stan och hittade varsitt par skor! Jävligt nice, något jag letat efter länge! Köpte även en likadan ring som Sara har. Miehe. Så har jag äntligen fått hem vinylspelaren och radiomöbeln! Nu jävlar ska jag koppla in och fixa. Bilder kommer snart!

Peace,

Man ser fram emot sina två lediga dagar, chilla som fan, nä. Då har ju såklart familjen tagit ut semester exakt samma dagar. ÅH FAIL. Jag som vill spela råhög musik och bara vara. Äh, ska iaf dra iväg med Kristo och leta efter vinylskivor! Sen ska jag till papi och hämta spelaren, lycka.


Överexponering me heart.

Miniwille

Har ju glömt visa denna fantastiska bild från i söndags! När jag skulle gå och köpa pizza etc, ville helst inte gå i högklackat och partikläder. Så lånade Willes 'små' trasor ist:


I can hear the train coming, now I'm running for my life


Ryan Sheckler

Gick över till Kristo igår, där satt dom och kollade på  världsmästaren i Donkey Kong. Rätt intressant, fast sen såg vi X Games, fan vad bra Ryan Sheckler är, inte för att jag kan något om skateboard men. Ändå.



17 600

Det är ju ändå värt att lägga upp detta röstklipp på youtube, ännu mer värt att det har över 17 600 visningar.


I still haven't found what I'm looking for


Fasen vad jag saknade Jay här om dagen, igår, mer precis. Måste boka en resa till Stockholm i Oktober känner jag! ..Se hur storstadslivet leker, så får vi se vart vägen bär senare!

When music hits me I feel no pain

Lars Winnerbäck . Avenged Sevenfold . City and Colour . Secrets in stereo . Dead by April . Oskar Linnros . Switchfoot . Blue October . Eldkvarn . D-A-D . Silverstein . Amos Lee . The red jumpsuit apparatus


Jag behövde komma loss


Klicka på bilden.

Seasons are changing

Nämen vad trevligt, vinter imorse. Tur att man tog den varma skinnjackan så man inte frös på vägen till bussen. JÄVLA TUR! Nu är jag ledig i två dagar, vet ni hur skönt det ska bli att få sovmorgon?





*


Cause you never were and you never will be mine.

Kors i taket.

Fick filmen till min polaroid idag, en bild gick dock till waste när jag skulle stänga av den.. Fotade min näsa och taket, snyggt ändå. Lite trist när det bara är 8 bilder! Men fick en söt en på Wille. Får helt enkelt beställa mer film, nog för att det kostar skjortan!


It's all I need


Hittade en ny artist, lyssna ni med: Stay - Wonderful life - Better than love

You and me, outside right now!

Satt skönt i soffan och så kommer hunden upp och lägger sig, försöker putta ut mig med rumpan men NAE, det ska han inte lyckas med! ..Återkommer med hur denna fight slutade.


IDOL 2010

Det är ju förfasen IDOL på tv nu!! Gah, måste bänka mig framför tvn nu dirr, med min mat. MMHM! Någon som vet vilken dag dom visar från Luleå?


Cola - Om katten själv får välja


Ibland vill man ba ha en jävligt kall cola och känna lugnet.

Body in a box


Klicka på bilden.

Femton nollnoll

Konstigt det känns att vara hemma denna tid! Slutade klockan tre idag, skönt som fan. Tog hem en rågrymtgod macka och juice. Skickade ut Wille med hunden så nu är min dag party!


I'm comin' home


Morning

Shiets vad trött jag är, men det är väl inget ovanligt? Hur många timmar jag än sover kan jag aldrig känna mig utvilad, bleh. Ska byta om och dra mig mot jobbet, morgonmusik.


Jägermeister

Hittade en liten miniflaska jäger i min väska, haha. Fick den av Emelie i lördags "Jaa, jag har druckit upp den" vet jag att jag svarade när hon frågade. Men jag ljög, för jag gillar inte jäger. Men, nu ska jag iaf traska över till Willywonka för att hämta min vinflarra och bege mig till Kristo och ta ett glas med honom! Peace.


Somewhere over the rainbow

Tog tag i mig själv och lyfte ut tvn med tillbehör. Flyttade om lite och nu behöver jag bara hämta hit radion och det! Så ska det väl se lite grymmare ut här inne än vad det redan gör! ..Inte för att jag är hemma så jälva ofta men ja! ÄNDÅ!

-

Min rygg krackelerar, jag har just jobbat 9h, mitt rum är äckligt stökigt, min tv måste ut nu, jag orkar inte göra något idag, men jag måste städa. För jag har fått en sjukt grym radio och vinylspelare.

Monty

Jag hör hur mina vänner ropar alla synder är förlåtna,
gud förlåt mig för jag brinner jag kan tro på en till himmel
.

Fyfan vad härligt!


*

För du är det finaste jag vet när allt annat är falskt och fel.


Party like a rockstar.

Jag undrar hur många drinkar jag blev bjuden på igår?


Fick även denna korg full med ost och kex, vin m.m av Carro, Emil och Amanda ♥
..Dock måste jag säga att Johans present tog priset (efter polaroidkameran och vinylspelaren), en kapsylöppnare på ett halsband! Fick en förra året också men tappade den samma kväll, thanks mate!

Glas-öga


Vi var ba tvugna att pröva Elins asballa glajjer!

Awesomeness.

I'M ALIIIVE! ..Har dock legat och dött hela dagen i sängen med Wille, pizza och muffins och graven. Sjukt nice! Tänkte ladda upp lite bilder men barnet här har ingen minneskortläsare på sin dator så får se om jag ids springa hem eller om ni får se dom imorgon! Hejhopp.

..Ajuste, kvällen var sjukt trevlig igår!

Go shawty, it's your birthday, we gon' party like it's yo birthday

Weop, nu laddar vi upp med öl&cider @ Sara. Och imorgon hoppas jag att alla vaknar upp och sjunger "That party last night was awfully crazy I wish we taped it".. BRA! Tagga till nu.


IT'S MY B-DAY!

Klockan halv nio klev vi upp ur sängarna, frukost på mitt gamla jobb @ Quality. När vi kom dit hade dom dukat och ställt fram ljus och en skylt! Så gulligt av dom! ..Sen fick jag presenter av la familia och när jag kom hem fick jag en sjuuukt grym present av min William! Fick även världens godaste kakor av Syster & JP! ♥


En polaroidkamera! FATTA BALLT! Åh, han är bäst. Och pappa, du är också bäst om jag får din gamla radio och vinylspelare, snällasnälla!

Like shooting stars



Det var fan en sjukt trevlig kväll hos Kim! Kul som fan att se lite gamla faces och så. Tack som fan, nu taggar vi om!  ..Resten av bilderna kommer upp på facebook.

Vad hände?

Haha, va fan hände här egentligen? Sjukt söt Sara var iaf!

Vi är luleå fans allihopa


FETT RANDOM, att alla hade med sig sin svarta LHFhalsduk igår!

Play that funky music whitebooooooi


Vi var mycket musikaliska igår! Jag bjöd på barnsång och J bjöd på Dallas Green

Fuck it. It's friday!

Tänkte ju egentligen ligga hemma och chilla järnet ikväll eftersom att jag, familjen och wille ska och käka hotellfrukost imorgon klockan nio! Men kan istället dra till Sara och chilla och sen chilla lite hos Kim, det låter mycket roligare! Hörs imorgon, PEACE!


Heaven must be just like this

Fan vad skööööönt med helg! Och jag är fett ledig! hann springa ner på H&M medans det var lite folk och shoppa lite, så slipper jag gå naked ikväll! ..Annars så har det varit rätt händelserik dag, brandlarmet gick! Och till er nu som hurrar och tror att Shopping har brunnit ned kan jag rätta er, det var bara någon som slipade och dammet drog igång larmet..


The Last Goodnight


LYCKAN!

Lyckan när jag kollade kontot och en massa pengar rullat in! Lyckan när mamma ringde och sa att jag fick behålla dom hundralapparna jag var skyldig henne! Lyckan när jag såg att det går en buss en kvart innan jag börjar. Åh, det kanske blir en jävligt bra dag med denna start!


Graven

För typ 1,5 år sedan så började jag se serien Graven, när vi kom till sista skivan så nae, då hade syster slarvat bort den så vi fick aldrig se hur den slutade! Sjukt jävla störande. Men nu har iaf sis köpt en ny "box" så ska finally få se slutet! ..Då vet ni vad jag gör resten av kvällen. Peace.


Angels & Airwaves


Soul survivor & Call to arms & Sirens & Distraction & The war



Jag har samma trasor på och röker samma marlboro

Slutade tre, sköönast. Gick dock på stan med syster och köpte kläder så nu har jag likförbannat lika ont i fötterna som vanligt! Men värt vare, nu behöver jag inte gå naken längre.


Svart skjorta och svart halsduk, älskar färger!

Godmorgon.

Inte god, jag är för trött för att leva denna tid idag. Men Sean McConnell verkar få liv i mig, tur det.


Losing my religion


I've got nothing to say, so I'll see you tomorrow! Peace.

Allting fryser till is



Snart ser det ut såhär utanför mitt fönster, så mojsigt.

Jag är ingen soldat.


Mannen, Kungen, Bäst i världen.

Take a minute

Mor köpte dojjer åt mig igår men dom var lite för småa, skulle säga att min svullofot är för stor. Den ena alltså. Haha. Så nu måste jag dra mig mot stan 40 min innan jag börjar för att hinna byta dom! PEACE!


AAAHHH! ..


Seriöst, läskig.

RSS 2.0