Godnattvisa

Kent - Sverige.

Sov sött och dröm om alla småkryp ni mött.


Efter cirkus fyra timmar med massor av papper så tror jag inte att jag blir något smartare ikväll. Ska läsa igenm allt en sista gång och sen spendera lite tid med How I met your mother. Peace out.

Genom eld.

Det blev inte alls sista gången på ögon sjukhuset. Nejnej. Först nu, tredje gången tog dom prover på ögonen så får vänta en vecka på resultat. Det kändes som att dom dissekerade mina ögon när dom satte bedövning och tog proverna. Så nu ska dit igen om tio dagar. Crap.

Å andra sidan så gick första dagen på jobbet bra, svårt att misslyckas med utbildning! Nu ska jag plugga så jag är redo för vad morgondagen bjuder på. Men först, massa kaffe.


Opss..

..Missade bussen till Danderyd. Får poppa lite AvA tills nästa buss går. Och hoppas att jag hinner.

Måndag morgon

Nu åker jag och kollar upp ögonen för SISTA gången. Är så trött på att ha det såhär i ögonen, små knallröda jävla ögon. Kul att jag knappt ser något heller. Gahh..


Börjar iallafall på mitt nya jobb idag klockan ett, vilket är positivt! Dock lite trist att jag inte kommer se något.

Update

I fredags var jag borta från elva på morgonen till fem på natten. Igår tog jag ett långt jävla bad sen drog vi ut på äventyr. Idag ska jag in till stan och möta upp Emma och Jp! Peace.

-5 och myggfritt

Vaknade av att Emma stod och tittade ut på Djursholm, klockan ÅTTA. Det är väl lika bra att stiga upp nu, klockan är inte ens nio och jag har hunnit dricka kaffe och öppna mina ögon. Bokstavligen. God morgon!

Det är fett kallt i lägenheten den här tiden på dygnet.



Dansa i neon.

På måndag börjar jag på nya jobbet, fyfan så jävla roligt! Tills dess tänker jag slöa så mycket som möjligt och hänga runt i min pyamas. Och dricka kaffe på natten och ha seriemarathon. Men bara några dagar till!


Kom hem



Sådärja, nu doftar det fräscht och rent i våran lägga! Storstädat har vi gjort och nu avnjuter vi lite kaffe.

Kid Cudi

- Erase me. Får börja denna morgon! Dock tänkte jag se på lite How I met your mother ..tills vi tar tag i storstädningen av läggan! Får nämnligen besök av big sis' idag!! Åh så roooligt!!


Dagens citat.

"Ja, jag skulle vilja jobba i någon sån här fin smyckesaffär, typ som ..Clas Ohlson"
- Amanda Niemi. (Hon menade Fritz Ohlson)

I taket lyser stjärnorna.


Såhär ser det ut hos oss just nu. Fast jag har bytt plats till barbordet och A läser tidningen.

En bättre pizza


I måndags var jag på en anställningsintervju. Idag var jag tillbaka på en andra intervju på samma ställe. Sen ringde dom och gratulerade mig, jag hade gjort ett bra intryck och fick jobbet! Och jag är fan lyckligast i världen!! Så jävla grymt skönt. Najsnajsnajs.

Jag och Amanda käkade även middag på Vapiano och firade lite senare med ett glas vin!

Passagerare


Vart är minsgraderna alla pratar om? Här har vi inte minus 20 och dessutom sol. Dom måste varit uppe före tuppen imorse. Det var inte jag, första koppen kaffe nere nu! Sen ska jag mot slussen. Hej.

Gryningspyromanen

Väntade på att min roomie skulle komma från jobbet, men hon skulle tydligen inte ens komma hem så nu får jag leka ensam. Ska ta mig in till stan och vandra runt, hittar nämnligen inte här ute i Djursholm så lika att göra det i stan! Hejhopp.


!"&/(O(%Y/¤&TWQ#%¤"

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Varför har listen med alla länkar och skit hamnat längst ner i bloggen? OCH INTE PÅ SIDAN! Hur hände det? Hur fan fixar man det? Jävla skit.

Update.. Det är fel på allas bloggar på blogg.se märker jag nu. Tur.

Winnerbäck



Lasse spelas på datorn och kaffet är ljummet men fortfarande drickbart. Drömmer mig bort till Zinkensdamm 08.

Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv.


*

Någon som kan ge mig pianolektioner? Det är så fint.

Not in a million years

Gorbys med ruccola och fetaost till frukost slash lunch slash middag. Funlight till efterrätt. Satan vad dyrt det är att handla mat! Ska börja livnära mig på saft. Då kommer min matutgift ligga på ungefär 8,50kr om dagen. Istället för typ hundra. Fast om jag slutar snusa kommer det bli ännu billigare. ..That's not gonna happen.


I change shapes just to hide in this place but I'm still, I'm still an animal.


Bajs.

Var tillbaka till ögonakuten idag eftersom att båda mina ögon blivit knallröda. Fick betala ytteligare 350kr för att få veta att, NEJ MEN OJ, felbedömning förra gången. Det är visst bara en vanlig förkylningsinfektion, det finns inget man kan göra åt det utan kroppen löser det själv.

Det visade sig även att salvan jag fick betala 150kr för förra gången bara har irriterat ögat ännu mer och gett mig försämrad syn på höger öga. Synen kommer lyckligtvis tillbaka när ögonen läkt. Tack för att jag har betalat närmare 700kr på INGENTING. En arg Louise.


Har ni sett något äckligare?

Vi skulle käka pizza igår på dagen, var lite tveksam för att jag var inte så hungrig. Men gick på ett säkert kort "Hawaii".. Detta var vad jag fick:


Jag lämnade hela den där pizzan, betalade 90kr för ett skämt. Det var det äckligaste jag varit med om, vad hände med skinkbitarna?! Tydligen ser Hawaii ut såhär i Sthlm. God I miss Marco polo.

If I could, then I would

På tunnelbanan in till stan igår så satte det sig ett killgäng bredvid mig och Amanda.

Snubben som satte sig bredvid mig hade en jätte fint vinterjacka där vart pälsen på luvan såg så mysig och flygig ut. Så jag fick en sån där "måste verkligen göra detta" i mitt huvud. Så jag blåste på hans luva, bara för att få se hur pälsen svaja.

..Detta uppmärksammades av samtliga och alla satt nu och skrattade ihjäl sig åt mig. Men det var värt det, det var bara en sån där grej jag var tvungen att göra. Det var nog det konstigaste jag gjort på extremt länge. Men samtidigt jävligt roligt. Konstigt out.

Raise your weapon.

En sak är säker, minus 20 i Stockholm är det officiellt värsta jag varit med om. Nä, att KÖA i 20 minus i Stockholm är det värsta. När jag och Amanda var på gränsen till att gråta av smärta så bestämde vi oss för att dra hem. Vi hann alltså aldrig komma in på krogen. Skönt beslut, för det var så fruuktansvääärt kallt inatt.

Mina svarta strumpbyxor ser typ lila ut för att mina röda ben lyser igen. Kallt? Hell yes.

Mitt i äventyret

Hemma kring halv sju imorse efter en jävligt dyr taxiresa. Men det var jäävligt roligt igår.
Stötte även på "Palle" från Solsidan när vi skulle dra från spybar.


Hade ison för högt på kameran så blev en shitty bild. Men vem är inte sliten fem på morgonen?

Stockholm ligger öde och världen håller andan.

Trots att mina ögon är förstörda så orkade vi inte ligga inne en dag till. Får hoppas att sminket inte skadar ögonen mer än vad det redan är. Så nu drar vi oss ut mot Stockholms stad, lyssnar på lite band och ser vart kvällen bär oss! Är fan taggad. Trots att mina ögon vill mig annat än väl.

When darkness turns to light


Snurra min jord.

Blev lätt beroende av Kents Pärlor idag.

Vilken färg har själen?


Sometimes I wish I could save you

Save you . You still hurt me . Simple man . Animal . True colors . Raise your weapon . Passagerare .

Här har ni ett gäng med bara bra låtar, klicka på alla eller bara en. Alla är lika bra!

Wherever you will go

Syster min ringde nu på morgonen och blev lite lätt hysterisk över att mitt andra öga börjar bli rött nu, fyllde på min mobil och tvingade mig att ringa tillbaka till ögonsjukhuset. Sagt och gjort, ska dit imorgonbitti igen.


Känn ingen sorg för mig Göteborg.


Funderar på att gå och genom dörren och andas lite friskluft. Eller så öppnar jag bara balkongdörren.

Glädjerus.

Sitter och småler (Okej ler jävligt brett) över allas statusar på Facebook att det är minus 30 hemma i Luleå! Här är det -5, snacka om att man drog i tid! Ha så kul i minus 40 i helgen mina vänner, hehehe.


Behind the camera.



En miljon på banken men ingenting att leva för



Magen sprängs av rå fisk.

Nu har vi legat inne utan dagsljus och friskluft i flera dagar. Har haft rullgardinerna nere för mitt öga är så ljuskänsligt. Men idag bestämde vi oss för att inte vara sjuka längre och taggade in mot stan och käkade sushibuffé och shoppade lite småsaker som var väl behövt.


Färg; svart.


Fyfan så rastlös man blir av att vara sjuk, så jag tog tag i saken och färgade mitt hår. Nu är det lent och fint. Och sådär ljuvligt svart och mörkt som det ska vara. Och jävligt långt är det. Fan vad bra.

Möms


Denna lilla ask hade min söta mamma paketerat ihop och postat ner till Stockholm åt mig på hjärte dagen!

Sims

- Vi har inga möbler! Säger Amanda.
- VA?! ..Börjar snabbt fundera på vafan är det då jag sitter på just i detta nu? ..Det visar sig att hon spelar ju The Sims. Och gör våran lägenhet där i spelet. Haha.

Hjärtan

Ja, idag är det dagen som alla singlar hatar och alla i förhållande älskar. Den dagen som alla "som inte har någon" gråter på, vad menas med att inte ha någon? Någon pojkvän? Tänk då på allt annat du har, vad glad för att du har en familj, var glad att du har vänner. Var glad att du har ett hjärta, som är friskt. Fira det för fan! Fira att du har ett hjärta, tänk om du hade varit utan det! Då hade du nog inte gnällt på någon pojkvän.


Tänk att du har fått gåvan att få hörsel och kunna lyssna på ljuvlig musik, att du har fått synen så du kan läsa och se världen & att du har fått talförmågan så du kan ta dig frammåt i livet! Det är värt många hjärtan!

Sick sick sick

Jag blev pangsjuk igårkväll. När vi hade varit och kvällshandlat och kom hem så höll jag på att svimma, börja hosta som en tok och fick jätte ont i halsen. Från noll till hundra bara sådär? Har sovit 00 - 12 inatt med ett litet break kring fem. Och förra natten sov jag 00-17. Tänk om jag är påväg att dö? Jävla öga isf.


Nu ska jag dricka kaffe och lägga mig i sängen igen. Måste bli frisk innan fredag.

Solig torsdag i Birmingham.


Jag vill åka tillbaka till England. Dock inte dit bilden visar utan till London. Och shoppa upp alla pengar i världen. Därför kära vänner ska jag söka lite jobb nu! Och dricka en till kopp med snabbkaffe. Peace.

Angels & Airwaves. Birmingham - 11


Hade tyvärr bara mobilkameran på konserten. Men det är fan inte värt att hålla koll på systemkameran när man är på ett av världens bästa bands konsert. Då ska man röja som fan. Och skrika. Det gjorde vi ♥

I'm an assassin


Fruktansvärt vad ljuskänsligt mitt öga har blivit. Därför sov jag bort dagens alla ljusa timmar och vaknade klockan 17.20. Gick och la mig klockan tolv efter en mycket värd kväll hos Erika!

Har försökt städa men det är fan omöjligt med glajer, jag har anklagat Amanda för att sno mitt snus (hittade det senare), ätit keso, ägg och kräftstjärtar. Har även försökt koka kaffe men det gick åt helvete så nu dricker jag snabbkaffe. Vet inte varför men har förlorat min power att koka kaffe. Blir alltid bajs.

Sunshine


Vad hade man inte gjort för att få titta ut på detta? Sol och regnbåge. Men det är iaf sol här idag! YEY.

Tears don't fall

Vaknade med en blöt kind. Det sprutar tårar från mitt skadade öga, konstant. Går liksom inte att hindra, men lite coolt att jag kan gråta med ett öga! Hur många kan det? Inga.

Ska snart dra mot Kallhäll och hämta massa grejer Amanda har lämnat där, onödigt. Funderar på att ta en lapp för ögat, det är lätt att folk blir rädda nämnligen! Äh, sthlmare har väl sett det mesta?


Det ser kankse inte så farligt ut med webcam bild men jag ser fan ut som Crazy Eye Lady irl.


Thank God it's friday.

Somnade in skönt. Men satan så det svider i ögat, har ett litet sår och salvan ger inte lindring men förhoppningsvis läkning. Ska dricka iskall saft och se på tv resten av kvällen, så rooooligt!!



Jag anar ugglor i mossen


Tårarna sprutar från höger öga. Har iaf fått vara på akuten, fått veta vad det är och fått salva mot det! Efter det så hängde jag i Mörby och passade på att shoppa lite på rean som fortfarande är kvar. Sen kom bussarna igång igen så fick äntligen komma hem! Ska krypa ner i sängen nu, laters! Peace.

"snökaos"

Alla bussar är inställda pga säkerhetsskäl. Alltså, det snöar lite och blåser? What the .. Kan alltså inte ta mig in till ögonakuten om jag inte åker taxi för 300kr. Och idag är ögat värre, åh herreguud. Sen om jag nu tar taxi, ska jag stå och vänta och hoppas på att jag tar mig hem då? WOOHO!

I'm in love with a picture.


Times like these


Amanda sitter och läser solo. Jag dricker kaffe & saft, samt målar naglarna, lyssnar på musik och "läser" på internet. Försöker läsa iaf. Det är intressant men jag är fan inget plugghuvud. Över och ut.

Eyes

Har varit på vårdcentralen nu, hon kunde inte bedöma vad der var men det var ingen vanlig ögoninflammation iaf. Så fick inge medicin av henne utan blev skickad till ögon akuten istället, ska dit first thing in the morning!
Vill ha tillbaka mina normala ögon!

It takes a fool to remain sane

Sleep with me - Dom andra - Logiskt - Gryningspyromanen - All lovers hell

Längesen jag slängde upp musik märker jag! Så ni får det senaste från min playlist, sitter och njuter av Sleep with me på repeat. Sjukt skön och sorglig på ett bra sätt. Riktigt go låt! Lyssna själva.

We gotta dream forever


Här sitter jag och myser med råmysig musik. Dricker kaffe och försöker bättra på mitt personliga brev, eller skriver ett helt nytt! Så att det blir helt bra och kickass! God morgon!

Pictures


Samma motiv men olika skärpa, kan ju bli rätt häftigt ibland! Nu säger jag godnatt, fler bilder imorgon.

*


The adventure

Vi bestämde oss för att kolla på dom stora husen en annan dag och ta bussen till Lidl i Mörbylund. Bussen gick på tio så vi promenerade en kilometer till nästa hållplats, kom sedan fram till lidl och efter att vi packat korgen halvfull så kommer vi på att dom hade fan inget av det vi skulle ha. Vi drar till Konsum i Djursholm istället.

Sagt och gjort, promenerade till Danderyds sjukhus och tog en kaffe, väntade på bussen och hoppade på den. Väl inne på konsum ska vi bara köpa nyttig mat. Tills vi varit där inne nog länge och jag säger "nej vi ska ha chips" ..Det köpte vi också.

När vi går mot bussen så är det 20 min innan den går så vi promenerar hemmåt, 2,5km. Efter en två kilometer promenerandes med tre kassar så ser vi en busshållplats och tänker att då kan vi stanna där och hoppa på bussen. Mhm. Bussen kör förbi oss och vi börjar springa som galningar med chipssmulor runt hela munnen.

En vänlig kille håller bussen åt oss och blir svin nöjd. Tackar! När vi väl hoppat på bussen så märker vi att vi ska av på nästa. Anfådda skrattar vi ihjäl oss och hoppar av. Nu är vi hemma och ska laga mat och se film! Peace.

Home is where your heart is







Ja ni, såhär ser Amandas lägenhet ut! Och det är här jag befinner mig nu i Stockholm. I denna mysiga lilla etta som är väldigt praktistk och fint inrett. Det enda ni inte fick se var badrummet för där har jag ej städat.

Mmmhm, breakfast.


Sjukt god frukost!! Rostat bröd med pesto, kräftstjärtar, ruccola & tomat. Fyhelvete så gott. En kopp kaffe till det och man är good to go. Ska ut och utforska andra sidan av Djursholm senare, hörs! Peace.

Nighty night

Nu svider det skadade ögat väldigt mycket så ska tvätta bort sminket och krypa till kojs. Imorgon ska vi utforska andra sidan av Djursholm, där dom reeeeekteeeeeeekt stooooooora husen finns! Då kommer det mer bilder mina vänner! Vi hörs imorgon, Godnatt, Peace, Allt det där.


I'm gonna walk all over you.


Blev lite shopping väl inne i stan, äntligen är dessa mina. Lite sent men bättre sent än aldrig.

Djursholm 14:00


Såhär soligt och fint har det varit idag, trist att solen går ner fort här! Ska dra mig in mot stan och ta en kaffe med Frida. Ajuste, ska slänga upp några mysbilder från krogen vi var på igår. Senare. Peace.

River en vacker dröm


Undra om dom har hiss i huset?



Inga små hus i området direkt, men det här var ju fan ett slott typ? Årets torn typ. Fett coolt

Lostprophets


Ska ta mig ut och spana in området här, tar med kameran så förhoppningsvis får ni också se hur det ser ut.

Any given thursday in Birmingham





Hot n fresh




Pizzabuffé på Pizza hut. Alltså, fyfarao så jävla gott. Går inte ens att beskriva så gott. MÖMS!

Update.

Wee, vi hittade pinkoden till internet. Annars sitter Amanda och fixar med sina bilder hon framkallat; 1500st. Det var lite. Kakor och kaffe stod på schemat nyss. Mmhjo. Något mer än så hade jag inte att säga.


Här är min säng btw, 180 lång och typ 40cm hög. Så otroligt skön, så jävla jävla skön. Den är så mjuk och mysig och man får inte ens ont i ryggen. Fan, jag borde sälja luftmadrasser.

Birmingham #1







Macaroons


Har aldrig smakat sånna här jävlar men alltid varit sugen så Willy köpte en åt mig på Arlanda, den var inte som jag trodde och det var nog tur att jag inte gillade den. Fast helt ok. Fast inget för mig.

Mat och blodsprängda ögon

Hela mitt ena öga är rött, imorse såg man inte ens ögonvitan "Hej Louise Andersson, 19 år, Haschpundare" såg jag ut som. Men intervjuerna gick bra ändå tyckte jag.

Har hunnit med att handla mat och sånt kul. Ska nu laga mat. Och sen kanske utforska Djurholm eller vårdcentralen, allt är möjligt. Ska försöka hitta pinkoden så jag kan få internet till min dator så det blir lite vettig bildbloggning. Hejsålänge. Peace.

Just a dream

Sprungit runt och letat runt. Men hittat vad vi sökte har vi gjort, kvällen har kommit och vi välkomnar Kapten Morgan med öppna armar, häller i glaset och drar ut i dimman! Hörs när jag har tid mina vänner.


Stockholms kyss

Tog farväl av min käraste på flygplatsen och begav mig mot Stockholm City. Amandas vän Daniel var snäll och hämtade mig för att köra mig till Djursholm, så en riktigt bra start på denna vistelse. Somnade väldigt gott i Amandas säng tills hon ringde och väckte mig klockan nio.

Nu sitter vi och berättar senaste med ett glas vin! ..Vi har bara ett mobilt bredband så laddar upp bilderna så fort jag får det installerat på min dator! PEACE.


Tonight. Live in Birmingham; Angels & Airwaves.

Det är sjukt. Helt ofattbart. En dröm går i uppfyllelse om bara några timmar. Nu jävlar. Det händer nu! IKVÄLL IKVÄLL!!! IKVÄLL SKA JAG SE ANGELS & AIRWAVES!!!! VÄRLDENS BÄSTA JÄVLA BAND!!


Good morning in Birmingham!

Tänkte bara uppdatera er om att vi drar ut på stan nu för frukost/lunch, shopping kanske och hitta en mataffär och köpa öl! ..Sen har jag också åkt på en schysst ögoninflammation, ena ögat hänger;


Men det drabbar ingen cooling! Ikväll ska vi se ANGELS & AIRWAVES!

Stockholm - Düsseldorf - Birmingham

Landat har vi gjort och tydligen finns det internet på hotellrummet! (trots att dom sa att det inte fanns) ..Världens industriområde vart vi bor så vi skulle väl säga att vi hamnade på örnäset/hertsön ..Till slut hittade vi stan och en sten föll från bröstet. Dock var köpcentret sjukt jävla stort att vi inte ens hann titta lite typ.

Ajuste, planet till Tyskland var så litet att jag inte fick ha mitt stora handbagage ombord. Blev sjukt nervös då alla viktiga grejer låg där i. Men det löste sig! ..Vi fick även mat på alla plan, soft och gott.

Nu dricker vi cosmopolitan och funderar på att gå ner till en pub vi blev rekomenderade. Peace Sverige!


Kollade Solsidan och drack en öl innan planet lyfte från Tyskland, helt ok soft.

Badanka

En gul gummianka fick pryda min väska. Vad är oddsen att någon annan har det liksom? Och ja, den var jävligt töntig men det var den eller ett nyckelband med "princess" på. Så jag valde nog det bästa.

Nu är familjerna klara, snart kommer även Elin och Sara och säger hejråå. Tråkigt. Men ändå kul.


Promise me you'll think of us, as a time so wonderful.


Tungt att alla kläder är nedpackade när man ska ut på äventyr. Drar mig mot fader min och säger hejdå till han och min lillbror&lillsyster. Ska även springa på stan en sväng och hitta något kul till min svarta väska. Hej.

See you later.




Lördagen var riktigt jävla awesome. Sjukt bra festavslut här hemma. Mer behövs inte sägas.

Törs du göra det du en gång sa?

Tittar på resväskorna som står i hallen, batterierna som ligger och laddas till mina kameror & tvätten som är i maskin. Det är så konstigt. Snart är jag inte här längre. Det är så skönt. Breakaway.

Vinka till dina nya grannar!



Hey neighbours. Snodde denna bild av Amanda så ni förstår hur våra grannar i Djursholm bor. Kommer nog trivas helt ok där, jag och Canon. Hihi. (Det bor en, endast en familj där)


08.20

Mysig spykänsla. Inte fan är jag frisk inte och om 24 timmar är jag påväg till England. Ja mina vänner, det ska bli så otroligt skönt att lämna den här staden imorgon klockan 06. Tvättdags! Och kaffe.


RSS 2.0