Where you wanna be.


Snurra min jord igen.


Var med på öppningen imorse. Efter det åt jag Annas goda chokladcheesecake med cookiebotten.
Sen handlade jag. Åkte hem. Hann träffa Sara i några minuter. Vila. Sen kom Elin på besök i en timma.
The big bang theory. Lunch. Sova. Packa upp. Rensa garderob. Det var väl min dag. What's up in yours?

Koh Lanta - Nationalparken - Utsiktsplatsen.




Koh Lanta - Welcome to paradise.


Banan.


Bananen får följa med på jobbet idag. Likaså min nya jacka eftersom att det är minusgrader.
Är så uttråkad att jag tänkte dra mig mot Storheden nu och göra myrorna innan jobbet.
Ryggen verkar inte bli bättre så jag får Kriga med stort K idag. Peyz.

Ps. Det kommer upp fler thaibilder medans jag är på jobbet..

Skitrygg.

Ni som har hängt med extremt länge i denna blogg vet att jag gjorde illa ryggen 2008.
När jag åkte wakeboard hos Fredde. Mm. Nyss, när jag skulle ställa mig upp så fick jag lika ont.
Asså ni förstår inte smärtan som infinner sig i min rygg just nu. Sitter och skakar och typ skriker.
..Jag hoppas att det går över, NU. För jag ska jobba åtta timmar idag. Fan. Jävla ryggjävel.
Måste jobba. Vill jobba. För idag jobbar ju Bella som jag inte hunnit träffa än!!

Riktigt kaffe. Fiskar. Speedboat. Welcome to Ko Lanta.



Nu börjar bilderna från Koh Lanta komma. Ahh.
Det går inte ens att beskriva med bilder hur underbart Thailand är. Ni kanske förstår lite. Men.
Jag råder er verkligen att resa dit!

Simple life.

Härlig söndag. Köpte ääntligen en ny vinterjacka. Och lite andra småsaker på stan.
Promenad fram och tillbaka. Glögg och pepparkakor. Julmust och serieavsnitt.
Nu ska jag fortsätta redigera bilder innan matlagning. Underbara dag.

Söndag.

Känner mig lite som en pensio när både jag och Wille vaknar kl åtta på denna lediga söndag. Men det är riktigt mysigt denna tid. Mörkt åså. Fixar frukost på säng och kaffe. Börjar morgonen med kaffe på säng och serier. Detta kommer nog bli en bra dag.


Dagarna två och kanske tre. Phuket town. Badstrand. Promenad. Regn.





Fisheye


Tror att jag skiter pengar. Trots att det gick en hel del på Thairesan så kände jag att jag hade råd att shoppa. Men ska ju på middag hos Olaussons ikväll. Bäst att vara fin då! Lilla mamma ska också följa. Så himla mysig kvällen kommer bli. Ska även bli kul att se vad Emilia säger om hennes presenter. De är sjukt många paket. Fast vi har inte slagit in dom. Än iallafall. Nu ska jag värma mig och se på Hawaii five-0 innan vi fixar oss och drar.

..Och kanske ladda upp mer bilder?

Day one. Phuket. Fried rice. Sweet Mango.




På Phukets flygplats skulle en taxi vänta på oss. Men när vi såg oss noga omkring så såg vi såklart Lilla Emma & JP stå där och skratta med världens finaste skylt dom hade målat på hela natten "Ms Andersson & Mr Olausson". Efter kramkalas och en timmas taxifärd anlände vi på deras lilla hotell.

Bytte om till svalare kläder och så var det dags för lunch. Vi skulle dra till deras stammis hak. Men det var tydligen en bit att gå dit. Så med några få timmar sömn, rinnande svett och ett glatt humör började vi promenera dom där jävla 6 kilometrarna mot stället. När vi kommer fram så märker vi att stället ligger egentligen 200m från hotellet. Dom har bara lurat oss att gå den långa vägen. RUNT hela Karon typ. Haha. Shit vad trötta vi var. Men shit vad god maten var! Ni skådar den på bild här ovan.

Efter att jag somnat på deras hotell och blivit väckt så gick jag och Wille för att checka in på vårat hotell. Tog ett dopp, sedan promenerade vi bort till Kata och gick på marknad. Köpte Sweet Mango. Så. Jävla. Gott.
På den sista bilden ser ni den minimala gångtunneln som leder in till ett litet litet rum utan fönster. Det rummet var PROPPAT med brända filmer. Som vi glatt köpte några av och gick sedan hem och däckade. Utmattade av dagens promenadäventyr.

Iphone hjärta Louise.

Min iphone är lagad!! Förstår verkligen inte varför jag inte gjort det tidigare? det tog killen kanske tio sekunder och kostade endast 300kr. Sjukt jävla skönt med en iphone igen. Annars har vi hunnit käka lunch med Patrik och kollat in Media markt. Träffat på Johan och hunnit säga hej till mamma. Köpt jeans har jag också gjort. Effektivt? Japp.

Har just kokat kaffe och köpt inslagningspapper, för visst är det väl roligare att få inslagna paket från thai?
Ska vräka ut ryggan på golvet nu och slå in. Eller så kanske jag redigerar bilder och lägger upp?

Honey I'm home!

Nu har vi landat i Luleåstaden. Det var ju faktiskt inte så kallt här. Willes päron har fyllt vårat kök så nu ska vi väl fixa någon lunch, sen ska jag fixa lite grejer och ikväll är jag tillbaka på jobbet! Hörs. Snart. Om en stund.

Näst sista dagen i stekstolen


Water for elephants.


Igar red vi pa dessa sota gigantiska varelser! Det var hiimla laskigt, men en grym upplevelse! Holl dock pa att skita ner mig hela tiden men det gor inget. Fick mata dom ocksa, det var roligt men aven det laskigt! deras snabel ar ju huuur lang som helst, bada elefanterna kom och jagade mig med snabeln, haha.

Annars njuter vi av dom sista dagarna och nu ska jag joina Wille i restaurangen innan vi drar pa nagot aventyr! Hemma igen pa torsdag. Hors da, ha det bra dar hemma! Hej.

Sol.

Halloo i kylan? Är det kallt hemma? Åh well, vi har iallafall gått in på sista veckan nu. Sjukt trist!! Men innan vi flyger från Phuket ska vi försöka hinna med snorkling, besöka lite öar och rida på elefanter!! Koh Lanta är faaantastiskt. Vill inte härifrån. Sitter vid poolen och lapar sol just nu, känner mig fan blek. Nä nu ska jag hoppa i poolen! Hörs. Peace.


Lunch med havsutsikt.


Whatsapp sweden?

Vad har hant sen sist da?
Sjukt mycket. Har akt galen speedboat till Koh Lanta. Badat sjukt mycket for det ar sa javla varmt. E & JP har haft en spindel i deras rum lika stor som en handflata. Har trampat i nylagd cement med vita tygskor och fatt skrikande thaiar efter oss. Atit sjuukt mycket Fried rice with chicken. Kakade pa samma stalle varje dag i Phuket. Dom skrattade at oss nar vi kom in. Kostar 10kr och ar saa javla gott.

Men nu ar vi ju inte i Phuket utan pa Lanta. Bor pa Blue Andaman, sjukt stor pool. Har blivit ganska brun nu sa jag lar val inte kanna igen mig nar jag kommer hem. idag var nog forsta dagen man bara kunde slappna av, har varit mycket packa upp och ner, byta hotell och sa. Men nu bor vi for 800bath/natt vilket ar typ 75kr var sa vi lar nog stanna har tills vi drar fran lanta.

Lanta ar en valdigt lugn o, skon avkoppling och trevliga marknader. Det ar sjukt soft att aka moppe overallt och bara glida. Sola och kaka farsk frukt. Borjar trivas ratt bra har, saknar typ ingenting i Sverige an sa lange. Har ju dock bara gatt en vecka!


Tog sa lange att ladda upp bilder sa det blir bara en, fran idag i poolen!
Nu ska vi ga till varan bungalow och hamta ol och ga upp till Emma och Jp! Simma lugnt. Peace!

sa wat dee

Thailand ar asnice. Har solat hela halva morgonen. Kring ett brinner man upp. Stannade dock till 2. Sitter och vantar ut monsunregnet sa vi kan dra pa marknan/stan. Och det verkar sluta nu. Goett. Kakar asgod thaimat for typ 10-20kr. Bor pa ett helt ok hotell for nastan inga pengar alls. Pa sondag drar vi till Koh Lanta!

Flygresan gick bra, forutom snorungarna som satt bakom och sparkade mig i ryggen. Bra mat hade dom aven. Shit vilket trakigt blogginlagg, men nu vet ni att vi lever iaf!! Nu ska vi fortsatta ma och leva som kungar. Ha det bra dar hemma. Hej.


Väntan på Arlanda.

Resan till Arlanda gick extremt fort. Käkade en asnice muffins på waynes och tröck en kaffe. Inte mycket sömn denna natt. Man blir lätt irriterad. Iaf när man stått och väntat en kvart i kön till check in och sen säger hon att vi har specialbagage? Jag blev halvtarg. Men det var inget som inte en hamburgetalrik och en öl kunde lösa. Nu sover vi i skift för att inte missa Thai-planet. Det var väl allt. Hälsningar Arlanda.


THAILAND!!

Nuuu drar vi!!! Mot Thailand. Väntan och längtan är över. Ca 02 svensk tid är vi framme i Phuket.
Kan hända att jag bloggar. Så kika in. Om inte annat hörs vi 24/11. PEACE!!

#

Om tolv timmar landar vi på Arlanda. Är taggad. Men vill att tiden ska gå lite snabbare nunununu!
Roar mig med John Mayer och läsa tweets med hashtaggen "thingslongerthankimsmarriage".

150L packning.

 

 


RSS 2.0