*

Need. More. Sleep.

The plastic version of love.


When violet eyes get brighter and heavy wings grow lighter..


..I'll taste the sky and feel alive again.

Facelift. Or just be yourself.


Det kommer mera från denna session. Men nu har jag inte tid för redigering. Det blir nog imorgon. Peace.

These crazy times.


Gotta love 'em

Lilla mamma ringde och väckte mig. Hon trodde att hennes balkongdörr stod vidöppen och att det stormade in floder med vatten i lägenheten och att Abbe drunknade. Eller ja, så sa hon ju inte. Men hur kul hade inte det varit? Hon bad mig bara lite snällt gå över till henne och stänga balkongdörren. Ifall ovanstående skulle hända.

Tog mig ut i stormen. Gick upp till mammsen och fann en stängd balkongdörr och en glad hund. Godmorgon.

It's about time.

Om jag säger sovit hela dagen, vem säger ni då? - Louise!
Jo. Jag såg någon film när jag kom hem från jobbet, sen sov jag. Vaknade upp lagom till middag. Som jag givetvis fick laga själv. Sen blev det äntligen säsongspremiär av Desperate Housewives! Fan. Gött. Och som jag skrattade.

I luululuv uu


Vet ni vad den här bilden betyder? Ja inte bara att jag var 17 och drack öl oLaGliGt. Utan att Amanda kommer hem till helgen!!!!! Vill ba skrika "WOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOO". Som jag saknat denna mogäng. hihihi.

IT'S ALIIIIIIIIIIVE. Som Jim skulle ha sagt.


Om jag lever? Frågade Elin. Ja det gör jag väl. Annat kan man säga om getingen på bilden ovan. Men det är ju den de. Jag är människa. Jag lever! Hejhej. Uppdaterade igår men det syns tydligen inte. Jobbar ba väldi mycket och resten av tiden känner jag mig som getingen. Men snart så. En allt för skön vecka börjar imorgon. Skönt.

Yuck


Bara goda ingredienser. Blandade i ägg och förstörde allt. Fyfuck vad äcklig min mat blev. Får dricka Cola Zero och bli mätt på det. Och nu petade jag mig i ögat och fick lök i ögat. Detta kunde ha gått bättre.

Hej.

Har ni lyssnat på Gavins nya nu? Bra. Håller ni med om att Candy är den bästa? Efter Not over you då. Men den låten kom ju ut för ett tag sen, så den är jag nästan less nu. Och jag som var så kär i den? Kort romans där.

coffee


Så jävla gött att vakna såhär. Ser dock på Cougartown på tvn nu och inte Satc. Men careface. Kaffe i sängen och serier. Bästa sättet att börja dagen på! Right?

Hold your head high and your middle finger higher.

Nämen hej, är ni här? Trevligt. Jag har varit lite för upptagen med jobb och säga hejdå till kära syster för att skriva. Jo som sagt, hon åkte ju till Asien idag. Nämen blir inte långvarig, ska iväg och käka sushi med Carro & Emil! Fan vad gott!! Och fan vad underbart att hänga med dom två filurerna!! Hejdå.

GdG

Precis när man ska börja skrika och slå efter längtan av ny bra musik.
Precis då släpps Gavin DeGraws nya album, Sweeter. Sweet!

whaat.

How I Met Your Mother s07!!!!!!! Hejdå.

Birk


Fyndade dessa tofflor för endast 99 riksdaler på Ica Maxi. Dom ska få följa med till värmen.
Så då kan jag äntligen sluta leta efter luftigare skor än Converse till resan. Tack Maxi.

Inte koffein som koffein.


Jag orkade helt enkelt inte vänta på att kaffet skulle koka klart. Så mitt första koffeinintag denna morgon blev cola. Förmodligen första och sista gången jag byter morgonkaffe mot cola. He går ba int!

Igår.

Var förbi syster igår med lite energi och en liten present från mig och mamma, hon blev väldans glad! För er som läser hennes blogg också så vet ni att hon åker till Asien på lördag. Hemskt tråkigt för oss här hemma men kan inte tänka på någon annan som är värd det så mycket som min lilla Emma!

Efter det promenerade jag till Malmudden och såg Idol med Frida. Och när Wille hämtade mig så fick jag en chock/surprise, där satt Johan (!!) i bilen. Som jag inte träffat på hundra år! Åh. Kärt återseende min vän.

Just nu; Drar till city.



Just nu; Spiller kaffe på Mr.Tall.


Just nu; Macka & Kaffe.


Tomorrow


Imorgon är jag ledig!! Så vet ni vad jag ska göra? INGENTING. Jag ska sova, sova hur länge jag vill! För det har jag inte gjort på evigheter känns det som. Sen ska jag spendera dagen med att göra EXAKT det jag känner för då. Men för att kunna sova ut måste man lägga sig. Dags för det nu. Godnatt mina vänner.

Peyz


Är fett uttråkad. Blir nog en sväng på myrorna innan jag börjar 16.30! Hörs inatt. Peace.

Over my head.


Kaffe. Tv4play. Godmorgon.

Update: Har just sett klart efter tio där Blondinbella är med. Idag pratade dom om hoten hon varit med om osv. Och det slog mig, hur jävla vidriga människor finns det i Sverige? Som kan säga till en ung tjej som varit med om något fruktansvärt att "Skylla sig själv, att det är ens eget fel som är offentlig på internet och går ute i klänning." ?!!?! ..Att det är hennes fel att något psyk överfaller henne? HUR KAN DET VARA TJEJENS FEL?

Effekten.


Tilt Shift är så gulligt så jag bara dör lite när jag kollar på dessa bilder jag konstruerat. Börjar skratta nästan så söta dom är. Ett litet släp och en liten stuga. Hade ju lika gärna kunnat vara leksaker! Men det är det inte. Fantastiskt rara små saker. Hihi.

Tillsammans är man mindre ensam


Restless


Det blev sjukt långtråkigt att sitta hemma själv. Så jag och Canon åkte till Gstad istället, där Carro och Tobbe höll på att måla garage hos mamma Wiklund. Om jag ville hjälpa till? Nej, jag fotade. Klättrade upp på taket. Började nästan gråta för jag var så rädd när jag skulle ta mig ner. Kokade kaffe. Serverade kaffet. Vattnade blommorna. Och tittade på.

..Sen kom även Patrik och David. Så då fikade vi och såg Idol. En helt fantastiskt mysig söndag blev det! Bilder snart.

Löv


Vad ska vi hitta på denna söndagkväll då? W är i G-vare och jag vette tusan vad jag ska göra. Njuta av att ha läggan för mig själv i tjugofyra timmar? Mycket möjligt. Ska fan sjunga ashögt. Bara för att han alltid annars klagar. HA, pröva klaga nu William!!

Locken.


Kände att denna gulliga lilla lock jag vaknade med var värd att visa.

Summer is over

Jag passerar bara i all hastighet. Ska åka och jobba nu. Gårkvällen var nice. Klippte mig dock inte så ni kan andas ut nu. Nåväl, vi hörs sen! Är Williamfri. så lär väl inte göra annat än blogga! Peace.


Forever if ever.


Den här mysiga saken ska jag hänga runt i hela dagen. Minus då jag jobbar 12-17. Men sen, resten av kvällen.
Och för det andra så tycker jag att ni ska lyssna på Jon McLaughling's nya album "Forever If Ever".
Det är riktigt grym höstmusik! Peaceout.

Sleeping.



Arga fåglar.


Imorgon kanske jag ska klippa mig. Kan inte bestämma mig än. Ska iallafall färga håret.
Eller min truly Carro ska få göra det på mig. Fast först ska jag jobba, så nu ska jag sova.
Eller först ska jag spela Angry Birds. Godnatt vänner.

I'm gonna run at the speed of sound.


Hello Officer, license and registration please.

Såg nyss Fast five. Det är något med dom filmerna, ah juste! Dom är asbra.
Dock var det inte lika mycket fina bilar och race i denna, men den var ändå awesome.

Det slog mig, tänk om man var lika smart som karaktärerna i filmen? Samt lika bra på att köra bil.
Man hade ägt världen. Lätt.

Finbesök.


Har finbesök av syster och Abbe. Åt just det ni skådar ovanför. Jag menar självklart inte hunden utan den första bilden. Såg att dom käkade liknande på tv så var tvungen att handla och äta det själv till lunch. Ska snart möta upp mamma i city och promenera på stan med mina två damer. Peace.

The world at large


Chai


För att citera mig själv "Det smakar lakrits och det var ingen trevlig överaskning" ..Dock dricker jag ändå detta chai denna morgon, istället för kaffe! Hemskt. Men, det känns som att man blir frisk när man dricker det. Godmorgon!

Never be afraid to dream. Be afraid not to.


Never be afraid to laugh, be afraid not to.


Investera några minuter av erat liv till att kolla på denna video. Säger bara det. Kolla. Det är värt det.

Trying not to lose my head.


Vilken skräll att man blir sjuk direkt när man blir ledig? Vet min kropp verkligen om att jag är ledig imorgon? Tydligen. Mår inte skit än men det är på god väg känner mitt huvud. Nåväl, är väl bara att invänta stormen!

Jobb. P-möte. Grillning. Hej.

Verkar inte funka att ladda upp bilder.
Dåliga jävla blogg. Men då får jag väl ta med kameran idag så fixar jag lite trevliga bilder sen.
Nu: Jobb. Peace.

Don't be a drag, just be a queen.


Förstår inte hur jag tog mig upp? Brukar vanligtvis sova till sista minuten är inne. Nu ligger jag istället och poppar Lady Gaga och hinner tom dricka kaffe? Yää.

Imorgon smäller det.


Imorgon är sista dagen på min 9-dagars-vecka. Imorgon har vi även personalmöte och grillning på HK.
Fast, det lär ju regna? Då blir det saftiga burgare minsann. Hihi. Nu ska jag kolla det sista Entourage, hur sorgligt?!
Nåväl mina små blåbärsbarn, vi ses imorgon. Godnatt, sov sött och dröm om alla småkryp ni mött.

Whats up.


Vad är det med killar och dataspel?!!
Wille sitter på rutin varenda kväll och skriker "MEN VAD ÄRE FÖR JÄVLA SKIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

..Blir lika arg varje gång, speciellt när han svarar "MEN HÅLL KÄFTEN SJÄLV, DU SKRIKER LIKA MYCKET SOM JAG"

..Man ba eh? Nja-A. Come on, det är ett speeeeeel......... Och för det andra, DOM FATTAR INTE ATT DU SKRIKER PÅ DOM!! ..Godnatt.

Står du här och sover som en häst?


Blev helt apatisk efter jobbet. Någon satte på mig en tröttmössa. Har dock ingen lust att sova just nu. Vill ba se på tv och inte laga mat. Är ashungrig men orkar inte göra mat. What to do?

se7en


Nu är det bara sju veckor kvar tills vi åker. Det känns som att det är så sjukt långt bort. Fast å andra sidan kan jag inte fatta att vi åker! SÅ det kanske går fort iallafall. Är det irriterande att jag inte skriver vart hur var när vi ska? Bra.

People love to drink their troubles away.


Dallas Green är ju ba för fantastisk.

Jag fattar allt och ingenting.

Nu börjar jag bli rekte seg i kroppen, vi hörs senare!


Amen hallååå

Dom senaste dagarna, vad har jag gjort? Ätit. Sovit. Jobbat! Och för övrigt så var det askalas i lördags, både hos Nicke och på Allstar. Dock var jag inte askalas igår på jobbet. Men ibland händer det. Det är okej.

..Ps, Nicke har världens sötaste hund!

Everything I do, I do it big.


Ska knata över till Nicke vart ett gäng killar håller till. Fotbollssnack och öl, here I come.....
Ähh, det blir nog askalas! Hörs imorgon, när jag dör efter jobbet! Peace.

Tungt.

Jag skulle duscha direkt jag kom hem. Misstaget man gör när man öppnar datorn.
Har dock bara suttit i en halvtimme och väntat på energi för att ta mig till badrummet. Nu.

När man inte orkar hämta själv.

- Wille, kan du göra mig en tjänst?
- Aaa, för 500.

..Tror han tycker om mig.

För du kan aldrig bli som jag.


Känslan av att sitta hemma i en egen lägenhet, nej jag delar inte med william?1!11 Och öppna en flaska rött och ta sig ett glas. Alltså bara lukten gör mig hög. Nu kanske ni tror att jag är full. Det är jag inte, ba hög på livet just i detta nu!
Okejdå. Wille bor också i min lägenhet. Jaja, sluta tjata! Det är jag som bor i hans. Okej vi delar??

Goodnight.


Happy B-day.

När vi ändå är inne på kärleksspåret så kan ni ju kolla på denna video.
Den har varit borta från Youtube ett tag, men nu är den tillbaka!
Om ni inte blir rörda så tror jag nog att ni är döda på insidan. Vi ser ju!


Vänner är familjen vi själva väljer!


Kom hem till ett paket. Paketet var skickat från Stockholm, från underbara Amanda!
Herregud vad hon är bra på att skriva! Fick en fin liten bok med bilder från våra år tillsammans och en massa text.
Det är verkligen vad man behöver när mörkret börjar komma! Rakt in i hjärtat, tack min älskade Amanda!
Du är en pärla!

All that I'm after is a life full of laughter,

as long as I'm laughin' with you.

Let's not cry tonight.


Bilden får väl förklara tillståndet. Drog igång min gamla mysiga playlist Lewis. Den kommer fan alltid vara episk!
Ska snart ut  och träna, taggad? Aldrig.

Don't let those bastards reel you in.


Someone like you.


När livet delar sig.

Onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag! - Där har ni min arbetsvecka.
Får se hur bra mitt psyke klarar av det då min hjärna och hjärta helst är vaken på natten.
Kroppen å andra sidan vill sova. Så ska göra den en tjänst och slänga mig i sängen, peaceout.




Du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig.


Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.


Dricker första koppen kaffe tillsammans med Veronica Maggio denna morgon. ..Dag?
Tog en rejäl sovmorgon. Vaknade när W kom hem på lunch. Vaknade när han for igen.

Ps. Bilden är Emmas.

Zzz.

Amen Godmorgon. Nu går jag och lägger mig! PÅ RIKT.


fukd up.

Jag är så jävla trött. Jag är så trött att jag inte orkar gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna.
Jag kan inte gå och lägga mig med smink åde. För det är ett rent helvete att vakna upp då.
Så istället sitter jag här. Försöker samla energi till att orka ta mig till badrummet tre meter bort.
Jag är också jävligt törstig. Men mitt glas med saft står på ett annat bord. En och en halv stol bort. Fukd.

..Min enda lösning på detta är att öppna vinflaskan framför mig, bli full, skita i sminket och däcka.
Eller, så sitter jag här tills jag blir så trött att jag tvingar mig själv att gå tillbadrummet. Vad tror ni jag gör?

Honey, i'm home.

Brokeback mountain. Kaka. Kaffe. Presenter. Hundar. Skratt. Prat. Mys.
Det summerar väl upp dagen och kvällen i Boden perfekt.
Gick även på bolaget för första gången. Kändes precis som Kristo sa, att vara i en godisaffär.

Kalas.


Jag glömmer alltid bort att jag har fotat med lillkameran. Hittade denna bild på mig och två favoriter från i lördags.
Den kan ni få kolla på medans jag drar till Boden! Peaceyap.

Vad skulle världen vara utan kaffe?


My heart is refusing me.


Jag gillar ändå Andreas Wijk. Han är bra. Och hans röst är döskön.

Elin pelin päron..

Ska snart snöra på mig halsduken och ta bussen till Boden.
Hälsa på min fina Elin och spana in hennes nya lägga!! Åå fett.
Känns som om det var aslänge sen jag och Elin satt i gräset på kvarnis och drack rosé.
För att sen dansa natten lång på bränna. Idag blir det dock inte lika galet. Hihi.


Red.


Sveriges mest vältränade. Här kommer jag. Skoja. HEHE. Fan, det var tungt idag. Att intervalla gillar inte min kropp. Min kropp gillar inte träning överhuvetaget? Konstigt. Plågade iaf. Nu äter jag ägg, kesella och dricker kaffe. Ledighet ♥

Kolla in.

Hittade ett paketpris på Stadium så hela presentkortet gick åt.
Drog på mig mina nya kläder hos syrran och promenerade hem. Kesella nu.
Jobbet snart. Peace.

Biffy Clyro.

Ett fantastiskt band att spela såhär på morgonen; Biffy Clyro.
Får ta dagens första kaffe i stan idag, tog lite längre sovmorgon än planerat.
Nu har jag nästan bråttom. Ska hinna på stan innan jag börjar jobba, och promenera hem. Off we go.

Kånken.


Äntligen är jag en stolt ägare till denna grymma ryggsäck. Tusen tack till min underbara sambo och pojkvän William!

Herregud, är jag verkligen 20 nu?


Dagen börjar lida mot sitt slut. Fullrulle sen klockan vakna. Tack till mamma, Emma, JP och familjen Olausson för firandet! Och presenterna. Det var riktigt grymt! Nu har jag ingen anledning till att slöa längre. Beach november - Here we go!

Fick en stor påse med nyttiga saker av Emma & JP, med nötter, thé, bars, en bok, mat, allt möjligt.
Får helt enkelt slänga resten av tårtan, eller vill någon komma och käka upp den?!

HIPP HIPP HURRA.


När du och jag blir stora och rika.


Firar in min sista dag som tonåring med Rosévin och bästa Carro.
Drar snart vidare mot kallare breddgrader! Grattis Louise. I förskott. Peace.

Familjen, haaalåå.


Nu har pappa och småsyskonen varit här. Lämnat kaksmulor på golvet och gjort mig lite rikare.
Mellan varje talrik låg nämnligen en sedel "Kolla så att alla talrikar är hela då". Tack så jätte mycket fina pappa!
Äntligen är jag inte bankrutt. Hihi. Nu inväntar jag nästa radarpar. Carro & Tobbe.

Kära 16åriga jag.


Tillfälligt avbrott.


Har spenderat dagen med att vända ut och in på magen. Nice.
Har rest mig från soffan för nästan första gången nu. För att säga att jag mår bättre.
Kanske var det för att jag äntligen vann mer än 25kr på triss? Vann fan 50.

Could you hold that ring and ask me to marry you?


Syrran hade lämnat en bok åt mig på jobbet. Uppföljaren till Elsas mode.
Tror jag ska slänga mig i soffan och läsa den istället för att sitta här och häcka. Vad tycks? Japp.

Supermamma.

Fram tills idag har jag varit ett litet barn som aldrig velat förstå eller orkat förstå något själv.
När det handlar om "vuxna" saker. För det är så enkelt att ringa min supermamma som kan allt redan.
Men, idag gjorde jag slag i saken och tog itu med mitt egna problem. Och det gick ju bra?
I detta fall handlade det om skatteverket. Ni kan kalla mig Superlouise!


Här blev jag den jag är. Här kommer jag förbli. Här har jag längtat bort. Här har jag känt mig fri. Här har jag blickat framåt. Men ofta tittat ner.


the dreamer.

Trampade på Abbe två gånger inatt. Är verkligen inte van vid att ha ett djur sovandes här.
Ska iallafall gå och lämna av han hos mamma nu och dra mot staden. Vikta saker på listan idag.
Men först dricka kaffe och klä på mig.

Nostalgi. Mina tonår. Tack till alla som medverkat.

2004:
Åå var inte detta ett underbart år så säg, Amanda?
Jag och Mr.A lärde känna ett underbart roligt grabbgäng. Conny, Chrille, Ante, Jonas, Karlén.
Spenderade all våran lediga tid med dessa och gjorde så konstiga och extremt roliga saker.
Jag och Amanda åkte madrass mitt i vintern med bara nattlinnen. Amandas hem blev mitt andra.
För detta år flyttade jag mamma & Emma från Gstad och jag ville allt sällan ta sista bussen hem.
Jag och Amanda har fortfarande kvar en parfym från detta år. Som tar oss tillbaka endel mörka vinterdagar.

2005:

Detta var året då jag officiellt skulle säga att Carro blev min äkta vapendragare och bästavän.
Vi gjorde våran prao på hennes pappas jobb i Sundsvall och hade extremt roligt.
Josse flyttade upp till Norrland. Våran lilla Stockholmare. Hennes familj flyttade tom in i samma trappuppgång som mig. Och Jesus vilka roliga tider vi hade i hennes lägenhet! Och alla kvällar på tunastranden. Med engångsgrillar och hamburgare.
Good stuff.

2006:

År 06 fortsatte lika bra som 05, med häng i Josses lägga.
Denna sommar kom att länge minnas som jävligt episk. Allting var bra. Alla häng var bra.
Det var helt enkelt bra, låt oss lämna det där. Vågar jag nämna hemmagjort vin utan att mamma freakar?

2007:

Gee. Detta var ett stort år. Jag skaffade min underbara katt Mirjam. Världens coolaste katt. Att hon tyvärr gick bort senare samma år var nog det mest tragiska jag varit med om. Så vi styr vidare mot att vi lämnade högstadiet med tårar och kramar. ÄNTLIGEN var högstadiet över och vi kunde se oss själv som "stora". Men vad visste vi då? Än är vi inte stora. Jag började på Medieprogrammet, gamla vänner försvann. Nya vänner blev till. Dom bästa är kvar. Ett väldigt festligt år. Firade in det nya året i Måttsund och det var EPISKT!

2008:
Började lära känna väldigt mycket nya människor och det blev många grillkvällar ute i byn.
Lärde känna underbara Sara på riktigt detta år, då vi båda blev riktiga singlar efter varsitt förhållande á tre år.
Saras hus var inte bobart och hon flyttade in hos mig, eftersom att mamma bodde mestadels hos Kjell
så levde vi rövare en hel sommar hemma hos mig. Vi var uppe dygnet runt, levde på en macka om dagen och en massa booze. Vi var jämt på språng. Spenderade många ölfyllda kvällar hos Jangen och bastade väldigt mycket. Hängde mycket på Notviken i Nybergs källare och såg alla filmer värda att se. Träffade nya kärlekar och så skålade vi in det nya året på Tuna hos Pasi.

2009:
Det som är mest nämnvärt från detta år är den FANTASTISKA resa som jag, Amanda och Carro gjorde till Sundsvall. Där vi var ensamma, för C's pappa var utomlands. Vi stötte på några roliga filurer som än idag är ett långdraget internskämt. "Rick rick rick.." ..Skrattade väldigt högt på biljardhallen. Och med skrattar menar jag flummar. Gick på stan och återvände ett ex antal gånger till Carlings. Undra varför? *flirt. Hihi.
Detta år var även det bästa i festivalväg. Hur underbart var det inte på PDOL? Lärde känna Jon-Mikael, Nilla, mfl. ÅÅ det var så jävla bra på PDOL. Ellerhur Amanda? ..Åkte även till Stockholm med Carro och Emil för att ää-hää-ntligen få se vårat kära Green Day live! Bodde på hotell och spendera några timmar för mycket i baren. Hihi. ♥
Detta var även året då Jag, Carro, Amanda & Johanna hängde på Allstar varenda jävla helg. Och det var så fantastiskt roligt där! Varenda jävla helg. Lika kul. Lukten, musiken, vännerna, dimman, allt! Underbart.

2010:
I februari började jag träffa en fantastiskt underbar man. Allt var jättehemligt och jättespännande.
Endast några få visste om detta och så fick det bli en tid framöver. Först i Juni fick resten av befolkningen veta detta. Och ja, självklart är det samma man som ligger och snarkar bredvid mig idag. William. Hihi.
Sommaren invigdes med studenten, åååååå lycklig man var då! Spenderade sommaren med fantastiska vänner. Jag och Johanna bosatte oss i hennes farföräldrars lägenhet och hade det sjukt bra. Hösten kom, Johanna flyttade, Amanda flyttade. Kvar stod jag och Carro. Gjorde ungefär INGENTING under vintern. Jobbade. Och var med Wille.

2011:
Och hur bra började inte detta år? Jag och Wille drog till England och såg ANGELS & AIRWAVES, LIVE!!
Vårat absoluta favoritband genom tiderna. Hade aldrig kunnat bo med honom om han inte lyssnat på dom. Skoja. Eller? Hehe. Nåväl, efter England så bosatte jag mig i Stockholm hos fina Amanda några veckor. En sjuk tid. Bokstavligen, hade världens jobbigaste infektion i ögonen, som ni säkert minns? Bra. Kom hem igen och plingade på hos en så sjukt förvånad William och sa "Nu är jag hemma." Han blev överlycklig. Tror jag.
Nåväl, sommaren har gått på ett kick. För mig har sommaren inte ens varit. Jag har inte ens märkt den? Och nu sitter jag här. På mina sista dagar som tonåring. Dricker saft och ska snart krypa ner bredvid den där fantastiskta mannen!
..På söndag blir jag 20. Kan ni fatta? - Inte jag heller. Peace.

För en lång lång tid.


Tänk om alla skulle få ha en Carro vid sin sida. Fantastiskt hur världen hade sett ut då.

RSS 2.0