Storheden

Tänk om sommaren inte kommer i år? Tänk om det här är allt som blir. Hade nog inte blivit förvånad. Denna lilla isbit till stad har slutat förvåna mig med vädret. Imorgon är det första juni (För er som inte visste det alltså.) och det är fortfarande freezing ute. Men vad gör det? Imorgon har vi sommarfest med hela hela Storheden. Namnet är ju iallafall lovande. Sen är ju vädret en helt annan jävla femma.

You laugh like you've never been lonely.


Precis som jag så borde ni också nöta albumet; Every Kingdom. Det är helt sjukt jävla bra. Har gått och nynnat på låtar från det hela dagen. Kan det dock för dåligt än så kan inte sjunga mer än två rader, men vad gör det.

Careless and young, free as the birds that fly.

Ben Howard - Old pine.

Måndagspop. Kent.


Soluppgång.

Kastade ett öga ut genom fönstret, fann en magisk himmel.
Himlen ser inte lika bra ut idag med regnmoln, och en hund som vill att vi ska gå ut. Nej sa jag, du får vänta en stund. Jag har precis vaknat och ska dricka minst en kopp kaffe innan vi går ut. Han förstår mig, han ligger fint och väntar i vardagsrummet. Om jag har tur somnar han.

It's always darkest before the dawn.


*


Curly girly.

Såhär fin blev jag i håret när Malin lockade det i fredags. Tjejigt.

We can burn brighter than the sun.

Hade en fantastisk dag igår. Shopping. Lunch i solen på floras. Solning på Kulturenshus. Sömn på balkongen. Öl på ett tak. Goa vänner. Livet.

Där jag hänger min hatt.Halo

Om gräset bara kan bli grönt. Om vattnet bara kan bli blått och om solen bara kan börja värma. Så kan vi börja spara på sommarminnen och dansa på stadens gator mitt i natten. Känna att det finns mer till livet än att ruttna bort i det kalla vädret som vår stad bjuder på 300 dagar om året. Så vi kan få lite fräknar och se levande ut. Så vi får slippa gnälla, hela tiden.

PEOPLE.


With the moon I run. Far from the carnage of the fiery sun.


Lewis

Lyssnar på min gamla playlist som jag bara inte kan radera.
Över 500 låtar och jag får känslorus av nästan alla.
Alla påminner mig om olika stunder de senaste åren. Är det inte helt fantastiskt att musik kan göra sånt för en?

Måndagspop. Norlie & KKV.


Got my middle finger up.


Tog på mig min nya tiger och hoppade på bussen med Sara mot hennes hem. Stannar här ikväll för lite vinhäng med några trevliga typer. När livet tar en omväg så behöver man sånna här kvällar. Det kommer nog bli fint. Vi hörs, peace love and livet.

Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval.
Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral.


Dom stänger men ingen bryr sig. Blir blind när alla lampor lyser.
Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.

En härlig bild från gårkvällen. Då vi samlades ett gäng tjejer hos Frida för att sedan spela airhockey, köra bil (spel) och dricka öl på O'learys.

Set the world on fire.

Vilket jävla skönt väder. Hade inte planerat att göra många knop idag. Förutom personalmöte. Väntar på att Marcus & Bea ska plocka upp mig så vi kan dra dit. Annars planerar jag att lyssna på regnet tillsammans med Satc s3. Efter mötet dvs. Det var allt för mig. Peace, love and personalmöte.

Tonight, we are young.

Äventyr. Äventyr på gång. Peace.

Brotip.


Hejsan.


Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.

Norlie & KKV har blivit nya svenska favoriter.

Four.

Sådär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Det andra och tredje har jag ätit till frukost måndagtisdag. Det sista är en kvällspromenad.

#


I write you from this grounded airplane. I wonder how you've been and where you are. A letter to the one who slipped away, a letter for the things that never start.


Det är natten som gör dagen ljus.

Nej jag har väl inte så mycket att säga. Har jobbat från tidig morgon till sen eftermiddag. Ätit middag med mamma framför tv:n. Sett vem som vunnit Project Runway. Helt fel person. Kollat Sex and the City. Lyssnat på fina toner av Jack's Mannequin.

The shawshank redemption.

En välspenderad helg har gått och nu är det söndag igen. Har haft grymt roligt på O'learys med Frida & Malin. Träffat på militärstudenter och pratat om hela världen. Shoppat både det ena och det andra med Frida. Ätit sjukt mycket Maxmat med Viktor. Sovit för lite timmar. Sovit för många timmar. Nu väntas film och imorgon börjar en ny jobbvecka.

Underground


The last 24 hours.


Två dagar närmare helg.

Dricker kaffe. Orkar inte väcka C för jag har inte gjort frukost än. Surfar på Tobbes dator. Ja det var jag som skrev det där på din facebook. Sorry. Börjar bli jävligt hungrig. Hemi stod på mig klockan åtta och slickade mig i ansiktet. Det var inte jätte trevligt. Släppte ut lillskiten och sedan blev han lugn igen. Dags för mat nu.

Cozy as hell.


The world at large.

Hur konstigt är det inte egentligen att jag kan känna lukten av Thailand när jag tittar på bilderna? Saknar Koh Lanta sjukt mycket. Världens bästa ö. Typ. Men det var ju inte det jag skulle ta upp, utan att nu har jag och Frida faktiskt betalat våran resa och den 23 juni åker vi till Rhodos!!! Längtar så fruktansvärt mycket. Även om det inte är Thailand så kommer det blir så jävla grymt fett.

Night.


Känner du lyckan genom sorgen?

Promenerade till jobbet från C idag. Mest för att mamma frågade om vi hade suttit ute i solen hela dagen och jag svarade 'Nej, har suttit och sett på tv.' ..Men till vårat försvar så har det blivit tradition att se på Project Runway efter frukost. Efter det är det Extreme Home makeover. Och sen är det lyxfällan. Vem vill vara ute då liksom?

Breakfast deluxe.

Livet hemma hos Carro är nästan lyxigt. Kaffemaskinen ger mig kaffe på kanske fyra minuter och det finns alltid något spännande till frukost. Idag blev det färsk mango & melon med yoghurt. Deluxe. Jag tror hon tycker om att jag bor hos henne när jag har kvällsvecka. Hon får frukost serverat varje morgon. Livet? Japp.

All star.

Tiden var inne för att köpa nya Converse helt enkelt.

Svalkar vinden värmer solen.

Har suttit på grässoffan med Frida i en timme sisådär. Tittat på alla människor som passerat. Skrattat väldigt mycket. Druckit kaffe. Njutit.

Måndagspop. Den svenska björnstammen.


We keep on waiting on the world to change.

Lyssnar och tittar på live-videos med Mayer. Det var ett tag sedan vi sågs men gud förbannat att han är lika bra fortfarande. Hans röst är ju magisk. Och hans låtar är ännu mer magiska. Ska fortsätta med att kolla intervjun med honom i Skavlan. Vi hörs imorgon, popmåndag förfan.

Living young, wild and free.

Nu har jag avverkat mina tre jobbhelger. TRE helger irad har tagit livet av mig kan jag lova. Imorgon är jag ledig. Sen väntar fyra jobbdagar innan jag har ...HELG. HELG. HELG. Jag har bestämt att det ska vara sol då. Det har jag bestämt. DET SKA VARA SOL. Jo.
För då ska vi grilla, dricka öl och lyssna på Norlie & KKV. Punkt Peace slut.

I'm on a champagne high.

Har sammanlagt cyklat en mil idag. I snöstorm och motvind. Genomdränkt av snö och vatten kom jag hem. Öppnade ögonen och insåg att jag var aliiiiiiive. Fyllde just upp lite rövin i mitt glas som jag tänkte bli varm i själen av. Efter det väntar en massa serietittande.
Men först kanske jag ska diska. Husmor är ju tillbaka imorgon. Peyz.

Listen to the music of the moment.

Cyklat överallt. I motvind. Jobbat många långa timmar. Ätit hårdbröd i soffan hos C. Cyklat i ett kolsvart mörker. Blivit överkörd av en långtradare. Nästan. Skrattat åt en trött hund. Skrattat åt en ful hund. Pratat skit. Försökt komma någonstans i livet. Sovit på en soffa. Sovit i en otroligt skön säng. Gjort frukost för att få upp C. Jobbat lite till. Kollat runt på second hand. Träffat Emil. Skrattat åt David. Sett Project runway efter frukosten. Cyklat hem.

Come on skinny love just last the year.

So. It's been a year. Det har gått ett år sedan, jag och Sara satt på ett tak och drack rödvin. Ett år sedan det var ett helt tjejgäng i mitt vardagsrum. Ett år sedan vi träffade på roliga människor på Heroes. Ett år sedan vi åt frukost på hotellet. Ett år sedan jag var beroende av falafel. Tiden flyger.

Kaffe.Blåbär.Yoghurt.Jordgubbar.Banan.


Man måste genom skam. Man måste genom drömmar.
Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Kloka ord från Håkan.

Valborg helt enkelt.

Förkrök hos en pojke vid namn Pelle. Grymma b-rudar.. Biljard på Allstar. Jag och Kim förlorade för att vi totalsög. En hel hög med skratt. För lite kläder. Frysa ihjäl. Dricka öl. Snacka skit. Levde för kvällen & inget annat. Helt fantastiskt mina vänner. Valborg helt enkelt.

RSS 2.0