Nu blev jag rädd

Okej, först vare bara hosta. Men nu har jag nå djuriskt ont i lungorna, hela kroppen är helt öm. Jag kan knappt andas när jag går, hostar som en rökkärring och vill typ grina för allt gör så ont. Det är nog dock inte svininfluensan för då hade jag väl haft feber? Kanske har det.. Ryds hade nå jävla luftstruprörskatarr, tänk om det är de?! Ajajaj. Det värker i varenda led i hela kroppen. Måste lägga mig ner och invänta min död!

Kommentarer
Postat av: HM

Du kommer inte att dö :) Däremot så är det sannolikt att du hostar blod senare. Både jag och Gylle har hostat jävulshostan i tre veckor.. nu först börjar den ge sig. Det är inte svinet, trust me..

2009-11-09 @ 17:06:38
Postat av: Louise

HM: Jag har hög feber, jag har sån jäääääääääääävla ledvärk så jag knappt kan ligga ner och kan nästan inte ställa mig upp, jag är öm på hela kroppen = får ont så fort jag vänder mig om i sängen, jag har störd huvudvärk och är yr som fan. Jag tror inte att det är någon rethosta, trots att jag har hosta, illamående och halsvärk! ..Du har uppenbarligen aldrig haft influensan, har egentligen inte ens kraft nog att skriva detta men ja.

2009-11-09 @ 23:00:46
URL: http://tangoberra.blogg.se/
Postat av: HM

Tycker väldans synd om dig! Du skrev först att du inte hade feber, men du fick väl det sen, eller inte kollat.. jorå har haft, men jag brukar inte bli så illa däran. Hostan jag å Gylle + nåra till på firman haft har inte varit av denna världen, men feber har vi inte haft..? Tare lungt nu då! Inte skriva svar på detta typ.. :) Glöm inte å dricka vatten.. Åsså fåår man köra me dom som INTE är sjuka. Get well!

2009-11-09 @ 23:16:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0