H&M har generös rea. Hihi.


Min kropp är en skadeskjuten kråka.


Flickan och kråkan.

Vilken fin dag vi har haft, jag och Frida. Och isen.

De senaste 24 timmarna.


Three wishes.

Nu vill jag tre saker; Att Carro kommer hem. Att jag får åka och hälsa på Amanda. Att klockan blir fem så jag får äta pappas grymma mat.

Melonas.


TGIF.

Klockan är 08.06 och jag är redan dressed for success. Haha. Skämtet. Tog på mig min banan idag. Den kändes som att den passade att ha på morgonmötet idag. Alla blir väl glada av en banan? Bra. Trevlig fredag på er.

Halllååååå...lååå....åå

Förstod ni att det ekade i rubriken? Bra. För här är det fan tomt. Är fortfarande hos mamma. Sitter vid köksbordet och dricker kaffe. Så nu vet ni vart ni hittar mig. Mmmjo. Det är typ allt jag har att säga. Grattis till Bea som fyller hela 20 år, kan jag också lägga till. But that's about it. Peace!

Onsdag.

Ut med hunden på morgonen är ingen favorit. Men det var gode skönt att lägga sig i soffan efter det. Två timmar senare klev Sara upp och vi började samla krafter för att dra in till stan. Fick frukost och kaffe hemma hos henne. Grymt. Nu sitter jag hos mamma igen och dricker cola ur ett vinglas. #Vardagslyx. Och känner doften av maten som är i ugnen. Guudomligt. Lyckligt. Nu piper det! Dags att steka kött. Bye.

Hej mamma.

Otroligt skönt att sitta hemma hos mamma och dricka kaffe. Ingen här. Bara jag och hunden. Fast snart kommer Sara. Väldans trevligt. Är dock helt slutkörd efter mitt 8-18.30 pass. Så. Jävla. Trött.

Solstrålar och arga katter.


En måndag morgon för många år sedan.

Kan tänka mig att dagen såg ut såhär i gryninen. I wouldn't know. Tog en sovmorgon för Frida var ändå tvungen jobba innan vi kunde mötas upp. Men nu är jag uppe. Ska möta henne på en tjugo min. Ut i vädret. Hej.

Morgonmusik. Varsågo.


*


Humor.


Jessie J.

Ja. Tänk om alla vore som Jessie J. Så sjukt grym tjej. Så jävla cool.

Signerat tom delonge.


The story and the song.


Lördag.

Skön dag. Skönt flow.
Skönt att vara hemma tidigt.
Skönt att redigera bilder.
Skönt att lyssna på John Mayer.
Skönt att sitta i soffan.
Skönt att dricka saft.
Skönt.

Spread love like violence.


Falla fritt.

Det fanns inte så trött jag var imorse när jag drog till jobbet för möte. Det finns inte så trött jag är just nu. Råkade hoppa över sömnen inatt. Huhuu. *Hör mammas arga röst i huvudet* hihi. Har gått på stan med Frida i typ ..FYRA TIMMAR. Min hjärna är en såspåse och mitt humör är lika deprimerande som vintern.

Snurra min jord igen. För allt vi drömde en gång.


Underground

Gick in i random bildmappar jag har och tog ut en bild från varje. Opublicerade såklart. La svartvit effekt plus brus på dom. Voila, inte helt dumt. Det är det vackra med svartvitt. Något fult kan bli något bra.

That nose.


The majority says.


TRUE STORY.


My rusty halo.

Drog in till stan. Käkade en helt ok halvgod lasagne på Waynes med Wille. Köpte en beatles tisha på H&M. Vandrade i snöstormen. Åkte på röda korset. Började läsa min nya bok. Somnade. Skön dag. Skön ledighet.

Hej.

Såg att jag stavade fel i mitt förra inlägg när jag sjöng. Fuq dat.

THE GIFT.

Aaand nooooooooow, I'll stoooop the storm if it raaaaaaains.
I'll paaaath far from heeeeereeeee.
I'll make your feaaaaaar melt awayyyyyy.
And the world we know disappear.

fucking måndag.

Det är kallt och råjävla tidigt. Känns som att jag ska till skolan. Nä jag bara skoja, inte skulle jag stiga upp såhär tidigt för att fara till skolan inte. Hehe. Konstaterar att det är helt ok temperatur ute samtidigt som jag äter Kesella. Hejdå.

Hallå i stugan.


Du är ju störd.

På onsdag får jag lön. Tror ni jag kommer bli lycklig om jag tar min fetlön och köper en ny kamera och lever på luft tills nästa lön? Eller tror ni jag skulle gråta och ångra mig? Eller så köper jag en ny kamera och tar resterande av pengarna plus mitt sparkonto och köper en flygbiljett och åker iväg, blir känd fotograf och lever lyckligt.. Tills jag upptäcker att jag har slut pengar och är fast i ett främmande land med bara en kamera i handen. Så mamma måste köpa en biljett hem till mig och när jag kommer hem så är jag pank och utan jobb? Och så blir jag utkastad på gatan för Wille blev så arg när jag for utan att säga något. Så till slut säljer jag min kamera, för mindre än hälften av vad jag köpte den för eftersom att den inte är värd mer än så efter att den halvt gått sönder när en man i det främmande landet försökte råna mig på den och jag slog ner honom med den. Så då är jag tillbaka på exakt samma punkt i livet som innan jag köpte den där jävla kameran. Bara ett hem, pengar och en kamera fattigare.

Det är exakt vad som kommer hända OM jag sprättar hela min lön på en ny kamera. Bara så ni vet.
Så, jag kanske väljer att lägga in mer pengar på sparkontot och låtsas som att det gör mig lycklig.
Vad tror ni?

Livstecken.

Låg i sängen/soffan hela dagen med Sara igår. Tog på oss fula thaibyxor. Köpte grejer till tacos. Åt tacos i soffan. Såg highschool-filmer på tvn och gjorde inte många knop. Idag har jag vaknat, diskat, somnat om. Åh så jävla kreativ helg. Är så nöjd över mig själv. Och vart sitter jag inte nu då? Soffan. Ska dock byta till sängen snart eftersom att jag går dag imorgon. Vadå går dag? Ja, let's just say att jag börjar 8. Hejdå.

Watch your words spread hope like fire.


Wish

Hoppas Frida uppskattar att jag fortfarande har bibelfrilla och luktar pommes när hon kommer.

Biblar.

Stressade hem för att hinna duscha innan Frida kommer. Här sitter jag fortfarande med flottig bibel-frilla och Frida ringer när som helst på dörren. Hoppas hon gillar doften av pommes. Annars så kommer Amanda strax att landa i Luleå, spontan som hon är. Visst är det underbart? Kvällen kan ju inte bli annat än bra. Kanske ska tvätta jesushåret nu? Mm jo. Hej.

*


Det är fredag!


Godmorgon.


Ur min iPhone.


Burn up in your atmosphere.

Värmer upp dagen med att titta på lite svettiga thailandsbilder. Titta bara på den gigantiska fisken som Emma pekar på. Hur stor som helst. Nu ska jag duscha, hej.

Tisdag 12.02.06

Det slog mig just att det redan har gått ett år sen vi var i England och såg världens bästa band. Otroligt att tiden kan gå så snabbt. Min dag består av att dricka för mycket kaffe. PU-samtal med min chef på HK klockan tre och sedan möta upp Elin!! Har inte sett den skrutten på aslänge. Och solen skiner. Kan ju bli en bra dag! Peace.

Phuket.

Filmen var helt okej. Satt mest och tittade på om jag skulle känna igen något. Fick en käftsmäll av verkligeheten när filmen var slut. Var visst inte i ett varmt Thailand. Var i iskalla lilla Luleå. Jag måste tillbaka. Så snart som möjligt.

If this is what we've got, then what we've got is gold.

Kommer inte ihåg sist jag var på bio. Men nu ska jag och Wille dra och se En gång i Phuket. Får väl se om den är något att hänga i julgranen. Den låter ju lovande iallfall. Peace.

Here's looking at you kid.

Har spenderat mina första vakna minuter i detta lilla kök. Diskat. Fan vad mycket disk det var. Och Willes alla blåbärstalrikar. Det är väl det effektivaste jag kommer göra idag. Har inga planer på att gå ut å frysa inte. Men planer kan ju ändras. Tack för årets tråkigaste inlägg. Hejdå.

So tired that i couldn't even sleep.

Ont i kroppen kombinerat med insomnia kombinerat med feberkänsla. Där har ni mig. Törstig på vatten. Känns som att jag är bakis. Är dock väldigt säker på att jag inte är det. Annars så skäms jag över att Sean banan varit med i Melodifestivalen. Svensk musik verkar gå åt helvete. Ett riktigt jävla skämt. Skampålen på er. Tacka vet jag Lars Winnerbäck. Börjar få ont i huvudet också. Som att man behöver det, less. Hade velat kommentera lite saker egentligen, men det finns så jävla många känsliga människor där ute så jag orkar inte. Iallafall inte ikväll. Och en sista sak, jag skiter blanka fan i att mitt inlägg bestod av 50% svordomar och resten gnäll. Hej.

Ängeln.

Asså den här bilden på Wille från Thailand. Hahahahaha. Lill-ängeln.

Torsdag.

Denna dag började som alla andra dagar borde; Kaffe, snus och en skiss på min nästa tatuering. Plus att Emma o Fia är och vandrar på stan och jag ska snart möta upp dom, hej till ännu en ledig dag! Peace.

Do the test.


Vad ska man göra ända fram till maj.

Äntligen är det första februari. Det betyder att den vidriga januarimånaden är över. Det är något spöklikt med den månaden. Kan heller aldrig sova om nätterna när den inträffar. Är trött hela tiden. Jävla mörker. Har lovat mig själv att jag kommer vara på andra sidan jorden nästa år i Januari. Lovat. Som Carro nu. Min fina Carro befinner sig i Namibia i Afrika. Helt sjukt att hon ska vara där i 6 veckor till. Tror jag det blir. Lyckost.

Annars har jag sökt ledigt så jag får hälsa på Amanda snart. Om två månader typ. Men snart. Saknar hennes finaste lilla lägenhet i Djursholm bland alla snobbar och miljonärer.

Four

Kronan. Middag hos mamma. Få parfym av mamma & köpa klocka på jysk. Det har min dag bestått av. Har även hunnit med att vila och se på massa tv. Ledig.

RSS 2.0