En kopp kärlek


Fan. Vad. Gott. Med. Varm. Choklad.

Cookies, oh yes.

Syster: Vad vill du ha i födelsedagspresent?
Svar: Choklad cupcakes.

..För är det någon som kan baka så är det min storasyster.


Lite av det som serverades på min studentmottagning.

Sick and tired.


Lutande tornet i Pisa

Jesus christ vad ont jag har i fötterna och vaderna. Mina converse duger inte länge, mamma hade köpt skor åt mig idag men dom var lite för småa. Är ni less på att jag gnäller om mina fötter kanske?

Mjaha, har varit hos farmor och hjälp henne föra över bilder till datorn, hon orkar aldrig lära sig själv. Sen skulle hon visa alla 300 bilder från Italien också. Höll på att somna. Men, jag fick iaf en liten souvenir:


En lutande mugg, haha!

Faaarewell

Hejdå kids, nu drar jag och tjänar lite pengar va, men lyssna på denna så länge > Bra.

Adam Lambert

- Männens svar på Lady Gaga. Ligger och lyssnar på han, kass mainstream. Och, jag blir typ rädd av hans utseende? Whats up, det kanske bara är albumbilden eller något. Men blått och rosa går inte ihop (Länk till omslagsbilden)

No thanks! Till han och hans musik. Dock måste jag antingen köpa premium eller sluta lyssna på spotify för att slippa bli rädd för han och hans musik. What to do?


PS. Jag menade självklart utseendemässigt att han är en Lady Gaga i manskropp. Inte ens nära lika bra artist.

I am young and getting wiser

Jag är tärd, ont i nacken, ont i fötterna, ont i benen, ont överfuckingallt. Vaknade även med Willes sylvassa armbågar i ryggen, nämen tackskaduha! Aja, får ligga ner i 20 min till och det tackar vi för!


Lovers without love

Joshua James är kunglig.

Jordnötter och choklad.


Fantastiskt vad denna kaka som Emma och JP baka, smaka! Fult rim. Wille ringde och väckte mig, jag tror jag ska äta denna kaka och somna om igen. Orkar som inte vara vaken.

Death and all his friends


Såhär död kommer jag se ut på fredag. Hihi. Så mysit. Men det är fan värt det. Något som är mindre kul är att jag slängde min sista snusdosa i tvätten på jobbet, JAHA, trist att man var pank och inte får lön förens imorgon.

In the ghetto

Fysatan vad mina fötter värker. Converse 4e dagen i rad. Skönt ändå. Var så trött mot slutet så jag och Sara gick mest och skrattade.

Nu jobbar jag resten av vardagarna denna vecka så på fredag kommer jag vara uppe i 8 dagar i rad utan ledighet. Så får se hur pigg och glad jag kommer vara på lööördag när jag fyller år.

*

Morgonstund har guld i mun örat.

If these walls could speak . Closer to the egde . Kings and queens . Madly in love with you . FM Radio .

Hos dig har jag allt


Fyfasen vad tungt det är att kliva upp när mannen på bilden ligger bredvid och myser. Men jag tog mig upp till sist och nu sitter jag här med kokhett kaffe och råhög musik. Dags att börja dagen.

With or without you


Indiskt.

Sinnes vilken middag! Emma och JP hade hållt på i 12 timmar ungefär, och det lönade sig! Riktigt jävla gott. Min mage står ut en kilometer. Stannade dock inte så länge för jag är så sjukt trött.

Dom hade även köpt sjukt mycket nya fina möbler men syrran ville lägga ut bilder före mig så ni får ej se än!

Slut som artist

Bra dag, yeah! Inte så mycket folk en söndag som denna, så det flöt på smooth trots att vi bara var tre pers. Nu sitter jag hos syster och hennes sambo JP, smuttar på ett glas rött och väntar på gomiddag. Morsan och Kjell kommer även om en timme. Det blir indiskt.


you may say that I'm a dreamer

But I'm not the only one.


When music hits me I feel no pain

. She says . Be there . Longest night . Collide . Howie Day - KärlekKärlekKärlek♥ .

When I get older I will be stronger.


I'm outta here

"Jag får väl sova på floraskulle under statyn med alla emosar jag då. Tur att dom har långt hår iaf"
- Tobbe Tellström, full.

Alla drog sig mot Allstar, skulle egentligen med men pallar fan inte! Längtade hem till min säng och det kändes som att jag hade en nål i halsen (sjukt olikt mig ändå att banga). Så nu ska jag tvätta bort sminket, krypa ner i min skoena säng och se vänner! Peace.



Glad för att vara sjuk och ha bakisfrossa. Hejochhå.

Payin' anything to roll the dice.


Känner mig som en liten marionettdocka, hehe. Ska bege mig mot Gstad för där firar dom minsann Patrik som fyller 300! Grattis på dig. Börjar 10 imorgon, ring och väck mig!

Vi hade det sjukt kult på restuurangeeen


Cause we're twinz


Och vem fan är du?

Stod i kö igår på Allstjärna, för Ante och Kalle skulle hänga in sina jackor och jag var ba sjukt snäll och väntade. Så kommer LHF's gamla målvakt, Modig och tränger sig före

Jag: Asså ursäkta men nu gick du före oss?
..Han svarar ej
Hans kompis: Men ser du inte vem det är?
Jag: Jo det gör jag.
Kompisen: Vem är det då?
Jag: Mattias Modig...
Kompisen: Ja precis! Och han ska till NHL nästa vecka!
Jag: Nej, så bra är han inte.

..Hur fan kan man tränga sig före bara för att man spelar i Luleå Hockey? Troo att han ääääär nå ba.

I can only grind for so long

Mina fingrar luktar öl, det sprack en jävel i cykelkorgen påvägen hem just. Så spruta jag ut den och jagade Wille. Miehe. Mina ben är typ fett döda efter högklackat på krogen och jobb på restaurangen. Emilia var dock snäll och kokade kaffe åt mig så nu kanske jag orkar ta mig i kragen och göra något utav kvällen!

..Morsan ropar nu och frågar om jag sett hennes fina brödlåda. Jaha. För det är intressant.


Botten upp och resten i håret..?

Drar mig mot Sara och dricker lite öl. Sen blir det Allstar, om ni inte listade ut det. Vi bör dock ta det lugnt ikväll för Sara hade varit ute på galna äventyr igår, jag tappade nästan rösten på jobbet och jobbar imorgon så måste ha kvar den då! Men vi ser väl, PEACE!


Hem och vänder!

En snabb dusch och iväg igen! Ikväll ska jag till ett ställa som är känt för att spela denna låt;


Wtf..?

Jag undrar om mamma tänkte att jag aldrig skulle se fikusen som hon stulit ur mitt rum. Speciellt inte när hon ställt den på ett så sjukt diskret ställe. Go mom!


Hennes dotter har ju dött

Det första jag hörde imorse var att grannarna som är 90+ pratade om dödsannonser, ja. Då ville jag fan bara gå och sova igen för hur jävla deprimerande var inte det då? Nä men då ska man gå och duscha istället. Här blir inge sova unga flicka! ..Tur att det finns kaffe på joppet. Heh.

We're all nuts

Jag fick åka till Carro och stjäla lite mat av henne. Så trevlig. Snodde även lite nagellack och kaffe. Jag är en bra vän, tack jag vet. Nu medans hon är i duschen så snor jag datorn och tre bilder också, miehe.


1. Jag fotar. 2. Jag och min kära. 3. Jag lyssnar på The Ark från hotellrummet @ Kirunafestivalen.

Damn youoo

Syster och JP skulle egentligen bjuda mig, mamma och kjell på middag. Men nä, dom avbokade. Så utan min vetskap så drog Mamma och K på bio istället. Lämnade mig ensam hemma med en hund, ingen mat och inga pengar. JAJA, ska väl GÅ OCH ÄTA HUNDMAT NU DÅ! ..Less.

how do you walk with your head held high?


Wait, I know that person?

Ni vet när man sitter på en offentlig plats, typ bussen, och snackar om någon? Har ni tänkt någon gång att det kanske finns folk på bussen som känner den personen? Det har då jag. Och nyss fick jag själv uppleva att jag kände personerna som det snackades om. Ingen mindre än Wille och hans syster Emilia. Haha, random.


Hejdohejdo

Nu beger jag mig mot arbetsförmedlingen och stan. Kult. Hejdå. Peace.


skosula


Denna macka kallar jag för skosula. Exakt lika seg och svårtuggad som en skosula. Inte så vidare god heller. Inte alls. Men vad gör man när man bor i nyttigheternas kungafamilj.

Arbetsförmedlingen


Hatar att gå dit (observera att jag bara varit där once before). Men jag måste. Fy vad jobbigt när man dessutom är sjuk.

Fireflies


Grym?!

She doesn't mean you


Mmh, te. Gotti. Rabarber&grädde, smakar fan helnice. Sen att man kan låtsas som att det hjälper mot halsen samtidigt är ju fan ett plus.

Like a rock

Ovanligt, imorse när wille for till jobbet vid 7-8 så vaknade jag aldrig? Inte ens när en två meter lång man klev över mig för att ta sig ur sängen. Var jag död eller? Jag vaknar ju alltid när han ska iväg? huh?

There's no life after you


Monsterhostan slutar fan aldrig, fast juste jag ville ju ha den året om.
Blev dock lite bättre när Mr.sötastihelavärldenwilliam kom hit. OOOOOOCH NU SKA JAG DRICKA TE SÅ HEJDÅ! ..Hihi.

Salladsträffande



Vad är oddsen att två random i rad snackar om sallad på facebook?

I see your true colours


Farmor nyfiken


Den här bilden är tagen efter att thaithai hade brunnit för något år sedan, snacka om nyfiken tant ifall att man går ut med morgonrock och hårnät.

Monsterjävlahostan.

Jag är inte ensam med att ha dragit på mig monsterhostan som vi kallar den. Ni vet då man har typ nästan torrhosta, så man håller på att spy/får kväljningar varje gång man hostar? Ja, sjukt nice helt enkelt. Önskar att jag kunde ha det året om, fjortishjärta.

Annars så gick det bra att jobba, har tillverkat några lattar och fått kämpa på med kassan! SNART kan jag allt utantill. Jag är grym. Imorgon måste jag dock till Arbetsförmedlingen. Fack.

Hanna LOUISE Andersson

Idag är det min namnsdag, har hittills inte fått några presenter som jag förväntat mig! Men däremot så har min käre mor, A-K, Sara & Gralle grattat mig! Ja, dom är helt enkelt lite bättre än er.


Bigger


Kanske ändrar tillbaka snart, om jag ids.

Dallas Green

Well I've seen a palace in London, I've seen a castle in Wales,
But I'd rather wake up beside you. And breathe that old familiar smell.
I never thought you could leave me, I figured I was the one
But I understand your sadness, so I guess I should just hold my tongue.

Sovit gott?

Fan i hela helvete så dåligt jag sovit inatt. Har vaknat en gång i timmen för att hosta. Skönt ändå, var hemskt nöjd när Wille sen slängde upp armar och ben i ansiktet på mig. Nämen det är väl bara och ligga å vila. Farmor ringer klockan 10 och sen är de jobb 11.30.

I'll taste the sky and feel alive again


I am the rain that's coming down on you

That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me

I need you like a heart needs a beat


Ain't it beautiful how life turned out


Det känns som att jag skolkar. Som att denna dag här ovanför aldrig ägt rum. Men fan så kul den var.

2726

Så många inlägg finns det nu på min blogg.

Jag ligger och hostar upp magen, men det är lugnt! Måste dra mig till arbetsförmedlingen, uuhuja. Men i gott syfte förhoppningsvis. Ja iaf, som ni så jävla gärna vill veta så ska jag äta lunch nu! klockan elva, som att gå i skola. Och så ska jag se klart Sex and the city the movie. Hejdå.


Trettio sekunder till mars

Closer to the edge - Kings and queens - This is war - Attack


När jag tog den här bilden låg jag hemma och var råsjuk i nån dag, det var typ början av tvåan.
Fan vad kreativ jag kan vara när jag är sjuk. Om man ids.

Se där, det blev en ny dag

Måttligt borta är man om klockan ringer och morsan hinner komma in och säga "Louise, det ringer" innan man vaknar. Ah, men det var klockan sju och efter det somnade jag om!

Är fortfarande sjuk, halsen har typ blivit grovare (haha?) och det kliar som fan i mina öron. Skönt ändå. Gillar det.


I can feel my heartbeat taking me down

Jag blir helt jävla lost nattetid, börjar bara tänka förjävlamycket. Hejdå.


It was your heart on the line


Godmorgon. Goddag. Godkväll.

Skönt. Att. Vara. Hemma.

Drog till Sara och käka middag och skvallrade lite, en vanlig måndag alltså. Hihi. Sen gick jag förbi Roasters och pratade lite med Carro och Josse, drog hem till w för att se entourage och när han somna. Så jag gick hem till min underbara säng istället, var dock sjukt långt att gå.


30 seconds to mars

We were the kings and queens of promise
We were the victims of ourselves
Maybe the children of a lesser god
Between heaven and hell, Heaven and hell

Sick to the bone

Mitt huvud bara fortsätter dunka. Har just sett klart sista avsnittet av Sex and the city, grät en skvätt. Men nu tänkte jag koka kaffe och se första SATC filmen, jag orkar inte göra något vettigt idag. Är allt för sjuk.


Now I'm that bitch.


Det är tomt i mitt fucking kylskåp

Här ligger jag, sjuk som bara fan! Om jag hostar igen så spyr jag, och mitt huvud är påväg att blåsa av i smällen som kommer när det exploderar. Men iaf, min underbara granne bestämmer sig för att "Ja, vilken fucking bra dag att borra på" SÅ SÄTTER HAN IGÅNG. Dö. Och en till iaf, min underbara mamma har bestämt sig för att tapetsera om köket och sluta köpa mat.


Hello you,

Kan bruden vara tyst och låta snubben använda sin underbara röst istället? Fan, hade inte tackat nej till han sjungandes i mitt rum just nu. Hehh. Dog lite av hans röst. Kärlek



Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now.


You kids have fun at school!

Fan vad jag kommer sakna att börja morgonen med en kaffe från fiket för 5 kr, för att sen skvallra med Sara hela första lektionen, svära åt dom där jävla häftena på Multimedialektionerna, tävla om vem som hinner slå på spotify först så man får ha sin egna musik spelandes i datasalen, somna på lektionerna eftersom att man fått för sig att dygna natten innan, jag kommer sakna skola24 där man kunde sjukanmäla sig hela tiden.

Jag kommer sakna min konstiga klass, som inte alls var tight men allt förändrades under studentveckan, bättre sent än aldrig? Jag kommer sakna tryggheten att ha en stor klass att gå till, jag kommer sakna att svära åt fotoskrivarna som inte duger till nånting. Jag kommer sakna att det är iskallt i fotos datasal. Jag kommer sakna Emelies jävla alienhistorier. Så, till er nu som börjar gymnasiet och framför allt Medieprogrammet, lycka till! Det kommer bli sjukt kul, även om det inte alltid känns så.



Sex and the city


Såhär ska jag spendera några timmar till, Sex and the city! Jatack. Godnatt.

Table for two


Lagade, eller hackade kanske man säger? Iaf, kirrade en sjukt god kyckling och baconsallad igår.
Sen slocknade vi just efter tio, fan vad trött jag var. Men nu är jag pigg, 09.14. Orka.

Sean McConnell

Vet ni vad jag ska göra? Jo, som det barn jag är så ska jag dra och köpa foppa tofflor.. Haha. Och Wille, som den man han är ska han köpa en micro. Later.


Goa grannar


Pix från stugan


Vem hade kunnat ta din plats? Han finns ju bara inte


Före tuppen

Klockan åtta stod Sara och banka på dörren och sa att det var dags för frukost. Jo, i min familj stiger man upp den tiden på en söndag. Eller, dom andra var väl uppe vid sju så vi fick ju sovmorgon.

Anyways, dom skulle iväg på Ikea så nu är vi hemma. Och jag ska ligga i sängen någon timme till.

Laters

Breakeven - I'll be waiting - Walk away - She is love


Hejdohejdo. Drar mot stugan nu, hörs imorgon. Peace.

Fulla för kärlekens skull


Första bilden har Kalle tagit.

Aweseom

Amen tjena, är helt slut i kroppen. Det var full rulle på Mat&Prat från 12-16. Men he gick bra. Nu ska jag ta en dusch sen dra mig mot stugan! Slänger upp några bilder inom en strax också.

Peace.

Tror inte ni fattar hur ont i fötterna jag har, smily. Men imorgon efter jobbet så drar jag mig mot stugan med min kära och där väntar Syster, Jp, små kidsen, pappa & A-k. Har inte varit där på hela sommaren så ska bli naiz.


Geleråttor

Bad morsan köpa karra åt mig, tyvärr får man ju då kärring godis, så som geleråttor, lakrits etc. Funderar fortfarande på om jag ska sova eller dra på Musikens makt, maktens musik.


Musikens makt?

Det är frågan, om jag orkar? Har vandrat 7h i converse idag också och är pretty tiiired. Börjar 11 imorgon men kanske att man drar sig för att se Eldkvarn iaf! VI FÅR LA SE.

Last nite


Godmorgon.

Ligger och tuggar på en fis herman, mina ben blöder. Mina händer luktar rödlök så jag kräks lite. Åh, fyfan vad illa lök på händerna luktar? Hihihihi. Ska se SATC eller entourage, för om 2 timmar måste jag dra mig mot jobbet. Heiro.

Kult på restaurangen

Glömde att säga att jag har skalat lök med simglasögon idag. Dom immade även igen så jag skar mig i tummen. Men, fatta snygg man är i simglajjer!

Och en grej till, fan vad jag älskar mitt nya objektiv. MEN NU ska jag gå och duscha sen dra mig mot Roasters. Ni kan få se en bild på hunden så länge;


Söt han är när han halvblinkar med ena ögat.

When the sun shine, we shine together


Come outside, come outside.

Hemkommen från jobbet, har fått lära mig kassan, höll på att ta betalt 244:- för en kaffe men det gör väl inget? Lite extra dricks sådär. Påvägen hem bestämde jag träff med Amanda, så ska iväg till Roasters om en 40 min thup. Har egentligen ingen ork men vad gör man inte.


Snart ett år sen denna bild togs^ (jag vet, intressant.)

Heiro

Ha en bra dag kids, drar och jobbar lite va! Ciao.


If these walls could speak

But if these streets could whisper, if these walls could speak, they would scream out love,
they would cry themselves to sleep, they would pray to Jesus, they would sing rock and roll,
they would laugh with each other, they would live soul to soul.
But I guess that don’t matter anyway, cause if these walls could speak I know what they’d say…



Sean McConnell - If these walls could speak & Madly in love with you.

Mina ögon blöder

Idag hade jag dock rätt på tiden när Wille börja så här sitter jag, rinner lite blod ur ögonen, hjärnan sover än så ska se lite entourage så länge. Börjar själv 10.30.

It burn like hell

Att säga till Jay att jag inte är intresserad. Fuckfuckfuckfuckfuck.

Hej fisken.

Jag har saknat dig.



(Om ni inte ser, uppdatera sidan några ggr.)

Show me there's a way to beat the monster


Honey, I'm home!

Här sitter jag och käkar pesto och kräftrumpa-pasta. Jag som inte ens gillar pesto och är less på kräfta. Nämen det är ju helt ok. Åt ju linser igår så kan ju likagärna äta skit imorgon. Keep it coming!

Drog förbi Sara Nyberg efter jobbet, var tvungen att ge henne en omgång för att hon aldrig bloggar men nu äre på gång! Awesomeness. Det var alltså det som behövdes.

Off to work

You kids behave!


Cool grej.


Two in one


Tavlan där var den grejen jag höll på att fixa igår, det blev Willes inflyttningspresent. Blev dock kär i den så nu vill jag ha den själv också.

Smartz

Borta på morgonen? Gick precis hem från Wille för att duscha och dra till jobbet. Så ser jag att han är inne på sin jobbmsn. Täntke ba " Jaha, men han kanske började tidigare än mig idag" ....

City and colour


Hela världen är så underbar!

Jag har, enligt mig själv, gjort en grymt snygg grej idag! Sen ska jag även jobba resterande dagar av veckan. Allt ba flyter på exakt som jag viiiiiill och det är såååå otroligt skönt! Tänkte ba sägare.


Vart ska det få plats?



Jag vill hänga upp lite mer bilder i mitt rum, men det finns fan INGEN plats för mer bilder, snart kommer det se ut som att jag är typ en psykopat eller något med alla dessa bilder.

Och ja, jag håller med! Jag tar bra hand om mina bilder när dom får ligga på golvet i dammet. Det är lugnt, jag är medveten.

Good job

Innan tolv hade jag, käkat lunch med papi, varit upp till syster och hämtat henne, varit förbi mammas jobb och hämtat pengar (glömde mina egna hemma, wtf?) och köpt det jag behövde på stan. Allt inom en timme.

Nu har jag bakat för Kjells barn kommer på middag, fixat det jag skulle så nu kan jag gott och väl se lite SATC innan jag ska till Willepille.


Ska ta lite bilder ikväll så det inte blir någon jävla skriftblogg igen. Tackochhej.

Fukc.

Jag blir deprimerad över att läsa mailet från SAE Institute "Personlig inbjudan till öppet hus 28/8". Fan. Vad. Jag. Vill. Åka. Och, för mig är det gratis för att jag är bjuden men om jag skulle bestämma mig för att åka till våren istället så måste jag betala. Dö, brinn, dö.

It will be just fine

Mina väckarklockor har ringt som galningar, sen har papi och syster ringt. Ja, min familj vill verkligen se mig idag också! Woopwoop.

Nä, ska kliva upp och cykla till stan för att möta far och få lite grejer av honom. Hhihi,


You had me @ hello.


Nu ska jag se serier och sova. Imorgon har jag grejer att fixa för att sedan umgås med min bästa. Peace.

It's not good bye, it's "See you later"



Idag har vi alla brudar varit för sista gången i kyrkbyn. I Johannas underbara lilla hem som vi ofta flytt till, spenderat fredagskvällarna innan Allstar i, farit till när vi behövt prata med Jay eller hennes underbara mamma Laila. Nu flyttar hela familjen Sundberg till Sthlm! Gah, helt sorgligt att det var sista gången nu.

Vi har firat Jay samtidigt som vi sagt hejdå till Laila&Totte. Jay träffar vi snart igen. Men, sorgligt! Jag som har sprungit i deras hem sen sexårs typ. Iaf, lycka till i Stockholm! PUSS♥

Dagens ungdomar


Här sitter min coola bror som är tre år. Han sitter och kollar på klipp på Youtube. Sa jag att han var 3? Haha, ja ni! De utvecklas snabbt. Fast jag fick ju iofs min första kamera vid denna ålder.

Vrooooooom,

Fett coolt att jag ska och åka bil med Carro nu! Haha, känns råkonstigt men jävligt ballt!
Ska stå där som en stolt mamma och ta kort på henne bakom ratten, oh my.


Whats up?

Ska iväg på biljakt, min lillebror har fyllt 3 förra veckan och han verkar inte acceptera paket som inte går att "köra", så alltså en bil eller en traktor måste jag köpa. Sen ska jag för garanterat sista gången till kyrkbyn, hem till Johanna och fira henne! Peace.


Whats up?

Ska iväg på biljakt, min lillebror har fyllt 3 förra veckan och han verkar inte acceptera paket som inte går att "köra", så alltså en bil eller en traktor måste jag köpa. Sen ska jag för garanterat sista gången till kyrkbyn, hem till Johanna och fira henne! Peace.


GRATTIS CARRO!

Kan börja morgonen med att säga grattis till min bästa vän Carro som just tog körkort!!




Get a life loui

Ah, ja nä. Nyheterna säger att det är dags att dra, Jay försöker mer och mer locka ner mig till huvudstaden och suget finns där.


En liten vän i höstmörkret


Köpte en söt liten fikus på Ikea. Och en röd kruka till den. Passar bra i mitt svartvita rum.

What's hanging?

Igår när jag låg lagomt utslagen i sängen och skulle precis somna så plingar det på dörren. Hunden börjar skälla som en annan idiot, drar täcket om mig och ska kolla vem fan som plingar på mitt på dagen. Ah nä personen höll ju såklart för titthålet. Drar på mig mina julshorts och öppnar argt dörren till vad jag trodde skulle vara en mördare, det var dock JOHANNA! ..Ja, tanten hade kommit hem från sthml över helgen. Mys.

Sen har jag sett Inception, grym. Och idag har jag varit på Ikea med hela familjen. Därav har jag inte pratat så mycket med er! Jay kom även direkt jag kom hem från happis så vi drog och överraska Amanda också!


Random pix


Every day I love you more


dreams

Fan vad jävla bra inception, men vilket skrattretande slut! ..Se den. Bra.

Let the rain come down

Fan vad det small till, Jacob påstår att det var jag som föll. HALLÅ? Jag har inte gått upp mina 100kg än! Men iaf, ikväll ska vi se Inception, har huvudvärk och är lite otagg men det ska väl gå bra.

Medans alla andra jag känner drar iväg till Antnäs och käkar kräftor ska jag bosätta mig i en biosalong med 50 främlingar och Wille, Emelie och Linda. Hejhopp.

Amos Lee

The people on the street,
Out on buses or on feet,
We all got the same blood flow.
Oh, in society,
Every dollar got a deed,
We all need a place so we can go,
And feel over the rainbow.

Kräftor och allt vad det innebär




Det var dom officiellt minsta stjärtar jag sett i hela mitt liv. Men västerbottenostpajen var den officiellt godaste jag ätit. MMMMMHM.

She said

- Show me the world that's inside your head.

Nothing has ever changed, we're all the same


Igår kändes det som att vara 14 igen för en natt. Tack för det babes ♥ (Dock lite trist att inte Ante var med, annars hade allt varit som vanligt)

Hela livet är så underbart


Nu drar jag mig mot tuna och myser med gubbarna och Carro. Sen ska jag mysa hela natten med världens bästa människa, även kallad William! PEACE.

Why don't you get a job?

Tänkte dra och hälsa på massa gamla vänner som har grillfest på tuna. Dom underbara grabbarna som jag umgicks med när jag var 12-16 år gammal ungefär. Nu ses vi väl nån gång om året. IAF, poängen med detta inlägg är att dom kommer tro att jag har börjat jobba som prostituerad. Mhm. Har typ glömt hur man sminkar sig och nu vettefan hur det ser ut alltså, aww.



Har även på mig mina "gå-bort-byxor"

Vadskamangöra.

Alla bara skriver, gör det, du ska dit, följ med, gör så.

Här har man ingen vilja eller rätten att bestämma själv! Kanske stänger jag in mig på mitt rum. Så alla slutar tjata. Närå. NÅGOT SKA VÄL HÄNDA EN FREDAG. Har iaf kollat in Willes lägga, trist att den var tio meter från min, HÄHÄ. Ah, nä. Duschen.


Ha det så kult på restaurangen

När det är fint väder så är det inte mer än några kottar som käkar eller fikar, så det var grymt lugna puckar idag. Därav är jag hemma redan nu. Känns dock inte som fredag? Huh? ..Något positivt är att min kära William flyttar granne med mig idag, thumbs up. Puss.


SÅ SNYGG!

Free fallin'

Shett, träningsvärk i benen, ont i halsen och täppt i näsan! GO LOUISE, nu ska jag dra mig mot jobbet. Good Luck! Thanks.


Burn up in your atmosphere


Att spela eller inte spela

..Det är frågan! Fotboll på tunavallen om 25 min. Frågan är om jag orkar? Jag börjar trots allt 11 imorgon. DET ÄR FRÅGAN DET!

Are we having fun yet?


We are the next generation


Don't stop believin'

Vet ni vad som gör mig förbannad? Bittra vuxna som aldrig tog tag i sitt liv.

Sitter vid matbordet och börjar prata om Blondinbellas bok som hon släppt, börjar berätta hur framgångsrik hon är trots att hon bara är 19, snart 20 år. Då klämmer någon ur sig "ja, men hon hade nog inte så dåligt med pengar från början" ..URSÄKTA?!

Vad är det med så jävla cyniska vuxna? Först så tror dom inte på oss att vi kommer lyckas med något, dom tycker att vi är jävligt lata för att vi gnäller på saker och ting (Ursäkta, men det ingår som tonåring att gnälla på ALLT.)  Sen när vi väl kommer på vad vi vill göra, ja då får vi höra "Men gumman, tror du verkligen att det är rimligt?" osvosv.  SEN när dom får höra/läsa om framgångsrika tonåringar, ja då är det ju självklart att det är FAMILJEPENGARNA som startade allt. KNAPPAST(!) SÅ VAR DET JU HON SJÄLV SOM LYCKADES.

Så nu säger jag till er alla som är bittra och över 40: FUCK OFF!

En liten hemlighet.

Jag kräks lite i munnen varje gång jag går in på Kissies blogg. Alltså, varför gör jag det då? Jag har fan ingen aning, det är inte så att jag ids läsa det tragiska hon skriver. Men det är väl typ kul att se hennes bilder, för damen har ju förfan ett nytt utseende varje jävla dag!

Är jag patetisk som läser hennes blogg? JA!


Aja, än så länge har jag ju inte påverkats negativt av henne ..?

ÅÅH, vilken tur att det var ingen skämt.


Hello friends.

Steg upp med febran, snurrade lite i min skalle och sen cykla jag till jobbet. På vägen in så ringde David och sa att det var mycket folk, så cyklade hundratio på banken. Kom fram, svetten ba rann. Smaklig måltid.

Fick dock dra hem klockan tre för det var så lite folk, inte mig emot när huvudet snart sprängs och näsan kommer täppas igen. Ska mysa ner under täcket och fortsätta jobba på mina 100kg. Snart där.



JA MÅ HAN LEVA!

Tänkte bara ägna ett litet inlägg till Johanna 'Jay' Sundberg som fyller 10 år idag! Grattis gumman! Love you!


Se så mycket det finns att älska på denna dam!

GOOOOOOOOOD MORGON.

Godmorgon, vad jag är trött. Här sitter jag vaken, tre timmar innan jag måste. Less. Sitter och jobbar på att gå upp 100kg i vikt, kan bli lite svårt men ingenting är faktiskt omöjligt! Vi hörs när jag lyckats. Hej.

Cat and mouse

Ska dra iväg och sätta mig på grabbarnas balkong och hänga med Johan. Prata skit med mera. Fan vad jag älskar att ha killkompisar ibland.


I love the way you lie


Arbets..?

Åh, känns som att jag spenderat hela mitt liv på arbetsförmedligen. Iaf två jävligt långa timmar, tänk vad mycket vettigt jag hade kunnat göra istället! Så som, se på SATC? Skulle ha lämnat en bild på mig själv så jag hade sluppit få nå jobb alls.

NÄNU ska vi inte vara sådana! Ska faktiskt och jobba imorgon så det är väl läggdags nu. Åh, roliga skämt jag drar. Ids inte vara med mig själv längre.

Promise me you'll think of us as a time so wonderful.


Idag ger vi lite extra kärlek åt dessa två grabbar. Mest åt han i kepsen, miehe.

Parningstider


Ah, less jag blir när jag hittar Johanna och Christian såhär, offentligt. Get a room.

Det kunde ha varit nån annan

Här sitter jag och nyser på mig själv, väntar på Amanda och sen ska vi dra till jordens helvete. Jag tror ni alla vet vilken plats jag pratar om, den börjar på A. Mer än så vill jag inte säga, kan inte skriva ut ordet här. HEHE.

Annars så har jag typ blivit beroende av denna låt: Nån annan

Kryptonite


Ja det var sannerligen en fin kväll igår, det är dock annat än vad jag kan säga för blogg.se's BILDKVALLA!:<

What makes a man?

Fan vad jag hatar när mamma väcker mig, jag sover väl hur jävla länge jag vill om jag är ledig? Nog för att jag ändå skulle upp nu men det är väl mitt problem? ..Flytta hemifrån, jatack?


Men without hats


Blev lite stolt över mig själv att det faktsikt är jag som fotat denna. Tack Louise, varsågod.

Håkan Hellström

Jag och Kristo tog en promenad in till stan, satt och prata lite skit med Sara en stund och promenerade tillbaka. Tog en kaffe hos mig och nu vill jag lägga mig och sova typ. Så sjukt trött, men jag tänkte redigera en bild först!

På stadens gator


Cry me a river


På en sten vid en sjö vid en skog


Come on, come on it's late..


Seize the day


fula bilder finns det alltid

Såg att min syster hade lagt upp några fula bilder på mig och Wille från LK, undra om hon tänkte ba "Ah, jag lägger upp dessa fula så jag ser snyggare ut" ..Amen detta ska jag minnas!


Alltså, tror ni Wille var nå nöjd över att få äta godis eller? Kolla barnets min. "HIHIHHI karra"

What else?

Tror ni less, precis när jag skulle kliva på bussen till gstad igårkväll så ringer syrran och säger att hon och JP har köpt världens största godispåse åt mig, fett lack blev jag då. Jag menar, hade ju hellre ätit godis än hängt med mina vänner. Vad annars?

We all need that person who can be true to you


Tänkte bara säga att jag har världens bästa bästavän, Carro! Vad fan hade jag gjort utan dig? ♥

Fan vad jag är sugen.

På godis. Men kommer man från en familj som är uppväxt under ww2, föddes på en bondgård, blev tappade från griskärran påväg till skolan så kan ni ju förstå att det enda som finns i detta hus är linssoppa. Inget normalt finns iaf.

SÅ, sötsugen som jag är så tog jag några osötade kex från skafferiet, smorde på lite osötat fikonmarmelad och toppade med lite kärringost. (Jo jag skrev FIKONmarmelad). Så nu ska jag äta mina små kex från helvetet och se nått. Hejsålänge.


Det blir palt te medda

Som Emil i Lönneberga brukar säga. Innan han häller smeten över sin farsa.


AMEN TJENA.

Kom hem och bad morsan hämta yxan, är nu fotlös. Men inte göre mig nått, dom gjorde så ont ändå. Annars så skulle jag säga att det var riktigt varmt att jobba, ändå rätt nice att servera mat med en liten pärla i pannan.


Do you care?

Jaha då var klockan nio, har druckit mjölk med kaffe och läst bloggar. För det ville ni veta iaf. Min tanke var egentligen att slå på SATC innan jag drar och jobbar men jag är så slö atm så jag orkar inte ens klicka upp ett avsnitt. Enklare att läsa bloggar och trycka på tråkiga länkar.


Måndag.

Godmorgon, vad du var vaken tidigt idag Louise? Jo, ni förstår att i samma veva som Wille for till jobbet så fick jag ett sms om jag kunde jobba idag. Så, ser inte poängen med att somna om när jag ändå börjar 11.30. Nu tänker ni väl 'wtf, det är ju över 3 timmar dit?!' ..Jo det stämmer, men jag vaknar inte igen om jag somnar nu.


as time goes by


Jag har ju glömt ..

..Att visa er min nya jacka, fina va?


I will keep calling you to see

Fantastisk helg!
Eller ja, fredagen var awesome! Grym musik, en vanlig galen kväll på LK! Sen lördagen jobbade jag med trevliga människor på ett nytt ställe, men på kvällen hade jag så sjuukligt ont i fötterna så ungefär efter att Twisted Sister spelat någon låt fick jag kasta in handduken.

Har aldrig haft så ont i fötterna, sjukt alltså. Menmen, jag överlever det gör man aaaalltid.



Do i try to hard to make you smile?

Woop, blev väckt klockan tolv och drog å jobbade klockan ett. Dock var det kanske 15 pers på två timmar så fick dra hem igen, nu ska jag lägga mina stackars ben i sängen och se SATC, kliva upp det ska jag göra imorgon! Lyssna på denna så länge --> PEACE.


Hej jag heter William och är sötast i hela världen.

Hamn till hamn - Lördag


Hamn till hamn - Fredag


Bilder från igår, kvällen rockade! Asjävlakul, taggar om nu och hopp i duschen fort som fan! Melissa spelar snart, ses i vimmlet, ciao.

Goodmorgon!

How's it hanging? Här är det bra, kunde dock ha haft lite mindre ont i benen, jag och Emelie hoppade och röjde sönder på Hoffmaestro igår så jag tror att mina ben går av nu! Meen det får dom inte göra, för vet ni vad jag ska göra? Jag ska och jobba! Hörs sen, hei.


Good job

Ibland älskar jag mig själv, speciellt när jag drar åt LKbandet för hårt på armen så det typ gör ont, ja fyfan då älskar jag mig som mest! BRA JOBBAT LOUISE! ..Tack. Åh vad less.

Young dad

Nu drar jag mig mot gstad och fortsätter fixa mig! vi ses på Hoffmaestro & Chraa!


Ikväll;


Grym video! Gjord av 11 000 foton! Coolt vaa.

Hamn till hamn - Torsdag




Mötte min minigris Emelie på området "WAAA LOUIIIIISE, JAG BLEV TAGEN AV SNUTEN HAHAHAHAHA!" ..Tydligen tyckte dom att hon var för full, nä vadå? Vadfan menar dom? häähä.

OMG.

Wio, igår var vi på typ världens största bastuflotte! Man kunde typ bo på den så stor den var. Ah se för er själva på bilden nedanför, men bilden visar ju inte hela men lite! Det står även en liten i bakgrunden, det är inte den jag pratar om.


into the ocean

Fan vad jag älskar att Wille börjar jobba 0745 så jag är uppe denna tid! Woop woop. Mina ögon hänger typ i backen och hjärnan tappade jag nog igårkväll påväg hem. Ska försöka hitta dom igen så även denna helg kan bli en att minnas! Hejhopp.

Blue October - Into the ocean & Nikola Sarcevic - Lock sport krock

I love college

Nu drar jag mig mot Carro, korkar upp och sen drar vi mot bastuflotten med några peeps! Ses ikväll lär vi väl göra? Have fun anywayz! PEACE.


I love college <- Förra årets LK-låt.

Last year a DJ saved my life


Lite bilder från förra året, vi var sjukt dåliga på att ta bilder förra LK så därför blire bara några trista! Men jävlar vad nice detta år kommer bli! I can fucking feel it.

Bu-friggin'-hu

Nae, John Mikael smsa just och sa att dom inte kommer i år! Och jag som såg fram emot att träffa dom underbara och glada norrmännen! Fuck. Vad. Trist.






Bilder från PDOL 09 ♥

Frukost på gräddhyllan

Jag och Frida fick vakna upp till nybakta scones med björnbärsmarmelad och annat gott. Gudsåjävlagott det var men shit vad mätt jag är nu. Och magont. Men det var det värt!


Stor snopp på engelska!


Först skulle jag förklara Brad Pitt för syrran, skrattade rejält. Ja, sen kan ni ju se vilket ord jag skulle förklara direkt efter, vart väldigt mycket penis.

Majs, alkohol, spel, skratt, övernattning


Drink up me hearties, yo-ho!

Nu ska jag iväg till syster och fira att:
  1. Hon har fått semester!
  2. Jag har äntligen fått mitt nya objektiv.
  3. Vi har fått två helgpass var till LK.

one more


Canon EF 50mm/1.8 II

Welcome home baby! Ska prova objektivet mer seriöst någon dag DÅ DET INTE REGNAR..
Mamma fick iaf ställa upp för första testbilden, mihehe.


Surprise

Var just och hämtade ut mitt efterlängtade 50mm, fick även en liten surprise när jag öppnade paketet! Haha. En snickers! Anyways, morsan kom hem och sa att hon också hade biljetter till LK. Men nu har jag redan lovat papi att komma så hörs sen! Ska även prova objektivet då. Ciao.


Dags att sätta igång?



Morning

Oväntat nog så somnade jag inte om. Pappa ringde och sa att han har kirrat LKbiljett till mig, hur stavas det? A-W-E-S-O-M-E! ..Thank God. Såg klart Satc 2, helt ok bra! Tyckte dock dom pratade lite fjolligt men det får man väl ta. Får se vad jag tar mig till nu.

Playing with fire

Gud vad skönt det är att somna om efter att man varit upp. Gick upp i nattmössan och fixa frukost åt Wille som ska jobba, jag själv, jag ska somna om till Sex and the city 2!

..Känner mig lika pigg som på bilden nedanför. Peace.

PS. Läste just att mitt objektiv är i Luleå, mihihi! : D

sunset


Några bra bilder blev det allt från kvällen! Fler kommer imorgon, peace.

Tänkte bara meddela världen detta;

Vilket fotosug jag fick. Ska dra ut å fota lite mer. Tar med Kristo, får se vad han går för om det blir nå pix eller inte! Hej så länge små barn.


Piece a cake


Gick över till Jens en sväng och pierca hans öra. Det gick bra och det vart nice!

Power of the king


Ett rum genom en utsikt


Ilandsproblem.

När morsan kommer in i rummet så stänger hon aldrig dörren helt. Och självklart så är ju balkongen öppen så nu står dörren och smäller å låter. Ja, mitt problem är då att jag inte orkar resa mig från stolen, gå 50cm och stänga dörrjäveln som står å glappar. Åh.


En stannfågel ger sig av


Let's start a riot

Emelie, fan vilka random sms hon kan skicka. Fick ett för ett tag sen om att hon var en snigel som gick på kokhet asfalt och brann upp typ. Ah, så kan man ju också känna!

Anyways, ska bege mig mot stan med knäppemelie mfl och göra lite vettiga saker, as in köpa biljett till helgen. Laters!


Parachute

Halvljummet kaffe, råsoft musik och ett fortfarande lika stökigt rum. Skulle byta sängkläder igår men kom som vanligt på andra tankar, så när jag kom hem inatt var jag så trött så jag totaldäcka utan sängkläder. Det var inte så skönt imorse.

Godmorgon


Vaknade upp till ett sms "Hurru, dåliga och bra nyheter bruden" ..Kul att Amanda sen inte svarade när jag ringde upp. Nu har hon dock svarat och det var inte så farligt som jag trodde! Men godmorgon världen iaf!

Rakt genom läppen

Kollade mig just i spegeln, och nu var en sån där gång då jag tänkte "fan, jag har en jävla järngrej i läppen. Fan vad konstigt" ..Ibland får jag sådär, när jag tycker att det ser skitflummigt ut att ha piercing i läppen, att det är riktigt fult. Så att jag vill ta ut den. Men jag skulle nog inte vara den samma utan den, den har ju trots allt suttit där nu i fyra år.



Vad säger ni? Nog ska den väl sitta kvar?

Läskigt?!

Aahh, har haft en sjukt konstig känsla i kroppen och magen. Som att något är fel, eller att något kommer hända. Vet inte varför eller vad det är. Men när jag berättade det för Carro så sa hon att hon hade samma känsla. Som panik ångest, fast i magen. Amanda hade också samma. VAD HÄNDER?!

..Är typ rädd. Men nu ska jag dra ut en sväng och övervinna denna rädsla med Matte och Jens.


Canon EF 50/1.8 II

Come to mama! Beställde just hem ett efterlängtat nytt objektiv, fan så skönt med lågt bländartal (1.8). MMHM! Nu ska jag börja fota igen, trots att min systemkamera börjar sjunga på sista versen.


Growing up won't bring us down


When the sun shine, we shine together


Hello friends

Nämen visst, när jag tänkte sätta igång med städningen så ringer Amanda och säger att hon kommer förbi, fem minuter efter att hon har kommit så ringer Carro och säger att hon kommer. Så det blev istället skitsnack och kaffe med mina favoriter på balkongen. Det behövdes. Puss.

Usch

God, mitt rum är så stökigt att jag inte ens vill vara här inne. Finner dock inte någon styrka till att städa det heller, kanske efter ett avsnitt SATC och om man slår på sjukt hög musik. Något måste dock göras.

Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold - Dear God & Seize the day.


Kidz

Småbarnsdag igår, först hängde vi med mina småsyskon i nån timme. Såg på barnprogram (var dom verkligen så dåliga när vi var små?!) ..Sen såg vi på filmer när Wille var liten, så sööt.


Luke, I'm your father!





Fan vilken äcklig Darth Vader-mask papi hade köpt "till barnen" ..Den lät fan vidrigt, eller ja. Den lät väl som DV? Jag har ju trots allt inte sett Star Wars.

Dåligt samvete?

Har inte träffat mina små gullegrisar sen studenten, mina syskon alltså. Känns lite dåligt gjort av mig men nu ska jag iaf strax cykla mot syrran och sen vidare på familjemiddag hos pappa! Kul att träffa dom, eh ja?



Fyra killar i ett badkar ..humm?


Carros bror och hans vänner badade igår, i ett litet badkar. Haha. Mys.

Here's your lifeline


"Det är 20 ikväll ..bara så ni vet"

Åh vad det doftade hemma när vi klev in på Allstar i natt, länge sen vi var där! Tror inte det hann bli lika kul som alltid för vi kom så sent men det var ändå allstar, sen spelade dom "Don't stop believin'" då kände man ba ahh, vad jag saknat! Slutade med efterfest i gstad och soffsovning. Vaknade "EH, vart fan är jag och varför ligger jag inte i min säng" ..Kollade till höger, där satt Matte och sov å Dennis tog upp resten av soffan.

När vi skulle in så sa vakten "Det är 20 ikväll ..bara så ni vet, välkomna"

RSS 2.0