Brandman för en dag!

Morgonen började med att jag och Sara försov oss, vi fick alltså gå i snöstorm till brandstationen och åka bil ut till brandövningsfältet där ifrån!
Klockan 9, dvs typ 30 min efter vi kommit och provat ut kläder så fick vi mackor från dagobert, naiz.
Sen fick vi släcka eld med hand brandsläckare  och prova på kall rökdykning, vi hade en mask för ansiktet så vi inte såg nått och så fick vi gå in i rum och skulle ta oss igenom flera olika rum utan att se nått..Jag och Sara var bäst och klar först! yay.  sen blev det lunch, svin gott var det!
Sen fick vi klippa lös taket på en bil och slå in rutorna/såga upp dem, det var lite läskigt när Björn brandman sa att saxen lätt klipper sönder alla ben i kroppen .. heeh! men det gick bra
Sen fick vi prova rökutrustningen, dvs syrgasmask typ. Lite läskigt var det men man andades bra som fasen iaf.
Sen blev det fika igen och efter det rökdykning och brandsläckning och det var gryyymt kul! Skulle lätt få betala för att göra det igen, efter 16 nångång åkte vi brandbil hem! Och Sara som bor på hertsön fick skjuss ända till dörren! Haha, inte varje dag man får skjuss av en brandbil/brandman hem! Resten får ni se i bilder! Men builderna från rökdykningen och släckningen kommer sen för det har Signe på sin kamera!
..Nu ska jag duscha av soten och se nån film och chilla resten av dagen! Hej

    

  

Varför inte?




Sara säger att jag är ful, men jag tycker jag passar som terrorattacker!
Hahaha, en lördagkväll med för lite sömn slutar såhär!

Tio raka utan en förlust

 Luleå tog hem segern mot Rögle med 5-3, den satt där den skulle säger jag!
Stefan var dock inte lika lycklig som jag i slutet av matchen, eftersom att trots att han stod på H-läktarn hejade på Rögle, men jag varnade ju han faktiskt före att dom skulle förlora så!
..Matchen var faktiskt bra, Rögle är så jävla snabba på isen, men Luleå tog dom iaf, och inte en enda gång i underläge!
Lubos Bartecko, #25, gjorde de 3 första målen och Johan Harju, #24, gjorde de två sista!
Bartecko blev matchens lirare, nu är jag så dödstrött, har stått upp i 10 h idag, utan överdrift!
Jobbade 8.00-15.00 och sen direkt till Coop Arena och hockey! Så nu ska jag lägga mig i sängen, eller städa mitt rum,..Eller så får min städerska Sara Nathalie Nyberg göra det åt mig, hej!



Han är från Övertorneå - Harju, Harju
Nu Spelar han för Luleå - Harju, Harju
Stor å stark, en riktig man! För vårat gäng, han gör poäng!
Johan Harju, han är jävligt bra!

We've been on the run

Nu svider det rejält i mina ögon! Har vart å badat i Piteå och det är inte skonsamt kan jag säga + att Pasi skvätte vatten rakt i ögonen på mig när jag hade dom helt öppna, huvva.
Men det var kul iaf, måste citera Roger också!
Roger åkte runt i forsen och han åkte på nåns rygg, så när han kom dit vars vi var så frågade sara:
- Roger, vem rider du på?
så kom det upp en kille från vattnet och Roger säger lite blygt:
-Magnusson..

..Tror dock man måste ha träffat Roger minst en gång för att det ska vara roligt men det var det iaf.
Måste börja packa ihop och dra mig mot sängen eftersom att jag jobbar imorgon! Godnatt vänner.

Norrlänning, 100%

Jag var ju och fotade Markus Fagervall, vart inte så bra bilder med tanke på att alla var typ som galna och det var grymt mycket folk och jag hade bara mitt 18-55 mm, menmen! Tre blev det och här har ni dom:






I fell in love tonight

Har just kommit hem från bion, vi såg Twilight och fyyyy så jäklarns ruggigt bra den var! utan överdrift alltså, helt sjukt bra!! Sen skadar det ju inte att manliga huvudrollen är den snyggaste på länge!
Om ni får chansen så måste ni se denna film, underbar var rätta ordet för den!


Ingen Soldat

Nu har jag sett, vad jag trodde skulle vara det sista avsnittet av Prison Break, dom har äntligen fått tag i scylla och återlämnat det till "polisen" och som dom lovats ska dom bli frisläppta, men såklart så visar det sig att polisen lurat dom eller vadfan problemet blev. Det var iaf inte sista avsnittet.. Ah! galet.
Men det är bra iaf!
.. Ska på bio om 2 timmar men just nu ligger jag i sängen, har snott syrrans laptop (förlåt) och glottar massa sköna musikvideos! Ska nog powernapa innan det är dags att dra mot stan! CYA!




Jag & Sara i kön till Lars Winnerbäck 9/8 <3

Sara och syster i väntan på Lasse! 9/8

stå längstfram på Lasse konserten bland 18.000

Nu har jag lite att göra, igen.

  • Fem saker jag älskar:
  • Skratta rikigt högt,
  • fota,
  • mina vänner,
  •  vara  barnslig,
  • se på film/serier!

Inte min förebild

Om man skulle göra rangordning på alla människor i hela världen, så skulle Marianne Tyrann komma längst ner ( av dom som är levande) Hon är seriöst den värsta läraren jag nånsin mött, vi har ett hemarbete som ska vara klart på fredag som ingen förstår hur man ska göra det och vi har ett nytt stort arbete i skolan som vi har två, tvåjävla, veckor på oss att göra.
Hon måste verkligen tro att vi inte har några andra lektioner än Natur Kunskap? Kan det kanske vara så.
Idag tvingar hon oss att ha NK i 3 timmar utan att hon ens är här och hjälper oss!!
Det är ju sjukt det här. Har tagit upp det med rektorn, mentorn och föräldrarna ett x antal gånger men inget händer?
Jag och Sara har tagit upp det med elevrådet idag, eftersom att vi joinade det idag! Så jag hoppas att det blir någon förändring, även om det inte händer under den tiden jag har Marianne så hoppas jag det för dom som senare får tyrannen.
/L

What am I supposed to do, when the best part of me was always you?

Har vinkat av Rydas nu, fast han åker inte förens på lördag men vi hängde ett tag idag ist!
Såg Arkiv-x filmen och tjillade, nu ses vi inte på 4 månader! Känns lite konstigt ändå att dom bara försvinner i månader, men ska bli en flitig läsare på deras resedagbok! Ah, galet att vi andra är stuck här i snön, får hitta nått som fördriver tiden under hela vintern så man kan få sommar igen!
Nu ska jag nog slänga mig i sängen och se film, eller desperate housewives och sen ska jag sova tidigt!


En bild på Rydas i all ära!

En ung talang

Jag och John begav oss till David Hults (Plannja, basketspelare) lägenhet idag kring ett, John intervjuade han och jag fota lite smått under tiden dom snackade! Efter det drog vi till Pontus hallen och lira lite + massa foto!
Vi lirade horse, jag åkte såklart ut först så tänker inte säga att jag faktiskt har spelat basket i ca 4 år! hehe.
Men schyssta bilder fick jag iaf, så kan väl säga att jag vann på ett sätt?
Plus att David var en grymt trevlig person, glad och utåtriktad så det vart ännu roligare att fota!
Så härligt att fota glada människor, blir mycket bättre bilder! Också kul att fota sport, så ska slänga upp nåra bilder så ni får se lite resultat!

   





Måste säga att det var ett utav de roligare jobben jag gjort!
tummen upp för glada och trevliga människor!
..Slänger upp en grymt rolig bild på John också, när jag åkte ur spelet
så fortsatte John och David, på denna bild ska John först ta bollen bakom ryggen,
sen under benet och lägga upp den! ( det gick ju som det gick;) ):



heaven and hell

Luleå vi sjunker? Nyss var ni påväg, men vars är ni nu påväg?
Kom igen nu! Arenan var ju nästan helt full för inte länge sen men komigennu! inte långt ifrån under sträcket, skärpning.

Jag vill gå på konsert, årets julklapp är en upplevelse, visst var det så? Så jag önskar mig en konsert, ge mig det! Helst långt bort här ifrån, tack på förhand. Förövrigt, vad ska man köpa i julklapp till mor och far?
och mormor kanske borde få nått? och mina små barn Sara och Emil vad ska dom få? Mitt stora barn Emma har redan fått massa, men har ändå en till på g för att hon är så söt ibland. Emma vad ska vi köpa åt Sara och emil? Shit, Sara fyller år om .. 8 dagar. Fast en födelsedagspresent har jag redan införskaffat! bra.
En till positiv sak är att det är vidrig fisk idag, alltså ingen lunch..Oj det var den negativa saken, den positiva är att jag ska fota idag, naaaiz. David Hult från Plannja Basket ska jag fota, hoppas han är rolig och snygg! mohah..Kan iofs spana in han om dom nu har nån hemsida vilket jag tror starkt att dom har. Mycket roligare att fota snyggingar! Mihehe.
Sen ska jag säga goodbye to R som far till asien på lördag och är borta i 4 månader, fan va roligt alltså! Ah, avis yes!
Hejdå.

Back to the 90's

Hm, Camilla upptäckte just att våran nya webbdesginlärare har ett vackert nyckelband, popgruppen "Aqua" 's logga befinner sig på det! Hemskt snyggt, Nej sluta mobba Kjell. Han får faktiskt också tycka om vad han vill, men det var faktiskt ett bra tag sen man lyssnade på aqua, fast vem vet? Han kanske är släkt eller nått med dom, höhö.
back to work (läsa bloggar och tidningar på neetet..i andra ord: webbdesign)! BYE

John hälsar!


en udda morgon

Det kan man verkligen säga, utan att jag ens vart vaken i 1 minut så hade jag vaknat upp och slagit på tv:n.
Jo förstårni, när klockan ringde klockan 6, så vakna jag klarvaken och hann tom tänka " jag slår på TV:n för då vaknar jag " och det gjorde jag, det fanns absolut inget att se men jag såg Entertainment now och sen halv 7 började vakna med the voice och det är fan bra! Så nu, 07.25 har jag, klätt mig, vaknat, ätit frukost, druckit två koppar kaffe och sminkat mig! Och jag har fortfarande en halvtimme att döda! fan vad skönt, vanligtvis brukar jag ligga och sova till 07.35 och få stressa mig genom morgonen, men idag blev det inte så! Pigg och glad ska jag nu fortsätta se Vakna med the voice tills bussen går 07.55! Ha en bra dag! Puss.

¨
Det är snöstorm ute! huvva, men jag har klätt mig någorlunda varmt.

Today is where your book begins.

Jag kan ju inte rekomendera att se Ping Pong Kingen. Fyfan så vidrigt dåliga skådespelare!
Hade jag vart dom hade jag skämts! Det var så grymt dåligt, man hade lika gärna kunnat sätta ett manus dirr framför ögonen på dom och filma och släppa filmen så för det var så det lät! Ah. Se den inte. Sjukt kass film, men(!) om skådespelarna hade vart bättre så hade kanske filmen vart bra, vem vet?
..Medans vi satt och kollade på film så hitta jag en bok i mammas bokhylla som jag bestämde mig just för att börja läsa:
Al-Qaida och vägen till 11 september, tror att den kan vara grymt intressant! fast om den inte är bra från början lär man itne orka läsa hela för den är ganska fet, 461 sidor. Men ni får väl heja på mig!
Ska nog se Ocean's 13, för jag orkar inte börja med nått större projekt nu! Johanna har precis leftat mig så nu ska jag tjilla och sova! För imorgon kommer Mammsen och Kjelle hem från stockholmia, har ni köpt en gåva åt mig och Emma kanske? Som tack för att vi tog hand om hemmet så bra, höhö. Och så kommer någon annan "hem" från stockholm imorgon, nämnligen Markus Fagervall, och han besöker oss här i Luleå en sväng på Smedjan och spelar nå truddelutter från sin nya skiva, gillar han inte så värst men tänkte dra och fota! Nu ska jag lefta, ciao.


Jag har heller aldrig sagt att jag är normal! PUSS

At the cafe down on the corner

Varför har jag massa disk? Och en lägenhet som luktar skunk..
Om 6 timmar är syrran hemma och då ska det skina, om 3 timmar kommer Johanna och då ska det också skina!
Jag vill inte ta itu med detta, ännu jobbigare när Johan, Johan och Sara är här!..inget illa menat.
Nämen nu ska vi inte vara sånna! Ska faktiskt ha en myskväll med Johanna med mat, godsaker och film och förhoppningsvis en ren lägga!
Ska väl ta mig an disken eller ta en kopp kaffe, we'll see! Adjö.


Jag vill fota svartvitt.

you know you love me!

Jag hatar att betala för underkläder! det är ju rena rama rånet! Uä.
men jag gjorde det iaf idag på staun.
Sen måste jag berätta om mina utomordentliga "ryck" jag kan få ibland.
Big Brother Micke kom gåendes mot mig, Carro och Johanna och då klämmer jag ur mig med " höglåg röst"
"Bigbrother micke!!!!!!!"
och när han gick förbi oss slant/skrek det ur mig " ACT NORMAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Hahahahahahahaha! Mohahahha. Så jävla grym han är bb-micke!<3.. He he!
Sen såg jag på nån tv mitt i stan att Ken ring kommer till gymnasiefesten och så brast det igen(!!:O)
" Åååh vi måste gå på Gymnasiefesten för KEEEEEEEEEEN RIIIIIIIIING KOMMER!!!!!!!!!!!!!!"
Nä nu ska jag duscha hej.

(för er som inte förstod..Jag var grymt ironisk när jag sa dedär sakerna)


9/11

Har börjat skriva på min engelska novell nu, men jag tar en liten break och bloggar en sväng ist!
Var barnvakt åt mina småsyskon idag, skulle egentligen bara vara en timme, så en halv timme innan pappa skulle vara klar hos tandläkarn så gick vi ut i lekparken i stadsparken och vänta på han där, men efter en timma hade han fortfarande inte kommit så vi börja vandra på stan, iskalla som fan! Gud vad jag frös. klockan 1 ringde pappa och sa att han hade vart tvungen å rotfylla därav tiden. Så frusen som fan drog jag till skolan och var med på dom sista 15 sekunderna av NK:n.
Nu har jag grymt ont i huvudet men kan inte gå hem eftersom att jag missat alla andra lektioner idag.
Men ska se om jag kommer in på fotolagret härifårn så ska jag slänga upp en bild på Pizzabagarn!
Sen ska jag dra hem och rasta Babben och dra till stan med Johanna! ciao

 

Itsn't it ironic?

Det gick bra idag!
Fick lite väl lite kritik på mina MR-dagar bilder men sån är Hans, han säger inte så mycket.
Men på mitt Yrkesporträtt fick jag ändå ganska bra kritik av Bo!

Nästa vecka ska vi fota ögonblick! AH fan va kul alltså! grymt spännande, längtar fan! haha.
..Nu ska jag se oth, hoppas jag, och dricka kaffe! Seeya.
Fick även hem mitt klassfoto idag men orka inte ta med alla så jag och sara får duga!:



On my TV there's president bush, isn't it ironic? don't you think?
incredible ironic and yes I really do think.
He's a paaaaaaaaaaiiiin in the whole worlds ass!!!!

Just breathe

2 AM and I'm still awake, writing a song
If I get it all down on paper, its no longer
inside of me, threatening the life it belongs to
And I feel like I'm naked in front of the crowd
'Cause these words are my diary, screaming out loud
And I know that you'll use them, however you want to.

Nummer fjorton på listan

Nu är jag klar, har fotat pizzabagare på Marco Polo och jag är sjukt nöjd över mig själv, visst bilderna blev väl inte som bästa men nu är det gjort! Nu ska jag städa lite sen ska jag njuta av OTH och Prison break, eftersom att jag övertala mig själv att inte se det förens jag är klar med denna förbannade uppgift. Men nu får jag se det! Åh skönt det känns ska ni veta.
Ska bara städa rummet eftersom att jag får besökilainen ikv, ska slänga upp en bild på nummer 14!
Min 14e halsduk alltså, och så har jag faktiskt äntliegn köpt ett nytt skissblock! Aja, tjao.

 

say it!

Säg eacon och begg nog många gånger så kommer du tro att det heter det!

Och jag körde in huvudet i en Giraff

TAGIT SMÄRTSTILLANDE?
Nope, tror på naturenslagar

BRUTIT ETT BEN?

Heh, ja när jag hoppade fallskärm och den vecklades inte ut så jag föll i backen, bröt lilltån men det är inte så farligt, det är helt läkt nu så:)

BITIT NÅGON I TÅN?

Nej men feel free to bita i mina

GJORT SUGMÄRKE PÅ NÅGON?

NEJ! .. Jag ljög, det har jag.

ÄLSKAT NÅGON SÅ DU GRÅTIT?
Ja, min nyckelpiga p-p-p-p-per..

ÄTIT PAPPER?

Nä bara johanna som gör sånt.


KYSST EN 30-ÅRING?

Njaa lite för ungt för mig

TATUERAT DIG?
Japp, Jesus på Korset befinner sig på mitt innerlår.

PIERCAT DIG?

Ja, i skinnet

BITIT DIG SJÄLV I HANDEN?

Nej men min hund har

SVIKIT EN VÄN?
Jaa.. :s

VARIT OTROGEN?

Nej

CYKLAT I MOTVIND?
Nej, det var vinden som cyklade i motlouise

GJORT EN SLÖJDLÄRARE ARG?

HA, ja.

HAFT TANDSTÄLLNING?

Nein, ville ha när jag var liten och slog ut en permanent tand men fick ingen..


VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?

Johnssi - Man must dance

HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
vitt och halt..Hm

SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?

I norrland har vi ingen sol.


I'm still alive but I'm barely breathing

Nu har jag, frågat taxichaufförer som istortsett bara stått där och inte gjort nått om dom kan ställa upp på bild, men ikket!
Dom säger typ " NÄ SKA PRECIS FARA" och så springer dom. Har vart in på Luleå taxi's kontor och dom bad mig ringa Chefn' men han tröck bara upptaget när jag ringde så då sa min snälla lärare Hans att jag kunde få ett nytt yrke, Jag fick Pizzabagare, haha! Ska snart dra ner på Pepperoni och fråga om nån trevlig turk vill ställa upp.

En ny favorit på listan

I'm still alive but I'm barely breathing, Just prayed to a god that I don't believe in
'Cause I got time while she got freedom, 'Cause when a heart breaks no it don't break even
Her best days will be some of my worst, She finally met a man that's gonna put her first
While I'm wide awake she's no trouble sleeping ,'Cause when a heart breaks no it don't break even
Even, no
What am I supposed to do, When the best part of me was always you?
And what am I supposed to say, When I'm all choked up and you're OK?
I'm falling to pieces, yeah, I'm falling to pieces
They say bad things happen for a reason, But no wise words gonna stop me bleeding
'Cause she's moved on while I'm still grieving, And when a heart breaks no it dont break even
Even, no
And what am I gonna do, When the best part of me was always you?
And what am I supposed to say, When I'm all choked up and you're OK?
I'm falling to pieces, yeah, I'm falling to pieces, yeah
I'M FALLING TO PIECES!

Inget att göra lista.

Har du mer än 20 st sms i inkorgen? Jajamensaan.
Vad står det i ditt tredje? Japp :) men nu ska jag snåla igen. Godnatt Louise.
Och vem var det ifrån? Fredde
Är han/hon snygg? Klart han är!;)
Smsar ni ofta? minst en gång om dagen!;)

Vad står det i ditt 18:e sms? Det är ett mms!
Och det var ifrån? Frääddäää!
Är han/hon farlig? Hahahaha, absolut;)
Hur farlig? Jag ljög, snäll som en hund

Om du kollar igenom hela din inkorg , vilka har skrivit till dig då? Fredde, Rydas, Johan Nyberg, Ante, Cro, Emil =), Mamma, Johan Karlsson, Emma, Elin Mp, Amanda :), Saraboy, Johanna :), SB, Jimmie, Johan Elke, Camilla Mp OSV!.

Smsar du ofta? För ofta.
Hur många sms har du skickat? med min nya mobil, 5000.
Hur många mms? 50
Är du beroende? Ja..:$

Vem ringde du senast? Papiii
Vem ringde dig senast? Mamma
Vilket är ditt senaste missade samtal? Mamma imorse.

Vem är snyggast på din kontaktlista? Oooh. det ska jag inte säga, någon kanske blir ledsen.

Om du går in på dina bilder, vad är det första du ser? en svartvit bild på staden.
Hur många bilder har du? 91
Vilken är din favoritbild? Vet ikke!

Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för mobil: Hum, det är en Sony Ericsson K660i och den är bra oftast men ibland är den cp och startar om osv. :s

Har du varit helt ärlig nu?Ja förfaen
                                                     


You are in pain

Jag skulle (!) göra fotouppgiften idag, men när jag väl lånat en kamera ( en jävla 10D, som jag hatar och inte förstår ) så ska jag fixa inställningarna så jag slipper göra det på plats för de tar tid ibland, jo vad händer? Kameran funkar inte!!!!
Det funkar att fokuser och allting men knäppa en bildjävel vill den inte! Åh, måttligt less blev jag så jag for hem, kollade om objektivet passar på min kamera och tur som fan så gjorde det de, tack för det.
Nu ska jag dricka kaffe och möjligen fota idag, beror på för jag måste ladda battset till min kamera och det brukar ta sin tid ibland. Annars ska jag på stan sen med Johäna, sa ju det! Än sålänge går det som planerat.
Får väl knalla iväg till Luleå Taxi och fråga om nån där kan ställa upp..Hm, nu ska jag dricka kaffe och se lite tv! pyss.


When I come around

Tisdagar är inte min dag, ett för att morgonen börjar med tyrann, två för att dagen slutar med mum.
TRE (!) för att jag har ett hål på två timmar, och lunchen öppnar inte förens 10.40 och jag är grymt hungrig.
Jag ska nog ta mig i kragen(halsduken) och jobba in multimedia lektionen nu, så att jag kan mot all min motivation gå ut i kalla vintern och leta rätt på en taxichaffis, auw ja vill verkligen inte göra det. Jag hatar att gå fram till folk och fråga om dom vill ställa upp på bilder. Varför ? Jo för att så fort nån ser en kamera så springer dom iväg 280km/h.
Och jag ska bli fotograf? way to go.
Nä jag måste göra uppgiften, meen! jag glömde ta med min kamera till skolan och treorna har karaktärs idag så jag kan inte låna en kamera jävel, alltså måste jag hem - hämta kameran - fara tillbaka till stan - leta reda på en snygging till taxichaufför - hoppas på att denne snygging ställer upp - fara hem, förhoppningsvis nöjd - se prison break, gossip girl och oth - säkert fara tillbaka till stan eftersom att kära Johanna väntar ett samtal från mig och det innebär nog roasters. SÅ kommer nog min dag se ut, vad tror ni?. Det får ni veta i nästa inlägg! juste, ska hålla koll hur hockeyn går ikväll, jag tror 5-3 till Luleå.
Hej.

Let go of your heart and love it, live it, leave it and get into it.

Åh, känner att jag börjat nöta jävligt bra musik som jag lyssnade på i våras,
nu dunkar Good Charlotte - Dance floor anthem i mina öron, så sjukt skön, har saknat Joel M måste jag säga!
Lasse Lars W Winnerbäck har också börjat flöda mer genom talarna, men det har jag ju redan sagt.
Klockan är 01.20 just nu men jag är bara tvungen att stanna för att lyssna på musik, för min mobil är full och mp3n är lite knäpp just nu och vill inte föra över musik åt mig.
Green Day och Simple Plan har också börjat spelas mer, åh tänk er en konsert med Green Day, då skulle jag dö lycklig och jag skulle göra vad som helst för att få dra iväg far away på en Green Day konsert, ge mig ge mig!
Imorgon är det två lektioner, men jag måste pallra mig upp så jag ska lista nåra grymma låtar åt er som ni måste ha hört innan ni dör innan jag slaggar! Enjoy och godnatt.

Green Day - Time of your life
Simple Plan - Jump
The red jumpsuit apparatus - Face down (acoustic)
Good Charlotte - Broken hearts parade
Lars Winnerbäck - För dig
Kapten Röd - Ta inga order
Green Day - Jesus of Suburbia
Lars Winnerbäck - Farväl Jupiter
Good Charlotte - My old man



Jag kanske talar till mig själv när jag säger
att man borde stanna upp ibland och se
För man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv
Och att springa runt och låtsas att man ler


webbdesign, 100 %

GIVANDE! nu ska jag berätta vad vi gör på webbdesginen:
En spelar CS, en sitter på facebook, en kollar kartor på Hitta.se, en har redan stängt av sin dator (vi slutar om 40 min), en spelar fly the copter, jag smsar med nåra och läser bloggar/sitter och kollar runt på bdb och EN, endast EN jobbar med det vi ska! Hahahahahaha. Det är grymt skönt att lärarn inte kan se våra skärmar! fyfan, nu ska jag fortsätta glotta runt på inet för jag orkar inte börja med nått nytt eftersom att jag är klar med flagguppgiften, btw! har vart borta typ 5-6 lektioner och inte missat ett skit, givande kurs! hehe. Hej

Dömd att dö

Håll käften Karlsson.

Du är gåtan som jag aldrig löser klart

En jobbarhelg avklarad!
Men idag vart det faktiskt jävligt lugnt, trots att det var 6 brandmän, ett hockeylag och 50 finnar.
Sen var de ungefär 100 till på det, men alla kom typ på morgonen så allt gick som smort!
Vi var klara redan halv 1, skönt som fan! Har så grymt ont i fötterna dock, vill bara lägga mig ner och sova men kan ikke det, ska och umgås med Stefan lite snartsenare!
Nu ska jag dricka kaffe och..ringa! Hej/L



för dig

Jag har sett varenda vrå av Sveriges land, Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand. Efter dig, efter dig, efter dig
Du är resan som jag velat ska ta fart, Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart. För mig, för mig, för mig
När hösten kommer och tiden gått för fort, När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort. För dig, för dig för dig
Jag är hög nu sen den dagen när du kom, Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång. Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt, Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt. Med dig, med dig, med dig
Jag har vandrat som en vilsen stenstaty, Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny. Med dig, med dig, med dig


Hur ska jag gå hem när allting är såhär.

Upp klockan 7 och jobba, dock gick det jävligt fort idag och det var knappt nå disk när jag och Carro slutplockade, chill dag som fan. Slutade exakt 13.11, då for jag till Johan och träffa bakis-pratar-Sara och BakisKarlsson och Johan, vi har sovit tills nu typ, väntar på att Sara ska duscha klart så ska vi allesammans dra till henne och se nån film och keka morötter och gurka i dipp! Jobbar imorgon också och det skulle komma runt 200 pers! >.<.
Adios


Louise .. 12 ?

Det är visst nån som är tillbaka

fyfan så seg dag, fyfan så fula bilder jag tog idag, fyfan så störd fotolagret är.
Jag skulle lämna in mina färdiga bilder i en mapp som är låst för elever, man kan bara lägga in bilder dit
Och klart som fan kopierades inte mina jävla bilder så jag har inte kvar bilderna på mitt lager och AAH det känns jävligt jobbigt för om nått händer med dom måste jag redigera om och det orkar jag inte!!!

Iaf så är dagen slut om typ 20 min, då ska jag hem och sova för ja är så less!



Jag är ingen soldat

yay, äntligen har jag införskaffat vinterskor!
Har spenderat denna evening med j to the ohan och k to the zon och S to the ara. då vet ni vad jag har gjort!
Nu är jag hungrig så godnatt!


Mänskliga rättigheter

Mr-dagarna idag, våran uppgift var att fota två föreställningar/föreläsningar, jag fotade en kvinna som pratade om Klimatförändringarna & MR. Och så fotade jag folkmusik, gruppen Jord, det var grymt kul, annorlunda musik men ändå skit bra och grymma var dom!




Hon som stod och föreläste om klimatförändringarna var så himla tråkig,
så blommorna fick fokus och hon fick vara i bakrunden.

Första snön

Första riktiga snön har kommit, grymt mycket snö var det ute när vi skulle bege oss från Johan för ett tag sen, kastade dom första snöbollarna och for och åt korv.

6 grader till döden

Måste berätta om David i min klass, han höll i den stora delen av deras grupp's redovisning om Växthuseffekten, han har sånna sjuka uttryck och är så jäklarns rolig att lyssna på! Det första han sa var nått om "globala värmen är ett annat ord för jävligt varmt!" Haha. Så sjuk han är, och rösterna han gör när han berättar, det gör faktiskt att det blir grymt mycket mer intressant än annars.

Våran redovisning, som vi knappt själv hade koll på (!) tyckte Marianne var skit bra och att vi riktigt hade koll på grejerna vi snackade om och att vi passat ihop allt så bra, det var kul att höra när det väl kom från Marianne..
Det gjorde nog min dag, och Farbror hasses störda skämt när vi var där på kaffe och klippning! Adjö.

Känner du mig?

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811111919163727&a=1&

Gör quizen och ta reda på det!

Jag ska sakna din välsingnelse när stormarna rasar

Slutade tidigt idag, for hem en sväng med Saris och sen for vi till stan igen och jag köpte, äntligen!!, en ny foundation, en svart tröja och en grej man hänger på dörrn så man kan hänga upp väskor/jackor m.m.

Sen åt vi på roasters och drack kaffe och satt och mös med Jimmie och Johanna!
Nu är jag hemma och ska plugga NK, fast sara skiten har ju skrivit ut allt så konstigt så hela texten inte är med..
Aja får försöka lösa detta!


Louise idag:
Rufsig toffs,
Vit herr t-shirt från h&m,
Chinos från cubus,
Mys halsduk från Åhléns.

jag har förlorat dagar och ett hopplöst år

Nu är jag inne i en Lars Winnerbäck period igen!
Måste tipsa om lite Lasse låtar:

Lars winnerbäck - Innan mörkret faller
Lars winnerbäck - Farväl Jupiter
Lars winnerbäck - Kom
Lars winnerbäck - Min helande tröst
Lars winnerbäck - Hjärter dams sisa sång
Lars winnerbäck - Fria vägar ut
Lars winnerbäck - Dunkla rum


ett förlångt hål


ARMEN!

RÅDJUR

FÖRKYLD

ÖLMAGE!

superstar


Ocean's

Det vart inte Saving private ryan, jag såg att vi hade Ocean's Eleven också, så jag såg den eftersom att jag heller aldrig sett den och fick för mig att den skulle vara skit bra, och det var den! Precis en sån film jag ville se idag.. Fast nu blir jag ju sugen på att se alla fortsättningar också, så funderar på att gå till Preem och hyra alla!

Vi är de som har hjärtan av ädel titan

Halv tolv vaknade jag en sjuk dag som denna, men!
Jag börjar bli lite bättre, måste nog till skolan imorgon iallafall för att det där jävla NK arbetet ska in på onsdag..
..Jag kom på ett tidsfördriv, jag fick en bok/block av pappa igår som han gjort på jobbet så jag började skriva ner massa lyrics och artister/grupper i den, tänk vad kul när man bli äldre och läsa det? Jo, tycker då jag.
Sen har jag läst lite skvaller i Cosmo också, druckit ett x antal koppar kaffe och nu är jag rastlös igen, har tom bäddat sängen! Vilket jag aldrig brukar göra, men har lyckats med det! Funderar på att se Saving private Ryan, bara för att jag såg att vi hade den och har hört att den är bra.


..Jo juste! igår städa jag ju arslet av mig och så tände jag ljus, och det slutade nästan i brand, eftersom att mina hyllor är så nära varandra så höll ena på att nästan börja brinna! den vart kokhet och det vart ett hål i den, hehe. oops.
Så här såg det ut när det var tänt iaf:



Detta har jag sysselsatt mig med:


time after time

Okej, på strepsils reklamen så ska man typ ta en och den ska värka i 24 h, men nu har ja ätit en hel karta snart och jag märker ingen skillnad i halsen?

We'd go down to the river, And into the river we'd dive

Jag ska alltid vara mest kreativ när jag har mest ont, nu har jag städat rummet, dammtorkat och dammsugit!
Och bytt skärm till en betydligt större och bättre, skönast!
Har tänd ljus i hela rummet så nu sitter jag bara och myser framför den nya skärmen med godis, mmmmm.
Ska la vara hemma imorgon, mamma har köpt hela apoteket åt mig och säger att jag får inte gå ut förens ja är frisk som en nötkärna! Hehe.
Lite bilder från i fredags;

 
  

 
  

Hot n' cold

Tänkte ge er en uppdatering på min hals, idag kan jag svälja och jag pratar bättre, meen (!!)
nu har det blivit så konstigt att jag tappar andan när jag börjar prata, det är jätte jobbigt och jag börjar grina varje gång jag pratar för när luften tar slut kommer det tårar automatiskt, jätte jobbigt och läskigt när luften tar slut..

Men efter många om och men så ska jag fara till pappa iaf. Det är ju bara farsdag en gång om året och jag får åka bil båda vägarna så.

äää

Haparanda resan vart skrattfylld och väldigt trevlig, köpte dock inte mycket på ikea men de finns fler tillfällen, hitta ett par grymma skor också men köpte inte dom heller, köpte däremot massa godis på candy world, kan dock inte äta det nu för nu är min hals så svullen att jag inte kan prata!. Eller prata kan ja väl men låter som att ja svalt gröt (som danskar) och gör förjävla ont så jag undviker helst det. Kul när det är farsdag imorgon och jag ska vara runt småsyskonen som gör allt annat än sitter stilla och är tysta.. Men får väl se om jag åker, kanske inte är någon höjdare om ja är så sjuk som jag är nu. Nä ska nog se nån film och försöka sova bort lite smärta. Gnait

face down

Hey girl, you know you drive me crazy one look puts the rhythm in my hand
Still, I'll never understand why you hang around I see what's going down
Cover up with make up in the mirror tell yourself it's never gonna happen again
You cry alone and then he swears he loves you
Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well, I'll tell you, my friend one day this world's going to end
As your lies crumble down a new life she has found
A pebble in the water makes a ripple effect, every action in this world will bear a consequence
If you wait around forever, you will surely drown, I see what's going down
I see the way you go and say you're right again. Say you're right again
Heed my lecture
Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now, as she falls to the ground?
Well, I'll tell you, my friend one day this world's going to end
as your lies crumble down a new life she has found
Face down in the dirt - she said, This doesn't hurt
She said, I finally had enough

The red jumpsuit apparatus - Face down <3

zup?

Shit, en helcrazy kväll hos Johanna, fyfan så roligt vi haft!
Tyvärr dissa jag Sara när hon drog till nyberg för jag ska till självaste ikea om typ..7 timmar?
eller jag ska vara vaken om 7 timmar och det känns lite tungt, är grymt hungrig, har
sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
 jävla ont i halsen så ni förstår inte`(kan inte svälja hller) och under kvällens gång har jag fått sån grym brutal hosta som killing me, men jag ska dricka te, sova och må bättre i hope! Kysshaaej/L,-

That's right friendzz

Jag lovade ju er en bild på före redigering och efter, här får ni:



bilden < är oredigerad, bilden > är redigerad.

bampampambambambambidamdam


fyfan så copyright Louise fucking Andersson

oh my god!

Det blev en till utflykt för mig denna kväll, for till Jangen med lite klänningar åt Jimmie och Jamthing, fyyfan så vi skrattade och fyyy fan så fult det var alltså! Helt sjukt jävla roligt, ni får se bilder senare!
Sen såg vi en remake på Robin Hood - Men in tights, fyfan!=D Hahahha. 
 
Nu väntar en iiiiiiiskall cola, jävligt ont i halsen och lite sömn! G'night G's

pump up the ..?

Ännu en trevlig kväll på Roasters har skapats, meed så många som Johanna, Jimmie, shakira (förlåt), och Jangen,
Terry var även med oss en stund där!
vi satt i närmare 3,5 h och snacka en jäkla massa skit och drack mängder med kaffe, det är en perfekt höstkväll!
Sen for Johanna och jag och gubbarna begav oss till JV och åt middag, sen fick jag och Jimmie skjuss till mjölkudden av Shakira och Jangen, nu när jag väl kommit hem ska jag tydligen till Jangen med min klänning som Jimmie eventuellt ska ha på sig imorgon! OJOJOJ det vill jag se! Hejmeer

störda drömmar

Jag har haft grymt konstiga drömmar nu under min sjukperiod,  igår på dagen drömde jag att jag bodde i kyrkbyn igen(och det är inte första gången jag drömmer det heller) och Amanda bodde i kyrkbyn också.
Och Amanda hade skaffat sommarjobb på en fotbollsskola tillsammans med Jimmie, och jag var så sjukt förbannad på Amanda för det för att jag ville jobba med henne på fotbollsskolan för att jag älskar fotboll, så då skrek jag till henne bah " MEN VARFÖR JOBBAR DU MED JIMMIE? ÄR DU HELT JÄVLA DUM I HUVUDET?! DU VET HUR MYCKET JAG ÄLSKAR FOTBOLL, VARFÖR FRÅGADE DU INTE MIG???" och så vart vi fett ovänner och massa annat hände, sen när jag vaknade några timmar efter så tänkte jag på Amanda och så trodde jag att vi fortfarande var ovänner och det var typ läskigt.

Jag har sett grymt mycket OTH och en natt när jag somna så hade jag precis sett avsnittet där Brook ville adoptera så jag drömde att mamma skulle adoptera från afrika och ungen var svin tjurig typ, samtidigt i drömmen så spelade Rebeccao basket och vad handlar inte oth om? Jo basket..Sjukt.

Jag såg mamma mia igår och där sjunger dom väldigt mycket och körer sjunger också, så vad drömde jag inte?
jo att vi var jätte många som sjöng " snart är det jag som är kung" från lejonkungen, och vi dansade typ likadant som dom gör i filmen..

Jag måste sluta se på film..och sova ^^. 

..Iallafall så är jag i skolan nu, trots att jag är grymt sjuk men(!) jag ångrar inte att jag for idag för vi har redan slutat, eller vi slutade för 40 min sen men jag är kvar. Ingen lång fotodag idag, vi fick bara en uppgift och det var att vi skulle fota yrkes-porträtt och vi fick inte välja yrke..Och vilket yrke fick inte jag att fota då? Joni, Taxichaffis, ofc!..Vi har dock två veckor på oss men det är väl lika att sätta igång redan nu! 
Har kollat lite på Luleå Taxi's hemsida och hittar inget vettigt förutom 10 000 nummret men om jag ringer det så måste jag ju boka en taxi och det är inte min plan! Aja ni får se resultat senare! Hej

Onsdag, snart torsdag.

Jag har sovit ett dygnt. Nä men det känns som det iaf.
Sov först till halv 2 när Johanna ringde och väckte mig och fråga om vi skulle på rollan men jag måddde alldeles för dåligt för det så det blev inget, jag såg Mamma mia istället och somna sedan om till klockan 19.00, då såg jag Sex and the city filmen tills Grey's börja sen såg jag klart satc och nu hamna jag här funderandes över om jag ska fara till skolan imorgon eller inte, det är ju så grymt jobbigt att missa en hel dags foto, men det är ju grymt jobbigt att inte ens kunna svälja och ha ont i öronen för huvudet är så svullet av förkyldning. Och denna helg vill jag vara lite friskare iaf!
Ska äääääntligen till Ikea m,m! Åh underbart.
Fick även min lönespec idag, fett med rik jag blir på måndag bre!
Jo jag får lön och studiebidrag och underhållsbidrag på måndag, inte som alla andra helt enkelt!
..På jobbet föresten i söndags så stod det en burk med lingonsylt i buffen och på kortet som berättar vad det är så står det på både svenska och engelska och på engelska heter det "Lingonberry Jam" ..Fyfan vad fult? Jag skrattar varje gång jag hör det.

Anyway så är jag sugen på cola, för jag drack det nyss men det tog slut..Så det jag fick välja på nu var lingonsaft eller mjölk, klart man väljer en ostmacka! Godnatt



Stefan frågade mig om jag inte hade nån bild som jag var riktigt nöjd över
och här är den! Jag gillar denna bild mest tror jag, den här och gröna stolen-bilden!



Obama for president! HELL YEAH!



Denna dag kommer skrivas till historia,
när för första gången en svart man blev president över The United States of America!
Jag läste någon kommentar på aftonbladet att det var inte bara Obama som vann utan med det här valet så vann hela världen och det tror jag verkligen är sant! När jag meddelade till Kontan att Obama blev president så det enda han sa var " Bra då slipper vi krig "
Tackar för det iaf! Jag tror det blir en hel vändning, är inte så insatt i valet och presidenterna men det lär bli något nytt och något bättre.

turn around

Min kväll har vart hiskeligt rolig, faktiskt!
Har vart hos Carro nåra timmar och det var ju inte igår om vi säger så, fick nåra glada skratt där.
Emil hämtade mig och vi for till max och keka där vars Jacke, Kontan och Chrille var och Olle anlände lite senare.
Fan så sjuka diskussioner vi hade och skratt och det var riktigt kul att träffa dom igen!
Kontan kom också fram till att jag inte riktigt är frisk och ganska störd och rolig när han fick se filmen som jag och Sara skapade idag på "mumen", hahahah, det är ett klockrent bevis på att jag inte är som alla andra.
Vi kom att diskutera svarta hål och Olle fråga om man sticker in fingret i ett vars kommer man då.
Då sa kontan att tänk om du gör det så vaknar du upp med att du pillar dig själv i röven, fan så trevligt!
Hahah. Jaa det finns inga ord för den mannen! Jag hade en blast iaf, skönt att komme hem ifrån.
Nu ska jag fan sova i tid! Eller så mycket som i tid 00.00 kan bli, G'night G's!


Join me in death

Well I've heard there was a secret chord David played and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do ya? Well it goes like this...the fourth, the fifth
The minor fall And the major lift, The baffled King composing Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah Hallelujah, Hallelujah
Well, your faith was strong but you needed proof You saw her bathing on the roof
Her beauty and the moonlight overthrew you.  And she tied you her kitchen chair
She broke your throne She cut your hair And from your lips she drew the Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah Hallelujah, Hallelujah
Well baby I have been here before I've seen this room, and I've walked this floor
I used to live alone before I knew ya. And I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march It's a cold and it's a broken Hallelujah
Well there was a time when you let me know What's really going on below
But now you never show it to me, do ya? And remember when I moved in you
The holy dove was moving too And every breath we drew was Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah Hallelujah, Hallelujah
 Well maybe there's a God above But all I ever learned from love
Was how to shoot somebody who outdrew you. And it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light it's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah,  Hallelujah Hallelujah, Hallelujah ..


aom

Det vrider sig i magen, jag vill ha mat! Natt

[email protected]

    



Okej, varför dessa bilder?
Jo, nummer ett är mitt omdesignade öra.
Nummer två är mms:et som inte gick att skicka med texten "Hangover?" till.
Nummer tre är ett par extreeeemt små byxor med strl. 38! that's just sick.

Sharing different heartbeats

Min hals ondar och är tjockiz och mitt öra svidar lite lätt!
Har töjt till 3,4mm idag tror jag det var iaf, men ska man va grym får man lida pin, eller nått sånt!
Sved i plånkan gjorde det med. Men jag har vart hemma ett halv dag för jag var så risig där kring 12 så jag drog hem
(= roasters med Sara först) och sov, och när jag sov så var jag på Cleo! Ni skulle sett mammas min när jag vakna och sa att jag vart på Cleo, hon fatta ingenting! Men vad förväntar man sig. Nu ska jag se lite oth och fortsätta ajajajaj:a!


(såhär såg det ut förut)
Juste! dom har möblerat om i vårat media rum! Galet fult vart det,
sofferna står som ett jävla jehu och man får typ skrika till varandra om man sitter
i varsin soffa! fyfan för den som gjort de!

Dude.. ?

Idag på jobbet var det för lite folk fan!
Även fast Timrå IK var på frukosten så märktes det inte, kanske var dom så grymt ledsna över förlusten, jag vet då att jag hade vart det om jag åkt under sträcket.
Men snygga var vissa av dom! får man säga så om motståndarna? joo, klart man får, dom kan va snygga men dom kan inte spela hockey som fredde sa ja!.
Det var en annan random snygg kille på frukosten imorse så skulle jag kolla på hans skor av nån anledning så hade han inga och man bah " dude.. where's your shoes?! "
D
om här männen var också på frukosten:



Först kände jag igen dom som fan men kunde inte placera dom, så tillslut när ja var påväg till tidningsstället så hitta jag nått flygblad som förklarade allt!
Nu är jag helt slut och ska städa lite och se oth, vi hörs sen!

HEARTBEATS

One night to be confused, one night to speed up truth, we had a promise made
Four hands and then away both under influence we had divine scent
To know what to say mind is a razorblade, to call for hands of above
To lean on wouldn't be good enough for me, no
One night of magic rush the start a simple touch
One night to push and scream and then relief
Ten days of perfect tunes
The colors red and blue
We had a promise made
We were in love

Och hela hallen stod upp.

Luleå vinner matchen med 5-1, Obsut stod för dom två första målen, Bartecko tredje, Philipp fjärde och Olofsson för femte! luleå hade grymt publikstöd idag kan jag ju bara säga, även fast det bara befann sig 4650 människor på läktarna så var stödet enormt. Den sista minuten stod hela hallen upp och klappade i takt, det var fucking amazing säger jag! Vilken känsla alltså, sista målet gjordes dessutom på tidpunkten 19.36 i sista perioden, och kanske kom det av det härliga stödet? Ja vem vet. Det var underbart och grymt spelat av gubbarna idag.

Vi hade sittplats idag men vi stod första perioden och så var det nåra killar som stod och prata mest första perioden bakom mig och Amanda och så sa en av killarna:
"Sassa brassa mandelmassa vi vill höra målet rassla!"
Hahahha, jäklar att det inte gick att hålla sig för skratt då alltså! Han skämtade ju of course men det var pretty fun anyway!
Nä imorgon börjar jag jobba 08.00 så nu blir det väl film och sovasiglite! hejpuss.


Bethany Joy Lenz - Let me fall

headache

Igår var det trevligt, Linn Linn och Johanna och jag då drack vin hos johanna och snacka skit och spela spel och kolla Idol. Jag och Linn spöa Johanna och Linn  i bordshockey!
Men jag orkar inte uppdatera mera för mitt internet dör inomkort. Nu ska jag ta bussen till Coop Arena, käka en burgare och se matchen, Luleå HF - Timrå IK!
Ska bara namnge nåra lyssnads värda låtar först:

Kate Voegle - Hallelujah
Lupe Fiasco - Superstar
Jose Gonzalez - Heartbeat
Group 1 crew - Forgive me
Butch Walker - Mixtape


RSS 2.0