Strejk på hög nivå

Datorjäveln vill inte ta emot bilder från 50D, alla bara tjatar. Nu går jag här ifrån känner jag. (50 spänn på att jag glömmer minneskortet till imorgon.)

Årets låt!

Live - All over you, lyssna eller dö typ.



Our love is like water
Pinned down and abused
For being strange



Som att natten här har sett allting och stilla sjunger med.

Nu märker man att det är höst, när det är svart och kyligt ute och man tar sista bussen hem från Gammelstad. Tänkte berätta om mig och mina två bönor Carro och Amanda. Och hur mogna vi faktiskt är. Var ute och gick ett varv med Amandas hund och så fick vi syn på en kulle. Vi fick som lust att springa upp på den, and so we did. Sprang upp och skrek som små barn. Något i stil med " aaaaihehehahahahahhhaaaaaaaaaaaaaahahaha"

Anyway, denna låt avslutar en söndag bra.

Sju timmar senare

Jobb 7h, det var inte fel. Nu ska jag för ovanlighetensskull ta igen mig på soffan med datorn på magen, sen blire gstad och ännu mer soffa! Godnatt.


Norra by niiight







Ska seriöst bajsa på blogg.se som förstör bilder samt inte låter mig ladda upp dom. Det blir ungefär "sidan kan inte visas". Jävla skit.






Rikard Palm - earthcake

Vilket sänke han är alltså! Ligger och kollar på SVT bloopers och han har nog gjort bort sig mest. Sjukt rolig karl. Lätt att jag skulle kunna göra bort mig på typ exakt samma sätt som han gör. Hahaha.


När du är bakis så ska du inte:

Titta på kanal 3,5,6 för där kommer dom här skrikreklamerna "MY BABY TAKES THE MORNING TRAIN, HE WORKS FROM NINE TO FIVE AND THEN.." & "DU KAN SMSA ELLER RINGAAAAA" ..Det är seriöst döden. Fast Judith och 'judith reklamen när dom typ debattar är lika rolig varje gång jag är bakis.

Sa du till Brolle Jr att du var lebb igår?

Nu ska ni få höra. Vad hände igår? Jag skulle vara nykter. Okej. Vi tar det från början.

Vi satt ett gäng hos Jacke och tog nån öl, skulle sen till hägglund. Påvägen dit bestämde vi oss för att dra på Allstar istället, hälsade snabbt på häggan och sen drog jag och Sara till Allstar. Okej. Väl där så delar vi på en öl, sen helt plötsligt har Jacke och Johan mfl kommit och där sitter jag med en vodka redbull i handen. Det är här allting börjar spåra tror jag. Sen kommer mina babes Ante och Chrille, ante ger mig hans kort och säger " Lollo köp nått åt dig och mig i baren!" sååå. Jag går till baren, beställer det starkaste, godaste och dyraste till Ante. Tror inte han blir glad när han ser det på saldot.

Senare kommer Brolle JR till Allstar. Och så kom bigbrother Micke, för er som vet vem han är. Han jobbade iaf som DJ och annorlunda som jag är så gick jag fram till han och frågade rakt ut "HEJ. Är det inte jobbigt att ha stämpeln "big brother micke" :)??" Han var faktiskt riktigt trevlig och vi stod och pratade ett tag. Om jag ändå kunde komma ihåg den konversationen.

Sen kring halv 3 så stod jag och S i baren, så kom brolle och skulle köpa nått I guess. så jag gick fram till han och sa rakt ut " Hej. får jag en kram?" det fick jag. Sen när han började prata med mig så kom lilla sara och sa "Vad gör du med min flickvän?" HAHA. Sen sa vi "vadå har du nått emot att vi är tsm?" han ba "neej absolut inte, jaaag tycker sånt där är jätte bra" HAHA. Jag sa alltså till BROLLE JUNIOR att jag var lebb igår! MINSANN. Sen har jag en känsla av att jag pratade lite för mycket med vakterna. Ha överseende vakter, jag var lite full.  Nä nu ska jag byta kanal på TV:n och inte resa mig på hela dagen. Over and out.

Let's party

Nu luktar det matos. Jakob har lagat mat och snart kommer S och K, tänkte bara visa min balla t-shirt som jag köpte


BEAT IT!



DUDE! That was gonna be my parking lot!


vad är det för fel på modebloggare?

Dom måste dissa och hata och dissa igen för att få sina läsare. T.o.m 30 åriga katrin zytomierska dissar unga bloggare på 15-18år. Shit. Hon är dessutom svartsjuk på en av dom. Kissie nämnligen, okej jag hatar också den platinablonda tjejen men hallå. Bara för att hon provocerar så får hon inte bära Bingo's klädkollektion utan att Katrin ska typ säga upp kontakten med Bingo. HAHA! Åh, 30 år och avis på en blond 18åring.

Nä, om jag kanske skulle börja dissa och smutskasta Sara så jag får mer läsare? Okej.
"asså hon tar efter mig så jävla mycket, svart hår liksom..det är bara såååååååååå Lollo!!! Och så snusar hon som jag. Det var LIKSOM jag som kom på att man kan göra det..Amen vad ska man säga..Everybody loves Louise" ..Nä, inse verkligheten. Sluta hata alla era jävla nollor! NI KOMMER INGENSTANS PÅ DET! Tack och adjö :)


Hjärta nyfärgat hår! ..Ps. Jag skulle vilja ha en sån där tröja med trycket "Det finns en speciell plats i helvetet för modebloggare"

Meet the fockers

Sitter och ser meet the fockers, såg nyss meet the parents. Haha, sköna filmer.


Nu ska jag..

Fara och köpa hårfärg! Så snart kommer det inte se ut som att jag har cancer längre. Eller, Det vet man fan aldrig.



Du är vad du äter

Ser på det programmet, så om man ska översätta det korrekt så är väl jag pasta och bacon idag då. Surt. Hade hellre varit en ..kina mat. Vad ska man göra denna kväll då? Är ledig imorgon, om man skulle dra hem och redigera lite kanske. Eller typ gstad? eller bara se tv och njuta, som vanligt.


What's new?

Såg idag att min väska snart pajar, så jag köpte mig en ny! 




Den kan även funka som kameraväska from time to time. Awesome.

out out out


lillördag

Vad gör ni denna onsdag? Jag tittar på när några ungmän lirar fifa, sjukt tråkigt spel. En öl var dock ej fel

I've been awake for a while now

Wiho, finally kom lönespecen från Samljus, den var efterlängtad. Blir inga bilder idag men ni får en titt på vad som komma skall;


Världs bäst

Sjukt, det är vad PL-filter är. Hittade det i kameraväskan och prövade det. Det var seriöst det värsta jag kunde göra, det var så sjukt bra så nu kommer jag typ gråta när Johan ska ha tillbaka sina kameragrejer. Haha. AH sick, måste köpas  när jag blir rik. Då ska jag även uppgradera min kamera till en fetare. Bilderna kommer en annan dag. puss.

Det gör ont men gå ändå.

Nu ska jag strax dra ut och fota med mackis, vi har planer på solnedgången. Om han hinner från gymmet i tid, hoppas, jatack! Dags att dra fram alla grejer!



Det gör ont, men gå ändå. Du kan alltid vända om.

Louise har namnsdag idag!

Tack Anna-Lena och papi som är dom enda som kommit ihåg detta! Nämen jag har faktiskt riktigt goda nyheter, Anna-Märta lät mig ta bort Multimedia B trots att det är en obligatorisk kurs, detta för att jag hatar mum och för att jag läser 2700p ist för 2500p. JA! Jag slipper alltså Ulf för evigt. yes. Fick även bort webdesignen från schemat som jag läste förra året och faktiskt till min stora förvåning fick VG i och in kom Engelska C camebridge!



I got 5 on it

Klockan är 07.30 och jag har duschat, ätit frukost, druckit kaffe och hunnit se massa vakna med the  voice. Tänk om jag kunde vara såhär duktig resten av året. Dagens fråga: vad tycker ni om tåflirt?


I believe

Vad oväntat. Dagen alla vill ändra sina scheman ..så är syon inte ens där, bra gjort Anna-märta. Foto C börjar imorgon, då ska vi bestämma projektarbete, vad ska jag göra?

Skoldag

En viss telefon ringde 8 imorse. Jag vaknade och började tänka på mitt schema och vart så arg så jag inte kunde somna om. Nu ska jag iaf dricka gott morgonkaffe och se om det finns nått värt på tv. Skolan börjar om 3,5h,

the world was on fire

Nu känner jag att jag har mycket att betala men inga pengar. Dock fyller jag ju år om mindre än två veckor så om jag får som jag vill så får jag nästan en hel bärbar då (jag kanske betalar lite själv). Sen ska jag tatuera mig, omgående, så fort det passerat den 4e och 10e tror jag. Måste nog vänta tills nästa lön med den. får se, den ska göras snart iaf!  Jo, visst kommer ni och partar med mig den 4e? AWESOME! Godnatt.


Slösöndag

Har inte vart sugen på varken godis eller chips på väldigt länge känns det som och nu kommer det värsta utbrottet i min kropp som skriker efter godis. Ska jag ge den det? Tror det, så det blir tyst någon gång.


Testade att sätta ett par solbrillor framför kameran, vilket kanske blir lite coolt om man lär sig.


Usch

Mitt schema är helt fel. Vilket betyder att jag kommer att få köa till Anna-märta imorgon typ 3 år, sen få henne att förstå vilka jävla fel som blivit. Sen gå hem från första skoldagen och vara missnöjd för något. Känns verkligen så. NÄ Nu vill jag ha kaffe och se film resten av livet!

Godmorgon

Klockan är alldeles för lite för att vara vaken. Jag vill ha en fet frukost, vilket faktiskt är lite ovanligt. Jakob sjunger i duschen. Hm. Såg Public enemies igår, den var bra men slutet sög.


And the world we know disappear.


Väl utvalda







Men så manligt!

Kjell kom hem och dödade getingen med sina händer, samtidigt som jag stod med tidningen i högsta hugg. Sen när jag väl kommer fram till kylen så är kalles slut, gurkan är förfrusen. Oh crap.

It starts in my soul

Åh, jag är hungrig och skulle ta en hårdbrödmacka med kalles, så är det en jävla geting i köket. Försöker döda den men den flyger och jag springer. Så nu sitter jag instängd på mitt rum i väntan på att mamma, kjell eller abbe dödar den när dom kommer hem. Peace out sålänge. (Laddar upp fler bilder från igår senare)



Kom just och tänka på att jag har konstiga saker på mitt skrivbord:
Hammare, Tandkräm, Häftstift och en jätte jätte jätte liten bil.

Nu är jag hungrig

Magen skriker, Jacke är seg. Det blir kräftor hos Nicke leeee, sen party för oet. Nä nu vill jag fara!


I don't know if I can yell any louder

Det blev Ante's stuga igår, badtunna till 4 på morgonen och en jävla massa öl dracks tydligen. Nice som fan, får ni den chansen att prova på det så gör det.



Bilderna är dock från förra gången.

Torsdag

Familje/släktmiddag på waldorf. Lika med skit mätt. Lika med soffliggandes i gstad.

Babylonsjukan

Har sinnes ont i nacken sen igår. Ajaj. kom just på att jag stod och pratade med vimmelfotografen igår, om hans kamera typ blabla. Fick även ta bild på han, fast han var nog rätt rädd när han skulle låna ut kameran till ett fyllo som jag. Gjorde visst samma sak med en tjej också.


That party last night was awfully crazy


Vi började den tuffa dagen med att chilla [out]


Sen visste vi ej vad vi skulle göra, 4 snygga brudar bestämde sig för att dra på Allstar och faktiskt se, FOTBOLL!


Jag och carro drog först upp amanda som låg och mögla i sin säng.


På Allstar hittade vi diverse fotbollsintresserade vänner så vi glodde med dom.



Träffade även på lille Adam som jag gått grundskola med.



Okej, vi kanske inte såg så mycket fotboll. Vi drack mest öl och pratade. Men lite fotboll!



Carro hittade en gaffel i väskan. Jonas la ner en gaffel i Johannas väska. Haha


Vi avslutade kvällen på Kafélino, väldigt mycket öl och sen åt vi tydligen på matstället. Gick hem och klarade oss precis från regnet. Juste, vi dansade en hel del så vi avslutar detta med dansbarsk

Wall of famous

Min fotovägg är finally klar. kanske kan lägga till ett foto men då ska det vara ett snyggt ett. Ska dock bygga ut en till, fast det blir bara en tapetlängd, om ni fattar?


If you wanna get high

Hittade Skaburbian skivan - Products in a free world. Dom är ju så sjukt jävla grymma, ska gifta mig med deras låtar.


you make me smile

Om ca 2 timmar kommer Linehh hjem igen. Ni kan nog lista ut vad vi ska göra? Om ni inte kan så får ni inte veta heller. Är dock för fattig för att leva just nu men.


Everyone knows

Har shoppat lös med syrran. Ett linne för 80 kr. Syrran däremot spenderade väl upp mot 2. Hade lite småkul när hon satt och bestämde sig för vilka skor hon skulle köpa. Hon skämdes dock när jag gick runt och prövade dessa:




Såg ju nästan lite bad ut med mitt sår där. Heehe.



Secret crowds

Vakna upp, sjukt pissnödig. Kommer ner till toan. Så står det en jävla snubbe där och river å grejar. Fick gå ut och ner till tvättstugan. Då kommer de ut en annan hantverkare ur den toan. Så måste gå längst bort till Damernas dusch/toa. Nu ska dom som tack få höra lite bra musik.


Så otroligt..

Out of the blue

Visst är det ändå sjukt hur lite man kan lita på vissa människor?


En helt random studentfest







I shouldn't be alive

Sjukt program "I shouldn't be alive". En far och en son, fast i bergen i 11 dagar utan mat och bara lite snö som vatten. Dom åt typ 3 godisar och överlevde. Jag började grina när dom hittades.



Hörde just på tv:n att 10% av alla svenskar har nån gång gett fel vägbeskrivning med flit, Haha..

Nu drar vi

Nu drar vi ut och svänger på spirorna! Hörs imorgon!


Vi ungdomar är så jävla trevliga!

När jag satt på bussen hem så lyssnade jag för ovanlighetensskull inte på Mp3, så jag hörde en kille som satt och prata i telefon:

"men du kan ju vänta 10 min på mig jävla idiot. Jo du kan vänta 10 min ditt sär. Men det tar ju bara 10-15min för mig att ta mig till dig idiotjävel" ..Ojoj, högt pratade han också så jag var nog inte den enda som undra över vafan han höll på med.


Äre bara jag som lyckas med detta brudar?


when I grow up

Detta måste ju bara sägas! För första gången i mitt liv har jag köpt klackade skor, applåder!
En bild på detta kommer senare när jag duschat och gjort allt jag ska! Njut av denna så länge


We made you

Det tog mig en timme att gå hem från björx igår. Kanske tog en liten omväg pga vissa omständigheter. Men jag tog mig hem så småningom iaf.

OH - YOU - LOOK - SO - BEAUTIFUL - TONIGHT!

Familjen är på bio - sommaren med Göran. Det är lika med att jag får vara ensam nån timma. Det är lika med hööög musik. Det är lika med U2 atm!

I seriously can't wait!

Om 8 veckor och fyra dagar:

 

Om 15 veckor:


Den där videon är från när vi såg han förra året, det var awesome.

Ingen soldat

Är inte speciellt hungrig idag. Så jag tänkte att jag tar en kopp kaffe och en banan. Men inte ens det. Nä för mina bananer, ja dom ja! Ja dom har Kjell ätit upp. Tackar, tackar.


In the middle of thaaa night

Fest hos oskar. Nattkäk hos Schy. Nu ska jag sova gott och bli väldigt arg imorgonbitti när hantverkarna väcker mig med deras underbara borr.


Lifehouse

Shit vad mycket bilder det blir idag, hittade några från LK och dagen före.
Tänkte sitta hemma resten av kvällen och vara bakis. Men nä, det blir ett litet onsdagsparty!



Det här är så det ska vara egentligen!


får den här låten på hjärnan " duu och jag mot världen "
 

Jag var väl bara tvungen.. ;)



Jag och cribbs, sjukt snygg efter 12h arbete.

Skaldjur och arton års


Inga dåliga välkomst drinkar inte!




Åt faktiskt kräftor också, men hann äta upp dom innan kortet.

Fast car

You got a fast car
But is it fast enough so we can fly away
We gotta make a decision, we leave tonight or live and die this way




Party på en tisdag!











Du är det finaste jag vet

Idag fyller min Johanna 18! FÖR HELVETE, grattis snygging!


Ja, nu kan du köpa cancern själv!

Du är början på något nytt

En fest på en tisdag var fan inte fel. Hantverkarna har borrat sönder internetkabeln så bilderna kommer nog på torsdag :) nu ska jag sova så gott. Vad ska ni förresten göra imorgon på lillördag? :)

Småbarn har bästa skvallret

Sitter hos far min och kollar runt på internet och min lillasyster på snart 5 år sitter bredvid och säger:

"Louise, stäng av datorn nu ..Annars kommer pappa kolla runt på vad du har kollat på. Fast det får han inte för mamma för hon gillar inte det. Pappa brukar skratta åt det mamma kollar på ibland, han tycker det är roligt och då  blir mamma sur. Men säg inte till pappa att jag sa nått för då kanske han blir sur" - Hahahahaha, småungar alltså!!


Igår när vi var ute och fotade så skulle jag ta en bild. Precis samtidigt så kommer Marcus i örat på mig och säger " aaatjo" med världens äckligaste röst, så den bilden vart ju lite mindre bra ^

Nightshots

Här kommer tre bilder från gårnatten:



Bilden ovan vart ju bara kass här på skitblogg.se

Godnatt sverige, norge och resten av världen

Det vart inte så många bra bilder ikväll, nötter som vi är så glömde vi stativen hemma! Nåra kommer upp imorgon iaf. Har suttit och redigerat i två timmar nu. Sova! Mycket att göra imorgon, kommer lite bilder då! Natti

Random pics

Nu är det såhär mina kära vänner, byggarbetarna/hantverkarna har förmodligen borrat sönder internetkabeln hemma, vi har iaf inget internet och det gör mig väldigt deprimerad. Nästan. Så jag ska bjuda på lite favorit bilder som jag tagit med åren. Ikväll ska jag inviga 70-200mm och 100mm med marcus, kanske smiter till pappa imorgon så ni får se de bilderna! Men njut av dessa så länge:



I fucked the pope

Hittade denna musikvideo på min kusin's blogg, den svängde ju mer än orginalet iaf!



En söndag som heter Duga

Vi hade räkfrossa igår, inte illa pinkat för en söndag.

Någon har tappat sina skor?

Världs funderingar

Låg och tänkte igår, hur långt kan tekniken gå egentligen? LED-tv:n är tunnare än en tavelram, mini-pc:n är inte mycket större än en iphone. Fast det kanske inte handlar om att allt ska bli mindre längre? Eftersom att alla touchmobiler är större än Nokia 3310. Men i framtiden, hur jävla utvecklat kommer inte allt vara då? Då kommer det typ vara så att man tar på sig ett par brillor och sen ser man all film och allt där..Nä, vad vet jag.Vet ni? Svara mig då isf.

Vadå jämställdhet?

Finns det nå värre än tjejer som spelar dumma? För att få killarnas uppmärksamhet. Tycker att det är jätte roligt att låtsas vara dum och "gullig". Men det är fan inte gulligt. Visst killarna kanske retas och tjejerna kanske tycker att det är kul men klart som fan att vi blir tagna som det svagare könet sålänge man håller på sådär. ÅH snälla, sluta med det där fjanteriet. Det är ju bara pinsamt och jag tror att en smart kille hellre tar en smart tjej än någon som låtsas vara någon helt annan.. Ibland blir jag bara irriterad på sånna där saker.



Kvinnor, SKÄRP ER!

Småbarn har roligare

Titta här vad mina småsyskon fått, inte hade jag en sån när jag var liten.
Måste nog åka till stugan och prova på den där..Dock kanske den går sönder men what the hell!


10 songs to save the day

Tio låtar jag dagligen lyssnar på:

- Angels & Airwaves - Secret crowds
- Angels & Airwaves - The adventure
- A day to remember - You had me @ hello
- A day to remember - Over my head
- The used - Hard to say
- Asher Roth - I love College
- Stone Sour - Wicked game
- Lars Winnerbäck & Melissa Horn - Som jag hade dig förut
- Green Day - Holiday
- Green Day - Jesus of suburbia



Night





This is normal

Har ni normala familjer? Igår när jag skulle gå ner på toa så stötte jag på mor i trappen som stod och skurade. Idag fick jag höra av syrran som är i stugan att min lillebror äter blommor.  Nu lockar min far mig med en stock snus ifall jag kommer på middag imorgon. Så, har ni lika normala familjer som jag eller?

Somebody call 911

Åh, träffade min gamla mentor och mattelärare Lasse, passade på att säga hur mycket man saknar hans mattelektioner nu när man haft tyrann. Nu sitter vi i gstad än en gång och sippar på det goda vinet. Ska strax duscha och sen se vad som händer ikväll! Have a nice one.


Random bild. Ginge var snygg iaf

Hey there

Mor bjöd mig och C på Sushi, den satt fint. Vad händer ikväll gott folk?


Whatever you like

Nu ska jag dra mig till stan,
mor frågade om jag ville äta middag med henne och Kjelle på waldorf typ men det lockade inte så hårt med det, får la se. Ska se om lilla C kan pallra röven till stan nu! Fred ut


7 Augusti.

Nu ska jag snart dricka kaffe, har en fin huvudvärk. Igår kom jag på en grej jag skulle ta upp här men orkade inte at that point! Men iaf.. Någon som har sett Barbiefilmen? Nä inte jag heller, det är för att dom har gjort den så jävla rosa och töntig. Då ställer vi en ny fråga, någon som har tänkt gå och se filmen G.I Joe? Jo, den handlar också om en plastdocka men bara att det är lite effekter och sånt. Hörde att en 25 årig man ska gå och se den..Undra om det var några 25 åriga män (utan barn) på barbie filmen..Nä, då skulle väl han tas som peddo eller nått. Stört.

Fred ut!

1 2 3 kapad

Har nyss vart på bio med sara, vi såg 1 2 3 kapad som den heter på svenska, den får 4 av 5 möjliga! Den hade funkat att se hemma också. Men bra var den!

Ojoj

Ångest - det får man verkligen när man blir pissnödig och måste gå ner för 6 trappor för att komma till toan, sen måste man även gå till tvättstugan för att få duscha ..Åh, hoppas det blir fint när det är klart iaf. Det går inte att laga mat heller när dom byter rör så jag är svin hungrig nu..Var inte så sugen på skinkmackor direkt.


Välkommen hem!




Det kan ta slut imorgon eller hålla på för alltid

Hm, hantverkarna har varit i mitt rum idag. Det gillas inte, tur att jag inte sov hemma för om jag vaknat av att nån gubbe stod i mitt rum hade jag ju skitit ner mig, hur pinsamt hade inte det varit?



Säg som det är för den här gången krävs det mer
innan jag öppnar armarna förlorar mig och känslorna faller fritt

Shes on your mind!

Jag måste köpa en ny hatt! Vad jobbigt att gå på stan när man inte är så rik. Men nu blir det iaf onsdagsträffen istället för bad, kanske bad senare? Vi kanske syns snyggingar! Fred ut.



So kiss me and smile for me

Jag skulle hämta Johans Kamera + hans objektiv på Samljus idag kring 12. Kring 3 fick jag ett sms och frågan vars jag var? Jo jag hade såklart tagit en liten sovmorgon. Markus och Johan fick skratta gott åt mig när jag väl dök upp " oj jag sov visst liiite länge" ..Men nu har jag redigt feta prylar här hos mig som jag får leka med tills början av September då han kommer hem igen! Sweeet!

Nu ska jag dricka mitt kaffe och sen ska jag och bada med diverse trevliga fowks.


Let me feel you, carry you higher

bilden är oredigerad. Kolla i den blåa strålkastaren, visst ser det us som att det är en människa där? Haha, fan va läskigt.




Stoooooooorsand

Vi skulle ut och fota månen, men det slutade med korvgrill och lek med slutartid på Storsand.








Hamn till Hamn - systemkamera

Nu kommer några bilder från systemkameran, orkade inte gå igenom så noga och redigera  så många, men här är lite pix på musik och de trevliga människor jag jobbat med, enjoy:








Snell skulle bestämt vara med på bild!








Angels and Airwaves

Jag tror the red jumpsuit apparatus är dom enda som kommit på att efter repliken " you said that you would die for me" så stämmer "you must live for me too" väldigt bra in. Alla är ju så jävla " åååh jag skulle dö för dig" men vafan, lev för dom istället, skulle säga att det är lite bättre yao!


Här är carros uteplats, samt inglasade. Inte konstigt att man inte vill vara hemma! (på bilden sysn inte jordgubbslanden m.m)

whuut

Har just kommit på att jag måste fara här ifrån, har fan inte vart från luleå nått i sommar ju! Fan, det längsta jag vart är skeå och det var ju bara ett fail. Shit. Carro vars åker vi?!

Skaburbian

Hinner inte redigera bilderna idag eftersom att jag bara är hem och vänder! Men en kan jag bjuda på  från i torsdags då Skaburbian spela;


Partypix från LK

systemkamera bilderna kommer senare!


Maxim var vakt som vanligt


Direkt vi alla slutat vart det party hos ante och sen öltält och sen efterfest på det!


Ommix spelar gitarr!;D








På lördagen blev det öltält, 60 kr är billigt när det är gratis!
Sen blev det efterfest i gstad till halv 6 på morgonen!

Alltid sjuk under LK?

Ojsan, vi sov nästan 12 timmar inatt, jag har blivit grymt hes från gårnatten! Och har en sån här töntig hosta.. Är det bara jag som typ alltid blir sjuk under LK? Förra året så låg jag och sara och typ kved i sängen dagarna efter LK innan vi stack till sthlm kommer jag ihåg. Aja, de går över.








































Bilden är från Antes stuga nån gång i juni

RSS 2.0