Valvaka

Jag och Amanda har suttit och svurit åt att det finns en möjlighet att SD kommer in i riksdagen, om någon utav er som läser detta och har röstat på SD, kan ni då förklara hur i hela jävla helvete ni tänkte?

Kommentarer
Postat av: Natalie

Jag röstade inte på SD, men jag tänkte.

Jag tror att det var många ungdommar som röstade på dem för att de inte hade något bättre för sig, för att de vill att något ska hända i Sverige och det är ju bara sjukt. Men jag vet att många röstar på dem för att de vill att invandrarpolitiken ska tas upp i riksdagen på allvar och att brottsfrågorna ska diskuteras. Det är ingen annan partiledare som tar upp dessa två STORA frågor. Och tydligen tycker folk att det är så viktigt, eftersom att de nu kommer in i riksdagen. Jag är inte alls förvånad att de nu kommit med!

2010-09-20 @ 11:01:13
URL: http://natalieniska.blogg.se/
Postat av: Sandra

Precis. Jag är faktiskt inte fårvånad att SD kommit in i riksdagen. jag har tom röstade på SD (JAG VILL INTE ATT DOM SKA LEDA) men som niska sa: "för att de (sverige) vill att invandrarpolitiken ska tas upp i riksdagen på allvar och att brottsfrågorna ska diskuteras. Det är ingen annan partiledare som tar upp dessa två STORA frågor."



jag håller med mycket om vad SD tagit upp. men förde är jag inte rasist. och bara för att sd kom in nu i riksdagen så tror jag ändå inte de kommer vara till så stor förändring. nu när dom fått säga sitt kanske dom snart åker ut igen bara för att sverige är på sin vakt. men de är faktiskt dags att ta upp dessa två frågor på allvar. vi hjälper många och det är bra! men varför ta in för många t.ex. så vi inte alls kan fokusera på dom vi faktiskt tagit in och ge dom så mycket vi kan! innan vi tar in fler..

2010-09-20 @ 16:54:16
URL: http://fruktbajs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0