The adventure

Vi bestämde oss för att kolla på dom stora husen en annan dag och ta bussen till Lidl i Mörbylund. Bussen gick på tio så vi promenerade en kilometer till nästa hållplats, kom sedan fram till lidl och efter att vi packat korgen halvfull så kommer vi på att dom hade fan inget av det vi skulle ha. Vi drar till Konsum i Djursholm istället.

Sagt och gjort, promenerade till Danderyds sjukhus och tog en kaffe, väntade på bussen och hoppade på den. Väl inne på konsum ska vi bara köpa nyttig mat. Tills vi varit där inne nog länge och jag säger "nej vi ska ha chips" ..Det köpte vi också.

När vi går mot bussen så är det 20 min innan den går så vi promenerar hemmåt, 2,5km. Efter en två kilometer promenerandes med tre kassar så ser vi en busshållplats och tänker att då kan vi stanna där och hoppa på bussen. Mhm. Bussen kör förbi oss och vi börjar springa som galningar med chipssmulor runt hela munnen.

En vänlig kille håller bussen åt oss och blir svin nöjd. Tackar! När vi väl hoppat på bussen så märker vi att vi ska av på nästa. Anfådda skrattar vi ihjäl oss och hoppar av. Nu är vi hemma och ska laga mat och se film! Peace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0