I like the autumn but this place is getting old.

Endel har läst det på Facebook, endel har läst det på Saras blogg. Så nu är det dags för mig att gå ut med det känns det som!

1. Igår jobbade jag min sista dag på Mat&Prat.
2. På onsdag klockan 06.00 lyfter planet mot Stockholm, sen vidare till Düsseldorf för att slutligen landa i Birmingham och äntligen få skåda världens BÄSTA band; ANGELS & AIRWAVES!

..Och vad händer sen då? På fredag eftermiddag landar planet i Stockholm igen, skillnaden är att det är bara en av oss som transporteras vidare till Luleå - Wille. Jag stannar i Stockholm på obestämd tid, en vecka, en månad, ett år. Jag vet inte än! Framtiden är inte bestämd och det är jävligt skönt. Jag har två arbetsintervjuer måndag den 7e och förhoppningsvis går dom vägen.

Och vart fan ska du bo flicka?
Jag ska bo hos Amanda, som precis fått sin lägenhet i Djursholm. Vi ska dela på en etta och mysa dygnet runt. Det kommer bli mer än kalas!

Jag och Wille då?
Det enda alla verkar bry sig i är hur det ska gå för mig och Wille, så jag kan ju lika gärna skriva ut det här att det kommer gå jätte bra, vi är inte vem som helst så det kommer funka. Det känns taskigt att lämna honom ett tag och ha långdistansförhållande. Men(!) det hade varit mer taskigt mot mig själv att stanna i staden som kväver mig just nu, just nu är Luleå inte min stad att bo i. Kanske ändrar jag mig på en gång. Men jag måste prova nu. Det är dags att vända på klacken och göra något nytt, andas lite annan luft och testa en ny väg.

Jag har sen länge
velat packa väskan och dra här ifrån men på vägen blev jag kär i världens finaste man, så jag stannade upp ett tag. Men nu har vinden vänt ett annat håll och det är dags för mig att pröva på detta som jag pratat om så länge. Det är dags för mig att lämna boet en stund och försöka flyga själv.

- Jag kommer naturligtvis att blogga som vanligt så fort jag kan, Peaceout!

Ps. Min syster verkade inte förstå att med "vi är inte vem som helst så det kommer funka" betyder att jag och Wille kommer fortsätta vara tillsammans, det kommer vi. Ds.

Kommentarer
Postat av: Anonym

gilla

2011-01-31 @ 12:10:39
Postat av: Anna-lena

Kram och lycka till!!

2011-02-01 @ 17:24:11
Postat av: Caroline

Det kommer bli awesome gumman!! ÄLSKAR DIG! /Line

2011-02-06 @ 19:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0