Day one. Phuket. Fried rice. Sweet Mango.
På Phukets flygplats skulle en taxi vänta på oss. Men när vi såg oss noga omkring så såg vi såklart Lilla Emma & JP stå där och skratta med världens finaste skylt dom hade målat på hela natten "Ms Andersson & Mr Olausson". Efter kramkalas och en timmas taxifärd anlände vi på deras lilla hotell.

Bytte om till svalare kläder och så var det dags för lunch. Vi skulle dra till deras stammis hak. Men det var tydligen en bit att gå dit. Så med några få timmar sömn, rinnande svett och ett glatt humör började vi promenera dom där jävla 6 kilometrarna mot stället. När vi kommer fram så märker vi att stället ligger egentligen 200m från hotellet. Dom har bara lurat oss att gå den långa vägen. RUNT hela Karon typ. Haha. Shit vad trötta vi var. Men shit vad god maten var! Ni skådar den på bild här ovan.

Efter att jag somnat på deras hotell och blivit väckt så gick jag och Wille för att checka in på vårat hotell. Tog ett dopp, sedan promenerade vi bort till Kata och gick på marknad. Köpte Sweet Mango. Så. Jävla. Gott.
På den sista bilden ser ni den minimala gångtunneln som leder in till ett litet litet rum utan fönster. Det rummet var PROPPAT med brända filmer. Som vi glatt köpte några av och gick sedan hem och däckade. Utmattade av dagens promenadäventyr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0